Varausoikeuksien tarkistus: Tokenized Stablecoins Pool

Yli 10 vuotta Bitcoin- ja blockchain-protokollaprosessien luomisen jälkeen verkostot kamppailevat edelleen skaalausdileman kanssa, joka estää niitä kasvamasta globaalille tasolle samalla, kun ne pystyvät saavuttamaan vakaan ostovoiman ja arvon. Syötä Varaprotokolla ja sen tiimi, jotka haluavat muuttaa tätä kaikkea luomalla esteettömän ja luotettavan stablecoinin, joka voi skaalata maailmanlaajuiseen käyttöön.

On mielenkiintoista nähdä, että vain vuosikymmenen aikana kryptovaluutta meni postituslistakeskustelusta joukon teknisiä nörttejä, kasvoi hitaasti hajautetuksi liikkeeksi, toi mukanaan spekulaatioita ja on viimeksi hajonnut tuhansiksi enimmäkseen hyödyttömiksi projekteiksi ja protokolliksi.

Varannon yleiskatsaus

Varanto-oikeudet, jotka muuttavat vararahaa

Varausprotokollan luojien mukaan salausvaluutat ja lohkoketjut lopulta yhdistyvät. Tulee valtataistelu sen selvittämiseksi, mitkä lohkoketjut ovat kaikkein hyödyllisimpiä ja käyttökelpoisimpia, ja lopulta näemme, että pieni määrä kryptovaluuttoja syntyy maailmanlaajuisen dominoinnin avulla.

Siihen asti, kunnes tämä tapahtuu, häiriöitä rahoitusmaailmassa, ja mahdollisuus uhkaavaan katastrofiin, kun keskuspankkiirit painavat vuoria rahaa, jäävät pöydälle. Kun kryptovaluutat vakiintuvat ja muuttuvat globaaleiksi, todennäköisesti seuraa kultainen vaurauskausi, ja tässä miksi.

Perinteinen hallitusten painama ja valvoma fiat-raha on rikkoutunut osassa maailmaa, ja se rikkoo yhä enemmän, kun yhä korruptoituneemmat poliitikot ja hallitukset etsivät valtaa ja vaurautta, mikä luo aiheen vakaiden arvojen ylläpitämiseen fiat-valuutoissa.

Inflaatiokaavio

Korkean inflaation maat ja valuutat. Kuva kautta Varaprotokolla.

Tämä ongelma voidaan ratkaista käyttämällä kryptovaluutta, erityisesti vakiomallia. On olemassa useita hankkeita, joissa keskitetyt vakiomallit on sidottu Yhdysvaltain dollariin tai johonkin muuhun fiat-valuutaan, mutta kryptovaluutan lupaavin tulevaisuus on todennäköisesti hajautetussa vakiokolikossa, joka ei ole riippuvainen yhdestä fiat-valuutasta tai omaisuudesta. Kun tämän tyyppinen omaisuus tulee esiin, monet maailman kansat näkevät tavallisen ihmisen toimeentulon parantuvan.

Varaprotokollan esittely

Varaprotokollan tiimi pyrkii rakentamaan täysin hajautetun stablecoinin, jossa on fiat on / off -ramppien verkko ja täydellinen kyvyttömyys sulkea käynnistämisen jälkeen.

Tavoitteena on saada vakaa kolikko, joka tekee rahasta turvallisen paitsi kehittyneiden maiden pankkitalletuksille myös miljardeille pankkitilille ympäri maailmaa, joilla ei ole turvallista paikkaa tuijottaa rahaa. Varaprotokollalla pyritään kiertämään korruptoituneita pankkiireja ja hallituksia, antamalla kenellekään maailmassa olla turvallinen valuuttavarasto, jota pankit eivät voi varastaa tai hallitukset voivat paisuttaa..

Varaprotokolla tekee siitä totta luomalla täysin hajautetun stablecoinin, jota tukee monipuolinen omaisuus. Tämä stablecoin tekee matalan kitkan rajat ylittävistä liiketoimista mahdollisia ympäri maailmaa. Ja se varmistaa, että hallitukset eivät voi käyttää väärin valuuttaa, koska se on heidän valvonnan ulkopuolella ja myös mahdotonta sulkea.

Varaus Hajautettu

Täysin hajautettu, vakaa, globaali valuutta on tulossa. Kuva Reserve Protocolin kautta.

Varausmerkkien ensimmäinen kehitystyö tehdään Ethereumissa, mutta suunnitelmissa on lopulta luoda silta, joka tuo käyttöön täydellisen yhteentoimivuuden, joka auttaa verkon täysin hajauttamisessa..

Varaprotokollaryhmän luoman stablecoinin ei tarvitse vain hajautua, vaan siihen on myös luotettava, samalla kun se on taloudellisesti vahva ja pystyy kestämään hyökkäyksiä. Se on paljon kysyttävää, mutta jos se saavutetaan, varausmerkistä voi tulla maailman turvapaikan valuutta, olettaen, että joukkue voi myös hyväksyä merkit.

Varaprotokollan tarkoituksena oli hajauttaa verkon toiminta kolmessa erillisessä vaiheessa.

Ensimmäisen vaiheen oli tarkoitus tapahtua vuonna 2019, ja RSV-tunnus on keskitettävä ja tuettava Yhdysvaltain dollareilla kolmannen osapuolen luottamuksessa, samalla tavalla kuin Tetherin vakuudet. Sen sijaan joukkue ohitti tämän ensimmäisen vaiheen ja meni toiseen vaiheeseen.

Toinen vaihe on hajautettu vaihe, jossa RSV-tunnuksia tukee kori muita blockchain-varoja. Tämä on tämänhetkinen vaihe lokakuussa 2020.

Lopuksi projekti siirtyy itsenäiseen vaiheeseen, jossa RSV: tä tukee monipuolinen omaisuus. Tunnuksella on tällä hetkellä oma vahva talous ja ostovoima, eikä se enää vaadi kiinnitystä Yhdysvaltain dollariin. Tässä vaiheessa RSV pystyy palvelemaan maailmanlaajuista käyttäjäkuntaansa yksin riippumatta Yhdysvaltain dollarin tai muun fiat-valuutan vaihteluista.

Varaprotokollan tunnukset

Tällä hetkellä on olemassa kaksi erilaista ERC-20-tunnusta, jotka toimivat yhdessä Reserve-protokollassa. Nämä ovat Reserve Stablecoin (RSV) ja Reserve Rights Token (RSR).

Varanto Stablecoin (RSV)

Reserve Stablecoin (RSV) oli käynnistettiin vuonna 2019 ja sen takana on kori merkityt varat. Käynnistyksen yhteydessä nämä olivat USD-kolikko (USDC), TrueUSD (TUSD) ja Paxos Standard (PAX). Ajan myötä koriin on tarkoitus lisätä enemmän varoja, mukaan lukien arvopaperit, muut valuutat ja hyödykkeet, takauksen monimuotoisuuden lisäämiseksi.

RSV-tunnuksella on kolme ensisijaista toimintoa:

 1. Säilytä säästöt hyperinflaatiota vastaan
 2. Helpottaa halpoja rahalähetyksiä maiden välillä
 3. Mahdollistaa luotettavamman ja vankemman kauppiasekosysteemin kehitysmaissa.

Tiimi aikoo varastoida 100 erilaista matalan volatiliteetin omaisuutta, joka lopulta tukee RSV: tä. Lokakuusta 2020 he eivät ole ilmoittaneet, mitkä varat sisällytetään.

RSVLaunch

RSV-tunnuksen käynnistäminen. Kuva Reserve Protocolin kautta blogi.

RSV: n on tarkoitus ylläpitää toistaiseksi pariteettia Yhdysvaltain dollarin kanssa, mutta lopulta se ylläpitää itse tunnuksen määrittämää staattista arvoa. Se sisältyy jo Reserve Protocol -sovellukseen, jota käytetään Venezuelassa, Columbiassa ja Argentiinassa.

RSV on suunniteltu takaamaan täysin vakuudet, ja vakuuksia pidetään Reserve Holvissa. Holvi on älykäs sopimus, jota käytetään RSV-tunnuksen vakuutena olevien varojen yhdistämiseen ja hallintaan. Holvin rahoittamiseen on kaksi tapaa:

 1. Kaikista RSV-tapahtumista peritään 1%: n maksu, joka maksetaan Vaultille.
 2. Holvissa olevien varojen mahdolliset myyntivoitot auttavat rahaston rahoittamisessa.

Kuinka varantotunnus vakautetaan

Yksi avain Reserve-tunnukseen on, kuinka hyvin se ylläpitää vakautta. Jos tunnuksen kysyntä putoaa, seuraa loogisesti, että myös hinta laskee. Kuinka vakaa tappi pysyy muuttuneen kysynnän edessä??

Kuvitellaan perustelun vuoksi, että yhden RSV: n lunastushinta on 1 dollari. Jos hinta avoimilla markkinoilla laskee 0,98 dollariin, kannustetaan ostamaan RSV: tä avoimilta markkinoilta ja lunastamaan se älykkääseen sopimukseen 1 dollarin arvosta vakuusmerkkejä. Se jatkuu, kunnes avoin markkina-arvo palaa dollariin, jolloin RSV-tunnusten ostaminen ja lunastaminen ei ole enää kannattavaa.

Vakauttava RSV

Yksinkertainen selitys siitä, kuinka RSV-tunnus ylläpitää vakaan arvon. Kuva Reserve Protocol -blogin kautta.

Jos kysyntä kasvaa ja RSV: n hinta nousee, sama mekanismi palauttaa hinnan vakaaseen tapiinsa. Esimerkiksi jos lisääntynyt kysyntä saa RSV: n hinnaksi avoimilla markkinoilla 1,02 dollaria, välittäjät astuvat sisään ja ostavat vasta lyödyn RSV: n 1 dollaria ja myyvät sen sitten avoimilla markkinoilla voittoa varten. Tämä jatkuu, kunnes kaikki RSV-myynnit laskevat hinnan avoimiin markkinoihin 1 dollariin.

Varausoikeuksien tunnus (RSR)

Ekosysteemin toinen tunnus on Reserve Rights Token (RSR). Tällä tunnuksella on kaksi ensisijaista toimintoa Reserve Protocolissa:

 1. Se on hyödyllinen tunnus, jonka avulla haltijat voivat äänestää hallintoehdotuksista.
 2. Se auttaa pitämään RSV-arvon 1 dollarin tavoitehinnassa.

Toisin kuin stablecoin RSV, RSR-tunnus on epävakaa. Niitä on tarjottu sijoittajille, ja tuotot rahoittavat Reserve Protocol -hanketta. Vaikka RSR on epävakaa, sitä käytetään myös takaamaan RSV: n vakuusaste ja tappi.

VarausTokenVakaus

Vuokaavio, joka kuvaa Reserve-tunnuksen vakauttamista. Kuva Reserve Protocol -sivuston kautta.

RSR: ää käytetään myös verkon pääomapohjan vahvistamiseen, jos Reserve’s Holvissa olevat varat laskevat milloin tahansa eikä niitä voida enää täysin vakuudella olemassa olevalla RSV: llä. Seurauksena on, että kun RSV: n kokonaismäärä kasvaa, kiertävien RSR-merkkien määrä vähenee. Tämä johtuu siitä, että esitetyt arbitraasimahdollisuudet voivat hyödyntää vain RSR-haltijat, jotka sitten ratkaisevat myymällä RSR: n.

Varadollari (RSD)

Kolmas tunnustyyppi on Varan dollari (RSD). Tätä tunnusta ei mainittu valkoisessa paperissa, mutta joukkue on maininnut sen. RSD: n oli tarkoitus olla keskitetty ja tuettu 1: 1 Yhdysvaltain dollarilla, kiinnitettynä 1: 1 Yhdysvaltain dollariin. Sen piti olla ensimmäinen myönnetty tunnus, mutta joukkue hyppäsi sen yli ja antoi ensin RSV: n. Tuolloin he sanoivat julkaisevansa edelleen RSD: tä, mutta siitä on vähän puhuttu heinäkuusta 2019 lähtien.

Varapöytäkirjan nykytila

Varaprotokolla on jo julkaissut mobiilisovelluksensa useissa Etelä-Amerikan maissa, ja heidän mukaansa tyypillisiä käyttäjiä lokakuussa 2020 ovat Venezuelan yritysten omistajat ja tavalliset ihmiset, jotka hyötyvät varaprotokollan mahdollistamista matalan kitkan kaupoista. He hyötyvät myös kyvystä säästää ja käydä kauppaa muussa valuutassa kuin Venezuelan voimakkaasti inflaatioon perustuva peso.

Varausprotokollan käyttö antaa heille mahdollisuuden käteistä sisään- ja uloskirjautumiseen käyttämällä pankkisiirtoja, jos he haluavat, tai käyttämällä Paypalia tai Zelleä. Prosessi on melko yksinkertainen. Käyttäjä rahoittaa ekosysteemiin pyytämällä RSV: n ostamista sovelluksessa. He suorittavat siirron haluamallaan tavalla, ja siirto menee yhdelle varaprotokollaverkon kauppiaille, jotka täyttävät pyynnön lähettämällä RSV: n. Käyttäjä voi sitten käyttää RSV: tä haluamallaan tavalla, ja jos hän haluaa maksaa myöhemmin, hän yksinkertaisesti käyttää samaa prosessia päinvastoin.

Varauskauppa

Jotkut varat, joita voidaan käyttää vakuuksiin. Kuva Reserve Protocol -sivuston kautta.

Projektilla on jo kasvava käyttäjäkunta, mutta se on vasta alku Reserve Protocol -tiimille. Suunnitelma on laajentaa verkkoa maihin ympäri maailmaa. Lisäksi on tarkoitus lisätä muita toimintoja, kuten korttimaksujen käsittely, automaattinen valuutanvaihto, palkanlaskenta ja paljon muuta.

Tietenkin kaikki suunniteltu on rakennettu aiemmin, mutta ei kaikki yhdessä eikä blockchainissa. Lisäksi sanassa on monia paikkoja, jotka on suljettu pois pääsystä näihin perusrahoituspalveluihin.

Sitä ei ole vielä osoitettu, mutta Reserve Protocol -tiimi uskoo, että kokonaisia ​​talouksia voidaan hoitaa kryptovaluutoilla. Ja että käyttämällä per-to-peer-lähestymistapaa he poistavat valvonnan ja sääntelyn, joka usein liittyy rahoitusjärjestelmiin. Mikään kolmas osapuoli ei voi seurata näitä P2P-tapahtumia, ne ovat nimettömiä, ja hallitusten on melkein mahdotonta hallita pääomavirtaa näissä P2P-tapahtumissa.

Kilpailuetu

On tunnettua, että nykyään olemassa olevat kryptovaluutat ja digitaaliset hyödykkeet ovat luonteeltaan erittäin epävakaita. Tämän vuoksi on jo olemassa lukuisia stablecoineja, jotka on kehitetty tarjoamaan kryptovaluuttakauppiaille ja haltijoille luotettavampia pitkän aikavälin hintoja.

Joitakin suurimmista stablecoin-projekteista ovat Tether (USDT), True USD (TUSD), Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC) ja Binance Coin (BUSD). Kaikki nämä ovat vakuudeksi vakaa kolikkonsa Yhdysvaltain dollarilla. Lisäksi on useita hankkeita, joissa ei käytetä Yhdysvaltain dollaria vakuusmenetelmänä. Näitä ovat DAI MakerDAO: lta ja tietenkin RSV the Reserve stablecoin from the Reserve Protocol.

StableCoinUseCases

Joitakin käyttötarkoituksia Stablecoinsille. Kuva Changellyn kautta blogi.

Parhaat kilpailijoiden arviot (lokakuu 2020):

 • Tether – arvo 16,5 miljardia dollaria
 • USD-kolikko – arvo 2,9 miljardia dollaria
 • Maker DAO / DAI – arvoltaan 940 miljoonaa dollaria
 • Binanssi USD – 710 miljoonaa dollaria
 • HUSD – 272 miljoonaa dollaria
 • Todellinen USD – arvoltaan 250 miljoonaa dollaria
 • Paxos Standard – arvoltaan 245 miljoonaa dollaria

On mahdotonta sanoa, kuinka RSV vertaa kilpailijoihin, koska kiertäviä toimitustietoja ei ole saatavilla, joten Coinmarketcap.com-sivustolla ei ole markkina-arvoa. Varaprotokollaryhmä on sanonut selkeästi haluavansa tulla maailman vakaan kolikoksi. Lisäksi he ovat kiinnostuneita laajentamaan ekosysteemiä sisällyttämään joukon krypto-valuuttoja, mukaan lukien sellaiset, joita voidaan säilyttää pitkään arvovarastona. Lisäksi voisi olla valuuttoja, jotka tukevat kasvavaa dApp-taloutta.

Lanseeraamalla korkean inflaation maissa kuten Venezuelassa ja Argentiinassa ja kohdentamalla kehittyviä markkinatalouksia joukkue uskoo pystyvänsä saamaan kilpailuedun. Tämä pätee varmasti näihin maihin, mutta on vielä nähtävissä, onko se totta maailmanlaajuisesti.

Varaprotokollaryhmä

Yksi vaikuttavimmista asioista Reserve Protokollassa on joukkue. Heillä on uskomaton taitopaketti ja erittäin vaikuttava valtakirja. Kolmen perustajaryhmän vuonna 2018 perustaman ryhmän jälkeen joukkue on kasvanut 10 tunnetuksi jäseneksi.

Näillä 18 henkilöllä on työkokemus Alphabetissa, Impossible Foodsissa, Teslassa, IBM: ssä, OpenAI: ssa, Hashgraphissa, Jane Goodall -instituutissa ja MIRI: ssä. Näiden 10 varaprotokollan verkkosivustolla luetellun lisäksi on joukko tuntemattomia jäseniä, joita ei ole luettelossa sijaintinsa tai siksi, että he eivät halua henkilöllisyytensä tiedettävän.

VarausProtokollaryhmä

Jotkut varaprotokollaryhmän jäsenistä. Kuva Reserve Protocol -sivuston kautta.

 • Nevin Freeman (Perustaja & TOIMITUSJOHTAJA): Nevin on varaprotokollan ensisijainen perustaja ja toimii projektin toimitusjohtajana, joka valvoo strategiaa, oikeudellista ja tiimin koordinointia Reservessä. Ennen Reserve Protocolin perustamista Nevin oli sarjayrittäjä ja oli Paradigm Academy, Metamedin ja RIABizin perustaja. Häntä ajetaan löytämään tapoja ratkaista ongelmia, jotka estävät ihmiskuntaa saavuttamasta täyttä potentiaaliaan. Hän on erityisen huolestunut tekniikan aiheuttamista pitkäaikaisista riskeistä, etenkin tekoälyn kehittämisen ongelmista.
 • Matt Vanhin (Perustaja & CTO): Matt on varaprotokollan teknologiajohtaja ja hän suunnittelee, analysoi ja valvoo pöytäkirjaa sekä on varaprotokollan toteutuksen arkkitehti. Ennen reserviprotokollan perustamista hän oli insinööri Alphabetissa, IBM: ssä ja Quixeyssä.
 • Miguel Morel (Perustaja): Miguel oli aiemmin vastuussa operatiivisista strategioista Reserve Protokollassa ja vaikka LinkedIn-profiilinsa osoittaa hänelle edelleen projektin mukana, häntä ei enää ole lueteltu Reserve Protocol -tiimisivulla. Näyttää siltä, ​​että hän on siirtynyt perustamaan uuden yrityksen, mutta siitä ei tiedetä mitään, koska se on “varkain startup”.

Muita tiimin jäseniä ovat Charlie Smith liiketoiminnan kehittämisessä, Jesper Ostman ja Taylor Brent protokollan kehittämisessä, Cathleen Kilgallen talousjohtajana, Mark Lee Legalissa ja Erika Campbell Onsite Operationsissa.

Johtopäätös

Blockchain-tekniikka on kehittymässä, ja kryptovaluuttoihin liittyvä talous kasvaa ja kypsyy, mikä vaikeuttaa yhden projektin erottumista muista. Varaprotokolla kilpailee suuren joukon stablecoineja vastaan ​​ja pyrkii tulemaan hallitsevaksi stablecoiniksi maailmanlaajuisesti. Sillä on tältä osin monia haasteita, mutta siinä on uskomattoman vahva ja lahjakas joukkue, joka on sitoutunut hajautetun, globaalin, digitaalisen ja vakaan valuutan luomiseen..

Tiimi tulee vaikuttavasta joukosta suuria teknologiayrityksiä, ja tiimi on erittäin intohimoinen projektin toteuttamiseksi. Ryhmään kuuluu myös joitain neuvonantajia, joilla on vaikuttava valtakirja, mukaan lukien rahatalouden ekonomisti Garett Jones ja entinen SEC: n komissaari Paul Atkins. Tiimi on pystynyt turvaamaan joidenkin tunnettujen sijoittajien tuen, mukaan lukien Paypalin perustaja Peter Thiel, Coinbase Ventures -yritysrahasto ja YCombinatorin perustaja Sam Altman.

Varausoikeudet

Kuva kautta Varausoikeuksien blogi

Suorilta sijoittajilta saadun vakavan rahoituksen lisäksi projekti toimii rahoituspalvelu- ja maksualalla, joka on edelleen nopea kasvu ja jolla on valtavat mahdollisuudet, kun sisällytät miljardeja pankkitonta ja alipankkittua kaikkialla maailmassa..

Tiimillä on edessään merkittävä haaste tulla markkinoille kohdistamalla suoraan korkean inflaation maihin ja kehittyviin markkinoihin. On melko suuri tehtävä kehittää maailmanlaajuinen verkosto kauppiailta ja käyttäjiltä, ​​jotka sitoutuvat käyttämään RSV-tunnuksia. Tiimi työskentelee etukäteen, mutta maailmanlaajuisen vetovoiman saaminen on valtava sitoumus ja voi hidastaa projektin etenemistä tulevina kuukausina ja vuosina.

Kaikki tämä tarkoittaa, että projekti on erittäin spekulatiivinen, ja tiimi todennäköisesti oppii uusia asioita ja kääntyy uusiin suuntiin projektin kasvaessa. Olemme jo nähneet tämän, kun joukkue päätti ohittaa keskitetyn vakuuden Yhdysvaltain dollarilla ja siirtyi oikealle vakuudelle korilla muita vakuudellisia omaisuuseriä. Epäilemättä itse hankkeen monimutkaisuus yhdistettynä vaikeuksiin, joita aiheutuu työskentelystä taloudellisesti tehottomissa maissa, luo ennakoimattomia kysymyksiä, joihin on puututtava.

Varanto on jo edistynyt merkittävästi, mutta kyseessä on hyvin pitkän aikavälin projekti. Ei ole sanottavaa, milloin projekti voi alkaa siirtyä täysin itsenäiseksi ja hajautetuksi, mutta niille, jotka ovat samaa mieltä projektin filosofisista näkökulmista ja siitä, mitä he yrittävät saavuttaa, voidaan antaa ostamalla ja pitämällä RSR-hallinnointitunnuksia. Jos hanke saavuttaa tavoitteensa, se voi olla erittäin kannattava pitkäaikainen investointi, mutta sitä on pidettävä pitkälle kehitettynä nykytilanteessa.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me