Bitcoin Private (BTCP) anmeldelse: Alt hvad du behøver at vide

Bitcoin Private er en nyligt oprettet “fork-merge” af ZClassic og Bitcoin, der er decentraliseret, open source, hurtig, community-driven og privat.

Bitcoin privat blev oprettet for at give brugerne mulighed for at bruge deres mønt med fuldstændig privatliv og alle fordelene ved blockchain-teknologi. Holdet bag Bitcoin Private skabte det som en forbedring i forhold til både ZClassic og Bitcoin, idet man holder begge svagheder og fiaskoer i tankerne.

Mens der er et kerneteam, der leder Bitcoin Private-projektet, på grund af samfundets fokus og open source-karakter af Bitcoin Private, har det faktisk mere end 200 bidragydere på nuværende tidspunkt, og enhver kan deltage i teamet og yde et bidrag. Faktisk er der 20 udviklere, der deltog i de 30 dage lige før fork-merge.

Hvad er Bitcoin Private?

Bitcoin Privat blev lavet hurtigere end Bitcoin med en bloktid på kun 2,5 minutter og har en større blokstørrelse på 2Mb. Derudover bruger den ASIC-resistente Equihash proof-of-work-algoritme, hvilket også gør den venlig for hjemmearbejdere, der bruger deres GPU.

Og som jeg nævnte ovenfor, er Bitcoin Private langt mere community-driven end næsten ethvert andet kryptokurrencyprojekt. Det er faktisk banebrydende og det første projekt af sin art, der viser blockchain-samfundet, hvor formbart et UTXO-sæt kan være.

Bitcoin Private øjebliksbillede blev taget den 28. februar 2018, og på det tidspunkt modtog indehavere af både Bitcoin (BTC) og ZClassic (ZCL) Bitcoin Private (BTCP) med en hastighed på 1: 1 eller 2 BTCP for hver 1 BTC + ZCL, der blev afholdt i deres tegnebøger.

Her er et diagram fra Bitcoin Private-teamet, der viser forbedringerne i Bitcoin Private versus andre Bitcoin gafler:

Private privat Bitcoin sammenligninger

Billedkilde: Hvidt papir

Fordele ved Bitcoin Private

Der er en række fordele, der er bagt i Bitcoin Private, ikke kun i sammenligning med Bitcoin, men i sammenligning med andre kryptokurver generelt. Naturligvis er den største fordel privatlivets fred skabt i Bitcoin Private, som kommer fra den samme zk-snarks teknologi, der blev brugt til ZClassic og dens forgænger ZCash.

Ved hjælp af zk-snarks-teknologien offentliggøres alle betalinger til blockchain for gennemsigtighed, men de transaktionsmetadata, der identificerer afsender og modtager, forbliver ulæselige.

Den decentraliserede karakter af Bitcoin Private giver en yderligere fordel, ligesom det altid har gjort med Bitcoin selv. Decentraliseringen tillader understøttelse af peer-to-peer-transaktioner, befri brugere for behovet for en mellemmand til transaktioner, da netværksknudepunkterne giver validering af alle transaktioner via kryptografi og derefter registrerer dem til den offentlige blockchain-hovedbog.


Bitcoin Private har dog forbedret sig på Bitcoin. Den har en større blokstørrelse og er hurtigere end Bitcoin, mens den stadig giver anonymitet til brugerne samt bedre sikkerhed end andre Bitcoin-baserede kryptokurver.

Hvis alt dette ikke er nok, blev Bitcoin Private bygget som et open source community-drevet projekt, med den fulde kildekode for projektet altid tilgængelig og synlig for alle overhovedet. Samfundet inkluderer teammedlemmer fra hele verden med en række forskellige færdigheder. Dette giver folk med forskellig baggrund mulighed for at bidrage til projektet på en måde, der bedst passer til deres viden, færdigheder og træning.

Endelig starter Bitcoin Private retfærdigt uden en stifters belønning eller forudmine, som det var inkluderet i den originale ZCash. I stedet fordeles mønter retfærdigt på 1: 1 basis for dem, der har ZCL og BTC. Når det er sagt, har der været en vis kontrovers omkring denne luftdrop.

Bitcoin Private Hard Fork

En hård gaffel er, når en eksisterende kryptovaluta har sin blockchain opdelt i en ny blockchain. Alle de forrige poster bevares, men når splittelsen sker, er den nye blockchain en separat enhed.

Mekanismen til dette er normalt en ændring af koden i blockchain. Bitcoin Private er et unikt tilfælde, da det blev oprettet af en fusionsgaffel, hvor Bitcoin og ZClassic blev co-forked for at skabe den helt nye Bitcoin Private.

Bitcoin Private Fork

Billede via btcprivate.org

Gafflen fandt sted den 28. februar 2018. Et øjebliksbillede af alle eksisterende Bitcoin- og ZClassic-beholdninger blev taget, og den nyoprettede Bitcoin Private blev distribueret i en 1: 1 airdrop. For eksempel, hvis du havde 0,5 BTC og 100 ZCL på tidspunktet for øjebliksbillede, ville du have modtaget 100,5 BTCP.

Nogle brugere har klaget over, at airdrop stærkt favoriserede eksisterende Bitcoin- og ZClassic-hvaler, idet 20,3 millioner af de eventuelle 21 millioner mønter blev distribueret i airdrop. Dette siger nogle, er næppe decentraliseret.

Bitcoin privat prisudvikling

Bitcoin Private så sin pris stige straks efter airdrop og handlede så højt som $ 86,20 inden for en uge efter, at hovednettet blev sat i live den 3. marts 2018. Derfra faldt prisen, da den blev fanget i den samlede baisse tendens i kryptokurver og den nåede et lavt niveau på $ 14,53 i begyndelsen af ​​april 2018.

Siden da har det set en stigning højere og handler over $ 56, da dette skrives den 23. april 2018. Prismomentet er i øjeblikket stærkt højere, og hvis styrken på altcoin-markedet fortsætter, fortæller man ikke, hvor høj prisen kunne være gå. Det er i øjeblikket # 24 mønt efter markedsværdi på Coinmarketcap.com.

Bitcoin private tegnebøger

Der er et par alternativer til opbevaring af din Bitcoin Private. Den første er en full-node tegnebog, der fungerer med Windows, Linux og Mac OS. Der er også en Electrum-tegnebog til hvert af de tidligere nævnte operativsystemer. For større sikkerhed kan du oprette en papir tegnebog til at gemme din Bitcoin Private, og der er en iOS-version af Coinomi tegnebogen i øjeblikket under udvikling.

Sådan gør du krav på Bitcoin privat

Som du vil se, når du besøger den officielle Bitcoin Private.

”Advarsel: Vi har modtaget mange rapporter om fiduswebsteder, der beder om frø, private nøgler eller hævder at være vores officielle tegnebog. Du skal aldrig indtaste din private nøgle til et websted. BTCPRIVATE.ORG er det eneste officielle websted for vores samfund .. ”

På dette tidspunkt forestiller jeg mig, at næsten alle allerede har gjort krav på deres Bitcoin Private, men hvis du ikke har det, er det stadig muligt. At gøre krav på din BTCP afhænger af, hvilken tegnebog du vælger at bruge. Uanset hvilken tegnebog du vælger at bruge, anbefaler Bitcoin Private-teamet at flytte dine Bitcoin og ZClassic til en ny adresse, før du gør krav på dine BTCP-mønter af sikkerhedsmæssige årsager.

Fuld node tegnebøger

Du kan downloade den fulde node-tegnebog fra GitHub her. Bemærk, at du har brug for den nyeste version af Java, før du begynder. Instruktioner til at gøre krav på din BTCP med den fulde node-tegnebog kan findes her.

Electrum tegnebøger

Du kan downloade Electrum-tegnebogen på GitHub her.

Hvis du har en Electrum-tegnebog, skal du pakke ud og derefter køre Electrum-eksekverbarheden. Derefter skal du oprette en ny tegnebog. Indtast “tegnebog”, derefter “private nøgler” og endelig “fej”. Indtast dine private nøgler, og fej derefter BTCP til din nye adresse.

Minedrift Bitcoin Privat

Hvis du er interesseret i minedrift, skal du vide, at det er muligt at udvinde Bitcoin Private derhjemme ved hjælp af din computer GPU. Der er endda en officiel BTCP-minedrift, du kan deltage i, der drives af udviklerne. Der er også flere andre puljer til rådighed.

Nogle er sponsorer af BTCP-projektet, mens andre allerede er blevet verificeret af BTCP-udviklerne og er kendt for at betale, mens stadig andre ikke er verificerede og ikke anbefales. Du kan finde liste over tilgængelige puljer på webstedet Bitcoinprivate.org.

Afslutningsvis

Bitcoin Private er en kryptokurrency som enhver anden, men da den er en gaffelfusion af Bitcoin og ZClassic, har den nogle ønskelige funktioner, der gør den bedre end mange andre kryptokurver, såsom møntens privatliv og samfundsfokus..

Hvis du var heldig nok til at have både Bitcoin og ZClassic i din tegnebog, da den hårde gaffel opstod, er du i stand til at gøre krav på Bitcoin Private som en luftdroppet mønt. Projektet forbliver helt decentraliseret og gennemsigtigt med et stort samfund af udviklere og evnen til let at se kildekoden til projektet.

Og fordi BTCP blev designet til at være ASIC-resistent, er det en fremragende mønt til hjemmearbejdere, især i betragtning af den stigende pris i prisen.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me