Anmeldelse af Waltonchain (WTC): Alt hvad du behøver at vide

Waltonchain sigter mod at bringe harmoni og effektivitet i verdenen af ​​logistik og supply chain management, da nuværende systemer er komplekse og ofte involverer en række fragmenterede parter.

Som et resultat er det stadig svært for organisationer og virksomheder at koordinere deres aktiviteter på tværs af forskellige dele af forsyningskæden og opretholde en samlet, sikker driftsmetode.

Waltonchain lover at give individuelle enheder mulighed for at tilpasse deres forskellige processer via blockchain og tilvejebringe et sikkert økosystem til styring og verifikation, der gør brug af tingenes internet (IoT) og radiofrekvensidentifikation (RFID) -teknologi.

Hvad er Waltonchain (WTC)?

Waltonchain kom til liv i 2016; da en gruppe udviklere fra Kina og Sydkorea kom sammen for at etablere projektet. Waltonchain bruger IoT-teknologi, RFID og blockchain til at skabe et styringssystem for forsyningskæder.

Denne unikke blanding af teknologi giver holdet bag projektet mulighed for at spore produkter under hvert trin i produktions- og distributionsprocesserne. Dette gøres muligt ved brug af RFID-teknologi, mens dataene, der er knyttet til hvert emne, er gemt i en blockchain, der sikrer nøjagtighed og gør det muligt at kontrollere oplysningerne øjeblikkeligt.

Projektet er opkaldt efter Charlie Walton, opfinderen af ​​RFID-teknologi og fungerer også som et akronym for Wisdom Alters Label Trade Organization and Network. RFID-teknologi kan bruges af en lang række applikationer, og brugssager inkluderer identifikation, verifikation og betalingsvalidering samt sporing af forskellige processer.

WaltonChain Team

Holdet bag Waltonchain er akademisk udmærket og har samlet masser af erfaring med at håndtere forsyningskæder i hele Asien. Medstifter Do Sanghyuk har haft stillinger som næstformand for Udviklingsudvalget for Kina – Korea, direktør for Korea Standard Products Association og formand for Korea NC Technology Co., Ltd.

Medstifter Xu Fangcheng, er tidligere direktør for Supply Chain Management i Septwolves Group Ltd. og er i øjeblikket direktør for Shenzhen Silicon, Xiamen Silicon og bestyrelsesformand for Quanzhou Silicon.

IoT-specialist Mo Bing er doktor i ingeniørvidenskab og uddannet fra Harbin Institute of Technology, mens blockchainingeniør Wei Songjie også er doktor i ingeniørvidenskab og er uddannet fra University of Delaware, Wei har også erfaring med at arbejde hos Qualcomm og Google.

Hvordan fungerer Walton Chain?

Waltonchain-teamet har udviklet Value Internet of Things-konceptet til at beskrive deres metode til at blande proprietære RFID-chips med blockchain-teknologi, og fusionen tillader blockchains at gemme datarepræsentationer af fysiske genstande i kæden via RFID-tags.

RFID-tags bruger elektromagnetiske felter til at identificere objekter, og scanning af et RFID-tag giver brugeren al den tilgængelige information. Dette kan omfatte produktets startplacering, hvor det i øjeblikket er placeret, og hvem der har håndteret det ud over andre vigtige data.

RFID-tags kan fastgøres til ethvert objekt og fungerer mere effektivt end stregkoder, da de kan læses af maskiner uden at skulle scanne den direkte kode. RFID kan bruges i lager- / bagagesporing, tollafgifter, produktkiosker, bibliotekssystemer og verifikation af rejsedokumenter.

Projektoversigt

Derudover kan RFID også bruges til adgangsstyring, kontaktløse betalinger og smartdust, som er et system af mikrosensorer, der kan registrere lys, temperatur, kemikalier og endda vibrationer eller magnetisme.

Forældre- og underkæder

Walton Chain fungerer som moderkæden, der administrerer forskellige underkæder, sporer transaktioner og udfører smarte kontrakter. Tokenet, der bruges til cirkulation og betaling i moderkæden, er Waltoncoin (WTC). WTC kan bruges til at handle data, udføre forskellige transaktioner i moderkæden og til at oprette underkæder, der bruger deres egne tokens, svarende til hvordan Ethereum letter oprettelsen og brugen af ​​ERC20-tokens. Underkædetokens kan også handles på den decentraliserede børs, der hostes i moderkæden, og WTC bruges som mellemliggende valuta.

Underkæderne kan oprettes af alle, der bruger Waltonchain-teknologi, og kan også vælge at bruge en konsensusalgoritme, der er forskellig fra beviset for indsatsen & Tillid (PoST) konsensus brugt i moderkæden. PoST svarer til Proof of Stake (PoS) og belønner tokenholdere eller noder med udbyttebetalinger foretaget i WTC. PoST indeholder også en omdømme-mekanisme, der muliggør yderligere belønninger til højere kvalitet og mere ærlige noder. Som et resultat kan WTC-tokenholdere modtage udbytte ved at holde tokens i deres tegnebog.

Underkædesystemet har en række fordele, for eksempel kan virksomheder tilpasse en blockchain, der passer til deres specifikke behov. Underkæderne sidder oven på moderkæden og kan bruges til specifikke formål, såsom at spore forskellige tøjmærker eller tøjlinjer og måle succesen med forskellige linjer på tværs af en række forskellige butikker.

Dette system hjælper også netværksydelse, da størstedelen af ​​dataene ligger i en virksomheds underkæde, og enhver stigning i deres aktivitet tilstopper ikke hele netværket.

Hvor bæredygtigt er projektet?

Waltonchain er et af de mest levedygtige projekter på markedet til dato, idet det sigter mod at betjene industrier, der har brug for RFID-teknologi bakket op af blockchain. RFID-tags koster i øjeblikket omkring $ 0,1 per enhed og er overkommelige og udbredt.

Wal-Mart begyndte at implementere teknologien i sin forsyningskæde i 2003, og det amerikanske forsvarsministerium oplyser, at alle militære forsyninger har været nødt til at bruge RFID-tags siden 2005. Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har også anbefalet, at farmaceutiske virksomheder bruger RFID til at spore deres produkter siden 2006.

Waltonchain fungerer som en forsyningskædeplatform og en teknologi, der gør det muligt for enhver at oprette deres egne underkæder. Waltonchain er et populært projekt, der har potentialet til at transformere, hvordan virksomheder driver deres forretning.

Waltonchains Value Internet of Things-system har en række klare fordele, som inkluderer:

 • Pålidelig antiforfalskning via RFID-identifikation
 • Nøjagtig produktsporing og verifikation
 • Forbedret sikkerhed som følge af uforanderlig blockchain-teknologi
 • Tillidsløse mekanismer for decentralisering
 • Strømlinede forsyningskædeprocesser

Waltonchain har også et imponerende udvalg af partnerskaber, og mange er med kinesiske provinsregeringer. Der er et projekt støttet af Fujian-regeringen for at skabe et smart maritimt blockchain inkubator, og en støttet af Jinhu-regeringen til at opbygge intelligente luftrensnings- og overvågningssystemer. Derudover har Waltonchain-teamet udviklet partnerskaber med organisationer som Silictec, Sensor Technology (NIDS), NHTECH og TANYU.

Waltonchain Partners

Waltonchain ekspanderer også ud over verdenen af ​​supply chain management og har en fast vækststrategi.  

4 Faseudviklingsplan

Waltonchain-teamet har skitseret fire forskellige vækstfaser, og fase 1.0 involverede udviklingen af ​​RFID-tøjsystemintegrationsordningen. Holdet udvikler RFID-tag-systemet og vedtager den proprietære asymmetriske krypteringsalgoritme.

Waltonchain køreplan

Fase 2.0 involverer etablering af Waltonchain i beklædnings-, detail- og logistikindustrien, mens fase 3.0 ser holdet planlægge at anvende deres teknologi mere bredt inden for fremstillingsindustrien.

Målet er at hjælpe med at udvikle en standardiseret og pålidelig registrering af hele fremstillingsprocesserne, startende fra indkøb af materiale og overgang til samleoperationer, produktion, emballering og lagerstyring.

Fase 4.0 skitserer opgraderingen af ​​både hardware og blockchain-datastrukturen. Da systemet forbedres, vil alle fysiske aktiver kunne registrere sig i Waltonchain i fremtiden.

Skal jeg investere i WTC?

Waltonchain blev lanceret med 100 millioner mønter udstedt, og der er cirka 70 millioner mønter i reserve med omkring 25 millioner i øjeblikket i levering, og de resterende mønter vil blive udvundet i de kommende år. WTC ramte markedet som et under radar-projekt for vestlige investorer og debuterede til en pris på omkring $ 1,00 i august 2017.

WTC handler i øjeblikket til en pris på lidt over $ 10 og bevarer en markedsværdi på omkring $ 263 mio. dette er markant lavere end den høje pris på omkring $ 43, som så det opnå en markedsværdi på over $ 1B i januar.

Projektet er ret solidt, og WTC kan bruges til at udstede underkæder, behandle transaktioner i moderkæden, fordele udbytteinteresser, foretage overførsler på den decentrale børs og vedligeholde afstemnings- og styringssystemet.

WTC er også ekstremt veletableret og kan handles på en række kryptokursudvekslinger som Binance, Kucoin, OKEx, Coinnest og HitBTC. Som et resultat drager WTC fordel af et højt likviditetsniveau og genererer i øjeblikket daglige handelsvolumener til millioner af amerikanske dollars.

Konkurrence fra VeChain

WaltonChain vs. VeChain

Billeder via Waltonchain & VeChain

Men som ethvert blockchain-baseret projekt er der mulige negative faktorer at overveje, og Waltonchain støder på direkte konkurrence i form af VeChain. På trods af ommærkning til VeChain Thor leverer teamet bag projektet også blockchain-baserede løsninger til forsyningskædeindustrien, og VeChain gør det også muligt for virksomheder at opbygge DApps på deres platform.

Derudover fokuserer VeChain på luksusvarer, mens Waltonchain startede med tøjbeklædning, og Waltonchain bevæger sig fremad med RFID-chips, mens VeChain også inkluderer NFC- og QR-koder. De to projekter kan være målrettet mod forskellige markeder, men VeChain har vist sig at være populær blandt investorer, og VEN-token bevarer i øjeblikket en markedsværdi på ca. $ 1,6 m og befinder sig i top 20. Som et resultat er der altid en mulighed for, at VeChain vil tiltrække opmærksomhed væk fra Waltonchain.

Marketingudfordringer

Derudover skal Waltonchain som et projekt baseret i både Kina og Sydkorea løbende implementere en vellykket markedsføringsstrategi for positivt at påvirke investorer med base i vest. Den nylige skandale, der involverede en Twitter-giveaway-konkurrence, havde en negativ indvirkning på både prisen på WTC og den offentlige opfattelse af projektet, efter at afslutningsvinderen blev afsløret at være en Walton-medarbejder.

Prisen på WTC dyppede fra omkring $ 22 til $ 17 i kølvandet på skandalen. Prisen fortsatte med at komme sig, inden den påbegyndte en langvarig nedtur, da hele markedet fortsatte på en langvarig bjørnekørsel.

Oven i dette er Waltonchain også et projekt, der kan være svært at kontrollere, og som med mange asiatiske projekter kan det være svært for investorer at få nøjagtig information på engelsk, og som et resultat kan det gå dage eller uger før nyhedshistorier og partnerskab meddelelser kan bekræftes. Interessant, Waltonchains hovedkonkurrent VeChain er blevet beskyldt for at overdrive sine partnerskaber og samarbejde.

Konklusion

Afslutningsvis er Waltonchain et af de mere solide og omfattende projekter på markedet, det har en solid brugssag og fusionerer banebrydende teknologi for at forstyrre en række nøgleindustrier. Brugen af ​​underkæder og et knudesystem gør WTC også attraktivt for langtidsholdere, da de kan forvente en naturlig styrkelse af værdien af ​​WTC.

Projektet er stadig modtageligt for negative nyheder, da nogle medlemmer af kryptosamfundet har svært ved at stole på projektet, som et resultat Waltonchain kan appellere til investorer, der er glade for at dykke dybt ned i projektet og lave deres egen omfattende forskning.

Fordele

 • Solid teknologi med proprietære RFID-chips, scannere og trackere
 • Har en reel brug og hjælper med supply chain management og logistik
 • Støttet af et erfarent og godt forbundet team
 • Værdien WTC er knyttet til antallet af underkæder
 • Nodesystem med økonomisk udbytte

Ulemper

 • Tokenindehavere har ikke nogen andel i selskabet
 • Oplysninger omkring projektet kan være vanskelige at få
 • Modtagelig for negative nyheder
 • Stadig bekymring med hensyn til pålideligheden af ​​visse teammedlemmer

Billeder via Waltonchain.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me