Belacoin anmeldelse: Optjen Crypto ved at dele billeder på Belacam

En verden af ​​sociale medier er ved at blive forstyrret af en ny bølge af blockchain-baserede projekter.

De nuværende giganter i branchen er afhængige af centraliserede platforme, der tilbyder deres brugere og indholdsskabere meget lidt for deres indsats; på trods af dette beholder apps som Instagram og Snapchat en loyal følge, der vil tage noget overtalende for at skifte til en anden platform.

Belacam, der er baseret på Bela (BELA) blockchain, sigter mod at give et decentralt alternativ, der direkte belønner sine brugere for deres indsats.

Hvad er Belacoin?

Belacoin (BELA) blev oprindeligt oprettet i 2014 som en velgørenhedsmønt til organisationer, der specialiserede sig i at hjælpe børn. En procentdel af den cirkulerende forsyning blev doneret til forskellige organisationer og brugt i en Bela-vandhane for at forsøge at udvide fordelingen af ​​mønten.

Denne idé startede aldrig rigtig, og projektet skiftede fokus i 2016 efter Ambia Fond overtog udviklingen af ​​Belacoin. En ommærkning fulgte sammen med opdateringer til Bela-tegnebøgerne. Holdet fokuserede også på at tiltrække både dedikerede og uafhængige minearbejdere til at hjælpe med at sikre blockchain.

Ambia Fund Investering

Oprindeligt baseret på Litecoin, brugte Belacoin Dark Gravity Well-vanskelighedsjusteringsalgoritmen og pralede af en hurtig blokeringstid og var i stand til at vedtage teknologiske fremskridt som SegWit og Lightening Network.

Som et resultat var Bela i stand til at lette hurtige peer-to-peer-transaktioner, og dette hjalp med at tiltrække Belacam-teamet, der ledte efter et passende netværk, der kunne understøtte deres sociale medieplatform..

For at hjælpe med at lette væksten af ​​Belacam-platformen transformeres BELA til et ERC-20-token for at hjælpe det problemfrit at integrere i en allerede eksisterende infrastruktur.

Hvad er Belacam?

Belacam er en platform, der giver brugerne mulighed for at dele både billeder og gifs og blive belønnet i BELA for at uploade indhold. Derudover kan indholdsskabere også modtage BELA for hver, som deres billeder får, og brugere kan hæve deres midler eller bruge dem til at kunne lide andre brugers fotos.

Platformen er planlagt til at arbejde på en måde svarende til Steemit, og brugerne vil være i stand til både at interagere med og belønne deres venner og yndlingspersonligheder såvel som organisationer og andre indholdsskabere.

Belacam registrering

Holdet bag Belacam arbejder i fællesskab med Ambia Fund-teamet, og de to parter sigter mod at skabe en unik social platform, der udnytter et stort marked for fotodeling-appbrugere.


Hvor levedygtigt er projektet?

Sociale medier spiller en stor rolle i nutidens samfund, hvor Snapchat bevæger sig tæt på 200 millioner brugere, mens Instagram har tæt på 800 millioner. Billeddelingssektoren kan vise sig at være ekstremt lukrativ for Belacam, og Steemit har vist, at decentrale sociale medieprojekter helt sikkert kan lykkes.

Mens de almindelige platforme har samlet et stort antal brugere, belønner de ikke indholdsskabere direkte, og de bliver enten ubetalt eller får hjælp fra tredjepartswebsteder for at finde sponsorer eller reklamepartnere. Ved at gøre det muligt for indholdsskabere at blive belønnet direkte af andre brugere af platformen har Belacam potentialet til at forstyrre det nuværende marked og tiltrække et betydeligt antal unge, kryptovennlige brugere.

Belacam overvåges også nøje af Ambia Fund, der har specialiseret sig i udvikling af kryptovaluta-startups, og Ambia-teamet har stået bag sourcing af programmører og designere ud over at styre projektets medie- og PR-kampagner..

Bela understøttes også af Live Bela LLC, firmaet bag kryptokurrency med holdet med hovedkontor i Charlottesville, USA. De forbliver fuldt ud kompatible, og Live Bela LLC er registreret hos den amerikanske regering og bevarer Delaware LLC-filnummeret: # 6507095.

Live Bela vedligeholder og udvikler Belas kildekode, softwareprojekter og plug-ins såvel som at være involveret i opbygningen af ​​sit samfund.

Belacam USP'er

Samspillet mellem Bela og Belacam vil vise sig at være afgørende, da folk har brug for Bela til at betale for særlige funktioner i Belacam, og efterhånden som platformen vokser i popularitet, vil efterspørgslen efter Bela stige. Indholdsskabere er også indstillet til at modtage Bela fra både tilhængere og annoncører, og når de vælger at veksle deres indtjening til andre valutaer, vil dette hjælpe med at skabe betydelig handelsvolumen for Bela og igen hjælpe det med at få yderligere trækkraft.

Ud over Belacam-platformen understøtter Bela også Bella skak, en android-app, der giver brugerne mulighed for at spille skak mod et antal modstandere og modtage BELA som belønning for at vinde.

Er BELA værd at investere i?

BELA-tokenet har kæmpet for nylig, da markedsnedgangen har set det miste langt størstedelen af ​​sin værdi. Efter at have toppet til en pris på omkring $ 0,52 i januar handler BELA i øjeblikket til en pris på $ 0,09 og bevarer en markedsværdi på ca. $ 4 mio. På sit højeste var det mere end $ 20 millioner værd, og holdet har noget arbejde at gøre for at tiltrække investeringer tilbage i projektet.

Der er en række udviklinger undervejs, og Bela-teamet har besluttet at skifte BELA til et ERC-20-token og at inkorporere en Proof-of-Stake-konsensusalgoritme. De vigtigste mål er at tilskynde ægte hverdagsbrugere og også at bevæge sig væk fra mere centraliserede minedriftspuljer. Disse skift er også rettet mod at forbedre interoperabilitet med ERC-20-tokens, der er godt integreret med børser og hardware-tegnebøger.

Bytet er planlagt til at finde sted i løbet af de kommende uger, og hver gamle BELA byttes mod en ERC20 BELA i forholdet 1: 1.

Belacam-platformen er også under udvikling med Gamma-versionen tæt på at blive lanceret. Testansøgninger blev taget mellem 29. januar og 20. februar, og de valgte personer har siden testet Belacam Gamma med frigivelsen planlagt til 2. kvartal i år.

Belacam Platform Gamma

Som med ethvert blockchain-baseret projekt afhænger meget af, hvordan holdet formår at holde øje med udviklingen og også komme foran deres konkurrenter. Den decentrale sociale mediesektor kan vise sig at være vanskelig at navigere, og mens Steemit har vist sig at være en succes, har Indahash klaret sig dårligt, mens holdet bag Props-projektet er blevet tvunget til at forsinke lanceringen af ​​deres videodelingsplatform.

Opbygning af en stærk social medieplatform tager tid, selvom disse projekter er i stand til at udvide deres brugerbase med en næsten eksponentiel hastighed.

Der eksisterer også muligheden for, at Belacam ikke modtages godt af offentligheden, da platforme som Instagram og Snapchat har et stærkt greb om deres brugere. Belacams succes afhænger meget af, at token-indtægtsdelingsmodellen bliver mere synlig, og hverdagsbrugere bliver mere vant til at udveksle værdi via tokens. Projektet kan markedsføre sig stærkt over for kryptokurrency-samfundet og bygge sig op derfra, svarende til den måde, Steemit har fungeret på.

Indtil videre ser projektet ud til at omfatte en række positive funktioner, og Belacam inkluderer en ren og intuitiv grænseflade samt interaktive funktioner såsom et leaderboard, der fremhæver de brugere, der har givet flest likes inden for en 24-timers periode.

Ved at give væk et stort antal likes på siden og gøre det til leaderboard-brugere, vil deres profiler blive vist foran tusinder af andre brugere. Funktioner som disse kan hjælpe med at tilskynde brugerne til at interagere på platformen.

Belacam-applikationen kan vise sig at være potentielt rentabel for indehavere af BELA, da applikationer som Instagram og Snapchat tiltrækker et stort antal brugere, mens Facebook og Twitter også inkorporerer en stor mængde billeddeling og er uhyre populære.

Ved at bruge blockchain-teknologi til at lette hurtig betaling og belønninger for at kunne lide og dele indhold har Belacam enhver mulighed for at skære en del af markedet ud for sig selv. Med en aktuel markedsværdi på omkring $ 4 mio. Giver BELA også masser af plads til at vokse og giver investorer muligheden for betydeligt sunde afkast.

Billeder via livebela.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me