Bedste Crypto-betalingskort: Top 7 sammenlignet side om side

Den hellige gral af krypto er masseadoption: en fremtid, hvor folk over hele verden bruger digitale valutaer til at betale for varer og tjenester på daglig basis. Der er dog meget, der skal ændres, før vi ser folk regelmæssigt betale for deres morgenkaffe med XRP eller bruge ETH til at købe deres ugentlige indkøb..

Hvis vi alle simpelthen sidder og kaster vores krypto, vil masseadoption aldrig ske. Vi er nødt til at bruge det – og være i stand til at bruge det – hvis vi ønsker at se det udgøre en meningsfuld udfordring for fiat status quo.

Fremkomsten af ​​krypto-betalingskort begynder at spille en nøglerolle i denne henseende, hvilket gør det muligt for brugerne at bruge deres krypto let og sikkert. Mange tilbyder også nogle lokkende frynsegoder og incitamenter, hvilket gør dem til et attraktivt alternativ til den gamle vagt på fiat-debetkort, der bruges over hele verden.

Flere krypto-betalingskort vises hele tiden, og det kan være svært at vælge, hvilket kort der passer til dig. Hver har sine egne fordele og fordele, og nogle vil kun være egnede til dem, der bor i bestemte lande eller regioner. Der er meget at overveje, når man beslutter, hvilket kort man skal bruge.

Så for at hjælpe dig med at træffe denne beslutning og begynde at sætte din krypto i arbejde, har vi hos Coin Bureau udarbejdet en liste over de syv bedste derude lige nu.

1. Crypto.com

Der er et kort, der passer til enhver livsstil på Crypto.com, fra dem, der forkæler sig selv med en islatte med jævne mellemrum, helt igennem til den type, der får chaufføren til at trække sig uden for Van Cleef og Arpels.

De fleste Crypto.com-kort kræver, at du spiller et bestemt beløb af deres oprindelige MCO-token for at kvalificere sig, og hvis du vil have det øverste Obsidian-kort, bliver du nødt til at give 50.000 MCO ($ 206.000 $ i skrivende stund).

Crypto.com-kort

Samling af Crypto.com-kort og mobilapp

Heldigvis er der billigere muligheder, og disse tilbyder stadig en stor værdi. Det er værd at bemærke, at de indsatte MCO-tokens refunderes – du kan få dem tilbage, hvis du beslutter at forlade. Alle belønninger udbetales også i MCO-tokens, der har bred udvekslingsstøtte.

De to kort, vi har valgt, er startniveau Midnight Blue-kortet og Ruby Steel. Det blå kort kræver ikke, at du spiller nogen MCO og tilbyder 1% MCO-belønning på alle udgifter.

Kortet tilbyder en månedlig interbank-valutakurs op til $ 2.000, og du kan hæve op til $ 200 om måneden fra pengeautomater gratis, selvom der derefter opkræves et gebyr på 2%. Det blå kort er en god mulighed, hvis du vil få et krypto-betalingskort uden forpligtelse og et anstændigt afkast på dine daglige udgifter.

Ruby-kortet er det næste skridt op og leveres med 2% belønning og et gratis Spotify-abonnement til en værdi af $ 12,99 om måneden. Dette fungerer som en besparelse på $ 155,88 om året, hvilket hjælper med at udligne det meste af de $ 206, du har brug for at spille i MCO for at kvalificere dig til kortet.


MCO-bonus

Få dit MCO Red Visa-kort & $ 50 Bonus

Tilføj 2% cashback på udgifterne, og du kan tjene et sundt afkast fra Ruby-kortet uden at skulle bruge stort. Hæveautomatudtag og interbankgrænser er dobbelt så store som det blå kort (henholdsvis $ 400 og $ 4.000). Selve kortet er også lavet af metal, hvilket kan vise sig nyttigt, hvis du nogensinde finder dig i en Patrick Bateman-stil face-off.

Det er værd at tjekke de andre niveauer af kort til rådighed på Crypto.com og de belønninger, de tilbyder. Hvis du er glad for at satse større mængder MCO (som du kan få tilbage, husk) så er der masser af andre belønninger og højere niveauer af cashback til rådighed.

2. Nexo

Hvis du vil udnytte værdien af ​​din kryptoportefølje uden faktisk at skulle bruge de mønter, du har brugt så længe på at erhverve, så kan Nexo være lige hvad du leder efter. Dette kort giver dig kredit i over 45 fiat-valutaer baseret på værdien af ​​dine kryptobesiddelser. Der er imponerende liste over understøttede mønter også her, så de fleste porteføljer bør have adgang til kredit.

Nexo-kort

Nexo Debit Card

Selve kortet er bakket op af MasterCard, så det burde ikke være et problem at bruge det næsten hvor som helst. Der er øjeblikkelig tilbagebetaling på alle køb, og du kan foretage betalinger i lokale valutaer og undgå disse irriterende valutagebyrer. Der er heller ingen månedlige eller årlige vekselgebyrer at bekymre sig om, selvom der er en basisrentesats på 5,9% på alle køb.

Cashback-satsen er anstændigt 2% og kan betales i enten det oprindelige NEXO-token eller i BTC. Det er nemt at få fat i et kort, da der ikke er nogen kreditkontrol eller lange ansøgningsprocesser. Nexo selv er et datterselskab af Credissimo, så det har opbakning fra en etableret fintech-spiller.

3. Monolit

Lad os indse det, disse kortgebyrer er en smerte, og det er let at føle, at kortudbydere klemmer dig ved enhver lejlighed. Hvis disse gebyrer får dig ned, kan Monolith-kortet muligvis være det for dig.

Ja, der er stadig gebyrer at betale, men disse er meget mere rimelige end de fleste andre kort, især når du bruger hjemme. Du betaler ikke noget købsgebyr, hvis du bruger i din oprindelige valuta, og der er ikke noget suppleringsgebyr, hvis du fylder kortet op med DAI stablecoin.

Monolith Crypto-kort

Monolith-betalingskort

Monolith er en DeFi-platform bygget på Ethereum, så selve kortet understøtter alle ERC-20-tokens. Du indlæser kortet med ethvert ERC-20-token efter eget valg og kan derefter bruge pengene gennem sin Visa-støttede fiat-gateway.

Dette betyder, at det accepteres næsten hvor som helst, så du kan bruge din krypto, uanset hvor du vil. Den ledsagende app hjælper dig med at spore dine udgifter, og Monolith-ikke-frihedsberøvende tegnebog er open source: gode nyheder for dem, der ønsker at forsikre sig om, at alt er over bord.

Hvis Monolith-kortet har en ulempe, er det, at det i øjeblikket ikke er tilgængeligt for amerikanske kunder. Så er der også det faktum, at det kun er Ethereum, hvilket betyder, at mange tokens (især Bitcoin) ikke kan bruges med det. Men disse er mindre bekymringer og med dem konkurrencedygtige gebyrer og opbakningen til en spændende DeFi-virksomhed, dette er et kort, der skal være på din radar.

4. BlockCard

Endelig noget at sætte et smil på de amerikanere, der ønsker at deltage i kryptokortfesten.

Ternios BlockCard er i det væsentlige et Visa-betalingskort, der er forudindlæst med krypto på omtrent samme måde som de fleste andre kort på denne liste. Det understøtter en god – og voksende – liste over mønter og dets gebyrer er også ret anstændige uden depositumbytning eller udbetalingsgebyrer.

Der er et månedligt abonnementsgebyr på $ 5, men dette fraviges, hvis du bruger over $ 750 om måneden hos POS-forhandlere. Der er en komplet liste over gebyrer her, men takeaway er, at de sammenligner gunstigt med de fleste andre kort.

Blockcard-app & amp; Kort

Blockcard-kort & Mobil-app

Det er sjældent at finde et kryptokort, der fungerer med Apple og Google Pay, så denne integration er et stort plus for BlockCard og burde gøre livet lidt lettere for brugerne. Du bliver nødt til at gennemføre KYC-procedurer for at få dit kort, og der er også belønninger til rådighed, selvom du bliver nødt til at satse TERN for at kvalificere dig.

Den øverste sats er kæmpestore 6,38%, og til det bliver du nødt til at satse 145.000 TERN (ca. $ 1.037 til aktuelle priser). Dette er en af ​​de bedste indsatser, der findes derude, så værd at undersøge.

Hvis du er i USA, skal BlockCard være din første anløbshavn, når du søger et kryptokort.

5. Wirex

Her er endnu et Visa-støttet kort, som du forudindlæser med din krypto. Det understøtter en anstændig liste over mønter og fiat-valutaer, men desværre er det kun tilgængeligt for kunder i Europa og Singapore.

Kortafgifterne er også ret gode: intet på forhånd og et pengeautomatsgebyr på £ 1,75 / € 2,25, selvom der er et månedligt gebyr på £ 1,00 / € 1,20. Deponering af midler i fiat er gratis, hvis du bruger SEPA i Europa eller hurtigere betalinger i Storbritannien. Hvis du indbetaler i krypto, er der et gebyr på 1% – ikke ideelt, men opvejes af det faktum, at der ikke er nogen gebyrer i butikken eller online at bekymre dig om.

Wirex tilbyder også et anstændigt crypto cashback-afkast på 1,5% på alle køb, selvom der er en advarsel her. Basis cashback-satsen er 0,5%, og hvis du vil øge den, bliver du nødt til at satse nogle af det oprindelige WXT-token for at kvalificere dig.

Wirex Mobile-app

Wirex Visa-kort og mobilapplikation

For at få 0,75% bliver du nødt til at satse WXT på omkring $ 500; for 1%, der stiger til £ 1.000, og for 1,5% -renten skal du holde WXT til en værdi af $ 5.000. Det er en masse penge at forberede sig på den tilbagebetalingsrate, selvom det selvfølgelig er en indsats, du kan få tilbage, hvis du annullerer kortet.

Når det er sagt, hvis du er i stand til at satse denne slags penge, er chancerne for, at du har en hel del af de ting, der sparker rundt. Hvis det er tilfældet, kan Wirex’s transaktionsgrænser muligvis forsegle aftalen for dig.

Den daglige forbrugsgrænse i Europa og Singapore er $ 10.000, og de daglige SEPA-udbetalinger og indskud er begrænset til $ 500.000. Du bliver nødt til at leve ret hårdt for at blive uheldig for disse. I Storbritannien er transaktionsgrænsen meget mindre på kun £ 3.000 pr. Dag, så udblæsning i Selfridges muligvis skal holdes lidt lavmælt.

Hvis du har pengene til at bruge, er Wirex-kortet en god mulighed. For de fleste af os dødelige er der dog bedre muligheder derude.

6. BitPay

Her er en anden mulighed for jer i USA – og snart også for europæere.

BitPay-kortet understøttes af Visa, og som ovenfor forudindlæser du din krypto og får udgifter. Som med Wirex tillader grænserne dig at leve det høje liv, hvis du ønsker det. Du kan holde en maksimal saldo på $ 25.000; den daglige forbrugsgrænse er $ 10.000, og hvis du kan lide at få det til at regne, kan du trække op til $ 3.000 pr. dag.

Bitpay Visa-kort

Lanceringen af ​​Bitpay Debit Card

Hæveautomatudbetalinger koster $ 2 i USA og $ 3 i udlandet, og hvis du bruger uden for USA, er der et gebyr på 3% for hver transaktion. Bare sørg for at fortsætte med at bruge regelmæssigt: Der opkræves et inaktivitetsgebyr på $ 5 pr. Måned, hvis du ikke bruger kortet i 90 dage.

Disse gebyrer er ikke så dårlige, og udgiftsgrænserne bør give dig mulighed for at have det godt, medmindre din smag er gået ud af hånden. BitPay mangler dog på andre områder. Det understøtter en retfærdig begrænset rækkevidde af mønter, og der er i øjeblikket intet at gøre i form af belønninger eller tilbagebetalingstilbud.

BitPay-kortet er langt fra de fleste andre kort her, men det giver i det mindste noget ekstra valg for jer i USA.

7. Coinbase-kort

Ah, Coinbase: et navn, der er kendt for næsten alle med endda en forbipasserende interesse i krypto. Det har været udgangspunktet for så mange på deres rejse gennem cryptoverse, og det er næppe overraskende at se, at også de tilbyder et kryptokort.

Coinbase-kortet understøtter ni forskellige kryptoer og fås stort set overalt i Europa. De ‘arbejder på at udvide tilbudet til yderligere markeder’, så hvis du ikke bor i Europa, bliver du bare nødt til at vente eller gå efter en anden mulighed.

Coinbase-betalingskort

Alle funktionerne i Coinbase-kortet. Billede via Google Play

Det er dog gebyrerne, der svigter dette kort. De gode mennesker på Coinbase ser ud til at have valgt muligheden for at presse et gebyr ud af deres brugere, uanset hvor de kan. Hvis du trækker mere end £ 200 / € 200 om måneden fra en pengeautomat, bliver du opkrævet 1% af det overskud. Brug det i udlandet, og det er 2%. Valutagebyrer er 3%, og så er der et kryptolikvidationsgebyr på 2,49% bare for at sætte prikken over i’et.

Den daglige forbrugsgrænse er £ 10.000 / € 10.000, selvom disse kan ændres, hvis det ønskes, og den daglige hæveautomatbegrænsning er £ 500 / € 500. Indenlandske køb opkræver ikke et gebyr, hvilket er noget. GBP / EUR-pariteten er ret mærkelig, men det holder i det mindste tingene enkle.

Selvom Coinbase er en stor spiller i krypto og har den slags højeste sikkerhed, du forventer, forbliver faktum, at brugen af ​​kortet vil koste dig meget mere end mange af de andre, vi har dækket her.

Konklusion

Og der har vi det, Coin Bureau’s top syv kryptokort. Der er mange forskellige faktorer at huske på, når du vælger din, og vi håber, at denne praktiske vejledning har gjort det valg lidt lettere.

Brug disse mønter klogt (medmindre du er en Obsidian-kortholder, hvor du er velkommen til at gå bananer) og husk at hver gang du bøjer den plastik, kører du os tættere på masseadoption. Bunden i vejret.

Fremhævet billede via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me