Blockset annoncerer nøgleintegrationer til komplet Enterprise Blockchain Stack

Blockset af BRD tilføjer CipherTrace, Ubundet Tech og andre brancheførende for at forbedre end-to-end kapaciteter inden for virksomhedsanalyse, overholdelse og sikkerhed 

SAN FRANCISCO, CA – (17. september 2020) Enterprise blockchain-infrastrukturplatform Blockset, et nyligt lanceret digitalt aktivværktøjssæt fra BRD, annoncerede i dag store partnerskaber, der udvider mulighederne for udvikling og implementering af blockchain. Demonstration af fortsat momentum og adoption i virksomhedens blockchain-marked, Blocksets partnerskaber med CipherTrace, Elliptic, Unbound Tech og Chainalysis muliggør nye muligheder omkring AML, svindel, nøglehåndtering og sikkerhed og on-chain-analyse for virksomheder, der implementerer blockchain-initiativer. 

For virksomheder, der kræver stabil, sikker og skalerbar end-to-end blockchain-infrastruktur med maksimal oppetid, repræsenterer Blocksets enkelt API og nye partnerskaber en fortsat ødelæggelse af hindringer for adgang til rummet. Disse nye teknologipartnere vil sætte Blocket i stand til at tilbyde nye blockchain- og finansielle serviceapplikationer med et højt niveau af markedsberedskab, herunder disse vitale applikationer inden for crypto asset management-produkter:

  • Evnen til at implementere AML, afsløring af transaktionssvindel og overholdelsesprogrammer 
  • Evnen til at inkludere nøglehåndterings- og sikkerhedsløsninger til digital aktivforvaring 
  • Evnen til at få adgang til aggregerede digitale data med flere kæder fra en enkelt kilde API

“Blocksets succes hidtil kommer fra vores uovertrufne evne til at forenkle højtekniske problemer på en pålidelig, skalerbar måde for virksomheden,” sagde Adam Traidman, administrerende direktør og medstifter af BRD. “Disse nye partnerskaber med CipherTrace, Unbound Tech, Elliptic og Chainalysis repræsenterer vores forpligtelse til at udvide denne evne til et omfattende sæt end-to-end-løsninger, der understøtter en bred vifte af blockchain-initiativer inden for virksomheden, alt imens de opretholder de højeste standarder for data integritet og sikkerhed. ”

Blocksets nye liste over partnere inkluderer CipherTrace, kryptovaluta-efterretningsfirmaet Ubundet teknologi, den globale leder inden for kryptografisk nøglehåndtering og beskyttelse Elliptisk, udbyderen af ​​krypto-aktiver risikostyringsløsninger og Kædeanalyse, blockchain-analysefirmaet. 

“Siden lanceringen tidligere på året har Blockset sat tempoet som en førende blockchain-dataplatform og har samlet en liste over højt anerkendte virksomhedspartnere i en imponerende komprimeret tidsramme,” sagde Dave Jevans, administrerende direktør for CipherTrace. ”Hvad branchen har brug for er en strammere integration af kapaciteter, og vi kunne ikke være lykkeligere med at tilpasse os Blockset og dets vision om adgang til virksomhedens blockchain. Blocksets pålidelighed parret med vores efterretningsplatform giver et ekstremt robust tilbud. ” 

Blockset-CipherTrace-partnerskabet tilbyder udvidelse ud over AML, afsløring af transaktionsbedrageri og kryptokurrencyintelligens til banker, OTC-skriveborde og andre finansielle institutioner, men sikrer også fuld overholdelse af kravene i Travel Rule. I betragtning af at BRD er en del af PayID og TRISA, det CipherTrace-ledede Trave Rule-initiativ, og det faktum, at CipherTrace er compliance-laget for PayID, tilbyder Blockset førende og fremadrettet overholdelsestilbud.  

Blockset vil også samarbejde med Chainalysis, den førende blockchain-analyseudbyder i branchen. Integrationen vil bruge Chainalysis KYT (Know Your Transaction), AML-compliance-løsningen til overvågning af kryptokurrency-transaktioner, der består af screening i realtid, sagsbehandling og forbedret due diligence. Chainalysis vil i sidste ende gøre det muligt for Blocksets kunder, nemlig finansielle institutioner, offentlige agenturer og kryptokurrencyvirksomheder, at overvåge store mængder cryptocurrency-aktivitet og identificere løbende højrisikotransaktioner. Med realtidsadvarsler vil partnerskabet give compliance-teams mulighed for at fokusere på de mest presserende transaktioner og opfylde deres lovgivningsmæssige forpligtelser til at rapportere mistænkelig aktivitet.

For at afrunde det omfattende Blockset-tilbud fungerer Unbound Tech som den officielle partner for at muliggøre implementering af branchens førende depotløsninger. Takket være Unbound Techs kryptografiske ekspertise og brug af MPC (multi-party computation) til at sikre nøgler på enhver enhed, kan institutioner sikre, at virksomheds- og brugerfonde opbevares med brancheførende sikkerhed. 

“Der har været en betydelig efterspørgsel fra Unbound Techs kunder om noget som Blocksets integrationsfunktioner,” sagde Yehuda Lindell, administrerende direktør og medstifter af Unbound Tech. ”Det glæder mig at udvide kraften i Blocksets dynamiske pakke med værktøjer til vores kunder. Vi ser også frem til at sætte vores egen unikke kryptografiske sikkerhed i brug som en del af en bredere, fælles indsats for at drive virksomhedens adoption. ”

“Når en virksomhed ønsker en blockchain-løsning, er det normalt til et specifikt formål, men de finder hurtigt andre brugssager til teknologien, hvilket kræver ekspertise og skalerbarhed” fortsatte Traidman. “Vores mål er at være et enkelt, omkostningseffektivt og robust rygrad i et virksomheds blockchain-system, som institutioner bygger på for fremtiden.” 

For at finde ud af, hvordan Blockset af BRD kan bruges til at opbygge blockchain-løsninger af virksomhedskvalitet, skal du besøge www.blockset.com. For generel information, besøg venligst www.BRD.com.

– 

Om BRD

BRD er et globalt firma, der bringer blockchain-aktiverede finansielle tjenester til mobilgenerationen – hvilket giver forbrugerne den enkleste og sikreste måde at købe og beskytte bitcoin og andre kryptokurver på. BRD er også producent af Blockset, en ny hostet blockchain-infrastrukturplatform til store virksomheder. BRD blev lanceret i 2015 og har hovedkontor i Zürich, Schweiz, og er et venturestøttet selskab, der har samlet $ 56 millioner USD fra SBI Holdings, Ripple og andre topinvestorer med fokus på bank, FinTech og blockchain. BRDs krypto-apps er tilgængelige til både iOS og Android i 170 lande. Med over 5 millioner kunder over hele verden har BRD akkumuleret anslået $ 6 milliarder USD i kryptoaktiver under beskyttelse og er en af ​​de hurtigst voksende blockchain-aktiverede finansieringsapps til hverdagsbrugere. Blockset har allerede samlet en imponerende liste med over 20 finansielle titaner, der allerede evaluerer Blockset i et privat pre-release-program, herunder SBI Holdings, PayPal, KPMG og Ripples udviklerinitiativ Xpring.


Om CipherTrace

CipherTrace udvikler kryptovaluta-anti-hvidvaskning af penge, kryptovaluta-kriminalteknik, blockchain-trussel-intelligens og lovgivningsmæssige overvågningsløsninger. Ledende børser, banker, efterforskere, regulatorer og virksomheder inden for digitale aktiver bruger CipherTrace til at spore transaktionsstrømme og overholde lovgivningsmæssige krav til hvidvaskning af penge og fremmer tillid til kryptokurrencyøkonomien. For mere information, besøg: www.ciphertrace.com og følg dem videre Twitter og LinkedIn.

Om ubundet teknologi

I en verden, der bevæger sig mod alt krypteret, underskrevet og godkendt, er sikker og operationelt effektiv kryptografisk infrastruktur et absolut must for virksomheder. Ubundet Techs løsninger udnytter det nyeste inden for MPC-teknologi og er valgt til at sikre mange af verdens største banker og Fortune 500-virksomheder. Med et hovedkvarter i Tel Aviv og et internationalt hovedkvarter i New York giver Unbound Tech og dets NextGen Key Orchestration Platform den kryptografiske infrastruktur, der gør det muligt for virksomheder overalt i verden nemt at sikre og administrere al deres information og digitale aktiver. Lær mere på www.unboundtech.com og følg os videre LinkedIn, Twitter, og Facebook

Om Elliptic

Elliptic er verdensledende inden for krypto-aktiv risikostyringsløsninger til krypto-aktiver virksomheder og finansielle institutioner over hele verden. Elliptic har støttet af SBI Group, AlbionVC, SignalFire, Octopus Ventures og Santander Innoventures og har vurderet risici på transaktioner til en værdi af flere billioner dollars og afsløret aktiviteter relateret til hvidvaskning af penge, terrorindsamling, svig og andre økonomiske forbrydelser. Elliptic har hovedkontor i London med kontorer i New York, Singapore og Tokyo. For at lære mere, besøg www.elliptic.co og følg os videre LinkedIn og Twitter.

Om Chainalysis

Chainalysis er blockchain-analysevirksomheden, der leverer data og analyser til offentlige agenturer, børser og finansielle institutioner i 40 lande. Vores efterforsknings- og overholdelsesværktøjer, uddannelse og support skaber gennemsigtighed på tværs af blockchains, så vores kunder kan engagere sig trygt med kryptokurrency. Støttet af Accel, Benchmark og andre førende navne inden for risikovillig kapital bygger Chainalysis tillid til blockchains. For mere information, besøg www.chainalysis.com.

Kontakt information

BRD

Spencer Chen, Chief Marketing Officer

E-mail: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231

Offentliggørelsen af ​​en betalt pressemeddelelse på denne side bør ikke betragtes som en godkendelse af Coin Bureau. Læsere bør foretage deres egen forskning, før de investerer midler i enhver virksomhed eller tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map