Uusi kryptovaluutan kansalaisuuskolikko lanseerattu

Kansalaiskolikko on uusi kryptovaluutta sijoitusmuuttoalalle, joka tarjoaa kansalaisuus- ja oleskeluohjelmia korkean nettovarallisuuden omaaville sijoittajille ja perheille.

Kansalaiskolikko on ensimmäinen laatuaan digitaalinen valuutta, joka mahdollistaa välittömät maksut kenelle tahansa, missä tahansa päin maailmaa, halvemmilla, nopeammilla ja tehokkaammilla digitaalisen valuutan maksuilla sijoitusmuuttoalalle.

Kansalaiskolikko on tällä hetkellä kokeellinen digitaalinen valuutta, joka perustuu blockchain-tekniikkaan ja joka on suunniteltu mullistamaan koko sijoitusmuuttoala ja mahdollistamaan välittömät maksut kenelle tahansa, kaikkialla maailmassa. Kansalaiskolikko käyttää vertaisverkkoketjutekniikkaa toimiakseen ilman keskusviranomaista: verkko suorittaa liiketoimien hallinnan ja rahan liikkeeseenlaskun yhdessä..

Kansalaisuuden kolikon lähdekoodi on johdettu Bitcoin / Litecoin-lähdekoodista. Alan ammattilaiset voivat yhdessä ylläpitää ja ylläpitää Citizenship-kolikkoverkkoa, työskennellä ja tehdä yhteistyötä ilman välittäjien tai välittäjien tarvetta.

Yhden kansalaisuusrahan arvo on sidottu euron arvoon.

1 CTZ (¢) = 1 EUR (€)

Kansalaisuuden kolikon luoja Balakrishnan sanoi:

Salausvaluutat on asetettu mullistavan kaikki toimialat tulevaisuuteen, koska ne ovat halvempia, nopeampi ja ratkaisevat paljon ongelmia. Kansalaiskolikko on jännittävä uusi tekniikka sijoitusmuuttoalalle

Kansalaiskonsultit, edustajat, kiinteistöyhtiöt, asianajotoimistot ja jopa hallitukset voivat päättää hyväksyä kansalaisuuskolikot tulevaisuudessa maksutasona kansalaisuuteen tai maahanmuuttoon liittyviin oikeudellisiin palveluihin. Kansalaiskolikkoprojektin lähdekoodi on saatavilla ilmaiseksi avoimen lähdekoodin lisenssillä CBI / RBI-alan ammattilaisille.

Kansalaisuuskolikko tukee myös muita suuria kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple ja Litecoin, jotka voidaan vaihtaa euron hintaan. 1%.

Kaikkiin tapahtumiin sovelletaan AML / KYC-sääntöjä. Maksutapahtumat voidaan vahvistaa lohkoilla 10–15 minuutin kuluessa, ja maksut ovat vähäpätöisiä verrattuna pankkien perimiin maksuihin. Esimerkiksi 100 000 CTZ-kolikon lähettämisestä maksu on 0,0015 CTZ-kolikkoa.

Sijoitusten muuttoliike

CBI / RBI-järjestelmät tarjoavat tien kansalaisuuteen kiinteistösijoitusten avulla Euroopassa ja Karibialla varakkaille sijoittajille. Ulkomaisille sijoittajille myönnetään pysyvä asuinpaikka vastineeksi ostamalla asuin- tai liikekiinteistö Portugalissa, Espanjassa, Kyproksella, Kreikassa ja Yhdysvalloissa (EB-5).

Tällä hetkellä yli 20 maassa on kansalaisuus- ja asuinpaikkaohjelmia, jotka tarjoavat sijoittajaviisumia kiinteistösijoitusten tai pääomasijoitusten kautta ja jotka vaativat vähintään 250 000 euroa tai enemmän.

  • Eurooppa: Espanja, Portugali, Kreikka, Malta, Kypros, Belgia, Alankomaat, Latvia, Italia, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Bulgaria
  • Oseania: Australia, Uusi-Seelanti, Vanuatu
  • Amerikka: Yhdysvallat (EB5), Kanada (Quebec), Bahama
  • Karibia: Dominica, Antigua ja Barbuda, Saint Lucia, St Kitts ja Nevis, Grenada
  • Lähi-itä: Jordania, Turkki
  • Aasia: Thaimaa, Malesia

Rajoitettu erä

Kansalaiskolikko on rajoitettu 105 miljoonan kolikon kokonaismäärään, ja tarjonta puolittuu neljän vuoden välein. Kansalaisuuskolikot voidaan vaihtaa fiat-valuutaksi, kuten Euro, pienestä 1%: n vaihtopalkkiosta talon sisäisen kansalaisuusvaihtomme kautta. Kaikkiin estoketjutapahtumiin sovelletaan AML / KYC-sääntöjä.

Kiinteistöt

Kansalaisuusraha voidaan hyväksyä myös kiinteistöjen ostamiseen kehittäjiltä, ​​jotka edistävät kansalaisuus- ja oleskeluohjelmia.

Sijoitusmuutto-ohjelmia tarjoavat kiinteistöyhtiöt voivat lisätä kiinteistöjen myyntiä hyväksymällä kryptovaluutan, kuten Citizenship-kolikon, muiden kryptovaluuttojen kanssa sen nopeuden ja halvempien tapahtumakustannusten vuoksi ilman välittäjien osallistumista.

Esimerkiksi miljoonan kansalaisuuskolikon siirto miljoonasta eurosta vastaa vain 0,40 CTZ: tä transaktiomaksuna, ja tapahtumat vahvistetaan 10–15 minuutissa. Tulevaisuudessa kansalaisuusraha voidaan hyväksyä digitaalisena maksuna maahanmuutosta ja kansalaisuuteen liittyvistä palveluista useissa maissa.

Alkuperäinen rahoitus

Kansalaisuus-kolikon käynnistys on vielä kehityksen alkuvaiheessa. Startup suunnittelee keräävänsä miljoona euroa toimintaansa huhtikuussa alkaneen ICO: n kautta. Phase1-ICO, joka alkoi avautua 19. lokakuuta, pyrkii keräämään 10 miljoonaa euroa oman kansalaisuuspörssimme perustamiseksi ja ylläpitämiseksi salauksen ja fiat-valuuttojen kaupassa..

Rahoitus ei ole pakollista, koska lähdekoodi on ilmainen, ja toivottavasti tulevaisuudessa CBI / RBI / EB-5-teollisuus kehittää ja toteuttaa kansalaisuuskolikon alan standardina kryptovaluuttana.

Ilmainen ohjelmisto

Citizenship coin on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on saatavilla kansalaisuuskonsultteille, edustajille, hallituksille, asianajotoimistoille ja kiinteistökehittäjille CBI / RBI / EB-5-teollisuudessa. Kansalaiskonsultit, kiinteistökehittäjät, asianajotoimistot ja jopa hallitukset voivat päättää hyväksyä kansalaisuuskolikon alan vakiomuodoksi salaukseksi tulevaisuudessa.

Ilmaiset kolikot

Osana alkuperäistä kampanjaa tarjoamme ilmaisia ​​1000 kansalaisuuskolikkoa kullekin 50 ensimmäiselle. Yhteensä 50000 kansalaisuuskolikkoa jaetaan ilmaiseksi yleisölle. Ota meihin yhteyttä kautta verkkosivusto.

Valkoinen paperi

Lataa meidän Valkoinen paperi.

Tietoja kansalaisuuskolikosta

Kansalaiskolikon on kehittänyt Ajax Software LLC Unkarissa, Budapestissa.

Kuva kansalaisuuskolikon kautta

Kolikkotoimiston ei pidä hyväksyä lehdistötiedotteen julkaisemista tällä sivulla. Asiakkaiden tulisi tehdä oma tutkimus ennen varojen sijoittamista mihin tahansa yritykseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me