7 tip til at komme i gang med kryptovalutahandel

>

Tyrerne er igen begyndt at se dagens lys på kryptomarkedet. Når de almindelige medier begynder at vende deres opmærksomhed tilbage til kryptokurrency, vil handlende strømme ind i rummet. Den eksplosive vækst vil resultere i millioner af etablerede virksomheder, der søger en hurtig sorteper, der truer endnu en boble for denne ustabile aktivklasse.

Selvom det er spændende at blive fanget i hype, er det vigtigt for os at være jordforbundet, så vi ikke bliver fanget af forkert forventede forventninger. Handel med kryptokurrency kan være en kompleks proces, og du vil ikke lære lektioner på den hårde måde. Det vil resultere i tab af midler, forringet tilregnelighed og en generel fjendtlighed over for kryptoaktiverne. Start med den rigtige fod fremad ved at læse denne artikel og tage disse lektioner til hjertet.

1. Vælg en velrenommeret udveksling

Før du ejer nogen kryptovaluta, er det vigtigt at undersøge de velrenommerede mærker på markedet, der leverer udvekslingstjenester. Dette vil have en direkte indflydelse på, hvor du køber dine kryptokurver, hvordan du handler, og det samfund, hvor du vil blive involveret.

Som begynder er det vigtigt at fokusere på at købe din kryptokurrency fra en pålidelig og pålidelig kilde. I stedet for at fokusere på “at få det bedste tilbud”, skal du gå med børsen med det bedste omdømme. Selvom det koster lidt mere, er det værd at tænke på og sikkerheden. På grund af arten af ​​kryptokurver er svindlere rigelige. Det er et globalt marked, hvor transaktioner er endelige. Når du har sendt en kryptovaluta-betaling, er der ingen tilbagebetalinger, ingen banker, du kan ringe til, og absolut ingen måde at få refusion på. At få en sød aftale i krypto kan betyde at blive snydt.

Den mest pålidelige børs til køb af kryptovaluta er Coinbase. Vi anbefaler stærkt at starte din rejse med Coinbase, fordi du kan være sikker på, at dine midler er sikre, deres supportteam er klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og oplevelsen er behagelig. Ingen anden udveksling kan sammenlignes med Coinbases ry.

For at komme i gang med Coinbase skal du læse vores guide til, hvordan du køber din første kryptokurrency og opretter en portefølje.

Læs vejledningen

2. Vælg en simpel strategi

Begyndelsen på din rejse ind på kryptokurrencymarkedet bliver hektisk. Du bliver hurtigt bombarderet med ideer til handelsstrategier. Inden du dykker ned i de komplekse handelsstrategier, du hører om på Twitter eller Facebook fra selvudnævnte guruer, skal du finde en strategi, der er enkel at implementere og vedligeholde, mens du lærer.


Husk, der er ingen magisk kugle. Der har aldrig været, og der vil aldrig være en strategi, der garanterer afkast. Der er dog strategier, der kan reducere risikoen. Den mest populære af disse strategier er porteføljeindeksering og genbalancering. Dette er en strategi, der har været tillid til af finansielle institutioner i årtier, så vi kan være sikre på, at strategien er blevet testet og undersøgt.

Lær om genbalancering

3. Automatiser

Kryptovalutamarkedet sover aldrig. Der er ingen lukketider eller helligdage. Tjenesterne kører hvert sekund hver dag. Det konstante krav om at være online gør folk gale. Overvågning af markedet i hvert øjeblik er udmattende. Du vil ikke være online 24/7, tro mig. Det bliver til et mareridt, der brænder dig ud.

Inden du går ind i denne fremtid, skal du finde en tjeneste, der hjælper dig med at automatisere din strategi. Der er en række brugervenlige applikationer på markedet, der leverer portefølje-automatiseringsværktøjer, så tilmeld dig en af ​​de pålidelige tjenester.

automatisere med rejer

4. Byg en portefølje

At lægge alle dine æg i en kurv er en opskrift på katastrofe. Opbygning af en portefølje kan reducere risikoen og give stabilitet på dette ustabile marked. I stedet for at købe et enkelt aktiv og bede om en måne, skal du fordele risikoen til et antal aktiver og styre denne portefølje ved at foretage små justeringer af dine positioner.

Lær hvordan du opbygger en portefølje

5. Opbevar aktiverne i kølerum

Mens du måske har valgt en velrenommeret børs for at gemme din kryptokurrency, ved du aldrig, hvornår himlen kan falde. Cryptocurrency-rummet har en historie med overraskelser, når det kommer til hacks. Midler kan gå tabt i et hack til enhver tid, så det opfordres altid til at holde dine aktiver væk fra børsen så meget som muligt. Dette er bestemt et spring, så tag dig tid til at undersøge mulighederne. En mulighed for en praktisk mobil hardware-tegnebog er Ledger Nano X. Det er simpelt, det fungerer, og du kan være let, fordi dine midler er sikre.

At være værge for din egen bank er fantastisk, men det betyder, at du skal finde tjenester, der kan rumme at holde midler fra børsen. Desværre er mulighederne få og langt imellem. Heldigvis kan de mennesker, der genbalancerer deres portefølje, fortsætte genbalanceringen, selv når de fleste aktiver er gemt offline. Dette er muligt, fordi rebalancering kun kræver handel med deltaet for hver rebalanceperiode. Deltaet er størrelsen på aktivet, der skal handles for igen at nå de ønskede allokeringer. Du kan læse mere om, hvordan du holder dine aktiver væk fra børsen og stadig genbalancerer i denne artikel her.

Lær om køleopbevaring

6. Vær tålmodig

Selvom markedet er ustabilt, betyder det ikke, at værdien af ​​din portefølje vil skyde i luften om natten. Når du har implementeret din strategi, skal du lade strategien fungere. Udforsk indviklingen i din strategi, engagér dig i strategien i nogen tid. Det sker ikke om natten. Nyd processen med at lære. Opbyg din ekspertise med uges grundig forskning, indtil du har mestret din strategi.

Vigtigheden af ​​tid

7. Bed om hjælp

Det er let at gå vild i travlheden. Når du føler dig tabt eller forvirret, skal du ikke være bange for at bede om hjælp fra velrenommerede grupper. Utallige mennesker over hele verden ville være glade for at hjælpe dig. Alle er rodfæstet for din succes og kan ikke vente med at opbygge dig. Kryptovalutaer kan ændre verden til det bedre, men vi skal alle arbejde sammen for at skabe denne fremtid. Deltag i et lidenskabeligt samfund, der hjælper dig med at lære noget nyt hver dag.

Deltag i vores samfund

Komme i gang!

Nu hvor du har ressourcerne, kom i gang! Gå ud, opret en portefølje og opbyg grundlaget for dit eventyr i kryptokurver. Glem ikke at tjekke Shrimpy-webstedet, følg os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map