Binance Coin (BNB): Native Token of the Largest Crypto Exchange

Binance bryder grund på mange fronter. Bortset fra deres markedsudvidelse har de også udvidet protokoludviklingen med deres oprindelige Binance-mønt.

Binance Coin (BNB) er mange ting. Et værktøjstoken, der bruges til handel med krypto, en udviklingsprotokol til at opbygge dApps og udstede tokens, en belønningsmønter, der tilskynder hodling & udgifter – listen fortsætter. Adoption på BNB vokser lige så hurtigt som selve børsen.

Er denne vækst sandsynligvis tilspidset, og er BNB stadig værd at bruge?

I denne Binance-møntanmeldelse giver jeg dig alt, hvad du har brug for at vide. Jeg vil også se på BNBs langsigtede prispotentiale og vækstudsigter.

Hvad er Binance?

Før vi kan give dig noget indblik i, hvad Binance-mønten er, skal vi give dig et hurtigt overblik over den børs, den blev udstedt af.

Binance er i øjeblikket den største kryptokursudveksling på planeten med næsten 1 mia. $ I handelsvolumen hver eneste dag. Hvad der gør det særligt forbløffende er, at børsen først lige er lanceret i midten af ​​2017 – den 14. juli 2017 for at være præcis.

Det betyder på mindre end et år, at de gik fra en helt ny kryptokursudveksling for at overhale enhver anden børs og blive den øverste globale kryptokurrencyudveksling med millioner af registrerede brugere. Vi har dækket det udførligt i vores Binance Review.

Hvad er Binance Coin (BNB)?

Binance-mønter er tokens, der bruges på Binance-platformen, så selvom de handles på det åbne marked, og deres værdi svinger, er de traditionelt det, du ville tænke på som valuta som den amerikanske dollar eller Bitcoin.

Alligevel er brugssagen til Binance-mønten meget værdifuld, og det er derfor, vi ser værdien af ​​tokenet fortsætte med at stige.

Binance Coin forklaret


Hvad er Binance Coin ?. Billede via Binance Blog

Binance-mønten er det, der kaldes et altcoin, og da den blev oprettet, var den baseret på ERC-20-standarden ved hjælp af Ethereum-netværket og blockchain. Dette betyder, at mønten også følger de regler, der er fastlagt af samfundet for Ethereum blockchain.

Men vigtigere er det, at det giver Binance-mønten mulighed for at drage fordel af Ethereums blockchain og netværkets stabilitet og sikkerhed. Du behøver ikke bekymre dig om, at dine mønter bliver stjålet i et 51% -angreb eller et andet scenario med dobbelt forbrug, fordi de er beskyttet ved at blive bygget på Ethereum.

Alt dette ændrede sig i april 2019, da Binance flyttede BNB til sin egen mainnet. På det tidspunkt brændte de også 5 millioner ERC-20 BNB-tokens og tildelte et tilsvarende beløb af BEP-2 native BNB-tokens til sine egne tegnebøger.

På det tidspunkt opfordrede Binance brugere til at konvertere deres egne ERC-20 BNB-tokens til de oprindelige BEP-2-tokens, men fra og med november 2019 understøtter Binance stadig ERC-20-tokens, og brugerne er stadig i stand til at konvertere til BEP-2-tokens , selvom det ikke er muligt at trække ERC-20-tokens tilbage længere.

Binance Blockchain

Binance Chain tjener flere nyttige funktioner, såsom oprettelse af nye tokens til at digitalisere eksisterende aktiver, sende, modtage, brænde / mynte og fryse / frigøre tokens.

Du kan også se DEX-markedet for at bekræfte pris og markedsaktivitet for bestemte aktiver, udforske transaktionshistorikken og blokke i kæden via Binance Chain Explorer, API og node RPC-grænseflader.

For ikke at nævne, at du også kan udtrække andre data fra Binance Chain via fuld node eller API’er, udvikle værktøjer og applikationer til at hjælpe brugerne med at bruge Binance Chain og Binance DEX og selvfølgelig sende og modtage BNB-tokens.

Binance Chain Swap

Binance Chain Mainnet Swap. Billede via Binance

Binance Chain bruger en ændret version af Tendermint BFT-konsensus. Tendermint blev skabt til brug i Cosmos-netværket og bruger modulær arkitektur til at realisere flere mål, herunder levering af netværks- og konsensuslag i en blockchain som en platform, hvor forskellige decentrale applikationer kan bygges.

Hovedfokus for design af Binance Chain er:

 • Ingen forvaring af midler: handlende opretholder kontrol med deres private nøgler og fonde.
 • Høj ydeevne: lav ventetid, høj kapacitet for en stor brugerbase og høj likviditetshandel. Vi tilstræber at opnå 1 sekunders blok gange med 1 bekræftelsesfinalitet.
 • Lavpris: i både gebyrer og likviditetsomkostninger.
 • Nem brugeroplevelse: så venlig som Binance.com.
 • Fair handel: minimer front-running, så vidt muligt.
 • Udviklingsbar: i stand til at udvikle sig med evigt forbedrende teknologiestak, arkitektur og ideer.

Sådan fungerer BNB?

Du undrer dig måske over, hvad der er Binance-mønten, hvis den ikke er en valuta. Som et token brugt på Binance-platformen tjener det et meget værdifuldt formål. Husk, at Binance opkræver et handelsgebyr for hver transaktion, du foretager.

Hvordan vil du stoppe med at betale transaktionsgebyrer? Med Binance-mønten kan du, fordi det er det, den bruges til, betale gebyrer på Binance-børsen.

I stedet for at betale et gebyr på $ 1 for hver $ 1.000 i handler (hvilket faktisk kan tilføje ret hurtigt for aktive handlende), kan du bare bruge Binance-mønter til at dække gebyrerne. Dette gør Binance-mønter ekstremt nyttige og værdifulde for handlende på Binance-børsen.

Her er præcis, hvordan det fungerer. Binance tilbagebetaler handelsgebyrer for dem, der ønsker at bruge Binance-mønten, når de handler – i de første fem år. Og der er en glidende skala, så i det første år kan du få 50% rabat på dine gebyrer ved hjælp af Binance-mønter.

BNB-rabat

Rabat på handelsgebyr for BNB-indehavere. Billede via Binance

Rabatten halveres hvert år, så i år to er rabatten 25%, i år tre er den 12,5%, i år fire er den 6,75%, og i det femte og sidste år fjernes rabatten.

Denne rabat beregnes og trækkes automatisk, hvis du har Binance-mønter i din udvekslingspung. Hvis du ikke vil bruge dine Binance-mønter til at dække gebyrer, kan du også nemt slå denne funktion fra.

Men hvad så? Hvis din rabat fortsætter med at falde, gør det ikke tegnet værdiløst til sidst?

Nå, det vil blive hjulpet, når flere og flere mennesker kommer til udvekslingen, men grundlæggerne hos Binance fandt også en anden løsning for at forhindre værdien af ​​symbolet i at falde.

BNB-møntforbrænding

Hvert kvartal tager de 20% af deres fortjeneste fra gebyrer og bruger det til at købe mønter og “brænde” dem eller ødelægge dem. Dette er allerede sket ni gange, hvor den seneste forbrænding fandt sted den 16. oktober 2019, da Binance brændte 2 millioner BNB.

Det var den næststørste forbrænding nogensinde, hvilket indikerer, hvor stærk forretning har været i Binance. Den største møntforbrænding fandt sted den 15. april 2018, da Binance brændte 2.220.314 BNB. Ved at tage mønter ud af omløb gør Binance de resterende mønter så meget mere værdifulde. Dette fortsætter, indtil halvdelen af ​​møntforsyningen eller 100 millioner BNB er blevet ødelagt.

Hvis du ser på et prisdiagram for BNB, vil du se, at prisen på mønten er løbet op, hver gang der kommer en forbrænding (med undtagelse af den første forbrænding, da den ikke vidste, at den skulle komme).

BNB-møntforbrænding

Binance fejrer deres 8. møntforbrænding. Billede via Binance Blog

Mens prisen falder umiddelbart efter forbrændingen, vender den ikke tilbage til niveauet før rally. Faktisk var BNB en af ​​de mest effektive mønter i første kvartal af 2018, da de fleste kryptovalutaer så deres værdi halvere mere eller mindre.

Den næste møntforbrænding skal ske omkring 15. januar 2020, og selvom der ikke er nogen måde at forudsige, at mønten vil følge det samme mønster, ser det ud til at være sandsynligt. Det betyder at købe BNB omkring en måned før forbrændingen kunne give nogle meget gode fortjenester.

Forbrændingen fra januar 2018 ville have været særlig rentabel, da den opstod, mens tyren i krypto stadig for det meste foregik, og BNB gik fra $ 3,34 den 15. december 2017 til $ 21,48 den 15. januar 2018, da forbrændingen skete.

Forbrændingerne i 2018 skete under et bjørnemarked, men du ville stadig have set din BNB-mønt gå fra $ 9,18 den 15. marts 2018 til $ 13,06 den 15. april 2018. Husk, at Bitcoin og de fleste andre kryptokurver faldt i værdi i samme periode.

Den seneste 16. oktober 2019-forbrænding oplevede faktisk, at BNB faldt 5% umiddelbart efter forbrændingen, men siden da er den genoprettet og på et tidspunkt steg mere end 5% i forhold til prisen før forbrænding.

Binance Launchpad

Launchpad er et andet interessant forslag, der netop er lanceret af Binance. Dette er en token-udgivelsesplatform, der er Binances alternativ til Etheruem ICO. Det giver transformative projekter mulighed for at udstede deres egne tokens direkte på startpladen.

Dette er også meget vigtigt for Binance Coin (BNB), da det vil blive brugt som det native token i udstedelsen. I lighed med ICO’er, der rejste ETH i Ethereum-støttet salg, vil BNB blive udvekslet med det token, der udstedes af projektet, der gør forhøjelsen.

Dette er allerede brugt ganske effektivt i BitTorrent token (BTT) -hævningen i januar i år. Efterspørgslen var så stærk, at hele salget sluttede på under 20 minutter. Dette overraskede mange mennesker i betragtning af de aktuelle forhold på bjørnemarkedet.

Der var også en nylig rally i prisen på BNB på nyheden om, at et andet projekt vil bruge launchpad til at udstede deres tokens. Projektet Fetch.ai, der bringer den nye AI-baserede autonome maskinøkonomi til live.

Dette er yderligere bekræftelse på, at aktivitet omkring startpladen kan føre til efterspørgsel efter BNB-mønt. Da flere brugere ønskede at få fat i BNB til at investere i Fetch.ai, fortsatte de med at købe BNB for at investere i det.

Binance DEX

Mens Binance er en stor central udveksling, har de realiseret efterspørgslen fra handlende om decentral børshandel. Derfor har de for nylig lanceret deres Binance DEX.

For dem der ikke ved, er en decentral børs (DEX) en kryptokursudveksling, der giver mulighed for peer-to-peer-handel blandt deltagere. Det er ikke nødvendigt at sende krypto til en udvekslingspung og placere dine ordrer.

binance DEX BNB

Fordele ved at bruge Binance DEX. Billede via Binance.org

Binance DEX er Binance’s svar på dette. Det blev bygget oven på Binance Chain, og det oprindelige aktiv, der driver børsen, er selvfølgelig BNB.

Nogle af de andre funktioner i binance DEX inkluderer:

 • Udsted nye poletter
 • Send tokens til andres på DEX
 • Brænd poletter efter behov
 • Frys nogle poletter, og frigør dem senere
 • Foreslå nye handelspar

På lidt over 6 måneder er Binance DEX vokset i handelsvolumen til at blive den største decentraliserede børs som rangeret på CoinMarketCap. Der er oprettet over 300.000 tegnebøger, og i øjeblikket er der 114 handelspar.

Denne vækst er selvfølgelig gode nyheder ikke kun for handlende, der ønsker decentral likviditet, men også for Binance Coin. Det vil øge brugen ikke kun som hjælpeprogram, men også som udstedelsestoken.

BNB-prishistorie

BNB er den 8. største kryptokurrency efter markedsdækning den 20. november 2019 og har en markedsdækning på $ 2,87 mia. Det laveste niveau på $ 0,096109 for mønten opstod ikke længe efter, at den blev lanceret den 1. august 2017.

Højdepunktet i historien var meget nyere, da BNB nåede 39,57 dollars den 22. juni 2019. Siden da er det selvfølgelig mere end halveret og handlede til 18,47 $ pr. 20. november.

Mens prisen er langt væk fra juni-højderne, ser det ud som om den måske har havnet i den første uge af oktober 2019, og prisen har været langsomt stigende siden.

BNB-prisudvikling

BNB-prisudvikling. Billede via CMC

Det er også vigtigt at bemærke, at BNB’s prisdynamik er ret forskellig fra en række andre altcoins med lignende markedsdækning.

For det første skal du overveje, at den fortsatte møntforbrænding mindsker udbuddet af BNB på markedet. Så har du den stigende efterspørgsel, der er bragt til projektet.

Disse to faktorer er grunden til, at BNB har været mindre ustabil end andre mønter. Desuden tjener det Binances interesse at have en relativt stabil oprindelig valuta som et handelspar.

Når det er sagt, har de for nylig frigivet deres egne versioner af fiat stablecoins. Disse inkluderer lignende Binance USD og Binance GBP stablecoin.

Handel & Lagring af BNB

Det siger sig selv, at volumen og likviditet for Binance Coin er ret høj. Tilsvarende finder hovedparten af ​​dette volumen sted på Binance på tværs af Tether (USDT) og Bitcoin-par.

Det er dog noteret på en række andre børser, der giver ekstra likviditet og prisopdagelse. Disse inkluderer lignende P2PB2B, Coinsbit, MXC osv.

Binance-mønter opbevares i en tegnebog, ligesom enhver anden kryptokurrency. Tidligere kunne de opbevares i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog, men siden april 2019 flyttede til mainnet og BEP-2-tokens, har du brug for en tegnebog, der er kompatibel med BEP-2-tokens.

Heldigvis er der ingen mangel på tegnebøger, der understøtter BNB. Hvis du vil have den stærkeste sikkerhed, kan du vælge en hardware-tegnebog som Ledger eller Trezor.

Hvis du foretrækker en mobil tegnebog, kan du bruge Coinomi, BRD, Trust Wallet eller Atomic Wallet. Jaxx Liberty understøtter også BNB som en håndfuld andre tegnebøger.

Binance Chain Development

Faktisk ser det ud til, at der foregår meget i BNB-økosystemet. Men hvordan oversættes dette til rå udvikleroutput, og er der nogen protokolopdateringer, der finder sted?

Heldigvis i betragtning af at Binance Chain er et open source-projekt, er vi i stand til at se lige ind i deres kodeopbevaringssteder for at få en god fornemmelse af dette.

Kodeforpligtelser er et godt barometer til at bestemme nøjagtigt, hvor meget der arbejdes på protokolniveau. Nedenfor er koden forpligtet til de tre mest aktive repos i Binance Chain GitHub i løbet af det sidste år.

Binance Chain GitHub

Kode forpligter sig til at vælge repoer i løbet af de sidste 12 måneder

Som du kan se fra denne forpligtelsesaktivitet, er de stadig ret aktive ved at skubbe kode. Det er også vigtigt at bemærke, at der er yderligere 23 repos i GitHub med varierende grad af forpligtelser.

Fra min erfaring med at se på andre projekter ser det ud til at være et ret aktivt økosystem. Noget andet, der er vigtigt at bemærke, er hvor aktiv Binance Evolution Proposal (BEP) repo er, som vist ovenfor.

BEP’er er Binance Chain-ækvivalenten med Bitcoin Improvement Proposals, og de er nogle af de ting, som samfundet gerne vil have implementeret.

Der er en overflod af BEP’er i horisonten, som vi kan se frem til. Selvfølgelig har det bredere BNB-økosystem også en ret robust køreplan over initiativer.

Lad os se på nogle af disse skal vi?

Planer for Binance Coin

Binance-mønt startede som lidt mere end et token, der strengt taget blev brugt til at betale for handelsgebyrer, selvom nogle ville hævde, at spekulationen om åbne markeder i mønten gør det til en digital valuta i sig selv.

Dette vil dog ikke altid være tilfældet, da Binance-teamet har planer om at udvide omfanget af, hvad der kan gøres med Binance-mønten. Dette bliver endnu vigtigere, da prisen på BNB fortsætter med at stige, og den stigende brugerbase hos Binance vil bruge mønten til at spare på handelsgebyrer.

Binance-mønten kan allerede bruges til at investere i ICO’erne, der hostes på Binance Launchpad-platformen, hvilket giver indehavere af BNB en måde at realisere et afkast på deres møntbeholdninger.

Disse ICO’er har inkluderet Bread, BitTorrent, Elrond, WINk, Kava og en række andre blockchain-projekter. Indtil videre har Binance Launchpad-møntsalget været ret succesfuldt, hvilket giver BNB-token et yderligere ben op.

Projekter BNB

Projekter, der bruger Binance Coin

Oven i dette har du den fortsatte møntsupport på Binance DEX. Da flere decentrale markeder åbner for handel med unikke mønter, vil du sandsynligvis se en stigning i efterspørgslen efter BNB til at drive disse.

Andre anvendelser for BNB på dette tidspunkt inkluderer betaling af rejseudgifter med udvalgte sælgere i Australien, betaling af din Crypto.com-kreditkortregning, køb af virtuelle gaver på Mithril-platformen, betaling for alt fra butikker, der bruger PundiX XPOS-systemet og en række andre anvendelser. Indrømmet at de fleste af disse er bundet til individuelle platforme, men når brugen vokser, vil BNB-økosystemet også fortsætte med at vokse.

Da Binance fortsætter med at vokse og tilføje nye funktioner, vil antallet af ting, du kan gøre med Binance-mønter, næsten helt sikkert øges.

Plus, du kan allerede handle BNB-mønter som en spekulant, der ønsker at komme ind til en lav pris og derefter sælge token til en højere pris, ligesom mange andre handlende allerede gør!

Konklusion

Der kan ikke benægtes, at skæbnen for Binance-mønten er tæt knyttet til udførelsen af ​​Binance som en udveksling. Mens Binance langsomt udfaser handelsrabatten fra Binance-mønten, finder de andre måder at gøre mønten værdifuld på.

Disse inkluderer afbrænding af møntforsyning og oprettelse af en decentraliseret børs, der bruger Binance-mønten som sin oprindelige valuta. Dette vil ikke kun øge værdien på Binance Coin, men også give den nytte langt ind i fremtiden. De tilføjer også nye anvendelser til BNB, hvilket gør det mere og mere nyttigt og øger efterspørgslen efter mønten.

Naturligvis hænger potentialet for øget værdi i Binance-mønten på Binances succes som en børs. Hvis børsen kan opretholde det momentum, der tog det fra lige lanceret til nummer et i handelsvolumen inden for seks måneder, skulle fremtiden være ret lys for Binance-mønt og for dem, der ejer Binance-mønten.

Indtil videre ser det ud til, at dette er en forudgående konklusion, men tingene ændrer sig hurtigt i kryptokurrencyrummet.

Og mens BNB ser ud til at holde sin værdi bedre end andre altcoins, følger den stadig den overordnede tendens på markederne, som i øjeblikket er flad til nedadgående.

hjælpsomme links

Forsidebillede via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map