Bedste Ravencoin-tegnebøger: Top 6 sikreste steder at opbevare din RVN på

Ravencoin (RVN) er en fork af Bitcoin blockchain, der blev udviklet som en måde at gemme og overføre aktiver fra en part til en anden problemfrit. Det er decentraliseret, open source og peer-to-peer.

Det bruger proof-of-work som Bitcoin, men med en kritisk unik forskel. Ravencoin forbliver ASIC-resistent takket være X16R-algoritmen, den bruger til konsensus. Denne funktion af Ravencoin gjorde den straks populær, da den blev udgivet i januar 2018, og den er stadig populær i dag.

Vi har tidligere skrevet en guide om, hvordan man udvinder Ravencoin.

Uanset om du miner RVN eller køber det til en investering, skal du dog have en sikker tegnebog for at opbevare dine mønter. I dette indlæg vil jeg give dig nogle af de bedste opbevaringsmuligheder for Ravencoin samt nogle tip til sikker møntopbevaring.

Top 6 bedste Ravencoin-tegnebøger

På trods af Ravencoyns seneste popularitet er der ikke så mange tredjeparts tegnebøger, der understøtter mønten. I betragtning af at de ikke gennemførte en ICO og ikke er et ERC20-token, kræves mere arbejde af tegnebogudviklere for at integrere mønten i deres kode.

Når det er sagt, er der stadig et par stærke lagringsmuligheder, som du kan bruge. Disse er enten frigivet af kerneudviklerne selv, virksomheder, der er tilpasset teamet eller tredjepartsentusiaster i samfundet.

Når det er sagt, er nedenunder en liste over nogle af de bedste Ravencoin-tegnebøger i rækkefølge efter præference.

Officiel Ravencoin Desktop (Desktop Wallet)

Et af de bedste valg i cryptocurrency-tegnebøger er altid officiel tegnebog, og Ravencoin har du dækket med deres egen officielle tegnebog, der kan downloades og installeres til Windows, Linux eller Mac OS.

Ravencoin Core-tegnebog

Brugergrænseflade til Ravencoin Core

Tegnebogen er nem at bruge, og du har et backupfrø til brug, hvis du har brug for at geninstallere tegnebogen på en anden enhed. Den officielle desktop-tegnebog downloader hele blockchain, så det tager lidt tid at synkronisere fuldt ud, men når det er gjort, hjælper du med at sikre Ravencoin-netværket, hvilket er positivt.

I betragtning af at dette er den officielle tegnebog, der er udviklet af Ravencoin-teamet, kan du være sikker på, at den får bred samfundsstøtte. Kerneudviklerne opdaterer konstant tegnebogskoden, så du kan være sikker på, at tegnebogen altid understøtter de nyeste Ravencoin-funktioner.


Fordi dette er en desktop tegnebog, er den ret sikker, men du skal stadig sørge for, at din computer ikke er inficeret af en virus eller malware. Du skal også sørge for, at du kun downloader tegnebogen fra det officielle Ravencoin-websted eller GitHub-arkiv og ikke fra et andet websted vores kilde.

Trezor (hardware-tegnebog)

Hardware-tegnebøger er altid et af de mest sikre steder at gemme din kryptokurrency, uanset om du taler om Ravencoin eller en anden kryptokurrency. Heldigvis har teamet på Trezor for nylig gjort det frigivet firmware til deres hardwareenhed, der understøtter Ravencoin. Du kan bruge Ravencoin Electrum tegnebog med din Trezor.

Brugere er især glade for Trezor fordi det bruger open source firmware, i modsætning til nogle af sine konkurrenter. Det er også en pung med flere valutaer med understøttelse af over 1.000 mønter. Indgangsniveauet Trezor er Trezor Model One, der sælges for € 69 og kan købes direkte fra Trezor.

Ravencoin Core-tegnebog

Samling af Trezor-enheder. Billede via Trezor

Advarsel ⚠️: Køb ikke nogen hardwareenhed fra tredjepartssælgere

Trezor tilføjer også sine sikkerhedsfunktioner ved at kræve, at enheden godkendes, før den kan forbindes til din computer. Og den kan kun fås, hvis enhedens sikkerhedskode er indtastet korrekt, ellers trækker den ikke strøm fra computeren, og tilslutning til USB-porten har ingen effekt.

Mens Trezor Model One skal være tilstrækkelig til opbevaring af RVN og de fleste af dine andre mønter, er der nogle populære mønter, som den ikke understøtter. Du kan vælge Trezor Model T, der dækker et bredere udvalg af mønter samt være mere brugervenlig med sin RGB LCD-skærm. Du kan få dette til € 149.

Hvis sikkerhed er din største bekymring, er Trezor sandsynligvis dit bedste valg for sikker RVN-opbevaring.

Officiel Ravencoin Mobile (mobil tegnebog)

Ravencoin-udviklerne har også oprettet en officiel mobil tegnebog, og den er tilgængelig til både iOS og Android operativsystemer. Dette er en god tegnebog for dem, der har brug for adgang til deres RVN, når de er ude og gerne vil sende RVN.

Ravencoin mobil tegnebog blev udviklet af Medici ventures. Dette er risikovillig kapital fra Overstock.com, der har investeret i blockchain-relaterede startups. De er en aktiv tilhænger af Ravencoin-projektet og har endda brugt blockchain til overføre værdipapirer.

Ravencoin Core-tegnebog

Ravencoin Mobile Wallet. Billede via iStore

Tegnebogen har et slankt design og er fuldt krypteret for at holde din RVN så sikker som muligt på en mobilenhed. Du får også PIN-beskyttelse på tegnebogen for at beskytte den mod fysiske tyve, eller hvis du mister din mobilenhed.

Selvfølgelig er dette stadig en mobil tegnebog, og de er langt mindre sikre end andre muligheder. Derfor vil du sandsynligvis ikke gemme for mange mønter på din enhed og opbevare størstedelen af ​​dine RVN-beholdninger i en offline tegnebog.

Pocket Raven (Web Wallet)

Det Pocket Raven er en webbaseret tegnebogstjeneste til Ravencoin. Det er skrevet i javascript og er fuldstændig open source, hvilket gør det fuldt gennemsigtigt. Det fungerer problemfrit med Ravencoin blockchain og kan endda bruges som en multi-signaturløsning. En web-tegnebog vil selvfølgelig ikke være den mest sikre løsning, men det er en hurtig og nem måde at få en Ravencoin-tegnebog i gang.

Dette kan være en god løsning, hvis du udvinder RVN og har brug for en hurtig tegnebog til at sende dit provenu til. Det kan også være godt, hvis du er væk fra din stationære computer og ikke kender din tegnebog-adresse. Du skal blot oprette en hurtig webpung til at modtage dine RVN-mønter, og når du kommer hjem, kan du overføre dem til din vigtigste desktop tegnebog.

Pocket Raven Wallet Generator

Pocket Raven tegneboggenerator

For at oprette en ny tegnebog skal du vælge et unikt brugernavn og en adgangskode. Pocket Raven opretter en adresse som en kombination af begge disse, og du kan oprette flere adresser med det samme brugernavn, men forskellige adgangskoder. Webstedets operatører har ikke adgang til disse detaljer på nogen måde.

Advarsel ⚠️: Du er den eneste med adgang til disse detaljer, så sørg for at du ikke mister det. 

Ravencoin Paper (papir tegnebog)

En papirpung kan være så simpelt som at skrive dine private nøgler på et stykke papir. For noget lidt mere fancy er der Ravencoin-papirbogsgeneratorer, der udskriver dine private nøgler pænt og også udskriver en QR-kode for at gøre overførslen lettere. En papir tegnebog er en ekstremt sikker metode til opbevaring af Ravencoin, da den ikke har forbindelse til internettet, hvilket betyder, at hackere ikke kan få adgang til den..

Du bliver nødt til at holde selve papiret beskyttet mod tyve og andre potentielle katastrofer såsom brand eller væskespild. Det er ikke usædvanligt at udskrive flere kopier af en papirpung og opbevare dem på forskellige sikre placeringer.

Ravencoin papir tegnebog

Paper Wallet Generator

Hvis du vil oprette en papirpung med denne software, ville bedste praksis være at gøre det i en offline tilstand. I betragtning af at tegnebogen genereres på klientsiden med browseren, behøver den ikke internetforbindelse for at blive oprettet. Der er to muligheder for at gøre dette med Ravencoin papirpunggenerator:

  1. Du kan gå videre til papir tegnebog hjemmeside, afbryd forbindelsen til internettet og generer derefter din tegnebog.
  2. Du kan downloade webstedsfilerne fra deres officielle GitHub og åbn tegnebogen i din browser på en offline maskine.

Når du har dine private nøgler, skal du udskrive den på en sikker printer og opbevare den i kold opbevaringstilstand. Gem overhovedet ikke papirpungen i PDF på din maskine, da den er ukrypteret og let at stjæle fra.

Ravencoin Wallet with Miners (Desktop Wallet)

Dette er en tredjeparts tegnebog til Ravencoin, der inkluderer minesoftware. Dette betyder, at du kan udvinde RVN fra tegnebogen, bare ved at holde den åben og køre. Det bruger din CPU, så det er ikke sandsynligt, at du finder en blok på nuværende sværhedsgrader, men hvis du gør det, er det værd at 5.000 RVN, hvilket er en god udbetaling.

Tegnebogen i sig selv er et grundlæggende design og ikke mange klokker og fløjter, hvor den bedste funktion er den ekstra minedrift.

Konklusion

Der har du det, 6 af de bedste Ravencoin-tegnebøger, der i øjeblikket er tilgængelige. Hvilken du ender med at vælge, afhænger af dine egne individuelle præferencer og brugssager.

Core-tegnebogen er den med mest støtte og er officielt sanktioneret af udviklerne. At køre en fuld knude på Ravencoin-netværket betyder, at du hjælper med at holde det sikkert og godt distribueret. Selvfølgelig slår det ikke sikkerheden i en hardware-tegnebog eller anvendeligheden af ​​en mobil tegnebog.

Måske er den bedste løsning at bruge en række forskellige tegnebøger. Du kan gemme hovedparten af ​​dine beholdninger i en offline hardware-tegnebog / -pung, mens du bruger desktop- eller mobilpungen til dine mere regelmæssige udgiftskrav.

Uanset hvilken tegnebog du ender med at vælge, skal du sørge for at følge tegnebogssikkerhed 101. Hold dine private nøgler sikre, sikkerhedskopier dine frø og fortæl ikke verden om din stash af RVN.

Ingen har brug for at vide, hvad du leder! ?

Bedste steder at købe RVN

  • Binance
  • Bittrex

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me