CareBit Review: Velgørenhedsdonationer på Blockchain

Mens mange mennesker tænker på blockchain-teknologi og kryptokurver som en måde at revolutionere Finance på, er der en række måder, det kan forbedre folks liv.

En af disse måder er direkte gennem kraften i blockchain-donationer og decentrale nonprofitorganisationer. Disse enheder bruger teknologien til at forbedre andres liv på en meget håndgribelig måde.

Et af de projekter, der gør netop dette, er Carebit, den første uafhængige velgørenhed på blockchain.

I denne Carebit-gennemgang undersøger vi projektet, teknologien, brugssagerne og køreplanen for at give dig de vigtigste oplysninger om dets fremtidige udsigter. Lad os grave lige ind.

Hvad er CareBit?

CareBit er en digital velgørenhed, der er bygget oven på sin helt egen blockchain. Det er angiveligt også en af ​​de første velgørenhedsorganisationer, der har sin egen blockchain.

Hvorfor er dette vigtigt? Gennemsigtighed.

Når du sender midler til en velgørenhedsorganisation, har du som regel meget lidt klarhed over, hvor midlerne bruges, og om de bruges som beregnet. Dette skaber undertiden manglende tillid mellem donorerne, der har indsendt midler, og velgørenheden.

CareBit USP'er

I betragtning af at blockchain er en fuldstændig gennemsigtig og uforanderlig hovedbog, er der fuld gennemsigtighed med hensyn til alle transaktioner, der finder sted på den. Når en velgørenhedsorganisation bidrager, kan transaktionen ses og verificeres i blockchain.

Carebit opretter to fonde, der administrerer donationerne. Den første vil være nødfondene, der vil blive brugt til at reagere på katastrofesituationer, når de sker. Dette vil også blive gjort i partnerskab med andre eksisterende velgørenhedsorganisationer.

Carebit har også sit eget værktøjstoken, der bruges på blockchain. CARE-tokens holdes af dem, der har bidraget med midler, og de tjener indehaveren et afkast fra at køre en masternode (mere om dette nedenfor).

CareBit-teknologi

I øjeblikket er CareBit en Proof-of-Work-kryptokurrency. Dette betyder, at transaktioner verificeres, og blokke opdages gennem minedrift. Dette er, hvordan andre populære kryptokurver som Bitcoin og Litecoin opnår konsensus.

I henhold til Carebit-protokollen skifter algoritmen ved blok 400 fra en PoW-model til en Proof-of-Stake (PoS) -baseret konsensusalgoritme. Det er her, medlemmer af samfundet, der “stake” deres mønter, får lov til at kontrollere transaktionerne. Nedenfor er de blokbelønninger, som minearbejdere får, når de først opererer gennem POW og derefter gennem POS. Det maksimale antal CARE-tokens, der vil være tilgængeligt på markedet, er sat til 200m.


Bloker belønninger hos Carebit

Når CareBit flytter fra PoW-minedrift til PoS, kaldes de validerende noder på netværket “masternodes”.

CareBit Masternodes

Så hvad er masternoder?

Disse er i det væsentlige knudepunkter i netværket, der kræver et bestemt minimum af mønter for at fungere. Disse masternoder vil derefter være validatorer, som bekræfter alle transaktionerne på netværket. Vi har på forhånd dækket masternodernes mekanik.

I Carebit-økosystemet kræves det, at disse masternoder spiller 30.000 CARE-tokens. Disse vil blive holdt som “sikkerhedsstillelse” i protokollen og vil tjene indehaveren af ​​masternoderne minebelønningerne, som kan ses som en regelmæssig strøm af indkomst.

CareBit Governance

For at carebit-økosystemet skal komme videre, skal der træffes vigtige udviklingsbeslutninger.

Derfor er der behov for en styringsstruktur for at sikre, at disse beslutninger træffes på en retfærdig måde. Carebit-styringsstrukturen sammen med de stemmerettigheder, der gælder for hvert medlem, er defineret nedenfor.

Masternodes stemmeret

Billede via Ofte stillede spørgsmål om carbit

I ovenstående er “samfundet” de medlemmer, der er en del af masternode-økosystemet. For at du som masternode-operatør kan få medlemmets stemmeret, skal du eje mindst 5 masternodes. Dette kræver derfor, at du spiller 150.000 CARE.

Derfor vil masternode-operatører ikke kun have mulighed for at tjene en ekstra indkomst ved indsætning af deres mønter i masternodes, men de vil også have en andel i den fremtidige udvikling af projektet.

Fondsadministration

Carebit kontrollerer to donationspunge, der vil være i CARE og BTC. Der vil også være en donationspung, der administrerer alle udgifterne til administration af den nonprofitorganisation.

I de indledende faser af projektet doneres donationer til modtagerne via Bitcoin. Håbet er, at Carebit med tiden, når værdien af ​​CARE-tokens øges, til sidst kan begynde at bruge disse til at give deres donationer.

De, der har doneret til Carebit, vil kunne se, hvor deres donationer er gået. Dette skaber det niveau af gennemsigtighed i økosystemet, som vi talte om ovenfor.

Carebit vil også kontrollere mængden af ​​midler, der frigøres til modtagerne, så de undgår indflydelse på markedsprisen på CARE-tokens. Holdet bruger deres ekspertise til at forsøge at finde den rette balance mellem donationer og tilbageholdte midler.

Hvordan vælges velgørenhedsorganisationer?

Så vi ved, at Carebit vil hjælpe dem, der er i nød, men hvordan vil dette blive besluttet?

Carebit vil arbejde tæt sammen med eksisterende velgørenhedsorganisationer for at bestemme, hvilke projekter der får tildelt midlerne. De har allerede kontaktet nogle velgørenhedsorganisationer og bekræftet, at de accepterer donationer i Bitcoin. Velgørenhedsorganisationer er CAF og BitGive.

Håbet med BitCare er, at de med tiden vil få velgørenhedsorganisationer til også at acceptere CARE-tokens. Dette kunne skabe et økosystem, hvor velgørende organisationer enten kunne sælge CARE-tokens på en børs og bruge midlerne til at hjælpe dem i nød, eller de kunne holde tokens i en masternode og tjene en strøm af indkomst til deres modtagere.

Hvordan vil betalinger ske

Carebit.org-logo

Billede via Carebit.org

Mens kryptokurver er et virkelig revolutionerende aktiv, skal de stadig konverteres til Fiat-valuta for at blive brugt i velgørenhedsorganisationernes programmer. Dette er hvor kryptokortprojekter som TenX og Monaco (MCO) kommer i spil.

Det er Carebits håb at samarbejde med projekter som dette, så kortene kan hjælpe med at glatte velgørenhedsudgifterne. Det ville også være virkelig nyttigt for dem i samfundet, der gerne vil bidrage med BTC- eller CARE-tokens med Fiat-valutaen på deres bankkonti.

Carebit har taget stilling til, at de aldrig vil give donationer i Fiat til velgørenhedsorganisationer, da de hævder, at dette vil besejre formålet med hele økosystemet. De vil kræve, at personen / organisationen har en modtagende CARE-adresse, før de kan kræve midler fra Carebit-midlerne. Derudover overvåges disse velgørende organisationers midler af Carebit-teamet på stedet.

Konklusion

Som vi har vist, kan blockchain-teknologi og kryptokurrency ikke kun bruges til at decentralisere det finansielle system, men også til at hjælpe dem i nød.

Den gennemsigtighed, der leveres af blockchain såvel som den sikkerhed, som kryptografi giver, betyder, at donationer let kan spores fra ende til anden. Carebit danner store partnerskaber med velgørenhedsorganisationer og spreder også vedtagelse af kryptokurver til nonprofit-samfundet.

Gennem brugen af ​​CARE-tokens skaber de også et økosystem, hvor et unikt “donationstoken” bruges. Netværkets masternode-status betyder, at de, der sætter deres mønter, også kan modtage en løbende indkomst for det.

Der er faktisk udfordringer, der kommer fra at bruge kryptokurver til donationer. Priserne er virkelig ustabile, og det er derfor vanskeligt at lave fremskrivninger. Desuden, hvis der ikke er tilstrækkelig adoption til CARE-tokens, opnår de ikke værdi og dermed deres anvendelighed.

Man kan kun håbe, at CareBit-teamet er opmærksom på dette og tager de rigtige skridt til at overvåge forsyningen og opnå de nødvendige børsnoteringer.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me