Bedste Neo-tegnebøger: Top 9 steder at opbevare NEO & NeoGas

Neo er et smart kontrakt blockchain-projekt udviklet i Kina. Udover dens lighed med Ethereum ved at blive brugt til at udvikle smarte kontrakter og frigive digitale aktiver, bruger den også to forskellige tokens.

Den første er NEO og den anden er GAS. Hver har en bestemt brugssag, og en bruges til at generere en anden (svarer til indsats). De skal begge opbevares i en tegnebog, hvor der er et stort udvalg.

I dette indlæg vil jeg se på de bedste Neo-tegnebøger, som også kan bruges til at opbevare din gas. Jeg vil også give dig nogle top tip, når det kommer til at gemme din krypto sikkert.

NEO vs. GAS

Før vi kan se på alle tegnebøgerne, du kan bruge, er det vigtigt at se hurtigt på forskellen mellem de to aktiver. Disse to poletter giver forskellige formål på blockchain:

  • NEO-tokens er repræsentative for ejerskabet af blockchain på samme måde som hvordan aktier repræsenterer ejerskab af offentlige virksomheder. NEO-tokens bruges til at sikre og administrere netværket, og som en belønning for at gøre dette modtager brugere GAS-tokens. At holde NEO i en passende tegnebog begynder automatisk at generere GAS. Hver ny genereret blok skaber 8 GAS, og disse fordeles jævnt til de eksisterende 100 millioner NEO. NEO-tokens kan ikke deles i størrelser mindre end 1.
  • GAS-tokens er utility-tokens, der tillader brug af NEO-blockchain. Det er brændstoffet, der driver transaktioner i NEO-netværket. I modsætning til NEO-tokens er GAS-tokens delelige .

Neo vs. NeoGas

NEO vs. NeoGas. Billede via Steemit

Fordi GAS har en værdi, er det vigtigt at finde en tegnebog, der er i stand til at indsætte NEO såvel som at holde både NEO og GAS. Exchange-tegnebøger kan ikke gøre dette, og det er alligevel ikke sikkert at holde dine aktiver på en børs. Og der er flere udfordringer, som NEO-indehavere står over for:

  • Brugere ved muligvis ikke, om en tegnebog understøtter indsats af NEO;
  • Brugere ved muligvis ikke, om en tegnebog understøtter afsendelse, modtagelse og tilbageholdelse af både NEO og GAS;
  • Brugere ved muligvis ikke, om en tegnebog kan stole på;
  • Brugere ved simpelthen ikke, hvilken tegnebog der er bedst at bruge.

Top 9 bedste NEO tegnebøger

Nu hvor du har en grov idé om, hvordan NEO og gas adskiller sig, kan vi dykke ned i nogle af de bedste tegnebøger. For at komme til dette valg brugte vi et antal kriterier. Disse inkluderer sikkerhed, udvikler og community support og brugervenlighed.

Med det i tankerne nedenfor er en liste over 9 af de bedste NEO-tegnebøger, der kan bruges til både NEO- og GAS-lagring, til at generere GAS, når du sætter NEO, og er pålidelige.

Ledger Nano S (hardware-tegnebog)

Mange kalder Ledger nano S for den sikreste tegnebog til rådighed og med god grund. Ledger-firmaet har arbejdet utrætteligt for at gøre deres hardware-tegnebøger så sikre som muligt til opbevaring af alle mulige kryptovalutaer.

Mens NEO ikke understøttes af Ledger Live, kan du forbinde tegnebøger som NEON og NeoTracker. Dette holder ikke kun NEO-tokens sikre, det giver også mulighed for at gøre krav på GAS-tokens i softwaretegnebogen. Plus det holder NEO-tokens langt væk fra hackere og andre dårlige skuespillere.


En anden fordel ved denne kombination er, at det bliver umuligt at sende nogen af ​​NEO eller GAS fra softwaretegnebogen, medmindre personen har adgang til Ledger-hardware-tegnebogen. Dette minimerer chancen for at blive hacket og gør det næsten umuligt for en hacker at få adgang til midler gemt på denne måde.

Ledger Nano Neo tegnebog

Få din Ledger Nano X fra den officielle butik

Det er også nyttigt at have en hardware-tegnebog, der kan rumme tusindvis af andre tokens og kan gemme over 30 af dem på samme tid. Dette hjælper med at holde en hel portefølje af mønter og poletter sikre.

Advarsel ⚠️: Sørg altid for at købe din hardware-tegnebog fra den officielle butik. Der har været eksempler på, at folk, der har fået stjålet krypto fra manipuleret hardware, solgt mine tredjeparter

Og tegnebogen er ret enkel at opsætte og bruge med en enkelt OLED-skærm til at præsentere information og to fysiske knapper, der skal trykkes samtidigt for at gennemføre enhver transaktion, hvilket eliminerer chancen for at blive hacket.

Den eneste ulempe ved Ledger-hardware-tegnebogen er dens omkostninger, men det er faldet støt, og til en nuværende pris på kun $ 59 er Ledger en god handel til at sikre NEO / GAS og andre mønter og tokens.

NEO GUI Wallet (Desktop Wallet)

Det NEO GUI tegnebog blev udviklet af NEO-samfundet og betragtes som den officielle desktop tegnebog for projektet.

I modsætning til kommandolinjens NEO-tegnebog fungerer denne gennem en grafisk brugergrænseflade (GUI), hvilket gør den tilgængelig for alle. Det er en tegnebog med fuld node, så den skal downloade og synkronisere hele blockchain, før en bruger er i stand til at oprette en ny tegnebog.

Neo GUI tegnebog

NEO GUI v3.0 Skærmbillede. Billede via Neo

Når den fulde blockchain er downloadet, kan en ny adgangskodebeskyttet tegnebog let oprettes, og den kan sikkerhedskopieres ved at importere den private nøgle. De, der er utålmodige, kan spare den tid, der kræves for at synkronisere blockchain ved at downloade en kopi af allerede synkroniserede data og derefter kopiere disse data direkte til rodmappen på tegnebogsklienten..

Denne tegnebog er perfekt designet til at holde, sende og modtage både NEO og GAS. Plus det fungerer som en staking-tegnebog, der giver brugerne mulighed for at generere GAS ved at holde deres NEO i tegnebogen. Den nuværende produktionsversion er version 2 af tegnebogen, men version 3.0 er også tilgængelig som en beta.

NEO GUI-tegnebogen understøtter både engelsk og kinesisk og er et glimrende alternativ for dem, der ønsker en officielt godkendt NEO-tegnebog, men ikke er fortrolige eller fortrolige med kommandolinjegrænsefladen (CLI). Dette er en tegnebog, der er nem at oprette og lige så let at bruge.

NEO Tracker Wallet (Web Wallet)

Det NEO Tracker tegnebog er en webbaseret tegnebog bygget på JavaScript ved hjælp af fuldstændig open source-kode, der kan undersøges af enhver. Det er ekstremt brugervenligt og er velegnet til opbevaring, afsendelse og modtagelse af både NEO og GAS. Og det fungerer som en indsat tegnebog, der giver brugerne mulighed for automatisk at kræve deres gasbelønninger, når de holder NEO i tegnebogen.

Mens tegnebogen genererer alle de nødvendige data til at fungere i brugerens browser, er det vigtigt at bemærke, at tegnebogen faktisk er en offlineimplementering. Dette betyder, at der ikke er nogen dataoverførsel til tegnebogsserverne, og de private nøgler forbliver udelukkende på brugerens enhed. Dette giver brugeren mulighed for at opretholde fuld kontrol over deres midler.

Neo Tracker tegnebog

NEO Tracker Wallet Oversigt

Tegnebogen blev ikke oprettet af NEO-udviklere, men den bruger den bedste praksis for cryptocurrency-tegnebog for at holde midlerne sikre og er godkendt til brug af NEO-teamet.

Advarsel &# 128683 ;: Hvis du skal bruge en webpung, skal du sørge for, at du ikke er på en phishing-side. Kontroller altid domænet og SSL-certifikatet på siden https://neotracker.io

Tegnebogen er en lille tegnebog, hvilket betyder, at den ikke behøver at synkronisere fuldt ud med blockchain. Når du opretter tegnebogen for første gang, oprettes der en nøglelagerfil, der udelukkende holder de helt krypterede private nøgler på brugerens enhed.

Som du måske forventer af en webbaseret tegnebog, er NEO Tracker-tegnebogen ret let at oprette og bruge. Og det er yderst nyttigt, da det giver brugerne mulighed for at interagere fuldt ud med NEO-blockchain. Med andre ord kan brugere sende, modtage og gemme NEO og GAS, de kan gøre krav på GAS, de kan se deres egen transaktionshistorik, og de kan endda gemme andre tokens fra NEO-blockchain.

NEON Wallet (Desktop Wallet)

Det NEON tegnebog anses af mange af sine brugere for at være den bedste tilgængelige tegnebog til opbevaring, afsendelse og modtagelse af både NEO og GAS. Kritisk er tegnebogen nyttig som en indsat tegnebog, og brugerne begynder automatisk at modtage GAS, når de holder NEO-tokens i NEON-tegnebogen.

Tegnebogen betragtes også som meget sikker, da den holder midler helt inden for brugernes kontrol, da den private nøgle til tokens aldrig efterlader enheden, der kører tegnebogen.

Neon Wallet-brugergrænseflade

Brugergrænsefladen til NEON Wallet

Som desktop tegnebog er NEON tilgængelig til Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Det anses for at være en let tegnebog, da brugerne ikke behøver at downloade den fulde blockchain. Det er også open source, og NEO-udviklerne har set på koden og sagt, at NEON-tegnebogen er sikker at bruge.

Det er også let at bruge. Næsten meget enhver med en stationær computer skal kunne downloade tegnebogen og installere den. Det er afgørende, at softwaren til tegnebogen kun downloades fra en betroet kilde for at undgå potentiel malware eller softwarefejl.

Exodus Wallet (mobil & PC)

Dette er en af ​​de bedste tredjeparts tegnebøger til at holde Neo. Det har en lang sikkerhedspost og blev startet helt tilbage i 2016 og understøtter i øjeblikket over 100 yderligere kryptokurver.

Med hensyn til enhedsstøtte er den tilgængelig på mobile og stationære enheder. Der er understøttelse af det på Mac-, Linux- og Windows-enheder. Denne tegnebog har faktisk også nogle velkendte bagmænd som Roger Ver og Erik Voorhees.

En af de mest populære funktioner i tegnebogen skal være dens slanke og enkle brugergrænseflade. Det er også let at administrere din portefølje og se alle dine positioner. Vigtigst er det dog, at du har fuld kontrol over dine private nøgler på enheden.

Exodus Wallet Neo UI

NEO Wallet på Exodus

Noget andet, som du uden tvivl vil sætte pris på ved Exodus-tegnebogen, er deres indbyggede udvekslingsfunktion. Dette giver dig mulighed for at bytte din NEO og gas lige der i tegnebogen uden at skulle sende dine tokens til en central udveksling. Dette er gennem en ShapeShift-integration, som er en simpel ikke-frihedsberøvende udveksling.

Bemærk ✍️: For at finansiere udviklingsomkostninger opkræver Exodus et mindre gebyr på alle børser. Dette er grunden til, at satserne kan være forskellige end dem, du finder på Shapeshift sig selv

Og når vi taler om NeoGas, som det er tilfældet med de andre tegnebøger her, kan du tjene gas ved at sætte NEO på Exodus-tegnebogen. Du vil også være glad for at vide, at Exodus er en af ​​de få tegnebøger, der tilbyder kundesupport. Det tager normalt ca. 2 dage at svare på spørgsmål om dette.

Mobil tegnebogen er lige så glat og intuitiv som desktop-klienten. Der har også været en hel del positiv feedback fra samfundet på den mobile klient. Hvis du går videre til Apple Itunes butik eller den Google Play butik vil du se, at produktet gennemsnit er tæt på 5 stjerner på begge – altid godt at se.

NEO Wallet (Web Wallet)

Brugere, der ønsker en enkel løsning til opbevaring af deres NEO og GAS, vil måske overveje det lette og intuitive webbaserede NEO tegnebog.

Som du måske gætter fra en webbaseret tegnebog, er den designet med en simpel brugergrænseflade og er beregnet til brugervenlighed. Både erfarne kryptokurrencybrugere og begyndere til rummet finder NEO Wallet en brise at opsætte og bruge.

Tegnebogen blev udviklet af NEO-samfundet, og et af de overordnede principper i dens udvikling var sikkerhed. Det betyder, at alt, hvad der er gemt eller sendt af tegnebogen, er krypteret som standard, hvilket gør dette til en af ​​de mere sikre muligheder, der skal overvejes, når du leder efter en NEO-tegnebog.

Neo Wallet Web

Enkel webgrænseflade til Neo Wallet

Tegnebogstasterne forbliver sikkert på brugerens enhed, og der videregives ingen oplysninger eller data til tegnebogsserverne på noget tidspunkt. Ud over sikkerhed var det også designet til at være let og hurtigt med brugervenlighed som en nøglefunktion.

Naturligvis kan NEO Wallet også sikkerhedskopieres for yderligere at sikre pengesikkerheden. Og NEO-tokens kan indsættes, så GAS-tokens automatisk hævdes og fejes ind i tegnebogen. Tegnebogen er også flersproget med understøttelse af både engelsk og kinesisk. For dem, der ønsker en enkel måde at holde og stake NEO på, er dette en ideel løsning.

Atomic Wallet (mobil & Desktop)

En anden tredjeparts multikurrency tegnebog, der ser ud til at få en masse dækning i disse dage, er Atomic Wallet. Dette understøttes på både mobil og desktop og kan indeholde over 500 forskellige kryptovalutaer inklusive NEO og NeoGas.

Som det er tilfældet med Exodus-tegnebogen, er dette ikke frihedsberøvende, og du har fuld kontrol over dine private nøgler. Det har også en indbygget udvekslingsfunktion, og du kan bruge enten ShapeShift, Changelly eller ChangeNOW til at bytte din NEO lige der på tegnebogen.

Selve tegnebogen er dog virkelig brugervenlig og er en af ​​go-to multicurrency tegnebøgerne for dem, der lige er ved at komme ind i kryptovandene. Du kan nemt skifte mellem de forskellige funktioner til venstre og få en fuldstændig opdeling af din bredere kryptoportefølje på hovedskærmen.

Neo Atomic Wallet

Desktop og mobil interface til Atomic Wallet

Noget andet, som du måske finder praktisk ved Atomic Wallet, er, at du nemt kan købe krypto lige inden i tegnebogen. Hvis du ikke allerede har Neo, kan du piske dit kort ud og købe det der. Vær dog opmærksom på, at gebyrerne virkelig er høje, da de bruger en tredjeparts betalingsprocessor.

Ikke open source &# 128683 ;: Vær dog opmærksom på, at kernekoden til Atomic Wallet ikke er open source, så den ikke kan verificeres uafhængigt.

Den mobile tegnebog er angivet i begge Itunes butik og Google Play. Det er vurderet til 4,6 i førstnævnte og 4,4 i sidstnævnte. Hvad der er meget opmuntrende ved dette, er selv i de tilfælde, hvor brugerne havde et problem med tegnebogen, deres supportteam var hurtig til at følge op med et svar.

Hvis du tjekker deres websted, vil du også bemærke, at de har nogle temmelig kendte bagmænd, herunder Konstantin Gladych. For dem der ikke ved det, er han grundlæggeren af ​​Changelly.com, som er en anden rigtig velkendt ikke-frihedsberøvende kryptokurrencyudveksling.

O3 NEO Wallet (Desktop / Mobile Wallet)

Det O3 tegnebog er den for dem, der har brug for at beholde deres NEO med dem, mens de er på farten. Dette er en multi-platform tegnebog med en desktop-indstilling til Windows- og MacOS-brugere samt en mobilindstilling til både Android- og iOS-mobiloperativsystemerne.

Det er en højt vurderet NEO-tegnebog og har modtaget meget ros fra mobilapp-brugere. Plus tegnebogen er open source, hvilket betyder at programmeringskoden kan ses af alle, hvilket sikrer, at der ikke udføres ondsindede aktiviteter af tegnebogen.

Tegnebogen giver komplet kryptering til brugerens private nøgler, og så længe brugerenheder er sikre og fri for malware, inden de installerer tegnebogen, kan de være sikre på, at midlerne er sikret.

Udover de praktiske funktioner har tegnebogen også en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der giver brugerne mulighed for nemt at gemme og administrere deres tokens. Ud over at rumme opbevaring af NEO og NEP-5 tokens understøtter det også Ontology-netværket.

Plusbrugere er i stand til automatisk at kræve deres GAS- og ONG-belønninger i tegnebogen. Det er en god tegnebog til begyndere og erfarne kryptovaluta-brugere, der leder efter en mobil tegnebogsløsning.

ANSY Wallet (Paper Wallet)

En sidste mulighed for NEO-indehavere er opbevaring af aktiver i en grundlæggende papir tegnebog. Papir tegnebogen er lidt mere end et fysisk stykke papir, der har de offentlige og private adresser trykt på det.

Den offentlige adresse giver brugerne en måde at få NEO sendt til tegnebogen, mens den private adresse giver dem en måde at sende NEO-tokens eller bruge dem på. Med papir tegnebogen forbliver nøglerne altid offline, hvilket forbedrer sikkerheden for denne type tegnebog.

Der er flere ulemper ved papirpungen. Den ene er truslen om fysisk skade på papiret. Papir tegnebogen skal opbevares beskyttet mod skader fra ild og vand eller endda fra simpel rivning af papiret. De fleste eksperter anbefaler, at du opbevarer flere eksemplarer af papirbøgerne på sikre steder i tilfælde af skade på en eller flere.

Ansy Paper Wallet Neo

Generere en papir tegnebog til udskrivning

Den anden ulempe er, at brugerne ikke er i stand til at kræve GAS-tokens fra NEO, der er gemt i en papirpung. Dette er den eneste tegnebog på vores liste, der ikke understøtter den automatiske samling af GAS til indsatte NEO. En sidste ulempe er, at tegnebogen i øjeblikket kun er tilgængelig på engelsk.

Bemærk ✍️: Hvis du skal generere en papir tegnebog, er det sikrere at gøre det offline ved at downloade filerne. Dette sikrer, at dine private nøgler aldrig kan blive udsat for en ekstern trussel.

Det bedste ved ANSY-papirpungen er, at brugeren forbliver i fuld kontrol over nøglerne og mønterne. Så længe papiret holdes sikkert og sikkert, er der ingen måde for en hacker at få adgang til midlerne, da de til enhver tid forbliver fuldt offline.

Konklusion

Der har været tilfælde, hvor brugere gemte deres NEO i tegnebøger, hvor de ikke var i stand til at kræve GAS-belønningen, eller de vidste ikke engang, om tegnebogen ville generere GAS.

Der var andre tidspunkter, hvor brugerne ikke var klar over, om de kunne sende og modtage både NEO og GAS, eller de kunne kæmpe for at genkende, hvornår en tegnebog er legitim eller ikke.

Forhåbentlig vil listen ovenfor fjerne enhver af disse kampe, fortælle alle, hvilke tegnebøger der er sikre og sikre, og hvilke der understøtter opbevaring, afsendelse og modtagelse af både NEO og GAS samt GAS-generation.

Hvilken tegnebog du vælger, afhænger virkelig af dine egne personlige præferencer. Du kan ikke rigtig slå sikkerheden i en hardware-tegnebog som Ledger. Dog forudsat at du tager de rigtige forholdsregler, kan en af ​​desktop- eller mobilpungerne være et godt alternativ.

Uanset hvilken tegnebog du vælger at bruge, skal du sørge for at praktisere tegnebogssikkerhed 101. Opbevar sikkerhedskopier af dine frø og opbevar dem et sikkert sted. Hvis du bruger en desktop tegnebog, skal du ikke downloade mistænkelige vedhæftede filer.

Bedste steder at købe NEO

  • Binance Exchange
  • Bittrex
  • Huobi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map