WCX Review: Täydellinen vaihto-ohje

WCX on uusi salakirjoitusalusta, joka aloitti palvelunsa vuonna 2017 ja on kasvattanut käyttäjäkuntaansa.

He tarjoavat vivutettua kaupankäyntipalvelua, joka tarjoaa kauppaa varten yli 150 omaisuutta ja joka hyväksyy rahoituksen vain Bitcoinissa. Alusta on myös houkutellut melko vähän painostusta viime vuoden väkijoukkomyynnin vuoksi.

Voidaanko tällaiseen uuteen vaihtoon todella luottaa??

Tässä WCX-katsauksessa sukelamme syvällisesti vaihtoon ja tarkastelemme heidän turvallisuutta, vipuvaikutusta ja mainetta. Annamme sinulle myös joitain vinkkejä, kun käydään kauppaa heidän kanssaan.

Yleiskatsaus

WCX: n kotipaikka on Sveitsi, ja sen perustivat kaksi entistä Applen insinööriä. Näitä ovat Amatsu Soyoobu ja Tagawa Hayashida. He halusivat luoda välityksen, joka kiertäisi perinteisen fiatin käytön haasteet tileille.

Pörssin käynnistämisen jälkeen he ovat kasvaneet käyttäjäkuntaansa ja volyyminsa määrää. Esimerkiksi he ovat todenneet, että pörssi on kasvanut yli 125k kauppiaille yli 189 maasta.

WCX on salausmarginaalin pörssi tarkoittaa, että käydään kauppaa heidän varallisuudellaan vivulla. Pörssin voittoja ja tappioita suurentaa tietty tekijä. Tämä tekee WCX: stä samanlaisen futuuripörssin kuin BitMEX tai CFD-välittäjä kuten IQ Option.

Vaihtoa ei ole vielä säännelty, ja sellaisena on useita maita, joissa ne eivät pysty tarjoamaan palveluitaan. Näitä ovat esimerkiksi Yhdysvallat, Kuuba, Iran ja Syyria. Vaikka pörssi pystyy tarjoamaan palveluitaan eurooppalaisille asiakkaille, heille sallittu vipuvaikutus on rajoitettu enintään 30: 1 ESMA: n ohjeiden mukaisesti.

Vaikka WCX vie rahoitusta vain Bitcoinissa, heillä on laaja valikoima varoja, joilla voit käydä kauppaa pörssissä. Näitä ovat lukuisat salausparit, valuutat, osakkeet ja hyödykkeet. Näet täydellisen luettelon kaikista pörssissä käydyistä varoista tässä.

WCX-vipuvaikutus

Kun käydään kauppaa marginaalilla, käydään pääasiassa lainatulla rahalla. Asetat tietyn prosenttiosuuden marginaalille, ja vaihto itse kattaa loput positiot.

Siksi todellinen positiosi on vain summa, jonka olet asettanut marginaalille. Tällöin sijaintisi suurenee tietyllä tekijällä alkuperäiseen sijoitukseen nähden. Tätä tekijää kutsutaan “vipuvaikutukseksi”.

Esimerkiksi, jos sinua vaaditaan laskemaan 5% marginaali, se tarkoittaa, että 95% positiosta on lainattua rahaa ja olet vipuvaikutus 20: 1. Jos sinun on asetettava 1% marginaali, vipuvaikutus on 100: 1.

Tämä suurentaa tilisi voittoja kannattavassa asemassa. Tietysti se lisää myös tappioita, joten sitä pidetään joskus voimakkaana kaksiteräisenä miekkana. Jos käydään kauppaa korkealla vipuvaikutustasolla, sinun tulee harjoitella asianmukaista riskienhallintaa.


Mitä tulee WCX: n viputasoihin, ne vaihtelevat 15x aina 300x. Alemmat vipurajat on varattu niiden kryptovaluuttapareille, koska ne ovat epävakaampia. Tämä asettaa heidät muiden pörssien ja välittäjien joukkoon.

WCX-vipuvaikutus

WCX-kaupankäynnin edut

Valuuttapariensa 300: 1-vipuvaikutuksella he ovat kuitenkin paremmin sijoittuneet kuin muut CFD-välittäjät, kuten Plus500. Tietysti tämä viputaso riippuu sijainnistasi.

WCX käsittelee menetetyt asemat automaattisella selvitystilalla. Jos positiosi on menettänyt 80% oman pääoman arvosta, ne sulkevat kaupan. Kaikkien heidän sopimustensa maksaminen tapahtuu joka päivä kello 12 UTC.

He myös ylläpitävät pörssissä vakuutusrahastoa, joka pyrkii vastaamaan mahdollisiin puutteisiin, jos voittavia kauppiaita on enemmän kuin häviäviä kauppiaita. Tämän vakuutusrahaston on rakentanut ja ylläpitä WCX.

WCX-maksut

Palkkiot ovat yleensä kaikkien kauppiaiden tärkeimpiä kohtia. Monien välittäjien kanssa on piilotettuja palkkioita, ja joskus jopa pieni maksu voi vaikuttaa kauppiaan kannattavuuteen pitkällä aikavälillä.

Mielenkiintoista WCX: ssä on heidän ainutlaatuinen maksumallinsa. Toisin kuin muut CFD-välittäjät ja pörssit, ne eivät veloita kaupankäyntimaksua positiosta syöttämisestä / poistumisesta. He perivät vain “rappeutumispalkkion”, jonka voit ajatella yön yli tai rahoitusmaksuna, jota muut välittäjät soveltavat positioiden kaatamiseen..

Tämä on olennaisilta osin prosenttipalkkioita, jotka veloitetaan tililtäsi varoista, jotka olet lainannut pitämään positiota avoimena. WCX: ssä tämä veloitetaan kaikista paikoista, jotka ovat auki yli 24 tuntia. Alla on joitain tilastoja pääsalausparien enimmäiskaupan koosta, vipuvaikutuksesta ja hajoamisesta.

Pari Suurin koko Max vipuvaikutus Rappeutuminen
ADA / USD 5 BTC 5x -0,3%
BTC / USD 20 BTC 20x -0,05%
EOS / USD 5 BTC 10x -0,3%
ETC / USD 5 BTC 10x -0,3%
ETH / USD 10 BTC 10x -0,05%
LTC / USD 10 BTC 10x -0,05%
NEO / USD 5 BTC 5x -0,4%
TRX / USD 5 BTC 5x -0,4%
XRP / USD 5 BTC 5x -0,5%

Nämä ovat vain pieni osajoukko kaikista omaisuuseristä, joten näet muiden resurssien rappeutumisen markkinoiden yleiskatsaus sivu. Muiden omaisuuserien, kuten forexin, hajoamisasteet ovat kuitenkin paljon halvempia ja ovat noin -0,024%.

Yksi täysin Bitcoin-rahoitteisen vaihdon eduista on, että maksuista ja nostoista ei peritä maksuja. Kaikki käsitellään lohkoketjussa täysin avoimesti. Jos nostat Bitcoinia, saatat joutua maksamaan kaivosmaksun, mutta nämä eivät liity WCX: ään ja ovat suhteellisen vähäisiä.

WCX-suojaus

Vaihtoturva on yksi tärkeimmistä näkökohdista nykypäivänä. Salausvaluutan hakkerointi on yksi suurimmista uhista, joita pörssit kohtaavat, ja siitä on ollut lukuisia esimerkkejä viime vuosina.

WCX on hahmotellut huolellisesti niiden suojausprotokollat asiakirjat. Nämä näyttävät kattavan suurimman osan asioista sekä palvelinpuolen että asiakaspuolen näkökulmasta.

Exchange Security

Ensinnäkin ja ehkä tärkeintä, WCX: llä on kylmävarastointipolitiikka. Yli 98% kolikoista varastoidaan offline-tilassa suojatussa ympäristössä poissa hakkereiden ja muiden uhkien varalta.

Vain pieni osa heidän varoistaan ​​pidetään verkossa “kuumissa lompakoissa” maksujen ja nostojen helpottamiseksi. Silloin he suorittavat näiden varojen monikirjaisen siirron kuumassa lompakossa.

Pörssin palvelinarkkitehtuurin kannalta heillä on lukuisia aliverkkoja ja saatavuusvyöhykkeitä, jotka yrittävät suojata liikennettä tiukalla reitityksellä, palomuureilla ja kulunvalvonnalla altistumisen rajoittamiseksi..

Heillä on myös edistynyt DDoS-suojaus palvelunestohyökkäyksiltä. Lopuksi he varmuuskopioivat ja salaavat kaikki sivuston tiedot, mikä tarkoittaa, että tärkeitä asiakirjojasi ja salasanojasi ei voi lukea, vaikka niitä käytettäisiin.

Viestinnän turvallisuus

SSL WCX

Tarkista SSL-varmenne

Kuten useimmilla sivustoilla nykyään, myös WCX: llä on verkkosivustollaan täydellinen SSL-salaus, mikä tarkoittaa, että kommunikointi keskuksen kanssa on suojattu eikä ole altis online-snoopeille.

Sertifikaatti auttaa myös tunnistamaan, oletko vahingossa pudonnut hakkerin tietojenkalastelusivustolle. Tämä johtuu siitä, että kun laskeudut sivulle, jolla ei ole riippulukkoa selaimessa, sivusto ei välttämättä ole WCX: n sivusto.

Asiakasturva

Vaikka olisitkin tilanteessa, jossa laskeudut tietojenkalastelusivustolle ja salasanasi on vaarantunut, WCX: llä on joukko asiakaspuolen tai käyttäjän suojausprotokollia, jotka auttavat suojaamaan tiliäsi.

Tärkein näistä on 2-tekijäinen todennus. Tämä toimii backstop-tilinä sisäänkirjautumiseen ja varojen lähettämiseen tililtäsi. Hakkerilla on oltava pääsy puhelimeesi, jotta pääset todella tiliisi. Tämä ei ole oletusarvoisesti käytössä, joten haluat tehdä sen heti, kun kirjaudut sisään.

Toiseksi, jotta estetään hakkereita pääsemästä tilillesi jatkuvasti arvaamalla salasanasi, WCX: llä on myös suojaukset. Näitä kutsutaan “raa’an voiman” hyökkäyksiksi, ja vaihto vaatii captchojen suorittamisen näiden automaattisten hyökkäysten torjumiseksi.

Kirjaudu & Rekisteröinti

Jos olet päättänyt kokeilla WCX: tä, sinun on rekisteröitävä tili. Tätä varten he vaativat sinua antamaan sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja nimesi.

WCX-rekisteröintilomake

Ilmoittautumislomake WCX: ssä

Lomakkeen täyttämisen jälkeen sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi. He lähettävät vahvistuslinkin sähköpostiisi, jota sinun tulee noudattaa. Kun kirjaudut takaisin tiliisi, sinulle annetaan valinta joko käyttää sitä demotilinä tai suorittaa live-tilin KYC.

Demotili

Jos haluat vain kokeilla alustaa ja nähdä, miten se toimii sinulle, voit aloittaa demotilillä. Tämän avulla WCX antaa sinulle 10 BTC demorahoitusta, joita voit käydä kauppaa tililläsi kaikilla toiminnoilla.

Tähän demotiliin ei myöskään ole liitetty merkkijonoja, ja voit harjoitella sitä mielesi mukaan. Demotilejä tarjoavat useat muut CFD-välittäjät, ja ne ovat uhkaamaton tapa harjoitella vaarantamatta todellisia varojasi.

Live-tili & KYC

Jos olet käynyt kauppaa jonkin aikaa demotilillä ja olet valmis siirtymään live-tilille, sinun on vahvistettava tilisi kokonaan. Toisin kuin jotkut muut vipuvaikutteiset salausvaihdot, WCX vaatii täyden KYC: n ollakseen määräysten mukainen.

WCX-tarkastuskauppa

Vahvistuksen loppuun saattaminen WCX: llä

Täyttääkseen tämän KYC: n he kysyvät sinulta joitain tietoja itsestäsi, kuten osoitteesi, DOB ja koko nimesi. Kun tämä on valmis, heidän tulee lähettää sinulle jonkin valtion myöntämä valokuvallinen henkilöllisyystodistus sekä todistus osoitteesta (ei vanhempi kuin 3 kuukautta).

Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on ottaa selfie itsestäsi, jolla on henkilötodistus, sekä paperin, johon on kirjoitettu WCX-verkkotunnus. Tämä tehdään tp: n avulla, varmista, että todellakin sinä yrität rekisteröidä tilin etkä henkilöllisyysvaras.

Talletukset ja nostot

Jos aiot käydä kauppaa live-tilillä, sinun on rahoitettava se. Kuten mainittiin, WCX on vain Bitcoin-pörssi, mikä tarkoittaa, että fiat-rahoitustoimintoja (luottokortit, lanka jne.) Ei ole

Vaikka tämä saattaa rajoittaa joitain kauppiaita, jotka haluavat käyttää näitä rahoitusvälineitä, se tekee prosessista läpinäkyvämmän, nopeamman ja halvemman. Lisäksi, koska Bitcoinin ostaminen fiat-valuutalla on nykyään helppoa, sen ei pitäisi oikeastaan ​​olla ongelma.

Rahoittaaksesi tiliäsi voit vain painaa alustan “talletus” -painiketta. He esittävät sinulle vaihdon tuottaman lompakon, jolla on Bitcoin-osoite. Sitten voit lähettää varasi tähän osoitteeseen ja kun tapahtuma on vastaanotettu 2 vahvistusta sitten se hyvitetään tilillesi.

Nostoprosessi on yhtä helppoa. Pääset tilinhallintavaihtoehdon “kotiutus” -painikkeeseen ja se pyytää henkilökohtaista Bitcoin-osoitettasi. Noston vahvistamiseksi linkki lähetetään sähköpostiisi ja sinua pyydetään vahvistamaan kahden tekijän todennuksen avulla (jos käytössä).

WCX-kaupankäyntialusta

Kun sinulla on tili ja aloitat kaupankäynnin, vietät yli 90% ajastasi heidän kauppapaikkaansa. Joten katsotaanpa perusteellisesti heidän kaupankäyntiteknologiansa ja alustan toiminnallisuutensa.

Kun avaat alustan, sinulle näytetään suoraan pääkäyttöliittymä. Sinulla on kaikki markkinat, joilla voit käydä kauppaa ylhäällä ja päätaulukot keskellä. Sivupalkin oikealla puolella on tilauslomakkeet.

WCX-kaupankäyntialusta

WCX-kaupankäyntialustan käyttöliittymä

Oikeassa yläkulmassa sinulla on pääsy kaikkeen tilinhallintaan ja alaosassa voit vaihtaa aiempien tilausten, avoimien tilausten ja rahoitus- / kaupankäyntihistoriasi välillä. Sinulla on myös nopea rahoitus- ja nostopainike missä tilauslomake on.

Itse kartoituksen suhteen WCX on integroinut Tradingview-kaavioita alustalleen. Tämä on hyvin tunnettua kartoitustekniikkaa, jota tekniset analyytikot käyttävät suurimman osan kartoittamiseensa.

Tradingview-tekniikka on myös laajalti käytössä useissa eri pörsseissä. Tämä tarkoittaa, että kun olet oppinut käyttämään kaavioita ja täydentämään kaupankäyntiäsi niillä, sinulla on joustavuutta pörssin valinnassa.

Tilausten tekeminen

Kun katsot tilauslomakkeita, se on hyvällä paikalla nopeaa ja helppoa kauppaa varten. Jos etsit nopeaa markkinatilausta nykyiseen hintaan, sinun tarvitsee vain syöttää summa, jonka haluat vaihtaa, sekä vipuvaikutus.

WCX-tilauslomake

Vakiomallinen WCX-tilauslomake oikealla, edistynyt vasemmalla

Voit myös vaihtaa valuuttaa, jos haluat laskea sijaintisi fiatissa BTC: n sijaan. Tilauserittely ilmestyy sen alapuolelle sekä marginaalin määrän, joka vaaditaan position avaamiseen.

Siellä on myös “edistynyt” tilauslomake, mutta ainoat muut tilaukset, jotka voit tehdä, ovat rajatoimeksianto, jolla on määritetty stop loss ja ottavat voittoa. Kannustamme kauppiaita hyödyntämään näitä pysäytystappioita varsinkin kun käydään kauppaa vipuvaikutuksella.

Tämä ei ole joukko muita pörssejä ja välittäjiä, joilla on laaja valikoima tilausvaihtoehtoja. Nämä voivat olla välttämättömiä työkaluja erityisesti niille kauppiaille, jotka tarvitsevat enemmän vaihtoehtoja raja- ja lopetustilauksillaan.

WCX-sovellusliittymä

Jos olet kehittäjä ja haluat koodata omat robotit tai kaupankäynnin algoritmit, voit käyttää WCX-sovellusliittymä. WCX: llä on sekä verkkopistoke että REST-sovellusliittymä, joka on kaikkien kauppiaiden käytettävissä.

On tärkeää huomata, että WCX: llä on nopeusrajoituksia sovellusliittymässään. Tämä tehdään estämään joidenkin kauppiaiden väärinkäyttö, jotka lähettävät liikaa pyyntöjä WCX: lle. Tällä hetkellä tämä raja on 5 pyyntöä sekunnissa IP-osoitetta kohti.

Jos haluat aloittaa sovellusliittymän käytön, sinun on hankittava API-avain. Tämä antaa WCX-sovellusliittymälle mahdollisuuden tunnistaa pyyntösi ja vastata niihin tarvittavilla tiedoilla. Voit saada API-avaimesi tilinhallinta-asetuksista.

Tässä sinulla on mahdollisuus luoda avain ja voit päättää, haluatko avaimen Lue, kirjoita tai käy kauppaa. Jälkimmäinen vaihtoehto sallii eniten toimintoja kaikilla käyttöoikeuksilla ja antaa botin sijoittaa kauppaa.

WCX-sovellusliittymäkauppa

Luodaan API-avain (ylhäällä) tuloksena olevalla avaimella ja salaisella (alhaalla)

Kun se on tehty, se luo avaimen ja esittää sen alla. Pidä nämä salasanat ja avaimet poissa uteliailta katseilta. Sinun on myös oltava erittäin varovainen näiden avainten suhteen kolmansien osapuolten bottien suhteen, koska ne voivat olla haitallisia. Varmista, että voit vetää Bots-koodin.

Lopuksi, jos haluat varmistaa, että sovellusliittymä on täysin toiminnassa ja vastaa, voit siirtyä heidän kanssaan tilasivu. Tämä näyttää keskimääräiset vasteajat API-pyyntöihin.

WCX-viittausohjelma

Jos olet tyytyväinen WCX: n kokemukseen, vaihto tarjoaa sinulle mahdollisuuden ohjata muita. Tämä tapahtuu heidän viittausohjelmansa kautta, ja se voi myös olla hyvä tapa ansaita viittaustuloja.

Itse asiassa WCX: n palkkiot ovat todellakin varsin houkuttelevia verrattuna joihinkin muihin pörsseihin. Ne tarjoavat jopa 50% tulojen osuudesta vaihdon maksamista palkkioista. Jos verrataan sitä Binanceen, joka tarjoaa 40%, tai BitMEX: ään, joka tarjoaa 10%.

On myös hyötyä niille ihmisille, jotka viittaat alustaan. Heille annetaan 10 prosentin alennus tappioistaan ​​kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Tämä on houkuttelevampaa kuin yksinkertainen “maksualennus”, jonka muut pörssit ovat tarjonneet.

Jos haluat alkaa ohjata ihmisiä alustalle, sinun on hankittava viittauslinkkisi. Tämä sijaitsee viittaus tilin osiosta.

WCX-viittauslinkki

Viittauslinkin saaminen WCX-alustalle

Kun sinulla on linkki, voit aloittaa sen mainostamisen tai lähettämisen ystävillesi. Voit myös palata viittauspaneeliin seuraamaan kaappaamiasi ilmoituksia ja sitä, kuinka paljon he ovat ansainneet sinulle.

Mitä emme pitäneet

Tietenkään mikään tarkastelu ei olisi täydellinen ilman tarkastelua joihinkin asioihin, joiden mielestämme oli syytä parantaa. Nämä voivat olla asioita, joiden vuoksi WCX johtuu työstä, mutta ne mainitaan.

Ensinnäkin heidän pitäisi yrittää parantaa toimeksiantotoimintaa kaupankäyntialustallaan. Vaikka heillä on kaupankäyntinäkymäkaaviot, et voi hyödyntää analyysiasi parhaalla mahdollisella tavalla, jos sinulla ei ole erilaisia ​​tilaus- ja kaupankäyntivaihtoehtoja.

Toiseksi, WCX ei ole tarjonnut kauppiaille ladattavia mobiilisovelluksia tai PC-asiakkaita. Tämä tarkoittaa, että joudut noudattamaan verkkopohjaista alustaa, joka ei joskus ole yhtä tehokas kuin työpöydän versio. Samoin on melko vaikea käydä kauppaa matkapuhelimella selaimen kautta.

Viimeisenä, tämä on täysi KYC-vaihto. Tämä tarkoittaa, että et voi käydä kauppaa tuntemattoman tilin kanssa ja sinun on lähetettävä kaikki asiakirjat. Vaikka tämä näyttää olevan nyt normi, on vielä useita pörssejä, jotka eivät vaadi tätä, kuten BitMEX ja Deribit.

Tämä on tietysti henkilökohtainen mieltymys, ja jotkut kauppiaat eivät välitä KYC-tarkastuksista, kun taas toiset saattavat pitää sitä yksityisyyden loukkauksena. He käyvät loppujen lopuksi vain Bitcoinissa, jossa yksityisyys on yksi sen tärkeimmistä käyttötapauksista.

Johtopäätös

WCX näyttää olevan suhteellisen houkutteleva pörssi, joka tarjoaa kauppiaille korkean vipuvaikutuksen hyödyt useille eri omaisuuserille. Ottaen huomioon, että he hyväksyvät rahoituksen vain Bitcoinissa, ne ovat helpottaneet ihmisten lähettämistä rahoille tileilleen.

Lisäksi niiden kauppapalkkioiden puuttuminen on loistava myyntivaltti, joka houkuttelee todennäköisesti monia kauppiaita, jotka näkevät marginaalinsa syövän liian suurissa maksuissa. Ne ovat myös yksi harvoista pörsseistä ja välittäjistä, jotka antavat kauppiaille mahdollisuuden syöttää jopa 300x positioita Forexissa.

Oli tietysti joitain asioita, joista emme pitäneet, mutta suurin osa niistä voi johtua siitä, että vaihto on edelleen alkuvaiheessa. Ehkä he ottavat nämä näkökulmat huomioon ottaessaan käyttöön uusia toimintoja.

Joten, jos etsit suhteellisen käyttäjäystävällistä alustaa, jonka avulla voit käydä kauppaa useilla eri markkinoilla vivulla, WCX: ää tulisi harkita.

Esitelty kuva WCX: n kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me