BaseFEX Review: Komplet Exchange-oversigt

BaseFEX er en ny cryptocurrency futures exchange, der giver handlende mulighed for at handle crypto med gearing.

BaseFEX er baseret i Hong Kong og har udviklet deres handelsplatform i over 2 år. De tilbyder gearing op til 100 gange på et brugervenligt, men alligevel avanceret produkt, de håber at være i stand til at udfordre status quo.

Men kan du virkelig stole på en sådan ny udveksling?

I denne BaseFEX-gennemgang giver vi dig alt, hvad vi fandt ud af om denne udveksling. Vi giver dig også nogle top tip som du skal overveje, når du handler her.

Oversigt

BaseFEX åbnede officielt deres bøger i december 2018. Selvom holdet er baseret i Hong Kong, er de registreret i Republikken Seychellerne som Base Investing Corporation med et firmanummer på 205276.

Virksomheden drives af Jesse Wu (CEO) og Isaac Zeng (CTO). De hævder, at det er BaseFEX’s mission at være den “mest pålidelige, gennemsigtige og avancerede kryptokurrencyderivatudveksling og gøre handel jævn, sikker og tilgængelig for handlende over hele verden.”

I betragtning af at de udvikler en kryptovalutaderivatudveksling, søger de at udfordre blandt andet BitMEX, Deribit og Prime XBT.

De tilbyder gearing på fire forskellige kryptokurrency-par, der går helt op til 100x. Dette er på nogle af de mere eksotiske kryptokurrency-par, som vi vil dække i afsnittet om aktivstøtte.

BaseFEX er i stand til at tage kunder fra hele verden, og de har oversat deres websted til 5 forskellige sprog. Disse inkluderer engelsk, japansk, koreansk, kinesisk og russisk.

På trods af deres globale tilstedeværelse er der dog nogle regioner, hvor de ikke kan acceptere handlende. Disse inkluderer lande som Amerikas Forenede Stater, Québec (Canada), Cuba, Krim og Sevastopol, Iran, Syrien, Nordkorea og Sudan.

BaseFEX gearing og margener

BaseFEX giver deres kunder mulighed for at handle krypto på Margin. Dette betyder, at de kan indtaste positioner på handler, der er mange multipla større end de har for nævnte positioner. Den mindste margen, du kan opnå her, er 1%.

BaseFEX gearing

Handel på margen indebærer handel med lånte penge, hvilket indebærer gearing. Dette betyder, at dine gevinster / tab kan maksimeres med gearingsfaktoren. Hos BaseFEX er denne maksimale gearingsfaktor 100x, hvilket er den samme som deres konkurrenter.


Advarsel ⚔️: Hæftestang er et tveægget sværd, hvor du kan vinde og tabe.

De nøjagtige instrumenter, som du handler på BaseFEX, er futuresprodukter. Dette er derivater, der er væddemål på aktivets pris til en eller anden forudbestemt pris i fremtiden (udløbspris).

BaseFEX har også typiske “evige” futures. Dette er instrumenter, der ikke har en udløbstid og rulles dagligt ind i en ny kontrakt. De forbliver åbne, indtil de er lukket af den erhvervsdrivende. Disse sporer aktivets spotpris tættest.

Marginkrav

Når du handler en futures-kontrakt, har du to forskellige typer margenkrav. Disse er startmargenen og vedligeholdelsesmargenen.

Disse starter ved 1% for den oprindelige margin og 0,5% på basisvedligeholdelsesmargenen. Disse varierer naturligvis alt efter den pågældende kontrakt såvel som størrelsen på den samlede position. Nedenstående tabel har de nøjagtige krav.

Aktiv Basisrisikogrænse (R) Basisvedligeholdelsesmargen (M) Grundstartmargin (I)
BTCUSD 100 BTC 0,50% 1,00%
BNBXBT 20 BTC 0,50% 1,00%
HTXBT 20 BTC 0,50% 1,00%
OKBXBT 20 BTC 0,50% 1,00%

Som du kan se, begge jeg & M vil variere i diskrete trin baseret på positionens størrelse. Du bliver nødt til at tilføje mere margen afhængigt af positionens størrelse – ganske logisk.

Du har også mulighed for at have en isoleret konto eller en krydsmarginkonto på BaseFEX. Den isolerede margin er den margin, der gælder for en bestemt position og er derfor begrænset til dette beløb. Krydsmargenen deles mellem dine åbne positioner og kan blive nettet.

Standardindstillingen ved børsen er krydsmarginen. Du kan læse mere om isoleret / tværmargenmekanik her.

Er BaseFEX sikkert?

Dette er måske et af de vigtigste spørgsmål og er især relevant, når du bruger en ny børs.

Base FEX-sikkerhedserklæring

BaseFEX sikkerhedserklæring & Bounty-program

Der er en række ting, som man skal se efter, når man bestemmer, om de skal stole på en margenkrypto-udveksling. Disse inkluderer den måde, hvorpå de håndterer deres markedsrisiko, møntrisiko og såvel de værktøjer, som de giver brugerne til at beskytte deres konti.

Lad os se på hver af disse.

Møntadministration

Da BaseFEX beskæftiger sig med kryptokurrency, står de konstant over for risikoen for, at hackere prøver at exfiltrere disse mønter. Derfor har de implementeret forsigtige møntstyringsprotokoller.

Faktisk er BaseFEX en af ​​de få børser, vi har set, der gør brug af 100% kølerum for alle deres mønter. Dette betyder, at mønterne opbevares sikkert i en offline tilstand væk fra truslen fra disse hackere.

Normalt ser vi børser har en begrænset procentdel af mønter i “hot” opbevaring til udbetaling af klienter.

Når det kommer til tegnebøgerne, som de bruger til at administrere disse mønter, er disse multisignatur tegnebøger med 5 af 7 konfiguration. Dette betyder, at 5 af de 7 direktører i BaseFEX skal underskrive transaktionen for at sende midler.

Risikostyring

I betragtning af at dette er en futures-udveksling med op til 100x gearing, er der en stor markedsrisiko, som erhvervsdrivende er udsat for især når det kommer til likviditet.

Som andre futures-børser driver BaseFEX en likvidationsmotor. Dette vil fjerne de positioner, der har udtømt deres vedligeholdelsesmargen (nævnt ovenfor).

De driver også det, der kaldes en “forsikringsfond”. Dette er en pulje til at beskytte de erhvervsdrivende, der er udsat for sen likvidation, der ligger ud over konkursprisen for den erhvervsdrivendes position. Det her forsikringsfond genopfyldes af de likvidationer, der udføres over konkursprisen ved at miste positioner.

Advarsel ⚔️: For at undgå likvidation skal du sørge for, at dine positioner er godt finansierede

Endelig er der et yderligere risikostyringssystem, der er designet til at eliminere truslen om “socialiserede tab”. Dette er gennem deres dynamiske Auto-Deleveraging-system.

Dette er et system, der automatisk vil udnytte de positioner, der ejes af de modsatte handlende i henhold til en fortjeneste- og gearingsrangering. Med andre ord skal de mere rentable og højere gearede positioner først nedskæres.

Du kan læse mere om deres auto-nedskiftningssystem her.

Brugersikkerhed

Bortset fra sikkerhedsprocedurer, der findes på børsen, har BaseFEX også forsynet brugerne med nogle værktøjer for at beskytte deres konti individuelt.

For det første har de standard to faktor godkendelses sikkerhedsindstillinger. Dette betyder, at inden du kan logge ind på din konto eller godkende udbetalinger, skal du bekræfte det på din telefon.

Dette er ikke aktiveret som standard, så du vil måske gøre det i det øjeblik, du har oprettet din konto. For at gøre dette kan du i din kontoadministrationsafsnit gå videre til sektionen med to faktorer. Her genererer du den QR-kode, som vi har præsenteret nedenfor.

BaseFEX 2FA

Aktivering af tofaktorautentificering på BaseFEX

Når dette er genereret, skal du synkronisere det med din telefon. Du skal bruge en app, der kan administrere dette for dig. Måske er dit bedste valg det Google Mobile Authenticator.

Endelig har BaseFEX også alle standardkrypteringsprotokoller på plads for at beskytte og sikre kommunikation. De har 256 bit SSL-kryptering på deres websted, som sørger for, at al fortrolig kommunikation sendes direkte til deres servere.

Forsigtig? ️: Sørg altid for, at du ser browserhængelåsen, inden du logger på BaseFEX

BaseFEX-gebyrer

De gebyrer, du opkræves hos mægleren, er især relevante, når du beskæftiger dig med store mængder på gearede handler.

Så hvordan klarer BaseFEX sig sammen?

Nå, de bruger en standard “Maker-Taker” gebyrmodel. Det er her, de, der laver markeder (skaber likviditet), opkræves et lavere gebyr end dem, der tager likviditet fra ordrebøgerne. Nedenfor kan du se de nøjagtige gebyrer på BaseFEX:

Kontrakt Producentgebyr Takstgebyr Lang finansiering Kort finansiering
BTCUSD 0% 0,05% 0,0000% 0,0000%
BNBXBT 0% 0,05% 0,2063% -0,2063%
HTXBT 0% 0,05% 0,0100% -0,0100%
OKBXBT 0% 0,05% 0,0100% -0,0100%

Som du kan se, opkræver de ikke gebyrer, når du laver likviditet på deres bøger. Dog for de, der tager, opkræver de dig 0,05% for handlerne. Dette handler om standard ved andre børser.

Du vil også se, at de opkræver et “finansieringsgebyr”. Dette er et finansieringsgebyr, der anvendes, fordi du handler på margenen med lånte penge. Dette opkræves hver 8. time, hvilket er finansieringsintervallet.

Vær opmærksom? ️: BaseFEX tilbyder masserabatter på 50% på gebyrer for de handlende med mere end $ 35 mio. I volumen

Endelig, i betragtning af at de kun er en krypto-udveksling, behøver du ikke betale depositum / udbetalingsgebyrer. Det eneste gebyr, der kunne anvendes, er et vilkårligt minearbejdsgebyr, der rydder din transaktion på netværket.

Dækning af aktiver

Med hensyn til aktivdækning tilbyder BaseFEX i øjeblikket 4 forskellige typer kontrakter. Disse er alle evige futureskontrakter, men de er på nogle ret interessante aktiver. Nedenfor er disse aktiver:

 • BTCUSD: Bitcoin-prisen i USD
 • BNBXBT: Binance-møntpris i BTC
 • HTXBT: Huobi-tokenpris i BTC
 • OKXBT: Okex-token i BTC

Som du kan se, har de standardkontrakten på Bitcoin, men de har også de proprietære tokens fra de andre børser, herunder Huobi, Binance og Okex.

Disse er alle afgjort i Bitcoin, og der er rimelige volumenniveauer for dem på deres bøger. Der er nogle specifikke grænser og kontraktoplysninger, som du kan læse mere om i deres dokumenter.

Desværre tilbyder de ikke andre kryptoderivater.

De har Ethereum på deres hjemmeside, men de ser ikke ud til at tilbyde et marked i disse endnu. De hævder også at tilbyde standard futures, men alle ovenstående kontrakter er evige. Måske skal disse stadig tilføjes, da børsen stadig er helt ny?

BaseFEX registrering

Hvis du vil registrere dig på børsen, går du på tilbud til tilmeldingssiden. Alt hvad de har brug for fra dig for at oprette en konto er en e-mail-adresse og et kaldenavn. Nedenfor er den nævnte form:

Base FEX registreringsformular

Tilmeldingsformular på BaseFEX

Når du trykker på send, sender de dig en bekræftelseskode til den leverede e-mail. Du bliver nødt til at indsætte dette, før din konto er fuldt aktiveret.

Vær opmærksom? ️: Denne kode udløber inden for 10 minutter

For de af jer, der er fortrolige med privatlivets fred, vil du være glad for at vide, at BaseFEX er en anonym udveksling. De kræver ikke, at du udfylder KYC eller indsender nogen identificerende dokumentation.

Dette er i modsætning til andre futures-børser som WCX eller mæglere som 24option, som kræver, at brugerne sender dem omfattende dokumentation.

BaseFEX testnet

Noget, som vi fandt, var en ganske god touch, var det faktum, at BaseFEX tilbyder en testnetplatform på testnet.basefex.com. Du kan tænke på dette som en demo-konto, der tilbydes hos andre mæglere.

Dette er fantastisk, da det giver dig mulighed for at handle på BaseFEX-platformen på en ikke-truende måde uden at risikere reelle midler. De giver dig demo-fonde på 10BTC, som du kan øve din handel med.

Selvom testnet køres gennem et separat underdomæne, har det stadig de samme funktioner og funktioner som live-konto-platformen. Derfor får du den nøjagtige fornemmelse af, hvordan det ville se ud, når du handler med live-kontoen.

Når vi taler om BaseFEX-platformen, lad os bevæge os lige ud på dyrets mave …

BaseFEX Platform

Handelsplatformen er faktisk ret avanceret, men alligevel relativt intuitiv og brugervenlig. Man kan se, at udviklerne brugte meget tid på at fokusere på platformens brugergrænseflade.

Nedenfor kan du se den webbaserede platform. Til venstre har du de forskellige markeder, som du kan skifte mellem. Til højre for dette har du dine diagrammer. Som mange børser bruger BaseFEX tredjeparts handelssoftware fra tradingview.

BaseFEX-handelsplatform

BaseFEX-handelsplatformsgrænseflade

Tradingview-diagrammer er velkendte for mange handlende og har en række tekniske analyseværktøjer og undersøgelser. Du kan også skifte mellem prisdiagrammet og markedets dybdekort for at få et mere klart billede af markedet.

Under diagrammerne kan du justere den gearing, du gerne vil påtage dig. Dernæst har du dine ordreformularer, ordrebog og nylige ordrer. Under alle disse har du dine seneste handler, åbne ordrer og åbne positioner.

Ordretyper

BaseFEX giver dig nogle tilpasninger i, hvordan du kan placere dine ordrer på deres platform.

For det første kan du ved siden af ​​ordren justere gearingsmængden for positionerne. Når du justerer disse parametre, viser det dig likvidationsprisen, aktiv margin og indgangspris.

Base FEX-ordreformularer

BaseFEX-ordreformularer

Dernæst har du bestillingsformularerne, hvor du kan placere en række forskellige ordrer. Disse inkluderer følgende:

 • Markedsordre: Dette er ordrer, der udføres til markedskursen og skal udføres i det øjeblik, du har afgivet dem
 • Begræns rækkefølge: Dette er ordrer, som du placerer på et bestemt niveau, der kan være væk fra markedsprisen. Disse kan være over eller under prisen og vil kun blive udført, når markedet når disse niveauer. Hvor længe denne ordre forbliver åben afhænger af ordrenes levetid. Der er tre forskellige varianter på BaseFEX:
  1. God indtil annulleret: Disse ordrer er åben, så længe den erhvervsdrivende beslutter at lade dem være der. De har en ubestemt rækkefølge live
  2. Udfyld eller dræb: Med dette udføres ordren enten fuldt ud til den valgte pris, eller den udføres slet ikke (ingen delordrer). Ordren annulleres derefter.
  3. Umiddelbar eller Annuller: Her vil hele eller en del af ordren blive udført med det samme, mens de, der ikke udfyldes med det samme, annulleres. Dette adskiller sig hovedsageligt fra “Udfyld eller dræb” ved, at delvise ordrer accepteres.

  Du har også yderligere begrænsningsordreparametre, idet du kan vælge en “kun post” ordre. Dette udføres ikke med det samme på markedet, så du kan få producentrabatten.

  De har også “kun reducer”, der kun reducerer til en nuværende position, som du har, og ikke føjer til den. Hvis ordren skulle øge din position, ændres den eller annulleres helt.

  I øjeblikket kunne vi ikke se nogen stopordrer på deres ordreformular. Dette betyder, at du ikke kan placere mere involveret i at reducere stoptab eller tage overskud. De synes at nævne dette i deres dok så måske er dette på vej.

  Pro Tip ✔️: Du kan bruge Limit-ordrer, der er væk fra markedet, som et “stop loss” eller “profit”

  Finansiering / udbetaling

  Forudsat at du var tilfreds med platformen fra demo-kørslen, skal du finansiere en konto for at starte handel. Som vi har nævnt, er dette kun en Bitcoin-udveksling, hvilket betyder at de ikke tager fiat-valuta.

  Dette betyder, at hvis du vil finansiere din konto, skal du bruge en fiat gateway kryptobørs for at få din Bitcoin. Disse inkluderer lignende Kraken eller Bitstamp.

  Når du har fået din Bitcoin, skal du gå over til din tegnebogssektion på børsen og trykke på “depositum”. Dette bringer din unikke tegnebog på BaseFEX i både QR-kode og strengform.

  BaseFEX Bitcoin indbetaling

  Finansiering af din Bitcoin-indbetalingsadresse

  Bemærk? ️: Minimumsindbetalingsbeløbet er 0.0001BTC, og det krediteres efter 1 bekræftelse

  Tilbagetrækning er lige så simpelt. Du går videre til tilbagetrækningssektionen, hvor du kan indsætte adressen på din offline tegnebog. De vil præsentere dig for det gebyr, der vil blive anvendt på tilbagetrækningen, som er netværksgebyret.

  Når du har indsendt din tilbagetrækningsanmodning, skal du først godkende den i en bekræftelses-e-mail, der sendes til dig.

  Da de opbevarer 100% af deres mønter i kølerum, skal din anmodning om tilbagetrækning udfyldes manuelt. Derfor skal du tage et stykke tid inden de kan gennemføre dette.

  Bemærk? ️: Tilbagetrækninger behandles kl. 07:00 UTC hver dag, så sørg for at have indsendt før

  Kunde support

  For de mennesker, der har oplevet dårlig kundesupport fra børser, vil du forstå, at det kan gøre eller ødelægge din handelsoplevelse.

  Så hvordan klarer BaseFEX sig sammen?

  I betragtning af at de ikke behøver at fuldføre KYC på deres handlende, frigør det meget af den tid, som supportpersonalet kan bruge på vigtigere kontoforespørgsler.

  De hævder at have et dedikeret supportteam, der arbejder 24/7 for at imødegå erhvervsdrivendes bekymringer. De kan nås via et antal medier, herunder følgende:

  Desværre er der ingen dedikeret telefonlinje eller chatfunktion på børsen. Måske er det noget, de kunne implementere et eller andet sted langs linjen.

  Vi ønskede at teste effektiviteten af ​​kundesupportteamet, så vi kontaktede dem på deres support-e-mail. Vi havde et generelt spørgsmål om ordretyperne, og de reagerede på under en time – ret effektive og hjælpsomme.

  Pro Tip? ️: Generelle spørgsmål vil blive besvaret så meget mere effektivt i deres FAQ-sektion

  BaseFEX API

  For disse udviklere blandt jer vil du være glad for at vide, at BaseFEX tilbyder fuld API-funktionalitet. Dette giver dig mulighed for at udvikle scripts og bots, der handler krypto algoritmisk.

  De tilbyder en fuld REST API samt en WebSocket-streamingforbindelse. Du kan se alle udviklerdokumenterne til disse på den officielle BaseFEX GitHub.

  For at du kan begynde at bruge API’en, skal du hente din API-nøgle. Dette kan tilgås i din kontoadministrationsafdeling. Du går videre til fanen “API-nøgler”. Du vil blive præsenteret for nedenstående:

  BaseFEX API-nøgle

  Generering af API-nøgle og hemmelig sætning

  Her kan du vælge navnet på API-nøglen samt om du kun vil binde denne nøgle til en IP-adresse. Dette forhindrer hackere eller andre brugere i at handle på din konto, hvis de har adgang til din nøgle.

  Når du har godkendt oprettelsen, får du din API-nøgle såvel som din private nøgle. Begge disse kræves for at oprette et autorisationstoken til API-adgang.

  Advarsel ⚠️: Din private nøgle genereres kun én gang og vises en gang. Skriv det ned og hold det sikkert

  Resten af ​​processen kræver, at du genererer et adgangstoken. Du kan følge instruktionerne i deres GitHub, da det er ganske involveret og kræver kodningserfaring.

  BaseFEX henvisninger

  Hvis du har handlet på BaseFEX, og du fandt din oplevelse meget behagelig, kan du altid foreslå den til venner og tilhængere.

  Hvorfor ikke få betalt for det?

  BaseFEX giver dig henvisningsprovisioner til de handlende, som du sender deres vej. Denne kommission er baseret på de samlede handelsprovisioner, der optjenes af børsen. Det er også differentieret og øger jo mere volumen, som dine handlende gør.

  Hvis du vil begynde at henvise disse mennesker til BaseFEX, skal du få dit tilknyttede link. Dette er også i dit klientområde. Her kan du også se mængden af ​​provision, du har genereret, og det niveau for henvisning, du er på.

  BaseFEX API-nøgle

  Sådan får du tilknyttet link på BaseFEX

  Der er også et tilknyttet dashboard, hvor du kan se, hvordan du stabler dig i forhold til nogle af de andre handlende på platformen. Hvis du vil henvise til folk, skal du sørge for at læse T&Cs før du gør.

  Områder til forbedring

  Mens der var meget, som vi virkelig kunne lide ved BaseFEX, er vi nødt til at påpege nogle områder, som vi mener kan forbedres på.

  For det første har de en begrænset aktivdækning. Selvom de tilbyder eksotiske BTC-par, har de ikke nogen af ​​de andre mere almindelige kryptokurver som Ripple (XRP) og Ethereum (ETH).

  For det andet er der endnu ingen mobilapp på børsen. Dette betyder, at hvis du vil handle på BaseFEX væk fra dit skrivebord, skal du bruge den mobile browser, som langtfra er ideel til en kryptoplatform.

  Derudover er deres ordrefunktion stadig ret begrænset. Dette kan ændre sig, når de mere avancerede stoptab implementeres og andre parametre, som de nævnte i deres supportdokumenter.

  Endelig er de stadig en helt ny udveksling, hvilket betyder, at de ikke i sig selv har en “track record”. Selvfølgelig er dette en fangst 22-situation, hvor alle børser måske har fundet sig i, da de startede. Så længe de kører en effektiv operation, kan de opbygge dette omdømme.

  Konklusion

  I sidste ende fandt vores BaseFEX-gennemgang, at de var en ganske attraktiv udveksling, der ville være i stand til at udfordre status quo på kryptoderivatmarkederne.

  De har rimelige gebyrer og en brugervenlig platform. De har også suppleret dette med en forsigtig mønthåndteringsprotokol samt stærke handelsrisikostyringssystemer, der undgår socialiserede tab.

  Der er naturligvis forbedringsområder, men udvekslingen er stadig ny, og det er sandsynligt, at de let kan gennemføre disse ændringer.

  Så er BaseFEX virkelig det værd?

  Vi opfordrer dig til at lave din egen research, men hvis du leder efter en relativt intuitiv futures-udveksling med attraktiv gearing, bør du overveje dem.

  Advarsel ⚡️: Handel med gearing er risikabelt. Sørg for at praktisere tilstrækkelig risikostyring

  Fremhævet billede via BaseFEX

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me