8 ting, du kan opbygge med Universal Trading API’er

>

Udviklere i kryptorummet står over for et problem. Markedet er spredt på grund af at hvert udviklingsteam forsøger at skabe deres eget økosystem. Tusinder af individuelle udviklingsteam opretter unik software, der ikke integreres godt med anden software. Børs er et godt eksempel på markedet. Hver kryptobørs har implementeret et helt andet sæt API’er. Hver har deres egne faldgruber, regler og begrænsninger. Børser har ingen sammenhængende struktur til, hvordan de er konstrueret. Udviklere har lov til at vedligeholde komplekse API’er, der er et minefelt af tilsyneladende vilkårlige implementeringsplaner, uventede lister eller fjernelse af aktiver og begrænsninger, der kræver endda enkle applikationer til at administrere en gård med hundredvis af servere.

For at lette den globale vedtagelse af kryptovalutahandel meddelte vores team, at vi vil tage regeringen om at løse dette problem. Dette begyndte med udgivelsen af ​​vores Universal Exchange API’er. Disse API’er giver enhver mulighed for at opbygge robuste applikationer, der skaleres ved at eliminere kompleksiteten i børsenintegration, aktivadministration, endeløs serverskalering, handelslogik, vedligeholdelse og dataindsamling. Uden indsats kan udviklere integrere handelsfunktionalitet i deres applikationer og skalere til millioner af daglige handler.

I et forsøg på at anspore nogle ideer til, hvordan disse API’er kunne bruges, har vi konstrueret en kort liste over forskellige applikationer, som du kunne udvikle lige nu med Shrimpy API. Disse ideer er for enhver at tage eller ændre. Kør med disse ideer, eller kom med dine egne ideer, der ikke er på listen.

Trackere

1) Porteføljetracker

Porteføljesporingsapplikationer er en nødvendighed for alle interesserede i kryptomarkedet. Problemet er, at der er utallige udvekslinger, der kræver meget tid at integrere. Shrimpy løser dette problem ved at styre udvekslingsintegrationer og dataindsamling, så du kan fokusere på udviklingen af ​​applikationen. Link udvekslingskonti og indsaml data til dine brugere med lethed. I stedet for at kræve, at dine brugere manuelt indtaster handler, vil Shrimpy være i stand til at overvåge deres udvekslingskonti og automatisk opdatere aktivsaldoer.

Brug denne funktion til at evaluere handelsresultater, demonstrere akkumulering af aktiver over tid eller simpelthen overvåge en forskelligartet portefølje, der er spredt over børser.

2) Market Tracker

Endnu lettere end porteføljetracker er ideen om blot at spore markedet. Uanset din handels- eller porteføljestrategi er det vigtigt at holde dig opdateret med markedets tendenser. En simpel markedssporing er let at skabe med Shrimpy. Du skal blot anmode om data til hver udveksling, og Shrimpy håndterer indsamlingen af ​​disse data.

Handelsværktøjer

3) Handelssignaler

Crypto-signalgrupper er blevet populære i løbet af de sidste par år. Folk leder altid efter nye måder at tjene penge på dette ustabile marked. Selvom mange af disse signalgrupper ikke integrerer markedsdata eller automatisering, kan det hele ændre sig ved at drage fordel af Shrimpy Universal Exchange API. Saml hurtigt data fra børser og evaluer markedet. Formidl signaler til dine brugere baseret på brugerdefinerede krav. Det er nemt at komme i gang, men giver den nødvendige indsigt, der hjælper med at adskille din applikation fra de andre signalgrupper.


4) Arbitrage-identifikationsværktøj

Den nuværende tilstand af kryptokurrencymarkeder har ført til mange arbitrage-muligheder. Udfordringen er imidlertid at samle udvekslingsspecifikke data for at identificere, hvor mulighederne findes. Med Shrimpys Universal Exchange API kan udviklere nu afsætte deres tid til at opbygge egentlige værktøjer til arbitrage frem for at bruge ressourcer på at skaffe de nødvendige data.

5) Handel med mobilapp

Mens porteføljesporing er et komplekst problem, er det et helt andet dyr at opbygge en applikation, der er i stand til at handle på tværs af flere børser. Handel kræver kompleks logik, sofistikeret infrastruktur og konsistens på tværs af børser. Shrimpy forenkler dette problem med API’erne, så logikken og kompleksiteten er abstraheret fra applikationsudviklingen. Dette giver dig mulighed for at fokusere på dine centrale applikationsfunktioner, mens du aflæsser handelskompleksiteten til Shrimpy.

Uanset om du planlægger at foretage hundreder eller millioner af handler om dagen, blev Shrimpy bygget til at håndtere det enorme volumen, som handelsapplikationer kan generere.

Handelsbots

6) Indikatorbaseret handelsbot

Med tusindvis af gratis handelsstrategier tilgængelige online er indikatorbaseret handel en stadig mere populær løsning, der bruges af mange handlende. Som sådan kan integration af disse forskellige handelsindikatorer være en kompleks og tidskrævende proces, især når der foretages justeringer for hver børs og deres handelsinfrastruktur. Shrimpys Universal Exchange API indsamler alle nødvendige markedsdata og input, der kræves til indikatorer, hvilket gør det let at integrere med tredjeparts handelsværktøjsprogrammer som TradingView.

7) AI Driven Automated Trading Bot

Da kunstig intelligens-teknologi fortsætter med at forbedre sig, vil kryptokurrencymarkeder uundgåeligt vedtage og integrere AI i beslutningsprocessen. Af natur er AI-produktudviklingsteams i færd med at oprette algoritmiske handelsbots. Ved at tilbyde et enkelt integrationspunkt med børser lader Shrimpys Universal Exchange API udviklere fokusere på at skabe innovative kryptohandelsprodukter.

8) automatiseret Crypto Index Bot

Med Shrimpys Universal Exchange API kan du oprette din automatiserede genbalanceringsstrategi svarende til Shrimpy’s! API’et har praktiske slutpunkter for udviklere til at oprette deres brugerdefinerede kryptocurency-indeks baseret på deres tilpassede allokerings- og genbalanceringsindstillinger.

Pak ind

Integrering af valutahandel har aldrig været nemmere! Byg fremtiden for handel med kryptokurrency.

Dette er blot nogle få eksempler på, hvad udviklere kan bygge med Shrimpys Universal Exchange API. Vi håber, at dette vil få forhandlere, udviklere og lidenskabelige brugere til at fortsætte med at skabe innovative kryptoprodukter og blive grundlaget for fremtidig adoption. Du er velkommen til at kontakte teamet direkte videre Telegram – Vi er glade for at arbejde med teams, der er interesserede i at bygge videre på vores API’er!

Rejerholdet

Om rejer

Shrimpy er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsværktøj, der lader brugerne automatisere deres kryptoasset-porteføljestrategi som en traditionel indeksfond.

Rejer til forbrugere

Brugere er i stand til at konfigurere en tilpasset kryptokurrencyportefølje og implementere en passiv styringsstrategi, hvilket fjerner besværet med at skulle aktivt handle med krypto.

Kerneversionen af ​​Shrimpy inkluderer komplet automatiseret handel, indeksering og genbalancering af funktioner til ALLE brugere. Shrimpy tilbyder også et månedligt premium-abonnement på $ 8,99 / måned. Premium-abonnementet inkluderer:

Rejer social: Følg, kommunikér og del strategier med andre Shrimpy-forhandlere.

Rejer indsigt: Lær, hvordan andre Shrimpy-brugere konstruerer og administrerer deres kryptoportefølje.

Avanceret backtesting: Et robust backtesting-værktøj til evaluering af brugerdefineret kryptovaluta-portefølje & strategier.

Rejer webapplikation: Rejer – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Crypto Trading API til udviklere

Ud over forbrugerappen tilbyder Shrimpy også en handels-API til udviklere, der ønsker at integrere skalerbar børshandelsfunktionalitet i deres app.

Shrimpys Universal Exchange API blev oprettet som en skybaseret løsning til at adressere adskillige kryptoudviklerblokeringer, herunder Børshandel, Produkt skalerbarhed, og Brugeradministration. Med Shrimpys API i hånden er udviklere ikke begrænset i omfang, når det kommer til at skabe den næste æra af banebrydende produkter, der vil forme fremtiden for krypto.

Shrimpy’s API er en cryptocurrency trading API, der let er kompatibel med alle følgende børser og deres API-slutpunkter: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API og HitBTC API. I stedet for at skulle styre alle forbindelser til hver børs, kan brugerne blot udnytte Shrimpys eksisterende kryptobørshandelsinfrastruktur og fokusere på faktisk produktudvikling.

Shrimpy Crypto Trading API: Rejer | API til Crypto Trading til udviklere

Yderligere links:

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map