Android Bitcoin Wallets: Top 10 bedste BTC Wallets på Android

Der er en overflod af Android Bitcoin Wallets i øjeblikket på markedet. Så mange faktisk, at det kan være svært at beslutte, om den rigtige tegnebog skal downloades.

Kontrollerende over 70% af operativsystemmarkedet for mobile enheder, er det ikke underligt, at Android har en rimelig andel af tegnebøger. Desuden kan ivrige Bitcoin-brugere naturligt henvende sig til Android-telefoner, da der er adskillige tilpasningsmuligheder i betragtning af dets open source-kode.

Men hvad er den bedste Android bitcoin-tegnebog?

I dette stykke vil jeg se nærmere på de bedste Bitcoin-tegnebøger, der er tilgængelige på Android. Jeg vil også give dig nogle top-tip til at sikre din telefon og hodl dine mønter.

Top 10 Android Bitcoin tegnebøger

Selvom “bedste” undertiden kan være et subjektivt udtryk, er der en række objektive mål, som jeg har brugt til at bestemme dette valg af tegnebøger.

For eksempel er alle enige om, at sikkerhed er altafgørende. Understøttes tegnebogen stadig? Er det open source? Har der været nogen sikkerhedsbrud tidligere? Dette er alle vigtige sikkerhedsspørgsmål, der skal besvares for enhver tegnebog, mobil eller andet.

Det hjælper også, hvis den tegnebog, du vil bruge, ikke kræver en phd for at bruge den. Brugeroplevelse er vigtig, hvis du vil være i stand til at sende Bitcoin så let, som du stryger med dit kreditkort.

Baseret på disse kriterier er nedenstående min liste over de 10 bedste Bitcoin-tegnebøger.

1. Electrum Bitcoin tegnebog

Det Electrum Bitcoin tegnebog er en velkendt mobil Bitcoin-tegnebog. Det er bestemt også populært med over 100.000 downloads fra Play-butikken. Når det er sagt, har det også en forholdsvis lav 3,3-stjernet vurdering.

Tegnebogen er en heuristisk deterministisk (HD) tegnebog, og når du først installerer tegnebogen, får du en 12-ords “frø” -sætning, der kan bruges senere til at gendanne din tegnebog på en anden enhed, hvis din nuværende enhed er brudt, tabt eller stjålet. Dette betyder, at du ikke kan miste din Bitcoin ved at miste adgangen til din tegnebog.

Electrum Bitcoin Android

Screenshots af Electrum Android Wallet. Kilde: Google Play

Electrum-teamet forstår den ekstra sikkerhed, der er nødvendig for mobile tegnebøger, og dine frø og private nøgler forlader aldrig din egen enhed. Tegnebogen bruger også en 6-cifret PIN-kode, der kræves for at låse op for tegnebogen og for at bekræfte eventuelle betalinger. Og dem, der bruger desktop-Electrum-versionen, kan bruge mobilversionen som en “kun se” tegnebog, der viser din BTC-saldo og lader dig modtage BTC, men ikke sende den fra den mobile tegnebog.

En anden god funktion ved Electrum Bitcoin-tegnebogen er en medfølgende QR-scanner, der hjælper dig med at registrere tegnebogadresser nemt. Den seneste version af tegnebogen har øget sikkerheden yderligere ved at tilføje tofaktorautentificering.

Electrum er også en af ​​de mest kendte open source-tegnebøger. Dette betyder, at alle kan se på tegnebogens kode på Electrum GitHub og kontrollere dets robusthed.

2. MyCelium Bitcoin tegnebog

MyCelium-tegnebogen er en af ​​de ældste Android Bitcoin-tegnebøger, der findes, og de over 500.000 downloads fra Play-butikken viser, hvor meget brugere kan lide denne mobile Bitcoin-tegnebog.

Det vandt tidligere prisen “Bedste mobilapp” fra Blockchain.info i 2014 og har en 4,1-stjernet vurdering i Play Butik med næsten 6.000 anmeldelser. Teknisk tilbøjelige brugere vil sætte pris på open source-karakteren af ​​tegnebogen, der tillader dem at grave i torsken og se efter bugs eller andre problemer, der kan sætte din BTC i fare.

Mycelium Bitcoin Android

Hovedbrugergrænseflade til opdateret Mycelium Wallet. Kilde: MyCelium

MyCelium-grænsefladen er meget ren, og tegnebogen er lagt ud, så selv begyndende Bitcoin-brugere vil tydeligt forstå hver funktion og hvordan man finder dem.

I indstillingerne for Mycelium er en række sikkerhedsfunktioner. Først blandt dem er den 6-cifrede PIN-kode, der kan kræves, inden du sender betalinger. Du kan også feje private nøgler fra andre tegnebøger, hvilket gør dette til en god tegnebog at bruge sammen med opbevaring af papirpung. Du finder også en adressebog i MyCelium, der gør det let at sende tilbagevendende betalinger.

MyCelium fungerer også med hardware-tegnebøger som Ledger og Trezor og tilføjer et ekstra sikkerhedslag, der gør det vanskeligere for dårlige skuespillere at få din Bitcoin.

Der var noget tilbageslag fra brugerfællesskabet, da MyCelium tog beslutningen om ikke at støtte SegWit, men de har siden tilføjet support til SegWit, så dette er ikke længere et problem.

3. GreenBits Bitcoin tegnebog

GreenBits Android-tegnebog er en anden langvarig Android-tegnebog. Det er open source og er også på tværs af platforme med en Chrome-udvidelse, der giver dig adgang til tegnebogen gennem den browser på enhver enhed.

Det er også udviklet af Blockstream som er et af de mest kendte Bitcoin-udviklingsselskaber i verden. Blockstream består af et antal Bitcoin-core-udviklere. Derfor kan du være sikker på, at de ville have udviklet en teknologisk avanceret og sikker Android-tegnebog.

Et unikt træk ved GreenBits-tegnebogen er øjeblikkelig bekræftelse. Dybest set kan enhver tilhænger af GreenBits tegnebogstjeneste sende betalinger, der modtages straks uden at skulle vente på blockchain-bekræftelser.

Greenbits Android Wallet

Opdater brugergrænseflade- og hardware-tegnefilmfunktion. Kilde: Blockstream

GreenBits bruger en 24-ords sætning, når de opretter tegnebogen for at holde tingene særligt sikre, mens de stadig giver dig muligheden for at gendanne din tegnebog, når det er nødvendigt. Du kan også bruge totrinsgodkendelse til alle dine betalingsbekræftelser.

Pro Tip: &# 128175; Green er en af ​​de få mobile Bitcoin-tegnebøger, der understøtter hardware-tegnebøger (Trezor & Ledger). Du kan følge denne vejledning at sætte din op.

Yderligere sikkerhed kommer fra en PIN-kode, du indstiller, når du opretter tegnebogen. PIN-koden skal indtastes korrekt. Hvis den indtastes forkert tre gange, ødelægges tegnebogens dekrypteringsnøgle, og den eneste måde at gendanne tegnebogen på er ved at bruge fraseudtrykket på 24 ord..

Alt dette gør GreenBits-tegnebogen til en meget sikker Android-mobilpung til opbevaring af din Bitcoin. Tegnebogen kan kræve lidt mere tid til opsætning, men når den er sikret, er den meget intuitiv og nem at bruge.

4. Bitcoin Wallet (alias Schildback Wallet)

Skaberen af Bitcoin tegnebog hævder, at det er den ældste Android Bitcoin-tegnebog, der eksisterer, og jeg kan ikke finde noget bevis for det modsatte. Man kan også tro ham baseret på de mere end 1 million downloads af tegnebogen fra Play-butikken.

Uanset hvad det er, er det en af ​​de nemmeste at bruge Bitcoin-tegnebøger til Android derude. Bitcoin-tegnebogen adskiller sig fra de fleste andre mobile tegnebøger, fordi du kan bruge den umiddelbart efter installationen. Der er ingen pinkode at oprette og ingen frø til at skrive ned.

Det skaber selvfølgelig nogle sikkerhedsrisici. Uden pinkode kan nogen, der får din telefon, også få din BTC. Og hvis du mister telefonen eller får den stjålet, er der ingen nem måde at gendanne den BTC, der var i den.

Bitcoin Wallet Play Butik

Skærmbilleder af Bitcoin Wallet i Play Butik

Tegnebogen har en klar og brugervenlig grænseflade, og du kan sende og modtage med et hurtigt tryk. Tegnebogen understøtter en adressebog til ofte anvendte adresser, og du kan vise din saldo i BTC, mBTC og µBTC såvel som i din lokale fiat-valuta.

Tegnebogen har været open source siden lanceringen, og som du måske forestiller dig, er den blevet grundigt undersøgt på det tidspunkt. Sikkerhed hjælper ved at holde de private nøgler lige på din enhed.

Endelig understøtter Bitcoin Android Wallet SegWit, og det understøtter også fejning af papirbøger, så du kan gemme det meste af din Bitcoin i kølerum og kun flytte det, du har brug for, til den varme tegnebog.

5. BitPay tegnebog

Det Bitpay Android-tegnebog blev udviklet af den største betalingsprocessor i kryptokurrencyrummet. Det blev udviklet på samme platform og kode som Copay, en populær open source Bitcoin tegnebog. Der er over 500.000 installationer til tegnebogen, og de har en rating på 4,4 i Google Play Butik.

BCH fans ❓: Tegnebogen understøtter også Bitcoin Cash, så du kan også hodle din BCH her

Når det kommer til sikkerhed, markerer Bitpay-tegnebogen mange kasser. Du styrer dine nøgler, og de forbliver på din enhed. Det er også et stort plus, at tegnebogen bruger 100% open source-kode. Dette betyder, at samfundet passende kan dyrke koden.

Funktioner Bitpay App

Funktioner i Bitpay Android-appen. Kilde: Play Butik

Der er en række andre vigtige teknologiske funktioner i Bitpay-tegnebogen:

  • Køb / salg af Bitcoin-integration
  • Multisignatur-signaturfunktion
  • HD-adressegenerering og sikkerhedskopier af tegnebog
  • Support til betalingsprotokol, som giver mulighed for let identificerbare betalingsanmodninger

Noget andet, som jeg virkelig kunne lide ved Bitpay-tegnebogen, er at de har integreret deres BitPay Visa-kort i tegnebogen. Hvis du har kortet, betyder det, at du nemt kan indlæse, administrere og bruge din krypto lige så let, som du vil stryge et kort. Du kan også købe Amazon-gavekort på tegnebogen overraskende nok.

Så hvorfor er de kun opført på 4?

I dette tilfælde er det et resultat af en sikkerhedsfejl, der blev udnyttet sidste år. Sjovt nok brugte en hacker kodens open source-natur til skub ondsindet kode på en opstrøms NPM-afhængighed.

Heldigvis, fordi det er open source, var andre udviklere i stand til at få øje på det, før hackeren kunne skade. Bitpay opdaterede tegnebogskoden og fjernede den pågældende sårbarhed.

6. Blockchain tegnebog

Blockchain-tegnebogen er en anden rigtig populær Android Bitcoin-tegnebog. Dette er udviklet af det samme firma, der står bag den berømte Blockchain.com bitcoin block explorer. Den har i øjeblikket over 5m installationer og har en vurdering på over lige over 4,5 stjerner i Play Butik. Det har også support på over 21 sprog.

Blockchain-tegnebogen er en af ​​de få tegnebøger på listen, der understøtter mere end bare Bitcoin. Du kan også bruge den til at gemme Ethereum, Bitcoin Cash, Stellar Lumens og Paxos (PAX). De overvejer også flere aktiver på et senere tidspunkt.

Denne tegnebog er også ret sikker og har en HD-adressestruktur, tofaktorautentificering og biometrisk identifikation via din telefon. Du har også entropi på serversiden med tegnebogen for at sikre maksimal tilfældighed.

Blockchain Android Wallet

Blockchain Wallet-reklame airdrops i Google Play Butik

Blockchain-tegnebogen har også en udvekslingsfunktion, der giver dig mulighed for at købe / sælge din krypto med live og klassens bedste priser. Disse håndteres også on-chain, hvilket betyder, at der er mindre chance for enhver form for svindel.

Med hensyn til brugervenlighed fandt jeg, at denne tegnebog var en af ​​de mest enkle at bruge. Alle funktionerne er virkelig ret intuitive, og afsendelse / modtagelse af mønter kan ske næsten øjeblikkeligt, da tegnebogen har understøttelse af QR-kode. Funktionen “swap” er super ligefrem at bruge, selv for nybegyndere.

Alt lyder godt, men er der en fangst?

Desværre er Blockchain-tegnebogen ikke open source. Dette betyder, at kodebasen ikke er verificeret af det bredere kryptosamfund. Uden denne eksterne kontrol er du afhængig af kun én parts kompetence og ekspertise (Blockchains udviklere) i forhold til det bredere samfund.

7. Coinomi tegnebog

Nogle gange skal du gemme mere end bare BTC, og det er her Coinomi-tegnebogen kommer ind. Oprettet i 2015 har denne tegnebog understøttelse af Bitcoin og over 100 andre blockchains. Det har support til næsten alle altcoins og over 1000 ERC-20 tokens. Med over 500.000 downloads har tegnebogen en 4,6-stjernet vurdering i Play-butikken. Det er indlysende, at brugere elsker Coinomi-tegnebogen.

Som mange andre mobile tegnebøger genererer Coinomi-tegnebogen en 12-ords frase sætning under den første opsætning. I modsætning til andre mobile tegnebøger bruger den ikke en PIN-kode, men har i stedet valgt en valgfri adgangskode til at låse op for tegnebogen og bekræfte transaktioner. Hvis du vælger ikke at bruge adgangskoden, er det dit ansvar at sikre, at du holder din mobile enhed sikker.

Coinonmi Android-tegnebog

Coinomi Android Wallet med udvekslingsfunktion. Kilde: Play Butik

Fordi Coinomi er multi-aktiv, har den også integreret udvekslingstjenester i tegnebogen, og du kan udveksle understøttede mønter ved hjælp af enten Shapeshift eller Changelly. Der har været nogle rapporter om langsomme transaktioner, der bruger disse tjenester, men de ser ikke ud til at være udbredte.

En ulempe for nogle brugere er, at Coinomi ikke har været open source siden januar 2018. Dette betyder, at eksterne udviklere ikke kan verificere koden bag tegnebogen..

8. Xapo Bitcoin tegnebog

Det Xapo tegnebog er en anden ekstremt populær Android Bitcoin-tegnebog med over 1 million downloads fra Play-butikken og en 4,3-stjernet vurdering med mere end 40.000 anmeldelser. Udviklerne af Xapo kalder det “super sikker opbevaring”, der er dit “alternativ til traditionel bankvirksomhed”.

Xapo er unik blandt tegnebøger, fordi den kun gemte Bitcoin, men kan også gemme over 100 forskellige fiat-valutaer. Der er også et Xapo-betalingskort, der kan linkes til tegnebogen.

Xapo Bitcoin tegnebog

Xapo Bitcoin Android Wallet. Billede via Google Play Butik

Brugergrænsefladen er ren og nem at forstå, og det giver dig mulighed for at købe Bitcoin lige fra appen. En funktion, som brugere synes at elske, er Xapo Vault, som fungerer som en kold opbevarings tegnebog, så du kan låse din Bitcoin væk for at holde dem mere sikre på denne mobile hot wallet.

Med hensyn til teknologi mangler Xapo Android Wallet på nogle få nøgleområder. For det første er det ikke en hierarkisk deterministisk (HD) tegnebog, der er ingen tofaktorautentificering, der er ingen multi-sig-funktioner, og den er ikke open source.

Ikke dine nøgler, ikke din Bitcoin …

Den måske største ulempe ved det er dog, at det er en forvaringspung. Dette betyder, at Xapo har dine private nøgler. Selvom de hævder at gemme disse på sikre steder og hvælvinger, kan disse ikke rigtig sammenlignes med tankerne ved at holde dine egne nøgler.

9. Ripio Bitcoin tegnebog

Oprindeligt frigivet som BitPagos, den Ripio Bitcoin tegnebog er en ret ny tilføjelse til Android Bitcoin-tegnebøgernes verden. Det blev oprettet specifikt for at løse problemerne i det latinamerikanske banksystem og for at give de millioner af ikke-bankede i denne region en mulighed.

Den leveres med både PIN-beskyttelse og to-faktor-godkendelse som sikkerhedsmuligheder og har hurtigt nået ud til over 200.000 brugere, primært i Argentina, Brasilien og Mexico. Det har også en høj 4,3-stjernet vurdering i Play-butikken.

Ripio Android Wallet

Ripio Bitcoin Wallet i Play Butik

Tegnebogen understøtter også Ethereum, og der er planer om at tilføje yderligere token-support. Du kan købe og sælge BTC og ETH samt sende og modtage hver i tegnebogen.

En unik funktion, der er føjet til tegnebogen for brugere i Argentina, er muligheden for at tage et kortvarigt lån gennem den kreditlinje, der tilbydes gennem Ripio Credit Network. Brugere kan låne op til deres grænse, og lån skal betales tilbage inden for 30 dage.

10. Atomic Wallet

Atomic Wallet er en anden af ​​de Android-tegnebøger med flere valutaer, der aktuelt er på markedet. Ud over Bitcoin understøtter den over 300 andre kryptokurver. Dette er en relativt ny tegnebog, selvom de har formået at generere over 50.000 downloads og en app-vurdering på 4,3 stjerner.

Med hensyn til sikkerhed er dette en ikke-frihedsberøvende tegnebog, og du har fuld kontrol over dine private nøgler. Desværre selvom de hævder, at den er bygget på open source-biblioteker, er selve koden ikke open source.

Atomic tegnebog funktioner

Atomic Wallet-funktioner og skærmbilleder

De kompenserer dog for dette med deres intuitive og relativt glatte brugergrænseflade. Navigering gennem apps adskillige funktioner er ret ligetil, og du kan se den samlede porteføljesaldo på en enkelt skærm.

En anden virkelig praktisk funktion i Atomic-tegnebogen er, at du let kan veksle mønter med deres Shapeshift / Changelly-integration – øjeblikkelig ikke-frihedsberøvende bytte for de mange mønter, der understøttes af disse børser.

Android Wallet Security 101

At vælge en Bitcoin-tegnebog er kun et aspekt af sikkerheden for dine mønter. Størstedelen af ​​risikoen ved brug af kryptokurrency kommer fra brugersiden med dårlig sikkerhedspraksis.

Det hjælper selvfølgelig ikke, at de fleste mobile tegnebøger er “hot wallets”. Dette betyder, at de altid er forbundet til internettet, og det gør dem mere sårbare over for hacks, vira og malware. Der er også risikoen for at miste eller ødelægge din mobilenhed, eller endnu værre ved at få den stjålet.

Nedenfor er nogle vigtige sikkerhedstip, du skal håndhæve for at holde dine mønter sikre:

  • Bekræft appen: Der har været en række hændelser, hvor hackere uploader ondsindede apps i Google Play-butikken. Dette er især tilfældet i betragtning af udbredelsen af ​​Android-malware. Sørg for, at når du downloader appen, skal du downloade den officielle app.
  • Hold det opdateret: Det er vigtigt, at du holder appen opdateret. Hvis der nogensinde er opdaget en sårbarhed, kan du være sikker på, at udviklerne skubber en opdatering temmelig hurtigt. Hvis du ikke opdaterer appen, udsætter du dig selv for nævnte sårbarhed.
  • Backup / opbevar frø: For de tegnebøger, der giver dig en frøsætning, skal du sørge for at tage backup af dit frø ved indvielsen. Når du har sikkerhedskopieret det, skal du opbevare kopierne adskilt. Denne sikkerhedskopi er din eneste måde at gendanne din tegnebog i tilfælde af en glemt adgangskode eller mistet / stjålet telefon.
  • Pas på: Der er ingen tvivl om, at du udsætter dig for udnyttelse, hvis nogen ved, at du gemmer meget Bitcoin på din mobile tegnebog. Derfor skal du altid være forsigtig, når du handler offentligt. Folk er blevet røvet under skud for deres krypto, og der er intet, der forhindrer dette i at ske for dig.

Selvom disse metoder sandsynligvis vil sikre din Bitcoin-tegnebog, kan de stadig ikke slå den ultimative sikkerhed, der leveres af kold opbevaring. Brug af en mobil tegnebog til daglige transaktioner er perfekt fin. Til opbevaring af store beholdninger af mønter vil jeg dog anbefale en hardware-tegnebog eller en papirbøger i et pengeskab.

Konklusion

Der har du det, de top 10 bedste Android Bitcoin-tegnebøger. Hvilken tegnebog du beslutter at bruge, kommer virkelig ned til dine egne personlige præferencer og brugssager.

Det er også vigtigt at påpege, at denne liste ikke er udtømmende. Der kan være andre tegnebøger, som vi ikke har nævnt, og som kan være acceptable. Bare vær sikker på at du bekræfter deres track record og bredere community support.

Hvis du beslutter dig for den ideelle tegnebog til din Android, skal du sørge for at følge vores bedste tip til sikring af dine mønter. Mens appudviklerne kan hjælpe dig med visse forespørgsler, er de ikke i stand til at gendanne mistede tegnebøger eller hente hackede midler!

Fremhævet billede via Fotolia og Google Play Butik

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me