Uusi vaihtoehto kauppiaille LocalBitcoinCash.org -sivustolla

Monet cryptocurrency -yhteisön käyttäjät ovat tietoisia keskitetyistä pörsseistä, joissa he voivat ostaa ja myydä kolikoitaan suoraan alustalla.

Tämä perustuu keskitettyyn pörssiin, kun tarjotaan sinulle markkinakurssi ja sovitetaan tilauksesi toisessa päässä olevan myyjän kanssa.

On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja, joita Bitcoin-kauppiaat ovat käyttäneet useita vuosia. Nämä ovat vertaisverkkokauppaa (P2P), joissa voit kommunikoida ja järjestää sopimuksen suoraan kollegasi kanssa.

Yksi vakiintuneimmista P2P-kaupankäyntisivustoista tällä hetkellä Localbitcoins. Ne ovat olleet olemassa vähintään 5 vuotta ja ovat kasvaneet huomattavasti.

Nyt on olemassa vaihtoehto, joka on kasvanut, mikä helpottaa Bitcoin Cashin (BCH) kauppaa.

Mikä on paikallinen kauppias?

Paikalliset kauppiaat ovat Bitcoin-ostajia / myyjiä, jotka voivat toimia yhteisössäsi. He yleensä käyvät kauppaa suoraan kanssasi ja maksavat sinulle enimmäkseen perinteisin keinoin.

Paikalliset kauppiaat voivat lähettää sinulle rahaa pankkitilillesi, he voivat käyttää postimaksuvaihtoehtoa, kuten Western Union, tai he voivat turvautua fyysiseen tapaamiseen ja todella vaihtaa käteistä kolikoihin.

Tämä on joskus valittu tapa toimia muiden kanssa. Käyttäjien ei tarvitse täyttää erilaisia ​​mielivaltaisia ​​ehtoja vaihdossa, ja rahat maksetaan yleensä välittömästi.

Vaikka paikallisia kauppiaita halveksitaan usein siltä, ​​että heillä on jotain salattavaa, paikallisten kauppiaiden on toiminut laillisesti.

Yksi näistä on tapaus, kun maassa ei ole keskitettyjä vaihtovaihtoehtoja. Tässä tapauksessa paikalliset kauppiaat voivat täyttää asiaankuuluvan tarpeen olemalla ainoa ostaja / myyjä, joka on avoin muille kryptovaluutan käyttäjille.

Paikallisen BCH: n tarve

Jokainen, joka on viime aikoina seurannut keskustelua Bitcoin Corein ja Bitcoin Cashin välillä, tietää, että yksi BCH: n BTC: n perusteluista on alhaisemmat palkkiot ja nopeammat transaktioajat.

Tämä ei ole paennut paikallisia kauppiaita. Pienempien tapahtumien kustannukset ja transaktioajat voivat estää vaivatonta kauppaa.

Siten, Localbitcoincash.org (LBCH) luotiin.


Viime vuoden lokakuussa käynnistetyn palvelun tarkoituksena on tuoda yhteen paikalliset kauppiaat, jotka haluavat tehdä kauppaa Bitcoin Cashin kanssa.

Localbitcoin-käteissivut

Platformin kotisivu – Lähde: localbitcoincash.org

Alustamisensa jälkeen foorumi on nähnyt paljon kasvua lukuisilta alueilta. Kaupan koot ovat myös olleet melko erilaisia ​​vaihdellen noin 0,01 BCH: sta yli 20 BCH: iin.

Alusta haluaa myös laajentaa ulottuvuuttaan maihin, joita taloudelliset vaikeudet painostavat sorrollisissa järjestelmissä.

Esimerkiksi sivuston luoja, kaveri nimeltä “Eric”, julkaisi äskettäin venezuelalaiselle ala-Reddit kysyä maan ihmisiltä, ​​onko heillä kysyttävää häneltä. Hän jatkoi:

Ymmärrän Venezuelan huonon tilanteen ja olen ollut todella huono aiemmin ja nälkäinen monta vuotta, olen kokenut kivun itse – uskon, että bitcoin-käteinen voi ratkaista joitain näistä ongelmista

Joitakin LBCH-ominaisuuksia

Paljon kuten Paikalliset Bitcoins, on olemassa vaihtoehtoja tehdä pankkisiirto, käyttää escrow-palvelua tai järjestää paikallinen tapaaminen kauppiaan kanssa. Jälkimmäinen näyttää olevan eniten käytetty vaihtoehto.

Sivustolla on myös hakemistohakukone, joka listaa kaikki paikalliset yritykset, jotka hyväksyvät Bitcoin-käteisen maksuvälineenä.

Localbitcoincash-yritystiedot

Etsi paikallisia BCH-yrityksiä – Lähde: localbitcoincash.org

Vakiovaihtoehtojen lisäksi LBCH-alustaan ​​on sisällytetty muutamia lisäominaisuuksia, jotka on vielä hyväksyttävä paikallisissa Bitcoins-vastineissa.

Esimerkiksi on vaihtoehto, jossa joku voi lähettää BCH: n toiselle alustalle, jos hänellä on sähköposti. Tämä on samanlainen kuin Coinbasen sähköpostitapahtuman esimerkki.

On myös asiakastukinumero, josta voi olla apua kaikissa riitojenratkaisuissa, jotka todennäköisesti syntyvät kaupan erimielisyyksien vuoksi.

Jatkuva kehitys

Yksi Ericin kunnianhimoisemmista suunnitelmista on integroida “ei maksuja muotoileva / muuttava” -sovellus alustalle. Tämä ilmoitettiin BTC Reddit.

Se nimetään Bitcoin-käteisenä, ja altcoin-kauppiaat voivat muuntaa omistuksensa Fiat-valuutaksi BCH: n avulla. Tämä voisi lisätä BCH: n omaksumista.

Eric väitti, että tavoitteena oli siirtyä sovellukseen lähipäivinä ja aloittaa joillakin nestemäisimmillä altcoineilla, erityisesti Bitcoinilla, Litecoinilla, Dashilla ja Etheruemilla.

Tämän sovelluksen käyttöönoton lisäksi Eric haluaa työskennellä verkkosivuston suunnittelussa ja tehdä siitä visuaalisesti houkuttelevamman / käytännöllisemmän.

Monet muut paikalliset vaihtoehdot

Jos LBCH on yksi asia, se on, että krypto-valuutan käyttäjien on ehdottomasti pystyttävä kauppaan P2P-tavalla.

Itse asiassa useilla muilla altcoineilla, kuten Ethereum ja Monero, paikalliset P2P-alustat ovat lisääntyneet ja niiden volyymit ovat kasvaneet.

Vaikka jotkut ihmiset saattavat käyttää paikallista kauppaa tekosyynä turhien toimintojen tekemiselle, on joukko rehellisiä käyttäjiä, jotka haluavat mieluummin paikallisen kaupan suhteellisen nimettömyyden..

Jos aiot harjoittaa paikallista P2P-kauppaa, varmista, että olet suorittanut due diligence -tutkimuksen ja harjoittavat kauppiasi laillisella tavalla.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me