Waves Review: uraauurtava hajautettu vaihtoprotokolla

Waves on yksi harvoista kryptovaluuttaprojekteista, joka on kestänyt ajan testin. Vaikka Waves viittaa yleensä itse kryptovaluuttaan (WAVES), se on myös Waves Blockchain -alustan nimi. Kuten olet ehkä arvannut, Waves-salausvaluutta on merkki, jota käytetään Waves Blockchain -alustalla.

Alun perin luotu yksinkertaistamaan omaisuuden tokenointiprosessia sekä salauksen ja fiat-siirtoja, ja Waves Blockchain Platform on sittemmin kehittynyt tukemaan älykkäitä sopimuksia ja dApp-kehitystä. Aallot ovat valuutta, jota käytetään rahakkeiden lyömiseen, tapahtumien käsittelyyn ja kaivostyöläisten palkitsemiseen tässä ekosysteemissä.

aaltojen edut

Aaltojen rakentamisen edut

Perustamisestaan ​​lähtien Wavesilla on ollut yksi tavoite mielessä: blockchain-tekniikoiden laajamittainen käyttöönotto. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi se on keskittynyt käyttökokemukseen ja suhteiden rakentamiseen vanhojen instituutioiden kanssa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Kuten näette, Waves oli ja on edelleen yksi salauksen johtajista, joka esitteli tekniikoita, kuten yksi ensimmäisistä hajautetuista pörsseistä (DEX), ja turvasi useita kumppanuuksia vanhojen instituutioiden kanssa, kun muut projektit olivat vasta nousemassa kentältä kryptovaluutan maailmassa.

Kuka teki aaltoja?

Aallot perusti ukrainalainen teoreettinen fyysikko Sasha Ivanov vuonna 2016. Ennen Wavesin tekemistä Ivanov oli yksi fiat-to-crypto -alustan Coinmatin perustajista. Hän oli myös vahvasti mukana NXT (NXT) -lohkoketjun kehittämisessä, mikä havaittiin Aaltojen valkopaperi ensisijaisena inspiraationa Waves Blockchain Platformin takana.

Ivanov huomasi kriittisen virheen kryptovaluutassa ja lohkoketjussa: käyttöönoton helppous. Hänen mukaansa tämä asia on kaksinkertainen. Ensinnäkin salakirjojen ostamisen, kaupankäynnin ja varastoinnin ihmisten käyttökokemus voi olla erittäin hämmentävää. Tämän seurauksena kryptovaluutan ostamisen, kaupankäynnin ja säilyttämisen oppimiseen liittyy yleensä jyrkkä oppimiskäyrä, mikä tekee salauksesta pohjimmiltaan vähemmän maun keskimääräiselle ihmiselle.

Sasha Ivanovin aallot

Shasha Ivanov. Kuva kautta Keskitaso

Toinen asia on, että vanhat instituutiot ovat skeptisiä hajautettujen, avoimen lähdekoodin lohkoketjujen kanssa. Monet pitävät käsitteen asioista, kuten hajautettu pääkirja, turvallisuusriskinä eikä operatiivisena hyötynä.

Tilanteen pahentamiseksi niillä, jotka vastaavat siitä, pitäisikö blockchain-ratkaisut integroida liiketoimintaansa, voi olla huomattavia vaikeuksia ymmärtää taustalla olevaa tekniikkaa, mikä saa heidät hylkäämään sen kokonaan.


Mille aallot tehtiin?

Waves on suunniteltu vastaamaan hämmentävään kryptovaluutan käyttökokemukseen ja tuomaan blockchain-tekniikat vanhoihin instituutioihin. Tavoitteenasi on luoda mahdollisimman saumaton käyttökokemus toteuttamalla tavalliselle ihmiselle tutut välivaiheet.

Jonkin sisällä Vuoden 2018 haastattelu Ivanov totesi, että Waves-ydinjoukkue koostui 15 ihmisestä, joista 10 keskittyi yksinomaan Waves-ekosysteemin etupään kehittämiseen. Nämä kehittäjät keskittyvät jäljittelemään ulkoasuja ja malleja, jotka löytyvät pankkien kaltaisten yhteisöjen verkkosivuilta.

Whopper-kolikko

Kuva kautta Viserrys

Yritysten houkuttelemiseksi Waves on neuvotellut ja kerännyt aktiivisesti palautetta yksityisiltä yrityksiltä ihanteellisen blockchain-ratkaisun luomisesta. Ivanov on edennyt jopa luomalla erillisiä blockchain-projekteja, kuten Vlostok ja Waves Enterprise, vastaamaan yritysten erityistarpeisiin.

Tämä omistautuminen on luonut suotuisan maineen Wavesin takana olevalle tiimille Itä-Euroopassa ja jopa Venäjällä, jossa kryptovaluutta- ja lohkoketjusäännökset ovat edelleen tiukat. Tapaus ja asia: Vuonna 2017 Waves loi yhteistyössä Burger Kingin kanssaWhoppercoin”-Merkki, joka oli lunastettavissa osallistuvissa ravintoloissa Venäjällä.

Aallot ICO

Waves keräsi yli 16,4 miljoonaa dollaria Bitcoinissa ICO: n aikana, joka kesti huhtikuusta 2016 toukokuuhun 2016. Tuolloin tämä vastasi noin 30000 Bitcoinia ja jokainen Waves-merkki myytiin sijoittajille 38 tuhannella Satoshisilla, mikä oli noin 19 senttiä USD.

Toisin kuin monet muut ICO: t, Waves-tunnus luotiin omaan natiiviin blockchainiinsa ja talletettiin sijoittajien lompakkoihin Waves Blockchain Platform -alustalle, kun Waves-pääverkko otettiin käyttöön muutama kuukausi myöhemmin.

Aaltojen estoketju

Waves-lohkoketju on käynyt läpi monia muutoksia sen käyttöönoton jälkeen vuonna 2016. Näistä muutoksista huolimatta sen rakenne on pysynyt samana. Waves-lohkoketju koodattiin alun perin Scalaan (muokattu Javascript-versio) ja rakennettiin käyttämällä Scorex-alustaa, jota Wavesin julkaisussa kuvataan “lähestymistapana [joka käyttää nykyistä verkkotilaa vaihtoehtona koko tapahtumahistorialle” viitteenä yhteisymmärrys. Tämä antaa Wavesille mahdollisuuden välttää joidenkin muiden kryptovaluuttojen kokemaa lohkoketjua.

Kuinka aallot toimivat

Kuinka aallot toimivat. Kuva Lähde

Waves-lohkoketju suunniteltiin alun perin kahdella kerroksella. Ensimmäinen on “ydinkerros” ja se on keskitetty, joka koostuu “täydellisistä solmuista”, joilla on täydellinen kirjaus kaikista lohkoketjun tapahtumista ja jotka tarjoavat laskentatehon verkon ylläpitoon.

Toinen kerros on “ulkoinen” kerros, ja se on hajautettu, ja se koostuu lukuisemmista “kevyistä solmuista”, joilla on vain kirjaa uusimmista tapahtumista ja välitetään ne täydellisille solmuille rekisteröidäkseen ne Waves-lohkoketjuun..

Jos tapahtumahistoria on ristiriidassa, lohkoketju haarautuu väliaikaisesti, kunnes oikea versio tunnistetaan sen perusteella, mikä haarukka kestää pisimpään. Kevyet solmut voivat myös luoda mukautettuja ohjelmalaajennuksia lohkoketjuun Javascriptin avulla. Nämä laajennukset eivät todellakaan muokkaa ydinketjua ja niitä verrataan sen sijaan Apple App Storen tai Google Play Kaupan sovelluksiin.

Kuinka aaltoja louhitaan?

Konsensus Waves-lohkoketjusta saavutetaan uudella kopiomekanismilla Vuokrattu osinko (LPoS). Kuten Proof of Stake (PoS), jokaisella Waves-lohkoketjun kaikella solmulla, jolla on aaltojen tasapaino, on tasapainoonsa verrannollinen mahdollisuus tuottaa lohko.

LPoS: n L tulee siitä, että kevyet solmut voivat “vuokrata” osuutensa mihin tahansa haluamaansa täyteen solmuun. Tämä lisää mahdollisuuksia, että koko solmu tuottaa lohkon ja saa palkkion, joka jaetaan sitten kevyiden solmujen kanssa, jotka vuokraavat panoksensa.

LPoS-mekanismi

Yleiskatsaus LPoS-mekanismiin. Kuva Lähde

Vaikka kaivospalkkiot maksetaan Wavesissa, täyssolmuoperaattoreilla on mahdollisuus maksaa palkkioita kevyille solmuille muissa Waves-lohkoketjussa olevissa merkinnöissä. Alun perin täydellisissä solmuissa oli oltava komeat 10 000 aallot, jotta ne voisivat osallistua ydinlohkoketjuun.

Vuonna 2018 tämä väheni 1000 aalloksi a yhteisöäänestys. Waves-yhteisö voi äänestää panoksen vaihtamiseksi 100 tuhannen lohkon välein (suunnilleen 70 päivän välein) Waves-tunnuksen muuttuvan markkinahinnan huomioon ottamiseksi. Tällä varmistetaan, että kaivostoiminnan esteet eivät ole liian suuria ja että kaivostyöläiset palkitaan riittävästi.

Mitä Waves Blockchain tekee

Waves-lohkoketju suunniteltiin alun perin helpottamaan fiat-valuutan ja kryptovaluutan siirtoa ja optimoimaan omaisuuden tokenisaatio. Waves-alustan avulla käyttäjät voivat tallettaa lukuisia kryptovaluuttoja ja fiat-valuuttoja ulkoisten “gateway” -palveluntarjoajien kautta.

Nämä varat voitiin sitten lähettää Waves-alustan kautta rahakkeina ja vetää sitten takaisin alkuperäiseen fiat- tai kryptomuotoonsa yhdyskäytävän kautta. Tähän pääsee käsiksi lataamalla Waves-laajennuksen selaimeesi!

LPoS-mekanismi

Näyttökuva Waves-selainlaajennuksesta. Kuva Lähde

Tämä voi olla vähän hankalaa kiertää pääsi ympärille, joten tässä on helppo esimerkki.

Kuvittele, että haluat lähettää 100 Yhdysvaltain dollaria Waves-alustalla. Maksat joko luottokortilla tai lähetät pankkisiirron yhdyskäytävän palveluntarjoajalle, kuten Simplex. Kun Waves on saanut maksun, he tallettavat 100 USD-rahaketta Waves-lompakkoon.

Lähetät sitten merkityn dollarin ystävällesi tai perheenjäsenellesi, joka muuntaa sitten 100 dollarin rahakkeet takaisin 100 dollariksi maksua vastaan. He lähettävät sitten saman tai samanlaisen yhdyskäytävän tarjoajan lähettämään rahansa pankkiinsa. Tämä järjestelmä oli varsin loistava, koska se siirtää kaikkien tunnista asiakkaasi (KYC) – ja rahanpesun torjunnan (AML) määräysten taakan Waves-alustalta yhdyskäytävän palveluntarjoajille..

Tunnistamisen osalta kuka tahansa käyttäjä voi luoda mukautetun tunnuksen sekunneissa Waves-alustalle vain yhden aallon maksua vastaan. Mikä tärkeintä, näitä tunnuksia voidaan helposti vaihtaa muiden tokenoitujen omaisuuksien kanssa Waves-alustalla.

Monet pitivät tätä pelinvaihtajana tokenisaation maailmassa, koska muiden merkkien oli yleensä rakennettava huomattava maine, ennen kuin niitä voitiin vaihtaa muissa omaisuuserien pörsseissä. Waves on sittemmin lisännyt lukemattomia toimintoja alustalleen ja tehnyt samoin muutoksia lohkoketjuunsa, jotka ymmärretään parhaiten tutkimalla heidän etenemissuunnitelmaansa.

Aaltojen tiekartta

Kuten monet kryptovaluuttaprojektit, Waves-etenemissuunnitelma on hieman hankala seurata. Aallot asettivat ensimmäisen tiekartta Mediumissa vuonna 2017 ja siinä kuvattiin, mitä se oli saavuttanut vuodesta 2016 ja mitä he aikovat saavuttaa vuoteen 2018 mennessä.

Waves hahmotteli tammikuussa 2019 toinen tiekartta vuoden kehitystavoitteiden kanssa. Elokuussa 2019 Waves jakoi kuvan Reddit-säikeessä siitä, mitä heidän toivotaan saavuttavan vuosina 2020–2021.

Toistaiseksi he ovat saavuttaneet kaiken tehtäväluettelossaan, mukaan lukien päivitys heidän lohkoketjuunsa nimeltä Waves-NG, joka lisäsi tapahtumia sekunnissa (TPS) yhdestä 100: een, käynnistää Waves-hajautetun vaihdon (DEX) ja esittelee Waves blockchain explorer ja jopa yksinkertaistetun RIDE-koodauskielen luominen, jota käytetään älykkäiden sopimusten tekemiseen.

Katsotaanpa tarkemmin heidän viimeaikaista kehitystään ja se tarkoittaa Wavesille eteenpäin.

Aaltojen tiekartta 2019

2019 toi uuden aallon Wavesille. RIDE-kieltä muokattiin sallimaan hajautettujen sovellusten (dApps) luominen Waves-lohkoketjuun. Tämä lisäsi “kolmannen kerroksen” heidän blockchainiinsa ja toi myös kaksi uutta elementtiä Waves-ekosysteemiin: älykkäät varat ja älykkäät tilit (maallikoiden sanoin ohjelmoitavat varat ja mukautetut ehdot tapahtuman vahvistamiseksi).

RATKAISU dApps-aaltoihin

Yleiskatsaus RIDE For dApps -sovellukseen

Aallot myös sammuttaa Waves DEX ja asetti Waves Exchange paikalleen. Hybridi kryptovaluuttakauppapaikkana Waves Exchange on tarkoitus yhdistää hajautetun vaihdon turvallisuus keskitetyn pörssin etuihin.

Aaltojen tiekartta 2020 ja sen jälkeen

Yllä oleva kuva on Wavesin yksityiskohtainen etenemissuunnitelma. Valitettavasti se ei sisällä kovin monia yksityiskohtia, ja Reddit-ketju, johon se lähetettiin, tarjoaa lisäselvityksiä (huomaa, että VST on Ivanovin yrityskäyttöön luoma Vostok-lohkoketjun alkuperäinen tunnus).

Tämän kuvan lisäksi Wavesin viimeinen etenemissuunnitelmaa muistuttava julkinen viesti näyttää olevan Keskitasoinen artikkeli maaliskuusta 2019 lähtien. Siinä kerrotaan, kuinka Waves aikoo olla yksi Web3.0: n pioneereista – nopea ja tehokkaampi Internet, joka sisältää tekniikoita, kuten tekoäly, luonnollisen kielenkäsittely, lohkoketju ja (toivottavasti) hajauttaminen.

Aaltojen tiekartta 2020

Waves-etenemissuunnitelma vuodelle 2020. Kuva kautta Reddit

Asiakirjan mukaan Wavesin on mentävä “salausyhteisön ulkopuolelle” saavuttaakseen massaketju blockchain-tekniikat, mukaan lukien kryptovaluutta. Tämä artikkeli päättyy seuraavaan lausuntoon:

Emme enää tee pelkästään blockchain-tekniikkaa; se on vain osa suurempaa kuvaa. Meistä on tulossa ensimmäinen yritys, joka keskittyy yksinomaan kaupallistettaviin WEB3.0-sovelluksiin. Haluamme tulla yhdeksi tulevaisuuden Internetin ensimmäisistä Googleista tai Facebooksista.

Aaltojen hinta-analyysi

Yhdellä silmäyksellä Wavesin suorituskyky resurssina on melko yhdenmukainen useimpien muiden kryptovaluuttojen kanssa. Nimittäin markkinoille tulon yhteydessä kesäkuussa 2016 Wavesin hinta laski hieman yli 1 USD: sta noin 20 senttiin USD: iin kahden ensimmäisen viikon aikana (mikä oli lähellä ICO-vaiheen tunnuskohtaista hintaa).

Hinnat pysyivät tasaisina vuosina 2017–2018, jolloin Wavesista tuli markkinaosuuden mukaan yksi suurimmista kryptovaluutoista kaikkien aikojen korkeimmillaan, yli 18 dollaria kolikkoa kohden. 100 miljoonan kiertävän tarjonnan ansiosta se sai aikaan vaikuttavan yli 1,8 miljardin dollarin markkina-arvon huipullaan.

Aaltojen hintataso

WAVES-hinta. Kuva kautta CMC

Vaikka Waves ei ole päässyt lähelle aikaisempien huippujensa palauttamista, se on onnistunut pitämään noin 1 USD: n tuen siitä lähtien. Tämä on ristiriidassa monien muiden kryptovaluuttojen kanssa, jotka asetettiin levätä kyberavaruuteen sen jälkeen, kun vähittäissijoittajista jäljellä oleva pakeni markkinoilta joulukuun 2018 salauksen kaatumisen jälkeen.

Lisäksi Waves ICO: hon osallistuneet ovat edelleen vihreässä terveellisellä 500%: lla. Aallot ovat edelleen yksi markkina-arvoltaan parhaista krypto-valuutoista, joka oli kirjoitushetkellä 58. sijalla.

Mistä voi ostaa aaltoja?

Jos aiot ostaa Wavesia, olet onnekas. CoinMarketCapin mukaan Wavesilla on valtava 132 kauppaparia yli 2 tusinalla pörssissä, mukaan lukien Waves Exchange.

Tämä ei ole liian yllättävää, kun muistat kuinka vankka Sasha Ivanov on kumppanuuksien rakentamisessa sekä salausyhteisön sisällä että sen ulkopuolella. Vaikka kaikki Waves-listatut pörssit eivät ole hyvämaineisia tai erityisen luotettavia, luettelossa ovat Binance, Huobi, OkEx ja Kraken.

Binanssiaallot

Rekisteröidy Binancessa ja osta WAVES

Nopea skannaus näiden pörssien markkinapareista osoittaa Wavesin noin 33 miljoonan dollarin päivittäisen kaupankäyntimäärän huomattavan tasaisen leviämisen. Vaikka sinun on vieritettävä hieman pareitusta alaspäin, kunnes näet kotitalouden nimen, kuten Binance, 40 parhaan parinvaihdossa ei ole pulaa kaupankäynnistä.

Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, mitä vaihtoa haluat käyttää, Waves on todennäköisesti siellä jossain!

Waves-salakirjat

Jos haluat tallentaa Waves-tunnuksesi, sinulla on paljon vaihtoehtoja. Olemme todellakin käsittäneet luettelon parhaista Waves-lompakoista aiemmin tänä vuonna.

Vaikka Waves on rakennettu Waves-lohkoketjuun, sen varastointia tukee noin tusina digitaalista ja fyysistä kryptovaluutta-lompakkoa. Merkittäviä digitaalisia kryptovaluutta-lompakoita Wavesille ovat Atomic Wallet, Trust Wallet ja Waves Exchange / wallet. Toistaiseksi ainoat laitteistolompakot, jotka voivat tallentaa Wavesia, ovat Ledger Nano S ja Ledger Nano X.

Mitä tahansa teetkin, älä ole holtiton ja jätä Waves-tunnuksesi säännölliseen vaihtoon. Muista aina kryptovaluuttakaupan ikuinen mantra – ei avaimiasi, ei salaustasi!

Mielipiteemme aalloista

Pidämme Wavesista. On harvinaista, että kryptovaluuttaprojekti pystyy tekemään niin uskomattomia parannuksia niin lyhyessä ajassa. Aallot ovat todennäköisesti velkaa tämän keskitetymmälle rakenteelleen.

Toisin kuin useimmat muut kryptovaluuttahankkeet, ydinketju on keskitetty Waves-kehitystiimin käsissä. Muiden lohkoketjujen, kuten Ethereumin, valtavan armeijan on saavutettava jonkinlainen yksimielisyys haarukan muutoksesta tai riskistä, Waves on tehokkaasti immuuni tälle ongelmalle.

Vaikka tämä keskittämisen näkökulma voi antaa Wavesille edut toistaiseksi, on epäselvää, ylittääkö se vastaavanlaiset projektit avaruudessa pitkällä aikavälillä. Jotkut teistä saattavat tuntea sanonnan “yksin menet nopeammin, mutta yhdessä menet pidemmälle”.

Wavesin kehitystiimi on enemmän kuin vain Sasha Ivanov, mutta se koostuu pohjimmiltaan pienestä samanmielisten yksilöiden heimosta. Toisaalta aidosti avoimen lähdekoodin lohkoketjut tuovat ulkoisia mielipiteitä ja ideoita. Vaikka niiden toteuttaminen saattaa kestää kauemmin, ne tuovat tarvittavan innovaation, jotta voidaan tarjota parhaat ratkaisut esimerkiksi skaalautuvuuteen, yksityisyyteen ja hajauttamiseen.

Onko Waves todella “kryptovaluutta”?

Wavesin lähestymistavassa massiiviseen adoptioon on myös toinen erikoinen asia. Ivanov on ollut erittäin intohimoinen kumppanuudesta vanhojen rahoituslaitosten kanssa, mukaan lukien maksupalveluntarjoajat ja pankit. Kuitenkin melkein kaikki muut kryptovaluuttahankkeet pyrkivät aktiivisesti korvaamaan nämä intuitiot ja saattavat lopulta onnistua tekemään niin.

Kun hajautetut blockchain-tekniikat heikentävät edelleen vanhojen instituutioiden perustaa, Wavesin keskittäminen ja sitoutuminen vallitsevaan tilanteeseen voivat tosiasiallisesti työntää heidät pois valokeilasta uudessa maailmassa, jossa hajauttaminen on sen eetos.

Tarpeeksi hauska, Wavesin markkinointitapa, joka kertoo käyttäjille tehokkaasti, ettei heidän tarvitse huolehtia heidän alustojensa pinnan alla tapahtuvasta tapahtumasta, nostaa varmasti keskimääräisen kryptomanianne kulmakarvat. Ivanov vastaisi todennäköisesti sanomalla, että tavallinen ihminen ei todellakaan kerro Satoshille siitä, mitä hupun alla tapahtuu (ja hänellä on todennäköisesti asia).

Aallot vs. Ethereum

Vaikka tällä alueella on jo monia kilpailijoita, etenkin Ethereum, EOS, Lisk ja NEO, Waves erottuu ymmärryksestään siitä, mitä tarvitaan kryptovaluutan ja muiden lohkoketjutekniikoiden massallisen käyttöönoton saavuttamiseksi, jopa koodauksen tekemiseen saakka näkökohta, joka on tavallisen ihmisen saatavilla (kuten yllä nähtiin).

Aallot vs. Ethereum

Waves RIDE vs. vakavuus. Kuva kautta Viserrys

Lisäksi Ethereumia kutsutaan usein hajautetuksi “maailman tietokoneeksi”, josta voidaan rakentaa mitä tahansa. Sitä vastoin Waves on osittain keskitetty lohkoketju, joka tukee useita mukautettavia “laajennuksia”, älykkäitä sopimuksia ja dApps.

Onko Waves investointien arvoinen?

Emme ole sijoitusneuvojia, joten emme voi kertoa, mihin lyödä vetosi kriittisen valuutan villissä lännessä, mutta mielestämme Waves on varsin mielenkiintoinen näyte.

Jotkut teistä ovat huomanneet oudon yksityiskohdan Wavesin CoinMarketCap-tiedoissa. Tämä on tietysti, että koko syöttö on myös kiertävä syöttö. Ottaen huomioon, että kaikkia Waves-rahakkeita ei ole kaivettu, miten on mahdollista, että kaikki yli 100 miljoonaa kolikkoa on tällä hetkellä liikkeessä?

Koska Waves-blockchain-tutkimusmatkailija näyttää olevan poissa kirjoituksen aikana, meidän on laitettava ajattelutapamme tämän ongelman ratkaisemiseksi. Aaltojen kiertävä tarjonta on myös syynä Waves Exchange -palveluun.

Aallot yhteensä

WAVES-kolikkotiedot. Kuva kautta CMC

Koska Waves Exchange on listattu CoinMarketCap-listalla ja koska se liittyy suoraan Waves-lohkoketjuun (hybridipörssinä), tämä tarkoittaa, että koko Waves-tarjonta on teknisesti käytettävissä kaupankäyntiin, vaikka sitä ei ole vielä louhittu. Tämä johtuu siitä, että koko Waves-tarjonta on “alttiina” kaupankäynnille pörssin yhteyden kautta Waves-lohkoketjuun.

Tämä on Waves-kehitystiimin taitava käsi, jolla taataan kolikon korkea sijoitus. CoinMarketCap laskee markkina-arvon kertomalla kiertävä tarjonta markkinahinnalla, joka on koottu pareittain pörsseissä.

Sellaisena ei ole mikään yllätys, että Waves oli 20 parhaan salausvaluutan joukossa vuonna 2017, kun melkein kaikkien muiden kryptovaluuttojen kiertävä tarjonta ei ollut sen koko tarjonta. Vaikka tämä saattaa olla harhaanjohtavaa, on vaikea sanoa, onko se ilkeä.

Huolestuttavaa on kuitenkin se, että Wavesin nykyinen kokonaistarjonta ylittää sen maksimitarjonnan CoinMarketCapissa. Tämän selitti Waves-kehittäjä 3 kuukautta sitten julkaisussa a Reddit-lanka johtuu “inflaatiosta” ja viittaa huolestuneisiin Redditorsiin Medium-artikkeliin, jota ei enää ole.

Johtopäätös

Waves on kryptovaluuttaprojekti, joka on toistaiseksi toimittanut kaiken ja enemmän.

Vaikka sen toiminnassa on muutamia kyseenalaisia ​​yksityiskohtia, sen keskittyminen sopeutumiseen nykyisiin käyttäjiin ja intuitioihin tekee siitä erottuvan muista kryptovaluuttaprojekteista, jotka ovat usein enemmän huolissaan lohkoketjujensa arkkitehtuurista kuin ymmärtävätkö keskimääräinen ihminen vai realistisesti. Käytä niitä.

Aikooko tämä aalto kuivua todella hajautettujen avoimen lähdekoodin projektien uudessa maailmassa, vain aika näyttää.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map