Beluga betaler for at starte Cryptocurrency Payment Network, ICO snart

I dag er ikke mange butikker i stand til eller villige til at acceptere kryptokurrency som betaling. Derudover, da detailhandlere søger fleksibilitet i betalingsmuligheder, øges ønsket om at være i stand til at tage kreditkortbetalinger, mens du er på farten.

Et nyt blockchain-projekt, der er baseret på Ethereum kaldet Beluga Pay sigter mod at tilbyde en løsning på begge disse problemer og mere. Beluga Pay lancerer et token-salg om cirka en måned.

At bruge kryptovaluta kan være svært

Hvis du ejer bitcoin eller anden kryptokurrency, ved du sandsynligvis allerede, at der er en grænse for antallet af virksomheder, der accepterer kryptokurrency som betaling. Mens disse tal vokser hver dag, accepterer langt de fleste butikker og virksomheder stadig ikke cryptocurrency-betalinger.

Beluga Pay, et finteknologisk firma, der i øjeblikket har et fungerende produkt, gør sig klar til at lancere en ICO til sine ERC-20-tokens. Beluga Pay har flere hovedmål, så lad os gå igennem dem nu.

Netværkets første hovedfunktion er en softwarepakke, der sælges ved salg, der giver mulighed for hurtig og nem betaling af kryptokurrency og kreditkort. I sine forklaringsvideoer bruger virksomheden specifikt nogle populære valg som bitcoin, Litecoin, Ethereum og Dash blandt nogle få andre. Softwarepakken skal være fuldt funktionel på mobile enheder for at give mulighed for fleksibilitet i betalingsindsamlingen.

Beluga Pay ser ud til at målrette mod forskellige udviklingsdele i verden, hvor den eneste betalingsinfrastruktur, der er let tilgængelig, kan være en mobiltelefon. Dette giver således meget plads til vækst i en række områder som Sydøstasien, Afrika, Latinamerika og Caribien som nævnt i forklaringsvideoen.

Bliv betalt i krypto for kreditkortbetalinger

Beluga betalingsstruktur

Sådan fungerer Beluga Pay – Billedkilde: Beluga Pay Whitepaper

Det andet træk ved netværket vedrører traditionelle kreditkortbetalinger. Normalt, hvis nogen betaler med et kreditkort, modtager forhandleren først betaling efter flere dage er gået. Denne forsinkelse kan udgøre et problem, især for nye eller små virksomheder og detailhandlere.

Beluga Pay tilbyder en løsning, hvor en detailhandler næsten næsten øjeblikkeligt kan modtage betaling fra en kreditkorttransaktion. Denne funktion er afhængig af Beluga Pays oprindelige ERC-20-tokens.

Tokens til netværket vil tilbyde et par forskellige funktioner, der er knyttet til øjeblikkelige kreditkortbetalinger. Beluga Pay beskriver brugen af ​​tokens som at betale en “gasomkostning”. En detailhandler kan vælge at bruge Beluga Pay-tokens for at behandle en kreditkorttransaktion med det samme og modtage en tilsvarende mængde kryptokurrency tilbage kort derefter.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke ville resultere i, at selve kreditkorttransaktionen afsluttes med det samme, men snarere at detailhandleren kunne modtage betalingen i form af kryptokurrency med det samme..

Endelig vil ejere af Beluga Pay-tokens angiveligt have ret til en del af alle transaktionsgebyrer, der opkræves af netværket. På nuværende tidspunkt angiver det officielle sted, at denne procentdel er 0,5%. Mange andre gebyroptjenende tokens vil netto indehaveren 50-100% af netværksgebyrerne, så 0,5% virker usædvanligt lav.

Forbindelser med en større bank

Beluga-betalingskort

Beluga Pay-forretningspartnere – Billedkilde: Beluga Pay

På det officielle websted for Beluga Pay hedder det, at det aktuelt fungerende produkt allerede har modtaget godkendelse og samarbejde fra en større bank.

Virksomheden har også udtalt, at mindst en af ​​deres nuværende kunder er et Fortune 50-firma, men de giver ikke mere specifikke detaljer end det.

Endelig hævder Beluga Pay, at de er certificeret af både Visa og Mastercard. Dette er dog noget underligt, da Visa har slået ned på kryptokurrency-kreditkort.

Beluga Pay ICO kommer snart

Beluga Pay udfører en ICO om cirka 30 dage. Målet er at sælge deres egne BBI-tokens til tidlige investorer med en bonus. Usolgte tokens brændes. Selve salget ser ud til at have vundet en hel del opmærksomhed.

Det er ukendt, om købere primært er interesserede i den potentielle gevinst i værdi for tokens, eller hvis de ønsker at få et stykke af den delte ordning for deling af transaktionsgebyrer.

Den samlede levering af tokens er 100 millioner, og de går efter en sats på 1 ETH = 288 BBI.

Er dette en god investering?

Beluga Pay’s tilbud lyder bestemt overbevisende, da ikke kun tokenejere har en chance for, at aktivværdien kan værdsættes, men de kan også potentielt få et stabilt afkast gennem de udbyttelignende funktioner. Hvad vi ikke ved, er hvordan dette rent faktisk ville betale sig i det virkelige liv.

I alt er der en meget stor mængde Beluga Pay-tokens, derfor kan det tænkes, at man for at kunne modtage et rimeligt beløb gennem udbyttesystemet kan være nødvendigt at eje tusinder eller titusinder af tokens for at få endnu en dollar eller to.

Vi ved det ikke, før systemet tages i brug engang senere på året. Da usolgte tokens vil blive brændt, kan en stor token-afbrænding have stor indflydelse på udbetalingen af ​​hvert enkelt token.

Beluga Pays forretningsstrategi er potentielt rettet mod et sæt kunder, der muligvis ikke er interesseret i at anvende denne teknologi. I lande med dårlig elektronisk betalingsinfrastruktur er kontanter normalt konge. Selvom dette ikke betyder, at ændring er umulig, kan det betyde, at der skal være mange år, før en ny betalingsmetode er bredt vedtaget.

Dette er dog ikke garanteret, som vi for nylig har set i Kina. For nylig er mobilbetalinger gået fra næsten ikke-eksisterende til at komme tæt på udskiftning kontanter i mange aspekter. Dette skete på meget kort tid, og så det er muligt, at noget lignende kunne replikeres i andre dele af verden.

Beluga Pay er bestemt et andet kig værd. Hvad angår, om det vil være en god investering, ikke er på lang sigt, ved vi ikke, før det allerede er sket.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterudsagn og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning

Fremhævet billede via Twitter @belugapay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me