Bitcoin Cash sendt til BTC-adresse? Bitcoin Cash Bandit hjælper … For en pris

Der er en foruroligende tendens, der kun synes at vokse i omfang og omfang. I stigende antal sender brugerne Bitcoin Cash (BCH) til Bitcoin (BTC) tegnebøger ved en fejltagelse. I nogle tilfælde kan midler muligvis inddrives. Men i de fleste tilfælde er pengene væk, når de først er sendt til den forkerte adresse. Periode. Så hvorfor sker dette, og hvorfor så ofte?

Øjebliksbillede af blot nogle af spørgsmålene om dette problem på Stack Exchange

Forvirring forværret

De største syndere bag dette ofte gentagne problem koges ned til disse to spørgsmål. Den ene er, at de fleste Bitcoin- og Bitcoin Cash-tegnebøger ikke kan se forskellen mellem en BCH- og en BTC-adresse. Normalt er tegnebøger smart nok til at vide, om en adresse er ugyldig. For eksempel, hvis man forsøgte at sende Ethereum til en Litecoin-adresse, ville tegnebogen vide, at adressen var i det forkerte format og ville forhindre transaktionen.

Med BTC og BCH bruger de dog nøjagtigt det samme adresseformat. Som et resultat, hvis en bruger fejlagtigt forveksler de to valutaer, vil midlerne stadig blive sendt og potentielt tabt for evigt.

Det andet problem kunne ganske enkelt være ligheden mellem navnene på de to valutaer. Uerfarne brugere kunne simpelthen ikke forstå, at der er en meget signifikant forskel mellem ‘Bitcoin’ og ‘Bitcoin cash’, og at de to ikke kan udskiftes. Forestil dig et øjeblik, om ‘USD Cash’ og ‘USD’ var to helt forskellige valutaer. Den forvirrede forårsagede ville i bedste fald være håndgribelig.

BCH-banditten går ind på scenen til venstre

Nogen dukkede op på Reddit i de sidste 24 timer og sendte det samme besked til tre Bitcoin- og Bitcoin Cash-relaterede underredits, (r / bitcoin, r / btc og r / bitcoincash), der hævder, at de med succes har krævet al BCH, der fejlagtigt blev sendt til BTC-adresser. I øjeblikket er BCH-adressen fundet her, og den har i øjeblikket 493.544 BCH. Den toal er mere end $ 600.000 dollars værd.

Enkeltpersonen eller gruppen af ​​personer, der bruger Reddit-navnet bchsegwitrecover, hævder at hvis du kan fremlægge tilstrækkeligt bevis for ejerskab, vil de returnere pengene til dig minus et “inddrivelsesgebyr” på 30%.

Samfundet reagerer

Fællesskabsrespons på BCH-banditten er blandet. Nogle har kaldt dem en helt, en hvid hat (hvilket betyder hjælpsom, ikke-ondskabsfuld) hacker, og andre kalder dem stadig en svindler.

Redditor PVmining kommenterede banditten, ordsprog: “Selvom jeg synes, hvad [banditten] gjorde, er tvivlsomt moralsk og juridisk, er det et ret smart hack.”

c1on, der mistede penge siger: “Så jeg tabte omkring $ 1000 ved at sende bch til en Segwit btc-adresse med shapeshift. De siger, at de ikke kan genvinde det, har du nogen chance? ”

Bruger Sureshok, der ser ud til lykken, siger: “Jeg er på denne liste. De mønter, jeg sendte, var fra en børs. så jeg kan ikke underskrive en besked fra dette input. er det rigtigt?”


Som banditten selv svarede: “Det er korrekt. Medmindre du kan få børsen til at underskrive en besked til dig, vil det være svært for mig at gendanne dine mønter. ”

Nogle Redditors har udtrykt deres irritation over banditten og erklæret, at de er alt for grådige. Såsom Redditor bch_ftw, hvem sagde: “Tror du virkelig, at indsatsen er $ 200K + værd? Kom nu. Tag $ 100 / time eller noget rimeligt. Eller ved du, vær god og send det hele tilbage lige nu gratis, fordi du er en god fyr, der holder af folk. Det er bare penge. Fuck grådighed, mand. ”

Det ser imidlertid ud til, at flertallet stort set godkender banditten. Ovenstående kommentar fra bch_ftw blev ved pressetiden nedstemt til minus 7, hvilket viser generel misbilligelse fra samfundet.

Sand bandit, eller misforstået helt?

Den adresse, der indeholder de “inddrevne” midler, viser stadig, at transaktionerne er ude. Selvom det er for tidligt at fortælle det, er det sikkert at sige, at BCH-banditten er ærlig og vil returnere midler, hvor afsenderen kan bevise ejerskab. Brugere, der sendes fra en børs, er dog sandsynligvis ude af held. De kan ikke fremlægge den slags bevis, som banditen beder om. I disse tilfælde vil banditten helt sikkert opbevare midlerne efter en endnu udefineret tid.

Hvad der dog er sandt er, at hvis banditten var fuldstændig ondskabsfuld og egoistisk, kunne de lige så godt ikke have gjort noget og holdt pengene helt for sig selv. Hvis banditten følger sit løfte om at returnere mindst nogle af midlerne, er det sikkert at sige, at vi i det mindste kan betragte dem som noget af en misforstået antihelt i modsætning til en lige skurk.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me