10 funktioner, du ikke vidste var i rejer

>

I løbet af de sidste 3 år er Shrimpy blevet fyldt med funktioner. Nogle af disse funktioner er måske ikke indlysende ved første øjekast. Vores mission er at gøre porteføljestyring let for enhver cryptocurrency-investor. Det betyder undertiden at skjule nogle af de mere avancerede funktioner, så de ikke rod i grænsefladen for nye investorer.

I denne artikel deler vi de 10 avancerede funktioner, som du måske ikke vidste, var tilgængelige i Shrimpy. Begynd at maksimere din porteføljestyring med disse 10 avancerede crypto trading-funktioner.

1. Maker’s rebalancing

Maker’s rebalancing er tilgængelig for alle Shrimpy-kunder ved hjælp af Gebyroptimering med producenttransaktioner indstilling. Dette er placeret på Automatisering fanen under Vis flere indstillinger på venstre side.

Når denne er aktiveret, begynder Shrimpy automatisk at udføre producenthandler i stedet for takerhandler, når du balancerer din portefølje.

Der er et par fordele ved at udføre producenthandler i stedet for takerhandler:

  1. Åbne ordrer placeres med en pris, der er mere gunstig for dig. I stedet for bare at tage den bedste åbne ordre på børsen på det tidspunkt, placerer vi en åben ordre til en bedre pris end den nuværende bedste ordre på børsen.

  2. Nogle børser tilbyder gebyrrabatter på producenthandler. Selvom ikke alle børser tilbyder disse rabatter, kan de børser, der tilbyder rabatter, undertiden reducere dine gebyrer med så meget som 50%.

  3. Placeringen af ​​fabrikantordrer fungerer også parallelt med Shrimpy “Smart Order Routing” -systemet. Dette system vil blive diskuteret mere detaljeret senere i denne artikel.

Selvom aktivering af denne indstilling kan reducere omkostningerne ved at genbalancere en portefølje, er der nogle få ulemper ved at bruge denne indstilling. Disse inkluderer:


  1. Producentens genbalancer tager længere tid at gennemføre handler, fordi det er afhængigt af andre markedsdeltagere at udføre din ordre. Resultatet er, at genbalancer kan tage alt fra 30 minutter til 1 time afhængigt af antallet af aktiver i din portefølje.

  2. Langsomt bevægende markeder kan resultere i uudfyldte åbne ordrer i længere tid. Der er et bestemt punkt, hvor Shrimpy vil give op og gennemføre nogle handler med takerordrer.

  3. Hvis markedet bevæger sig i den modsatte retning af de ordrer, der placeres af Shrimpy, er det muligt at modtage en dårligere sats. Imidlertid skal producentens rebalancer præstere bedre i gennemsnit på tværs af rebalancer på lang sigt.

Gebyroptimering

Vores team har udviklet en intelligent måde at genbalancere en kryptokurrencyportefølje gennem en kombination af producenter og takerhandler. Vi kalder denne nye funktion “Optimering af gebyr med producenter”.

2. Dollaromkostningsgennemsnit

Gennemsnit af dollaromkostninger (DCA) er en anden avanceret funktion, der er tilgængelig for alle Shrimpy-brugere. DCA kan aktiveres under det samme Vis flere indstillinger udvidelse som Gebyroptimering med producenttransaktioner indstilling.

Aktivering af DCA for en porteføljestrategi betyder, at Shrimpy automatisk distribuerer deponerede midler i porteføljen, når nye fonde opdages.

Det bedste ved denne funktion er, at ingen eksisterende midler påvirkes. På den måde udføres ikke fuld balance igen, kun de nye midler, der deponeres i porteføljen, handles.

En DCA vil strategisk tildele de deponerede midler til at forsøge at nå målallokeringerne for hver af aktiverne i porteføljen. På den måde i slutningen af ​​DCA vil hvert aktiv være så tæt som muligt på deres ønskede allokeringer.

Fordelene ved at bruge en DCA-strategi inkluderer

  • Reducerede gebyrer som følge af mindre hyppige rebalancer.

  • Færre afgiftspligtige handelsbegivenheder.

  • Porteføljen når målallokeringer med den mindst mulige indsats.

  • Midler kan periodisk deponeres på en valutakonto eller portefølje uden manuelt at handle med midlerne i porteføljen.

Bemærk: DCA udløses også, når midler overføres til en portefølje. En overførsel ses som en indskudsbegivenhed, så disse midler afhentes og distribueres i porteføljen.

DCA for Crypto

Gennemsnit af dollaromkostninger (DCA) er en strategi, der bruges af investorer til at reducere nedadrettede risici ved at placere store summer på markedet på én gang.

3. Administrer flere udvekslinger

Mange kryptohandlere leder konstant efter måder at reducere risikoen og øge deres eksponering for flere kryptovalutaer. Ved at oprette konti med flere udvekslinger er forhandlere i stand til at administrere midler på flere udvekslingskonti på samme tid.

Uden Shrimpy er det et mareridt at administrere flere byttekonti. Det er en kompleks proces at logge ind på hver konto, udføre handler manuelt for at tildele porteføljer og løbende overvåge hver udvekslingskonto.

Med Shrimpy kan du forbinde et ubegrænset antal byttekonti. Der er ingen begrænse.

Uanset om du har midler på 12 forskellige børser eller 31 Binance-konti, kan hver eneste af dem forbindes til en enkelt Rejer-konto.

Hver byttekonto, du opretter forbindelse til, kan ses fra rullemenuen øverst til højre. Denne rulleliste giver dig mulighed for at vælge en konto, der skal vises. Når det er valgt, vil fanebladet dashboard, automatiseringer, historie og backtest alle være specifikke for den udvekslingskonto.

Det betyder, at du kan oprette brugerdefinerede automatiseringer til hver af dine udvekslingskonti. Hver automatisering kan uafhængigt automatiseres på samme tid på hver børs.

Bemærk: Fanen Indstillinger er den eneste fane, der ikke er specifik for nogen udvekslingskonto. Det styrer indstillingerne for hele din Shrimpy-konto. De andre faner er dog specifikke for hver enkelt vekselkonto.

Multi-Exchange

Uanset om du vil linke 1 Bittrex-konto eller 25, er det muligt med Shrimpy. Hver udvekslingskonto, som du linker, vises i det felt, som jeg har fremhævet med den lyserøde omrids.

4. Automatiser flere porteføljer

På samme måde som hver Shrimpy-bruger kan forbinde flere udvekslingskonti til en enkelt Shrimpy-konto, kan hver udvekslingskonto have flere porteføljer.

På hver børskonto giver Shrimpy en unik avanceret funktion, hvor investorer kan allokere flere porteføljer. Disse porteføljer vedligeholdes praktisk talt af Shrimpy. Det betyder, at din børs ikke ved noget om disse porteføljer.

Hver portefølje, der tildeles i Shrimpy, behandles helt separat. Porteføljer kan automatiseres på samme tid som hinanden eller slet ikke. Du kan få 1 portefølje til at følge en leder, mens den anden automatiseres af en brugerdefineret strategi. Du kan have 3 forskellige porteføljer, der følger 3 forskellige ledere. Indstillingerne er uendelige!

Bemærk: Hver byttekonto kan have op til 5 forskellige porteføljer.

Multi-portefølje

Med den nylige frigivelse af funktionen med flere porteføljer i Shrimpy-applikationen vil mange brugere undre sig over, hvordan de kan udnytte flere porteføljer til at opbygge en robust porteføljestyringsstrategi.

5. “Beløb” over tidsgrafen

En af de mere skjulte funktioner på Shrimpy er muligheden for at klikke på et aktiv på instrumentbrættet. Efter at have klikket på et aktiv, viser Shrimpy yderligere data om den specifikke kryptokurrency.

Der er et antal forskellige stykker data, der vises på sidepanelet. En af de mest interessante for mange investorer er grafen, der viser størrelsen på et aktiv, som du ejede over tid.

Denne graf kan vise, hvordan du akkumulerer et aktiv over tid.

6. Populære aktiver

I samme sidepanel som “Beløb” -grafen kan vi også finde nogle andre sjove oplysninger. Dette inkluderer aktiv-popularitet og aktiv-dominans.

Det aktiv popularitet fortæller os, hvilken procentdel af befolkningen på Shrimpy, der har dette specifikke aktiv i deres porteføljer.

Det aktiv dominans beskriver, hvor stor en procentdel af aktivet, der er allokeret i den gennemsnitlige Rejer-brugers portefølje.

Lær mere om aktivets popularitet.

7. Smart ordrerute

Shrimpy-teamet har arbejdet utrætteligt for at gøre Shrimpy til den nemmeste platform til styring af en forskellig kryptoportefølje. Som et resultat af denne mission er der utallige funktioner, der er begravet dybt inde i den tekniske implementering af Shrimpy.

En af disse tekniske funktioner, der er unikke for Shrimpy, er den indbyggede smarte ordrerute. Enhver rebalance på Shrimpy udføres ved hjælp af vores avancerede smarte ordreruteringsmotor.

Hver handelsmulighed evalueres omhyggeligt i realtid. Vi beregner hver mulig handelsrute i realtid for at bestemme de mest optimale ruter, når vi handler et aktiv mod et andet.

Algoritmen til disse handler bliver kompliceret, når man tænker på, hvordan dette opnås for en forskelligartet portefølje. Når alt kommer til alt ville det betyde, at alle mulige aktiver i din portefølje potentielt kan handle med ethvert andet aktiv. Dette kan potentielt resultere i hundreder af forskellige handelspar, der skal evalueres i realtid for at tage de smarteste beslutninger.

Det er ikke alt. Vi har også gjort denne funktion tilgængelig via vores Developer API’er. På den måde behøver ingen andre udviklere nogensinde at gennemgå det komplekse arbejde med at sammensætte en robust SOR-strategi.

SOR API’er

Smart ordrerute er processen med automatisk at udnytte den bedste tilgængelige pris på tværs af flere markedspar for at optimere resultatet af en ordre.

8. Porteføljestyrings-API’er

Når vi taler om API’er, har alle Shrimpy-brugere mulighed for at administrere deres portefølje gennem "API’er til porteføljestyring ”. Bemærk, at der er to forskellige API’er, der tilbydes af Shrimpy. API’er til porteføljestyring er designet til enkeltpersoner, der administrerer deres porteføljer gennem Shrimpy. Udvikler-API’erne har flere funktioner og er beregnet til udviklere, der bygger komplette cryptocurrency-handelsapplikationer.

Med porteføljestyrings-API’erne kan investorer automatisere deres porteføljestrategi ved at få adgang til information om deres portefølje i realtid, udføre rebalancer og ændre tildelinger.

Trading Bots API

De følgende afsnit vil diskutere, hvordan udviklere kan integrere enhver større udveksling uden nogensinde at bekymre sig om at vedligeholde og skalere den komplekse infrastruktur, der kræves til udvekslinger.

9. Overvågning af lederudveksling

En anden skjult funktion, der er tilgængelig for alle ledere, er Shrimpys evne til eksternt at overvåge en leders udvekslingskonto for handler og sende disse handler til tilhængere på Shrimpy.

Hvad dette betyder er, at ledere ikke har brug for at gennemføre deres strategi for rejer. De kunne handle manuelt på børsen, automatisere deres strategi med en anden handels bot eller bruge avancerede signaler til at automatisere deres handel.

Imidlertid bliver handlerne udført, Shrimpy vil se ændringerne foretaget direkte på børsen og tillade tilhængere på Shrimpy at udføre de samme ændringer i deres porteføljer.

Denne funktion er som standard aktiveret for alle Shrimpy-ledere, så der er ingen handlinger, som ledere skal udføre. Det betyder simpelthen, at der er flere måder at automatisere en porteføljestrategi uden for Shrimpy og stadig få disse ændringer sendt til tilhængere.

Lederhandel

Sociale ledere kan nu udnytte tredjeparts handelsbots til at styre deres portefølje. Hver gang boten handler på lederens udvekslingskonto, registrerer Shrimpy automatisk ændringerne og opdaterer porteføljerne for alle tilhængere.

10. IP-hvidliste

Den sidste avancerede funktion, vi vil nævne, er IP-hvidliste.

IP-hvidliste er en måde for Shrimpy-kunder at fortælle kryptovalutaudvekslingen, hvilke IP’er de ønsker at få adgang til deres konti. Vores team placerede denne funktion nederst på denne liste, fordi den er den mest nuancerede.

For at få funktionen til at fungere, skal du placere alle 4 IP’er fra Shrimpy i børsen. Disse 4 IP’er findes i Indstillinger fanen under Generel.

Når du opretter en ny API-nøgle på en udveksling, kan disse 4 IP’er indtastes i udvekslingen som yderligere beskyttelse for at få adgang til din udvekslingskonto med de oprettede API-nøgler.

Shrimpy sender derefter kun anmodninger til din udvekslingskonto fra de specifikke IP’er.

Bemærk, at de leverede IP’er ejes af Shrimpy. De er ikke IP’er, der ejes af investoren (dig). Hvis investoren lægger deres egne IP’er i børsen, når han opretter API-nøgler, vil Shrimpy ikke have adgang til investorkontoen, da vi ikke ejer de IP’er, der blev input til børsen.

IP-hvidliste

IP-hvidliste er en funktion, som udvekslinger bruger til at begrænse adgangen til din cryptocurrency-udvekslingskonto.

Konklusioner

Shrimpy tilføjer konstant funktioner, så nogle funktioner kan gå tabt i blandingen. Forhåbentlig hjælper denne artikel med at præsentere nogle af de mere avancerede funktioner, som du måske ikke tidligere har set i Shrimpy.

Når vi fortsætter med at udvikle nye funktioner, fortsætter vi med at tilføje til listen, så alle har en henvisning til nogle af de mere avancerede funktioner.

Yderligere gode læser

Cryptocurrency trading bots – Den komplette guide

Grænseombalancering for Crypto Portfolio Management

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Python-scripts til Crypto-handelsbots

Script til Bitcoin Price Live Ticker (ved hjælp af websockets)

Vores sociale handelsplatform

Rejer er en social handelsplatform for kryptokurrency. Det er designet til både professionelle og uerfarne forhandlere til at lære om den voksende kryptoindustri. På Shrimpy kan brugerne kopiere porteføljer og handelsstrategier fra andre handlende.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Tak fordi du kom forbi!

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map