Brug denne strategi til automatisk at afbalancere din Crypto-portefølje

>

En guide til porteføljeombalancering i krypto.

Porteføljeombalancering er en simpel strategi, der har været brugt af institutioner i det traditionelle finansielle system i årtier. Milliarder af investeringsdollar udnytter denne kraftfulde måde at reducere risiko, høste værdi fra volatilitet og potentielt øge afkastet.

Vores team har en hel telegramgruppe dedikeret til porteføljeombalancering. Vi opfordrer dig til at deltage i gruppen her.

Sådan balancerer du en portefølje

For bedre at forstå processen med at genbalancere en portefølje, lad os se på et simpelt eksempel fra en praktisk situation.

Forestil dig, at du har 4 forskellige kryptokurver i din portefølje: BTC, ETH, XRP og LTC. Af enkelheds skyld vil vi sige, at vores mål er at have lige værdi i hver af disse kryptoaktiver. Det betyder, at hvert aktiv har en fordeling på 25% eller “vægt”. Hvis størrelsen af ​​vores portefølje var $ 100, ville vi stort set have $ 25 i hver af disse 4 aktiver.

Når en jævnt fordelt portefølje genbalanceres, returneres den til en tilstand, hvor den har samme værdi i hvert aktiv.

EN genbalancere er derefter processen med at returnere din portefølje til de oprindelige ønskede tildelinger. Da din portefølje driver over tid på grund af prisen på dine aktiver, der ændrer sig, vil en rebalance tilpasse porteføljen igen.

Et eksempel ville være, hvis værdien af ​​LTC i vores eksempelportefølje gik fra $ 25 til $ 30, mens værdien af ​​BTC gik fra $ 25 til $ 20. Vi har nu 30% af vores portefølje i LTC og kun 20% af vores portefølje i BTC. Dette var ikke den oprindelige 25% split, vi oprindeligt ønskede. Som et resultat kan vi sælge $ 5 fra vores LTC-beholdninger og flytte denne værdi til BTC. Vores eksempler på portefølje er derefter endnu engang ved de oprindelige 25% -allokeringer for hvert aktiv.

Periodisk genbalancering

Denne illustration viser en 24-timers genbalanceringsperiode. Porteføljen får lov til at løbe i værdi i 24 timer. I løbet af denne tid kan tildelingsprocenterne for hvert aktiv ændre sig. Efter 24 timer udføres en genbalance for at tilpasse porteføljen igen med de ønskede tildelinger.

Handlingen med at genbalancere en portefølje kan finde sted under en række forskellige omstændigheder. Investorer bruger oftest en periodisk genbalanceringsstrategi. Dette betyder simpelthen, at en rebalance udføres på et ensartet tidsinterval. I kryptorummet kan dette være hver uge, dag eller endda time. Selvom det traditionelle finansielle system har tendens til at bruge længere genbalanceringsperioder som årligt, er kryptokurrencymarkeder langt mere ustabile, så det er muligt at implementere kortere tidsperioder. Vi har i vores detaljerede undersøgelser fundet, at højfrekvente rebalancer kan øge afkastet, når de udføres på likvide børser med lave gebyrer. Du kan se denne undersøgelse her:

En analyse af højfrekvent rebalancering – En ny strategi for Crypto Portfolio Management

Opsætning af en genbalanceringsstrategi

Kom godt i gang med rebalansering kan være kompliceret, når man gør det manuelt. Det kræver præcision, tålmodighed og tid til at beregne hver af de handler, som du har brug for manuelt at placere på en børs. Den enkleste måde at balancere din portefølje på er at bruge Shrimpy-applikationen. Shrimpy er en rebalanceringsapp til kryptokurrencymarkedet. Det tager kun et par minutter at komme i gang, så lad os gennemgå trinene til at implementere vores første rebalanceringsstrategi.

Tilmeld dig rejer

Opret en Shrimpy-konto ved at gå til https://www.shrimpy.io/ og klikke Tilmelde.

Log ind på Rejer

Når du logger ind på Shrimpy, finder du ovenstående side efter at have klikket gennem de indledende dias, der forklarer applikationen. I indtastningsfelterne skal du vælge den udveksling, du vil oprette forbindelse til, og indtaste gyldige API-nøgler, der har handelstilladelser aktiveret. Detaljerede guider om, hvordan du får adgang til API-nøgler til hver udveksling, kan findes her.

Data udfylder nu dit dashboard.

Vælg en portefølje

Opret en ny portefølje på Portefølje fanen ved at vælge Opret en ny portefølje.

Føj aktiver til din portefølje

Bruger Tilføj aktiv vælg de aktiver, du vil have i din portefølje.

Vælg Porteføljetildelinger

Brug skyderne eller inputfelterne til at vælge den procentdel af hvert aktiv, du gerne vil have i din portefølje. Når du har valgt Gemme til fordelingerne skal du vælge en genbalanceringsperiode, der passer til din porteføljestrategi.

Tildel din portefølje

Brug Rebalance nu knap for at udføre en genbalance med det samme. Når du har trykket på knappen, tildeler Shrimpy porteføljen til de ønskede tildelinger, der er angivet i din porteføljefane. Efter den første tildeling, hver gang du derefter klikker på Rebalance nu -knappen, vil den tilpasse dine allokeringer igen, så de igen matcher dine ønskede tildelinger.

Tillykke! Du har gennemført din første porteføljeombalance! Ombalanceringer vil fortsat finde sted med et jævnt interval baseret på den periode, der er angivet i dine porteføljeindstillinger.

Yderligere læsning

Sådan oprettes en forskellig kryptoportefølje med Coinbase Pro

Whitepaper til porteføljeombalancering i Crypto

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Shrimpy tilføjer sociale porteføljer til Crypto

Om rejer

Rejer er et automatiseret rebalanceringsværktøj for kryptokurrency, der lader brugerne automatisere deres strategi med kun et par klik. Følg andre brugere i vores sociale program, backtest-strategier, og overvåg din portefølje på tværs af børser.

Shrimpy’s Crypto Trading API er en skybaseret løsning til cryptocurrency-udviklere. Integrering af Shrimpy Developer API’er giver adgang til 16 børser, ensartede handelsendepunkter, produkts skalerbarhed og brugeradministration.

~ Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me