Bedste Stablecoins: 8 af Top Stablecoins til Hodl Crypto Gains

Stablecoins ses som nogle af de bedste alternativer for erhvervsdrivende til Hodl deres CryptoCurrency-gevinster i tider med ekstrem markedsvolatilitet.

Stablecoin-markedet er dog for nylig blevet meget mættet, da en række konkurrerende projekter og udstedere har frigivet deres egne alternative versioner. Hver af disse stablecoins er i stand til at vedligeholde en fiat-pind ved hjælp af deres egne unikke mekanismer og incitamenter.

I dette indlæg vil jeg give dig et overblik over nogle af de bedste stablecoins samt fordele / ulemper ved hver. Jeg vil også give dig nogle top tip, når det kommer til at bruge dem.

Hvad er en Stablecoin?

Før vi hopper ind i de øverste stablecoins, lad os bare starte med lidt grundlæggende bag disse enestående funktionskryptovalutaer.

Som navnet antyder, er stablecoins beregnet til at være stabile i prisen. De er normalt faste eller “fastgjort” til prisen på et andet aktiv. Dette aktiv kan være alt, men i øjeblikket er de kun knyttet til en fiat-valuta.

Hvad er Stablecoin

Oversigt over Stablecoin-økosystemet. Billede via blockchain.com

“Pegged” betyder, at de holder deres værdi 1: 1 med en enhed af fiat-valutaen. I de fleste tilfælde er dette den amerikanske dollar med 1 enhed af mønten til en værdi af $ 1. Der er dog andre stablecoins, der er knyttet til valutaer som i euro.

Fordelen ved at have en mønt, der er fastgjort til en Fiat-valuta, er, at den vil holde sin værdi uanset kryptomarkederne. Du kan være sikker på det beløb på dollars / euro, som du sandsynligvis vil udbetale, når du konverterer det.

Top 8 stablecoins

Nu hvor du har en grov idé om, hvad stablecoins er, kan vi se på nogle af de mest kendte stablecoins på markedet. Dette er en ret forskelligartet blanding af dem og inkluderer centraliseret & decentraliserede såvel som forskellige fiat-pinde.

Der kan være mønter, som vi ikke har dækket her, som du kunne overveje. Hvis dette er tilfældet, skal du bare sørge for, at der er en velrenommeret organisation, der står bag dem, samt en etableret track record.

Tether (USDT)

Tether (USDT) første stablecoin, og det forbliver den mest populære, der i øjeblikket sidder i nummer 8-position med hensyn til markedsværdi. Området hvor du virkelig kan se styrken ved Tether er dog i 24-timers volumen, hvilket er langt større end nogen kryptokurrency undtagen Bitcoin.

Det er interessant, at Tether forbliver i en så fremtrædende position, da det har været genstand for en hel del kontroverser relateret til dets likviditetsreserver og til den manglende gennemsigtighed og interessekonflikter hos de virksomheder, der er involveret i Tether..

Der er også et antal spørgsmål, der hvirvler rundt på forbindelsen mellem Bitfinex-børsen og Tether. For eksempel er mange af de grundlæggende direktører for Tether-virksomheden selv direktører i Bitfinex.

Tether Oversigt

Oversigt over Tether Stablecoin

Endelig er der adskillige teorier at “Tether prints” bruges til at manipulere prisen på Bitcoin. Disse forhandlere bestiller store partier Tether, inden de udskrives, og vil dumpe dem på markedet.

Når det er sagt, er der en række grunde til, at handlende stadig vælger Tether:

 • Historik: Hovedfunktionen for en stablecoin er at opretholde en prispind, og til det formål har Tether formået at beholde det 1: 1 forhold. Dette er endda gennem nogle af de mest ustabile handelsmiljøer i 2017 og 2018.
 • Likviditet: Der er ingen tvivl om, at Tether har den højeste likviditet blandt stallemønterne. Det er den eneste stablecoin, der i øjeblikket sidder i top 100 i markedsværdi. Dette betyder, at det er let for dig at handle massive blokke af Tether med meget lidt glidning.
 • Exchange-support: Lidt relateret til ovenstående punkt er udvekslingsstøtten for Tether uovertruffen. Ingen andre stablecoin er noteret på dette antal børser.
 • Fiat-konvertering: Når det kommer til at konvertere din USDT tilbage til fiat, kan det gøres let på Tether. De kan overføre midlerne til dig gennem traditionelle bankmidler.

Så du bliver nødt til at afveje fordele og ulemper, når det kommer til Tether. Hvis du beslutter at bruge Tether, vil du sandsynligvis holde dem væk fra børserne. Vi har en liste over de bedste Tether-tegnebøger, hvis du drikker.

USD-mønt (USDC)

USD-mønten er den næststørste stablecoin efter markedsværdi og sidder i den 32. position samlet.

Det er ikke så overraskende, at det siden lanceringen i september 2018 er vokset så hurtigt, siden det blev oprettet af Center Consortium, som er et samarbejde mellem Coinbase og Circle Internet Financial.

Coinbase skal være kendt for dig, og Circle er et blockchain holdingselskab bakket op af Goldman Sachs, som også ejer Poloniex-børsen.

USD-møntkonsortium

USD-møntkonsortiet. Billede via Coinbase-blog

USDC bakkes også op på 1: 1-basis af fiat-valutareserver, og depotkontiene revideres regelmæssigt for at sikre, at de korrekte reserver holdes. Og selvfølgelig, når det udstedes af Coinbase, er det ret nemt at indløse USDC til fiat og få det overført til din bankkonto.

Teknisk set blev USDC udstedt på Ethereum blockchain. Dette betyder, at disse er ERC20-tokens og derfor let kan integreres med alle smarte kontrakter, der er kodet på den samme blockchain.

Mens mønten virker troværdig, forbliver den centralt kontrolleret, og du er nødt til at sætte din lid til Coinbase og Circle, men med gennemsigtigheden giver de mønten det lettere at stole på her end med Tether.

De vigtigste fordele ved USD-mønten inkluderer følgende:

 • Stærke bagmænd: Med Coinbase og et Goldman Sachs-baseret firma, der bakker op om denne stablecoin, har den nogle ret velrenommerede udstedere.
 • Fuldt bakket: USD-mønten er fuldt bakket op af fiat-indskud og har også regelmæssige revisioner.
 • Konvertering & Tilbagetrækning: For dem med amerikanske baserede Coinbase-konti kan du nemt bare konvertere USD-mønten til USD i dit dashboard. Derefter kan du udbetale ved hjælp af Coinbases traditionelle fiat banksystemer.
 • Exchange-support & Likviditet: Du har stærk støtte til token på en række børser. Det betyder, at likviditet sandsynligvis ikke vil være et problem.
 • Wallet Support: Da dette er et ERC20-token, er der et antal tegnebøger, der understøtter det.

TrueUSD (TUSD)

TrueUSD blev lanceret i januar 2018 og er hurtigt blevet en af ​​de mest betroede stablecoins. Årsagen er den fuldstændige gennemsigtighed af TrueUSD og dets moderselskab TrustToken. Ligesom Tether & USDC holder TrueUSD fiat-valuta i et forhold på 1: 1 mellem reserver og digitale mønter.

I modsætning til Tether giver TrueUSD fuldstændig oplysning om det beløb på USD, der holdes i reserve. TrueToken er i partnerskab med revisionsfirmaer og banker, og disse tredjeparter leverer regelmæssige revisioner og rapporter om reservebalancer. Og snart vil handlende kunne få adgang til et dashboard, der giver et realtidsbillede af USD-reserver til TrueUSD.

Hvordan TrueUSD fungerer

Hvordan TrueUSD fungerer. Billede via Trust Token Blog

Alt dette har ført til en rangordning på 38 med hensyn til markedsværdi for TrueUSD, hvilket gør den til den tredje mest værdifulde stabile valuta. Der er også rimelige niveauer af likviditet og et ret anstændigt team bag projektet.

To unikke funktioner, der får TrueUSD til at skille sig ud for mig, er følgende:

 • Indfrielse med et klik: Dette giver brugerne mulighed for at udveksle TrueUSD til fiat med et enkelt klik. TrueUSD kan også investeres på flere platforme for et sundt årligt afkast.
 • Fiat Support: Bortset fra bare at støtte amerikanske dollars har Trust Token også TrueAUD, TrueCAD og TrueGBP, hvor andre valutaer og guld planlægges i fremtiden.

TrueUSD er også et ERC20 standard token, hvilket betyder, at du kan gemme det i et antal kompatible tegnebøger, når du har det væk fra børserne.

Paxos Standard (PAX)

Paxos har eksisteret som et firma siden 2012, og de startede som en børs og kører stadig itBit-børsen med base i Singapore.

I 2015 har de udstedt et charter med begrænset formål i staten New York og etablerede det som det første selskab, der er godkendt og reguleret til at tilbyde kryptoprodukter og -tjenester der. Således fulgte lanceringen af ​​PAX-mønten i september 2018.

Som de andre diskuterede har Paxos Standard fiat-valuta i forholdet 1: 1 til PAX-mønter. Det foretager månedlige revisioner af reservesaldoen for at sikre, at den svarer til mængden af ​​PAX i omløb. PAX er den 56. største kryptokurrency efter markedsværdi og den femte største stablecoin.

Paxos Standardfordele

De vigtigste fordele ved at bruge Paxos Standard. Billede via Paxos websted.

PAX er noteret på over 70 børser, så det er let at bruge, og da Paxos ejer itBit-børsen, kan du selvfølgelig altid handle der og derefter være i stand til at trække andre kryptokurver ind i PAX med det samme og uden gebyrer. Paxos giver også brugerne mulighed for at oprette en konto hos Paxos og øjeblikkeligt konvertere PAX til fiat.

Ligesom TrueUSD og USD-mønten blev dette udstedt på Ethereum blockchain, og tokens blev også revideret af Nomic Labs, der er en respekteret smart kontraktsrevisor. Dette betyder, at mønterne ikke kun har fuld sikkerhed, men de er også sikre.

Ulempen ved PAX er de nylige rapporter, som virksomheden har gjorde det vanskeligt for nogle brugere at indløse deres PAX, endda gå så langt som at lukke konti. Så overvej risiciene, og husk, at PAX som en USDC er en central stablecoin, og din skæbne er i hænderne på Paxos.

Tvillingedollar (GUSD)

Ligesom Paxos Standard blev Gemini Dollar lanceret i september 2018. Den blev oprettet af Gemini Exchange, men har ikke set det samme niveau af popularitet som PAX eller andre stablecoins. Det er i øjeblikket på 283 stedet baseret på markedsværdi.

GUSD revideres regelmæssigt, så de har tilvejebragt gennemsigtighed for mønten, der bakkes 1: 1 af fiat-valuta, der opbevares i State Street Bank. Gemini Exchange leverer også FDIC-forsikring på produktet inden for specificerede grænser.

GUSD Stablecoin

Brug sager til GUSD & Vigtigste egenskaber.

GUSD er også blevet revideret af BPM LLP, et velanset firma med base i New York. Fordelen ved dette er, at det vil sikre, at de midler, der er i balance på deres konti, altid vil svare til beløbet for udestående GUSD.

GUSD er noteret på flere dusin børser, men næsten hele lydstyrken forekommer på ti børser. Selvfølgelig kan du altid bruge Gemini Exchange til hurtigt at udveksle GUSD til fiat, men indløsninger er helt i hænderne på Gemini.

Faktisk har der været rapporter her, svarende til dem på Paxos, at indløsning af GUSD har været vanskelig for nogle brugere, og at der har været tilfælde, hvor konti er blevet lukket ned.

MakerDAO Stablecoin (DAI)

Dette er uden tvivl en af ​​de mest interessante stablecoins på markedet. Dette skyldes, at det er den eneste “decentraliserede” stablecoin, der tilbydes. Det udstedes ikke af en central myndighed, der har kontrol over det.

Måske endnu mere overraskende bruger DAI stablecoin ikke engang fiat-valuta til at bakke stablecoins. Det bruger smarte kontrakter og er bakket op af sikkerhedsstillelse i kryptokurrency.

DAI oprettes ved at låse Ethereum i en sikkerhedsstillet gældsposition, som er en smart kontrakt, der holder din andel, opretter DAI og kan låses op senere med DAI. Hvis du vil have mere overblik over, hvordan det fungerer, kan du læse vores komplette DAI stablecoin oversigt.

DAI stablecoin blev bygget af MakerDao-teamet på Ethereum-blockchain og er som sådan decentraliseret, sikker og verificerbar. Du behøver ikke stole på nogen revision eller erklæringer for at bekræfte, at DAI er bakket op. Dette kan alt sammen bekræftes på blockchain.

DAI Stablecoin

Hvordan DAI vedligeholder pinden. Billede Kilde

I betragtning af Ethereums volatilitet var der tvivl om, hvor godt dette ville fungere, men indtil videre har det fungeret meget godt, og selvom prisen på Ethereum faldt mere end 80% i 2018, var DAI i stand til at holde sin pind. Og alt dette skete med en fuldstændig decentraliseret og pålidelig stablecoin.

Bortset fra alle disse fordele kan DAI også lide af handlende og er meget populær. Der er anstændige volumenniveauer på tværs af et antal børser, herunder lignende Coinbase Pro og Fatbtc. Når du har din DAI, kan den let opbevares i enhver ERC20-kompatibel tegnebog.

Så lyder det godt, men er der nogen ulemper?

I betragtning af at DAI ikke er udstedt af en central myndighed, er der ingen hurtig og nem måde for dig at konvertere det tilbage til fiat-valuta. Du bliver først nødt til at handle med Bitcoin eller enhver anden kryptokurrency og derefter sælge kryptoen og trække fiat ud. Dette kan naturligvis medføre handelsgebyrer.

Top tip: &# 128175; I betragtning af at Coinbase Pro viser DAI såvel som USDC, hvorfor ikke bytte den ene for den anden og udbetale mønterne på Coinbase?

STASIS EURS (EURS)

Ikke alle stablecoins er bakket op af amerikanske dollars, og STASIS EURS er en af ​​dem, der bakkes op på 1: 1 basis af euro. Det er rangeret som nummer 150 efter markedsværdi, hvilket gør det større end Gemini Dollar (GUSD).

EURS blev introduceret i september 2018 og er vokset i et jævnt tempo. Den har fuld gennemsigtighed, hvor kontosaldoer kontrolleres dagligt af en tredjepart sammen med ugentlige verifikationer og kvartalsvise revisioner, der udføres af et af de fire store revisionsfirmaer.

Stasis EURS Stablecoin

Mekanik for Stasis Stablecoin. Billede via Stasis

Der er selvfølgelig en ulempe med denne stablecoin, og det er udvekslingsstøtte.

I øjeblikket er der kun tre børser, som du kan handle dette token på. Disse inkluderer HitBTC, Ethfinex og DSX (hvoraf ikke virkelig er velrenommerede). Dette betyder, at det at konvertere din EURS tilbage til fiat vil være en ganske vanskelig sag.

Desuden er lydstyrken på tværs af disse børser meget mindre end de andre mønter, som vi har nævnt ovenfor. Dette betyder, at du kan kæmpe for at udføre store blokordrer på dette token.

Singapore Dollarkurs (SGDR)

SGDR er et ret nyt projekt, der digitaliserer Singapore-dollaren. Som andre stablecoins har den en 1: 1-opbakning, men i dette tilfælde er den første valuta, der bruges til at bakke den digitale SGDR, Singapore-dollars.

I betragtning af det store antal blockchain-startups, der dukker op i Singapore, er det ikke overraskende at se en stablecoin, der støttes af Singapore-dollar.

Mønten blev oprettet af blockchain startup Rate og blev lanceret i januar 2019. I øjeblikket i alfa-fase sælges SGDR kun til akkrediterede investorer. Og da støtteselskabet har truffet beslutningen om kun at angive tokenet med anerkendte markedsoperatører, er det ikke noteret på nogen af ​​kryptokurrencyudvekslingerne og er ikke blevet rangeret af CoinMarketCap.

SGDR møntmekanik

Køb og indløsning af SGDR-mønten

Stabiliteten i Singapore-dollaren gør det historisk set til et godt valg for en stablecoin, men uden adgang for detailhandlere er vi ikke sikre på, hvilket formål SGDR vil tjene.

Vi vil holde øje med denne stablecoin og opdatere dig i fremtiden med nye udviklinger.

Konklusion

Der har du det, listen over 8 af de bedste stablecoins på markedet. Da de fleste stablecoins er ret ens, undrer du dig måske over, hvilken du skal bruge …

Det afhænger virkelig af dine egne præferencer og din tolerance for risiko. Nogle af stablecoins ser ud til at medføre flere risici end andre. Du kan også vælge baseret på den lette konvertering fra stablecoin til fiat-valuta samt likviditeten i dette token.

Alle de anførte stablecoins opfylder kravet om at holde en pind og fungerer godt for handlende, der søger et tilflugtssted fra ustabilitet.

Tether er stadig den mest populære stablecoin, men har sine gennemsigtighedsproblemer. USD-mønten fra Coinbase and Circle er også populær, men du skal acceptere centraliseringen af ​​mønten. For dem, der ønsker at forblive fuldstændig decentraliseret, er DAI-mønten en glimrende mulighed.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me