Bedste indsatsmønter: Top 7 kryptoer til at tjene indsatsretur

De fleste mennesker prøver at tjene penge gennem krypto ved at finde en mønt, der samler 100 gange. Der er dog en meget mere stabil måde at opnå gevinster på: Indsats.

Proof-of-Stake ses som et af de bedste alternativer til Proof-of-Work. Og der er nu en række projekter, der bruger denne konsensusalgoritme og giver deres brugere mulighed for at tjene noget saftig indsats vender tilbage.

Så hvor er de bedste mønter at satse på?

I dette indlæg vil jeg se på de øverste 7 bedste mønter. Jeg vil også give dig et dybtgående overblik over bevis på indsatsen såvel som at tage dig gennem nogle af de bedste tip, som du behov for at vide ved indsats.

Bevis for stav på arbejdspladsen

Da Bitcoin blev oprettet i 2009, var den konsensusalgoritme, der blev valgt til at sikre netværket, en Proof of Work-algoritme.

Bare to år senere i 2011 blev konsistensalgoritmen Proof of Stake introduceret på Bitcointalk forum som en måde at undgå de problemer, der er forbundet med Proof of Work-algoritmen, vigtigst af alt den tunge brug af ressourcer, der er nødvendige for at udføre minedrift og for at nå konsensus. Proof of Stake tog en væsentlig anden vej til at nå konsensus.

I modsætning til Proof of Work-algoritmen, der bruger beregningsressourcer til at løse kryptografiske problemer for at sikre netværket og validere blokke, bruger Proof of Stake-algoritmen en valgproces, der vælger noden, der validerer hver blok.

PoW vs. PoS

Bevis for arbejde vs Bevis for indsats. Billede via BlockGeeks

Denne valgproces kan bruge en række faktorer, herunder randomisering, antallet af mønter, der holdes i den indsatte tegnebog, mønternes indsatsalder eller andre faktorer.

Bevis for arbejde og bevis for stakesystemer adskiller sig i, hvordan deres kryptokurver oprettes, og hvordan enkeltpersoner belønnes. I tilfælde af Proof of Work-blokeringer belønnes minearbejdere med nyoprettet kryptokurrency som en del af mineprocessen. I tilfælde af Proof of Stake-blokeringer belønner stakerne typisk ved hjælp af transaktionsgebyrer.

En anden forskel, der straks bemærkes med Proof of Stake-systemer, er at deres blokke er “smedet” snarere end at blive “minet” som i Proof of Work-systemer. Mange af Proof of Stake-systemerne begynder som Proof of Work-systemer og skifter senere, mens andre vil komme i gang med at sælge en mængde præudgravede mønter.

Hvordan indsats fungerer


De brugere, der er interesserede i at deltage i smedningsprocessen på en Proof of Stake blockchain, kan gøre det ved at låse et antal mønter som deres indsats. Størrelsen på indsatsen bruges til at bestemme, om en individuel node vil blive valgt til at validere og smede den næste blok. Dem med en større indsats har større chance for at blive den næste til at validere en blok og modtage en belønning.

Hver gang en node vælges til at smede en blok, begynder den med at kontrollere hver transaktion i blokken for at afgøre, om de alle er gyldige. Hvis de er knudepunktet, smed blokken og føjer den til blockchain. Til gengæld modtager noden transaktionsgebyrer, der er knyttet til denne blok, som en belønning.

Hvordan bevis for indsats fungerer

Sådan fungerer bevis for stav. Billede via Ledger

Flere unikke variationer på den grundlæggende Proof of Stake-algoritme er blevet føjet til denne proces for at undgå, at de rigeste noder foretrækkes konsekvent i udvælgelsesprocessen. To af disse metoder er valg af møntalder og randomiseret blokvalg.

Valg af møntalder

Denne metode vælger valideringsnoder baseret på hvor længe de mønter, der opbevares der, er blevet sat. Antallet af mønter, der indsættes, ganges med den tid, disse mønter er blevet holdt for at bestemme møntalderen.

Efter smedning af en blok nulstilles møntalderen til nul, hvilket har til følge, at der skal gå en periode, før disse mønter kan bruges igen til at smede en blok. Denne metode forhindrer noder med store indsatser i at kontrollere blockchain.

Randomiseret blokvalg

I denne metode er markeringen ikke rigtig så tilfældig, som du måske tror baseret på navnet. Valideringsnoden vælges ved at søge efter noder, der har kombinationen af ​​den største indsats og den laveste hashværdi. Fordi blockchains gør besiddelse af hver adresse og dermed størrelsen af ​​indsatser, er det normalt muligt at forudsige den næste forfalskning baseret på tilgængelig information.

Der er mange forskellige kryptokurver ved hjælp af metoden Proof of Stake, og hver har sin egen kombination af metoder og regler, der bruges til at validere og smede nye blokke. Hver kombination blev valgt som det, som udviklerne føler er bedst for blockchain og for dets brugere.

Hvorfor bruge indsats?

Indsatsen i Proof of Stake-systemet er et økonomisk incitament til drift af noder og for at sikre, at noder ikke validerer falske transaktioner.

Dette fungerer, fordi ethvert tidspunkt, hvor netværket opdager en svigagtig transaktion, mister den knude, der forfalskede transaktionen, en del af sin andel og er blokeret for smedning af blokke i fremtiden. Dette betyder, så længe indsatsen forbliver højere end den smedende belønning, vil valideringsnoden tabe mere ved at smede falske transaktioner.

Dette er også et sikkert system, fordi en node skal eje en andel svarende til 51% eller mere af alle indsatte mønter for at kontrollere netværket og frit godkende falske transaktioner. I næsten alle tilfælde er dette upraktisk, hvis ikke umuligt i betragtning af den store værdi af de fleste blockchains. Forestil dig at prøve at kontrollere 51% af den cirkulerende levering af en kryptokurrency med en markedsværdi på 1 mia. $.

Som du kan se på dette punkt, er de største fordele ved at bruge Proof of Stake-algoritmen energi eller ressourceeffektivitet og blockchain-sikkerhed.

Bevis for indsats decentraliseret

Lav barriere for indgang og lineær retur med PoS. Billede via Medium

Hvor Proof of Work-systemer har set, at minedrift bliver mere og mere centraliseret på grund af udgifterne til drift af en minedrift, bliver Proof of Stake-systemer i stigende grad decentraliseret, fordi det både er billigt og nemt for brugerne at køre deres egne noder.

Dette tilskynder et stadig større antal brugere til at oprette deres egne noder. Derudover hjælper den lille smedningsbelønning og nedsat behov for frigivelse af store mængder mønter som en belønning ofte til at stabilisere prisen på en bestemt Proof of Stake-kryptokurrency.

Passiv indkomst gennem kryptovaluta

Mange brugere flytter kapital til at indsætte kryptokurver som en måde at generere passiv indkomst på. Belønningen ved at sætte mønter kan betragtes som ligner de renter, der er betalt på obligationer eller cd’er eller som det udbytte, der udbetales på aktier.

I tilfælde af indsats låses mønterne i en tegnebog, og med tiden føjes flere mønter til den tegnebog som en belønning. Jo flere mønter der holdes, jo større bliver belønningen. Det er ligesom at få obligationsrenter eller udbytter.

Der er et antal forskellige mønter, der kan bruges til indsats. For eksempel har hjemmesiden StakingRewards.com 90 forskellige rentebærende digitale aktiver. Nogle af de mest populære kryptokurver er Proof of Stake-mønter. Dette inkluderer den tiende største kryptokurrency efter markedsværdi – Tezos.

StakingRewards.com UI

Staking Rewards-brugergrænseflade. Billede via Indsætter belønninger

Det inkluderer også kendte mønter som Stellar Lumens og Dash. Og i den nærmeste fremtid forventes både Cardano og Ethereum at skifte til Proof of Stake-systemer, hvilket vil øge interessen for at satse dramatisk.

I flere tilfælde er det endda muligt at holde dine mønter i en udvekslingspung og fortsætte med at satse. Tezos giver brugerne mulighed for at holde XTZ i en Binance- eller Coinbase-tegnebog og stadig spille disse mønter. Ulempen er, at børsen holder en procentdel af de belønninger, der genereres ved indsats.

Det er klart, at indsats kan være en måde at øge kryptokurrencybeholdningen med lidt indsats og omkostninger. Faren er, at nogle projekter har gjort ting, der puster det forventede afkast fra indsatsen, hvilket betyder, at det ikke er så rentabelt at satse visse mønter, som projektet vil have dig til at tro. Brugerne skal se nærmere på de økonomiske modeller, der bruges med en stakmønt, for at sikre, at den er effektiv og bæredygtig.

Top 7 indsamlingsmønter

Det er nok af baggrunden – tid til at gå videre til mine 7 valgmuligheder til de 7 bedste indsatsmønter.

For mine kriterier har jeg valgt mønter, der ikke kun har et anstændigt afkast, men også dem, der også har en betydelig chance for at stige i pris. Der er ingen mening med at indsætte en mønt, der mister halvdelen af ​​sin værdi på et år!

Forhåbentlig hjælper det dig med at beslutte, hvor du bedst kan holde dine kryptoaktiver og optjene belønninger.

1. Tezos (XTZ)

Tezos (XTZ) er et af de nyere blockchain-projekter og kryptokurver, der blev frigivet den 30. juni 2018. Det blev udviklet af Authur Breitman, en tidligere analytiker hos Morgan Stanley. Det er multifunktionelt og understøtter både Turing komplette smarte kontrakter og dApps. Protokollen, der kører Tezos, blev lavet til at være selvkorrektion, og platformen ser ud til at bruge en on-chain governance-model til at styre ændringer i netværket.

I modsætning til mange andre blockchain-projekter var Tezos ikke baseret på codebase for nogen anden blockchain. Det blev oprettet ved hjælp af programmeringssproget OCaml og er unikt.Det implementerer også en unik delegeret Proof of Stake-konsensus kaldet Liquid Proof of Stake (LPoS).

Tezos-blockchain er drevet af kryptokurrency XTZ, som oprettes gennem en proces kendt som ‘bagning’. Dette er simpelthen et andet navn til indsats, og bagere belønnes for at sætte deres XTZ for at hjælpe med at validere nye blokke. Bagere, der gør det muligt at validere falske transaktioner, mister den XTZ, de har sat.

StakingRewards.com UI

Tezos & Ethereum sammenlignet. Billede via Medium

For at ‘bage’ Tezos er det nødvendigt at have en ‘fuld rulle’ af XTZ, som er 8.000 XTZ. Brugere skal også køre deres egen fulde node. Fordi det ikke er muligt for mange brugere, er et stort antal tredjepartsbagere vokset, så brugerne kan delegere deres XTZ og modtage belønninger. Til gengæld tager tredjepartsbageren alt fra 0% til 25% af indsatsbelønningerne. Afhængigt af hvilken bager der anvendes er de aktuelle afkast fra 5% til 6% årligt.

På udkig efter tegnebøger? &# 128176 ;: For at spille uafhængigt af Tezos skal du bruge kernen i Galleon Wallet. Delegering kan dog ske i et antal tegnebøger. Vi har en liste over de bedste Tezos XTZ tegnebøger til dig.

Tezos er hurtigt blevet en af ​​de foretrukne staking af kryptokurver på grund af dens gode årlige udbytte, letheden ved at delegere for at vinde belønninger selv med en lille indsats og det faktum, at Tezos er flyttet ind på nummer 10 stedet med hensyn til samlet markedsværdi.

2. Synthetix (SNX)

Synthetix (SNX) er et Ethereum-baseret projekt bygget til oprettelse af syntetiske aktiver knyttet til værdien af ​​et andet aktiv. Disse syntetiske aktiver kan være baseret på fysiske råvarer, fiat-valutaer, aktier, obligationer, andre kryptokurver eller stort set alt med værdi. Hvert oprettet syntetisk aktiv er en ERC-20-konstruktion og bakkes op af Synthetix Network Token (SNX).

Projektet kører også Synthetix Exchange, hvor alle de syntetiske aktiver eller ‘Synths’ let kan handles på peer-to-peer-måde og med uendelig likviditet, så handlende har ingen bekymringer over glidning eller en ordrebog.

Minting af nye synter er en ligetil proces og opnås ved at låse SNX-tokens i en smart kontrakt som sikkerhed. Et sikkerhedsforhold på 750% er indstillet for at give mulighed for udsving i værdien af ​​SNX og Synths. Når som helst sikkerhedsforholdet falder til under 750%, er brugeren ikke i stand til at opkræve gebyrer genereret af Synth-transaktioner, hvilket således tilskynder brugerne til at opretholde et minimum på 750% sikkerhedsforhold.

Mintr Synthetix

Mintr dApp til låsning af SNX. Billede via Syntetik

Indsatte belønninger blev føjet til Synthetix-netværket i marts 2019 som en måde at opfylde behovet for folk til at bidrage til systemet. Det vil sige, SNX-indehavere kan prikke nye synter og derefter udbetales en indsatsbelønning ugentligt.

Belønningerne kommer fra transaktionsgebyrer og skal kræves af brugerne via Mintr dApp, som også bruges til at prikke Synths. Indsatte belønninger kan kræves i op til to uger bagud, men hvis de ikke kræves inden den, returneres belønningen til belønningspuljen. Fra april 2020 er det årlige afkast for staking af SNX 55,28% ifølge StakingRewards.com.

Med den enorme årlige belønning er dette naturligvis en god måde at generere passiv indkomst på. Projektet har også vokset godt, da de syntetiske aktiver er en god måde at få eksponering på traditionelle markeder.

3. Algorand (ALGO)

Algorand (ALGO) blev oprettet som en decentral, tilladelsesfri blockchain med det mål at muliggøre en grænseløs økonomi. Det sigter mod at løse det største blockchain-problem med skalerbarhed og samtidig opretholde decentralisering og sikkerhed. Algorand gør alt dette og giver også brugerne ekstremt lave transaktionsgebyrer, hvilket er afgørende, hvis projektet forventer at skabe en grænseløs økonomi.

Algorand bruger en unik konsensusalgoritme kendt som Pure Proof of Stake (PPoS). Det giver systemet mulighed for at nå til konsensus uden en central autoritet og kan tolerere ondsindede aktører i systemet, så længe størstedelen af ​​indsatsen ikke er ondsindet. I modsætning til nogle andre Proof of Stake-systemer har PPoS ingen mekanisme til delegering, hvilket undgår problemet med en enkelt bruger eller et lille sæt brugere, der samler et flertal af stemmerettigheder.

Algorand-netværket tillader også opførelse af decentrale applikationer, og med en rapporteret kapacitet på 1.000 transaktioner pr. Sekund er det et godt alternativ for dApp-udviklere, der søger et hurtigere og billigere netværk.

ALGO indsats

Algorand Staking vender tilbage på Binance. Billede via Binance

Enhver, der har 1 ALGO eller mere i en ikke-frihedsberøvende tegnebog, er i stand til at optjene belønninger med hver blok, der oprettes. Indsætningsomskrivningerne blev oprindeligt sat til en årlig sats på 10%, men pr. April 2020 er den årlige belønning 5,46% ifølge StakingRewards.com eller ca. 8% på Binance Staking.

Vi kan godt lide Algorand til indsats, fordi det er gjort ganske enkelt. Ingen noder skal køres, og der er ingen andre specielle krav. Brugere behøver kun at opbevare deres ALGO i en understøttet ikke-frihedsberøvende tegnebog, og betalinger foretages omtrent hvert 20. minut.

4. Loom Network (LOOM)

Loom Network blev oprettet som en platform som en tjeneste (PaaS) blockchain, der giver mulighed for solitetsbaserede dApps til at køre på sidekæder. Begrundelsen bag oprettelsen af ​​dette system er, at hver applikation skal kunne bruge en passende konsensusmodel baseret på individuelle behov og potentielle trusler. Loom Network bruger delegeret bevis for indsats for at muliggøre skalering af dApps, mens de holdes på Ethereum blockchain for sin sikkerhed.

Mens Loom Network blev lanceret i begyndelsen af ​​2018, var det først i februar 2019, at indsatsen kom til netværket. Indsats blev tilføjet som en måde at tilskynde brugerne til at sikre Loom Basechain. Basechain er en højtydende sidekæde, der fungerer som en bro mellem en række forskellige kæder, herunder Ethereum, Bitcoin, Tron, Binance Chain, EOS og Cosmos.

Tokenet, der bruges i Loom Network, er LOOM, et bevis på indsats-token, der bruges til at sikre Loom Network-mainnet. Tokenet bruges af udviklere til at betale for dApp-hosting og kan også sættes af brugere for at modtage belønninger.

Loom Basechain Wallet

Påstand om indsats returnerer på BaseChain. Billede via Væv

At sætte LOOM er ikke den nemmeste af de indsatte tokens, vi har set på hidtil. Først og fremmest skal LOOM opbevares i en understøttet tegnebog. Fra april 2020 understøttes kun Metamask, Ledger og Trezor. Ud over at deponere LOOM-brugere skal de også deponere en lille mængde ETH for at dække gasomkostninger på Ethereum-netværket.

Når det er gjort, skal brugerne gå til LOOM Basechain Wallet og tilslut den til tegnebogen med deres LOOM-tokens. Derefter kan LOOM-tokens overføres til Basechain Wallet. Når det er afsluttet, skal brugeren delegere deres LOOM-tokens til en validator. Validatorerne beholder en del (så meget som 25% i nogle tilfælde) af de indsatte belønninger. Der akkumuleres belønninger i Basechain Wallet, og brugerne skal manuelt indsamle disse belønninger fra tid til anden.

Den gode nyhed for alle disse trin er, at det årlige afkast på LOOM-indsats er 17% pr. April 2020. Det hjælper med at gøre LOOM-indsatsen til et topvalg. Derudover er det en veletableret platform og har gjort store fremskridt i gaming dApp-branchen.

5. Afkrævet (DCR)

Decred blev lanceret i 2016 som en Bitcoin-fork, der fokuserer på kædestyring og konsensusmekanismer. Projektet blev oprettet med en hybrid konsensusafstemningsmekanisme (PoW) / Proof of Stake (PoS), der gjorde det muligt for Decred at gennemføre en brugeraktiveret konsensusstemme med succes. Andre funktioner i projektet inkluderer atomkrydsudskiftninger, smart kontrakter, tegnebøger på tværs af platforme og en offentlig platform til forslag.

I den hybrid PoW / PoS-midel, der bruges af Decred minearbejdere, fungerer stadig på netværket, behandler og validerer transaktioner og bygger nye blokke, som de modtager 60% af blokbelønningerne for. Derudover kan Decred-indehavere bruge deres DCR til at få stemmebilletter, som kan bruges til at godkende blokgenerering af minearbejdere og til at stemme om ethvert åbent netforslag.

Afstemning om billetafstemning

Chancer for billetafstemning pr. Dag. Billede via Afkrævet

Mens Decred uden tvivl har løst problemet med on-chain governance, lider det stadig af skalerbarhedsproblemerne for dets overordnede Bitcoin. Det hænger også bag andre potentielle betalingskryptovalutaer, selvom nogle føler, at den decentrale styring vil hjælpe den med at overleve. Større konkurrenter inkluderer Bitcoin, Cardano og Dash.

Der er to måder at satse DCR på – som en enkeltvælger eller hos en afstemningstjenesteudbyder. Solo vælgere skal bruge Decred kommandolinjegrænseflade og skal have en tegnebog tilsluttet Decred-netværket med 100% oppetid for at modtage indsatsbelønninger. Afstemningstjenesteudbydere tilbyde en indsatsstjeneste gennem DCR-delegation og opkræve 0,4% til 5% af stakingbelønningen for deres service. Fra april 2020 er det årlige udbytte for indsats af DCR-tokens 7,93%.

Vi kan godt lide Decred som et langsigtet stabilt projekt med en god indsatsbelønning. Det har en stor brugerbase, og dets on-chain-styring er en af ​​de bedste decentraliserede løsninger, der hidtil er skabt.

6. Kosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) kalder sig det mest tilpasselige, skalerbare, kraftfulde og interoperable økosystem med tilsluttede blokkæder. Det er et decentralt netværk af uafhængige blockchains drevet af Tendermint og andre byzantinske fejltolerante algoritmer.

Det er byzantinsk fejltolerance, der gør det muligt for en blockchain at opnå konsensus selv i et miljø, der potentielt indeholder ondsindede noder. Cosmos stræber efter at blive “Blockchains Internet” ved at forbinde alle de utallige blockchains til et enkelt netværk, hvor tokens problemfrit kan overføres gennem hele netværket.

Cosmos bruger et delegeret Proof of Stake-system (DPoS), hvor der er delegatorer (aka stakers) og validatorer. Delegatorerne beslutter, hvilke validatorer der skal deltage i konsensus, og validatorerne arbejder på at validere transaktioner og tilføje nye blokke til blockchain. Begge grupper kan indsamle stakingbelønninger, der i øjeblikket betales i ATOM-tokens, men teoretisk kan token for enhver blockchain, der er blevet føjet til netværket, bruges.

Valg af delegerede Lunie Wallet

Valg af delegatorer på Lunie Wallet til ATOM. Billede via Medium

Brugere er i stand til at satse ethvert antal ATOM’er ved at delegere til en validator. Validatorerne beholder en del af indsatsbelønningen, der kan variere fra 0% op til 25%. Indsatte belønninger pr. April 2020 er 8,2% årligt, men kan gå så højt som 20%, hvis andelen af ​​ATOM, der er sat, falder til under to tredjedele af den samlede forsyning. Indsættelse er lige så let som at holde ATOM i en understøttet tegnebog og derefter vælge en validator at delegere til. Det er også nødvendigt periodisk at kræve belønninger manuelt.

Cosmos er fortsat et meget populært projekt, og ATOM er i øjeblikket rangeret som den 25. største kryptokurrency efter markedsværdi. Indsatsbelønningen for tokenet er fremragende, og hvis holdet med succes kan implementere sin vision for et “Internet of Blockchains”, kan det begynde at betale indsatsbelønninger i en række forskellige kryptokurver, hvilket vil sætte det foran andre projekter.

7. Ikon (ICX)

Ikon blev oprettet som en decentraliseret blockchain, der giver interoperabilitet mulighed for at give mulighed for forbindelser og transaktioner mellem enhver blockchain. Det bruger en proprietær “Blockchain Transmission Protocol” til at skabe tværgående interoperabilitet, der ville være umulig uden Icon. Oprindeligt blev projektet dannet for at sikre, at institutioner kunne dele data med gennemsigtighed og integritet og flytte aktiver uden behov for en centraliseret organisation..

Ikon-netværket er drevet af ICX-kryptokurrency, hvilket giver mulighed for smart kontraktbrug og interoperabilitet af forskellige blockchains. Det bruger en byzantinsk fejltolerant delegeret bevis for indsats (BFT-DPoS) konsensusmetode og en økonomisk styringsprotokol kaldet delegeret bevis for bidrag (DPoC). Hele netværket er drevet af den proprietære ‘Loopchain’ blockchain-motor og er skalerbar til hundredvis af transaktioner pr. Sekund.

ICON-indsats

Indstilling af indsats i ICONX Wallet. Billede via Medium

Ikon-staking-belønningsmodellen belønner stakere med overalt fra 6% til 36% årligt afhængigt af den samlede mængde ICX, der bliver sat i netværket. Fra april 2020 er det årlige afkast lige over 16%. Ethvert antal ICX kan satses, men det skal holdes i Icon-tegnebogen, som er tilgængelig som en mobilversion til iOS og Android eller som en Chrome-udvidelse. Ud over staking skal indehavere stemme på P-Reps, som er Icon’s version af validatorer.

Ikon er en etableret blockchain med en solid kerne af brugere. ICX-token er den 42. største kryptokurrency efter markedsværdi, og det nuværende udbytte på 16% til staking er fremragende. Prisen har været lav, men ser ud til at komme sig.

Konklusion

Som du kan se, er der et antal mønter, der er tilgængelige for indsats, og vi har kun berørt de bedste (efter vores mening). Der er mange andre indsamlede mønter at udforske, og dette er på ingen måde en omfattende liste. Husk, at hvis du vælger en mønt, skal den være baseret på mere end bare indsatsen.

Nogle brugere kan finde det ret kompliceret at spille solo med kommandolinjebøgerne og kernepungerne for nogle af valgene. Børser som Binance tilbyder deres egne indsatstjenester, hvor de vil være den delegator, som du kan satse dine mønter på. Alt hvad du virkelig skal gøre er at holde mønterne i din Binance-tegnebog og tildele dem til indsatsbassinet.

Selvfølgelig er disse tjenester ikke gratis, og børserne opkræver et gebyr, der kan spise i din indsats. Det betyder også, at projektet bliver centraliseret, da indsatsbassiner i stigende grad kontrolleres af store børser. Du bliver nødt til at beslutte, om afvejningen virkelig er det værd.

Uanset hvad kan tilføjelse af nogle af disse til din portefølje hjælpe med at udjævne enhver volatilitet i møntpriser og giver også en måde at skabe en passiv indkomststrøm på, samtidig med at den er mere stabil end handelsaktivitet.

Fremhævet billede via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map