Ultimate Guide for Crypto Trading Bots [Päivitetty 2020]

>

Salauskauppaboteista on tullut kuuma aihe miljoonille kryptovaluutan käyttäjille ympäri maailmaa. Etsitään tapoja automatisoida strategiaansa ja ylittää markkinat. Kun olet upottanut varpaasi ensimmäistä kertaa näille kiehtoville markkinoille, olet varmasti löytänyt viitteitä kaupankäyntiroboteista. Seuraavaksi kattava opas toimii lopullisena resurssina aloittaessasi helpottamaan matkaa kryptovaluuttakauppaboteihin.

Siihen mennessä, kun olet tehnyt tämän oppaan, ymmärrät paremmin, miksi kaupankäyntirobotit ovat hyödyllisiä, vaan kuinka rakentaa omat kaupankäyntirobotit, mitkä kaupankäyntirobotit johtavat tällä hetkellä markkinoita, ja mitä määriteltäviä ominaisuuksia on syytä etsiä, kun valitset kaupankäynnin botti.

Tukeakseen edelleen kauppabottimarkkinoita olemme rakentaneet Telegram-ryhmäämme suurimman kauppabottiharrastajien ja käyttäjien yhteisön.. Liity sähkeeseemme pysyä ajan tasalla kaikista bottien kaupankäyntiin liittyvistä asioista.

Kopioi maailman parhaat kauppiaat

Tällä hetkellä tuhansia aktiivisia kauppiaita hallinnoi salkkua Binancella. Nämä kauppiaat ovat alan kehittyneimpiä kauppiaita.

Contents

Johdanto kaupankäyntiroboteihin

Kryptovaluuttakauppabotti on ohjelmisto, joka käy automaattisesti kauppaa pörsseissä. Sen sijaan, että kukin kauppa syötetään manuaalisesti pörssiin, kaupankäynnin botti voi käyttää tietoja käyttäjien vaihtotililtä ja sijoittaa kaupat automaattisesti. Prosessia hallitaan tietokoneiden kautta, mikä tarjoaa nopeuden ja tarkkuuden, joka ei ole mahdollista ihmisten kanssa.

Strategiat, joita nämä botit toteuttavat, pystyvät tekemään kaikkea kaupankäynnistä mukautettujen indeksointistrategioiden rakentamiseen edistyneeseen reaaliaikaiseen arbitraasiin pörsseissä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Jokainen kaupankäynnin botti toteuttaa yleensä kaupankäyntistrategian, joka perustuu sovelluskehittäjän luomiin algoritmeihin.

Kuinka kaupankäyntirobotit toimivat

Kryptovaluuttakauppabotit työskentelevät pääsemällä käyttäjän vaihdon tietoihin. Jokainen käyttäjä voi tarjota pääsyn tililleen kauppabotille antamalla botille API: n julkisen avaimen ja API: n yksityisen (AKA: n salaisen) avaimen. Näitä kahta tietoa käytetään keinona kertoa vaihdolle, että botilla on sinulta lupa käyttää vaihtotilitietojasi.

API-avaimet

API: t ovat tapa, jolla pörssin ulkopuolella olevat sovellukset tai palvelut voivat käyttää keskuksen tietoja tai ominaisuuksia. Näiden sovellusliittymien kautta kaupankäyntirobotit voivat pyytää uusinta markkinatietoa, käydä kauppaa käyttäjälle tai kerätä tietoja käyttäjän tilillä olevien varojen määrästä. Pääsy käyttäjän tilille myönnetään vain, kun käyttäjä antaa nimenomaisesti sovellusliittymäavaimet. Pääsy voidaan milloin tahansa peruuttaa poistamalla keskuksen API-avaimet, mikä tarjoaa turvallisen tavan hallita aina sitä, kuka tai mikä voi käyttää vaihtotiliäsi. Näiden API-avainten löytäminen kustakin vaihdosta voi olla hankalaa, joten käytä oppaat ohjekeskuksessamme siirtyäksesi vaihtotiliesi linkittämisestä kaupankäyntiroboteihin.

API-avaimen asetukset

Bottien kaupankäynnin sovellusliittymäavaimilla on yleensä useita erilaisia ​​asetuksia. Bottien kaupankäynnissä vaaditut kaksi perusasetusta ovat kyky kerätä saldotietoja vaihto-tililtäsi sekä kyky käydä kauppaa. Jokainen pörssi tarjoaa vaihtelevaa hallintaa näille kahdelle parametrille, mutta yleensä kaikkien näiden kahden luokan asetusten tulisi olla sallittuja kaupankäynnin botille.

Huomaa, että mikään kaupankäynnin botti ei yleensä vaadi pääsyä ”Nosta” -varoihin. Jos kaupankäynnin botti vaatii tämän käyttöoikeuden, ole erittäin epäröivä luottamus tähän kauppabottiin. Tuloksena voi olla, että menetät kaikki varat.

Bottien kaupankäynnin tarkoitus

Bottien kaupankäynnin päätarkoitus on automatisoida toimia, jotka ovat joko liian monimutkaisia, aikaa vieviä tai vaikeasti suoritettavia manuaalisesti. Näiden tehtävien kehittyneisyys vaihtelee yhden kaupankäyntistrategian automatisoinnista yhdellä kaupankäyntiparilla aina kauppojen älykkääseen reitittämiseen minkä tahansa omaisuuden välillä monipuoliselle salkulle. Ilman jatkuvaa työtä jotkut robotit voivat antaa käyttäjien toteuttaa täydellisen salkunhallintastrategian, mikä säästää valtavasti aikaa. Sen sijaan että robotit vaatisivat sinua olemaan jatkuvasti verkossa kaupankäynnin manuaaliseksi asettamiseksi ja salkun säätämiseksi, botit voivat hallita strategian toteuttamista päivällä tai yöllä.

Laadukkaat kaupankäyntirobotit voivat säästää rahaa tarjoamalla parannuksia manuaalisesti toteutettuun strategiaan. Botit keräävät tietoja nopeammin, tarkemmin tilauksia tehdessään ja voivat murskata numeroita nopeammin kuin kukaan ihminen.

Milloin käytetään kaupankäyntirobotteja

Bottien suhteen mahdollisuudet ovat rajattomat. Tasapainottamista, salkunhallintaa, tiedonkeruuta, älykästä tilausten reititystä tai mitä tahansa välissä on botteja. Mitä tahansa haluat tehdä, siellä on todennäköisesti botti jonnekin, joka tekee sen.

Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi käyttää erikoistunutta bottia jokaisen pienen tehtävän suorittamiseen. Itse asiassa se olisi varmasti enemmän työtä kuin vain itse tekeminen. Tavoitteena on löytää suuria tehtäviä, jotka kuluttavat eniten aikaa tai ovat monimutkaisimpia toteuttaa itse. Nämä tehtävät ovat kypsiä valinnoille, kun on kyse automatisoinnista kaupankäyntiroboteilla. Voit silti suorittaa manuaalisesti tehtävät, jotka ovat harvinaisia ​​tai helppoja.

Ennen kuin aloitamme botin etsimisen, ajattele kryptovaluuttakaupan hankalia puolia sinulle. Harkitse jokaista tehtävää, jonka teet koko päivän. Laadi pieni luettelo suurimmista tehtävistä, jotka haluat automatisoida, jotta voit viettää vähemmän aikaa salausvaluuttasi kanssa.

Auttaaksemme sinua ajattelemaan tehtäviä, jotka voidaan automatisoida kaupankäyntiroboteilla, seuraavissa osioissa kuvataan erilaisia ​​tapoja, joilla kaupankäyntirobotit parantavat meitä, alhaisia ​​ihmisiä. Harkitse näitä näkökohtia löytääksesi täydelliset tehtävät automaatioon.

Toistuvat tehtävät

Toistuvat tehtävät imevät. Saman asian tekeminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​tarkoittaa vain sitä, että kulutat enemmän aikaa siihen tehtävään kuin on tarpeen.

Kuvittele, että liimatyön kopioiminen oli tosielämän tapa. Pohjimmiltaan, kopioi tekemäsi työ ja toista se uudelleen seuraavan kerran.

Tätä teemme periaatteessa kaupankäynnin botin kanssa. Kun teet työn yhden kerran asettamalla sen kaupankäynnin botin kanssa, voit sitten kopioida työn uudestaan ​​ja uudestaan ​​ajan loppuun saakka. Olisit oikeassa innostuessasi tästä konseptista.

Kuvittele, että luet Tämä artikkeli joka havaitsi, että yhden tunnin tasapainottaminen ylitti historiallisesti vaihtoehtoiset tasapainotaajuudet. Nyt haluat tasapainottaa salkusi joka tunti. Tämä tarkoittaisi tunnin välein, sinun on laskettava kunkin salkkuasi sisältävän omaisuuden prosenttiosuudet, määritettävä optimaaliset kaupat, suoritettava kaupat ja pysyttävä verkossa koko ajan. Olkaamme rehellisiä, se on mahdoton tehtävä. Vaikka se olisi mahdollista, kuka tahansa järkevä henkilö menisi hulluksi toistamisen kanssa.

Botteilla ei ole ongelmia arkisen toistamisen kanssa. Itse asiassa tämä on yksi ensimmäisistä syistä, miksi ohjelmistosuunnittelijat automatisoivat tehtävän, tässä tapauksessa tasapainottamisen. Luo botti kerran ja automatisoi salkku ikuisesti. Ei enää toistuvia tehtäviä!

Tarkkuus

Kaupankäynti on tarkkuuspeli. Uudet kauppiaat eivät ehkä välitä epätarkkuudesta siirtyä positioihin ja pois mielijohteesta, mutta kokemuksen hankkiessa monet kauppiaat alkavat ymmärtää tarkkuuden tarpeen. Jokaisella kaupalla voi olla vaikutusta, joten valitse kaupat huolellisesti. Botteilla ei ole käsitystä olla varovainen, mutta ne ovat tarkkoja.

Tarkastellaan esimerkkiskenaariota. Oletetaan, että haluamme myydä DOGE: n, kun Bitcoinin hinta saavuttaa tarkalleen 100 000 dollaria. Tämän tekeminen manuaalisesti vaatisi uskomatonta taitoa ja kärsivällisyyttä. Tämän strategian toteuttaminen manuaalisesti johtaisi todennäköisesti siihen, että vahingossa puuttuisimme merkin ja myisimme DOGE: tä, kun Bitcoin osui 1001010 dollariin. Se ei ole huono, mutta se ei ollut strategia, jonka halusimme toteuttaa. Epätarkkuuden vuoksi emme päätyneet seuraamaan suunnitelmaa.

Tarkan strategian toteuttaminen on helppoa botille. Botti voi helposti seurata markkinoita tämän ehdon suhteen ja toteuttaa kaupan, kun aika on täsmälleen oikea. Botit ovat tarkka, nopea, ja luotettava tällaiselle toteutusstrategialle.

Aikaavievä

Jokaisella on tekemistä – elämä on kaoottista. Meillä ei ole aikaa olla tietokoneen äärellä joka herätyshetkellä varmistaaksemme, että salkku on tiellä.

Yhdessä edellisistä esimerkeistä keskustelimme salkun tasapainottamisesta joka tunti. Tämä on esimerkki asiasta, joka voi helposti kestää 15 minuuttia tai kauemmin jokaiselle tasapainotukselle. Jos sinulla on hajautettu salkku, se kestää vielä kauemmin. Tämä ei olisi vain toistuvaa, vaan myös aikaa vievää. Lukemattomat kaupankäyntistrategiat ovat tällä tavalla hankalia.

Kaupankäyntirobotit eivät ole sinun kaltaisiasi. Heillä ei ole mitään parempaa tekemistä. He haluavat vain toteuttaa nämä aikaa vievät strategiat puolestasi. Koska he ajavat tietokoneilla, laskelmat tapahtuvat hetkessä, kaupat prosessoituvat silmänräpäyksessä eivätkä koskaan väsy. Aikaa vieviä tehtäviä yksinkertaistetaan sitten asettamaan ja unohtamaan. Aikaa vievän tehtävän automatisointi voidaan tehdä määrittämällä muutama asia kaupankäyntirobotille ja antamalla kauppabotin toteuttaa strategia puolestasi.

24/7 markkinat

Kryptovaluuttamarkkinat eivät koskaan nuku. Ei hetkeksi. Pörssit eivät sulkeudu yöllä. Vaikka yksi vaihto menee alas huoltoa tai päivityksiä varten, verkossa on edelleen satoja kolinoita. Nämä 24/7 markkinat tekevät mahdottomaksi, että pystyt aina seuraamaan salkkuasi. Lopulta joudut nukkumaan, ja me kaikki tiedämme, että omaisuudella on affiniteetti polkumyyntiin heti, kun katsomme poispäin. Ainakin tuntuu siltä.

Kun huomaat, ettet voi aina olla valmis ryhtymään toimiin, on kaksi vaihtoehtoa: käsittele seuraamuksia, joita ei ole, kun käsittelet salkun kaikkia tilanteita, tai automatisoi strategiasi kaupankäynnin botilla. Useimmat valitsevat vaihtoehdon, jonka avulla he voivat nukkua helposti yöllä.

Tämä ei tarkoita, että strategiamme on oltava sama ympäri vuorokauden. Saattaa olla, että sinulla on salkkustrategia päivällä ja erilainen strategia yöllä, joka toimii salkun suojana nukkuessasi. Riippumatta strategiastasi, botit voivat auttaa sinua automatisoimaan strategian, jotta voit viettää vähemmän aikaa murehtimiseen “mitä jos”, kun makaat sängyssä yöllä.

Kaupankäynti on monimutkaista

Päivän päätteeksi, vaikka toistaminen, sitoutuminen aikaan ja tarkkuus eivät riitä ajamaan meitä kohti botteja, monimutkaisuus on edelleen olemassa. Joitakin strategioita olisi fyysisesti mahdotonta toteuttaa ihmiselle pelkän monimutkaisuuden vuoksi.

Otetaan esimerkkinä älykäs tilausten reititys. Vaatimukset kaupan tehokkaalle reitittämiselle lukuisien kaupankäyntiparien kautta älykkäästi ovat lukemattomat. Alusta alkaen meidän on valvottava jokaista kaupankäyntiparia pörssissä, jotta voidaan määrittää kaupan optimaalinen aika, omaisuuden määrä ja hinta. Seuraavaksi meidän on otettava huomioon aikarajoitukset reitityksen loppuun saattamiseksi ennen markkinaolosuhteiden muutosta. Sitten meidän on suoritettava kaupat tosiasiallisesti täyttämään tilauksen ensimmäinen vaihe. Lopuksi pyöristämme sen aloittamalla ylhäältä uudelleen, koska pystyimme siirtämään 100 dollaria vain viimeisessä järjestyksessä ja meidän on siirrettävä yhteensä 100 000 dollaria.

Kryptovaluuttakauppa on monimutkainen taitopaketti, jota kehitetään jatkuvalla itsensä parantamisella, virheiden voittamisella ja eteenpäin eteenpäin epävarmuuden edessä. Vaikka kokemuksemme onkin vyömme alla, jotkut strategiat eivät ole edes edistyneimpien kauppiaiden ulottuvilla, jos niitä yritetään manuaalisesti.

Monimutkaiset strategiat on automatisoitava kaupankäyntiroboteilla. Ilman näitä botteja strategia ei olisi mahdollista. Oppitunti on käyttää kaupankäyntirobotteja toteuttamaan kaupankäyntistrategioita, jotka ovat liian monimutkaisia ​​manuaaliseen toteuttamiseen.

Parhaat kaupankäyntirobotit

Tässä vaiheessa olemme luoneet yleisen käsityksen kaupankäyntiroboteista ja soveltuvista skoteista bottien käytöstä. On aika raaputtaa kutinamme löytää botit, jotka ovat hallinneet markkinoiden segmentin ja ovat valmiita tutkimiseen.

Kryptovaluuttatila on tullut lukemattomilla kaupankäyntiroboteilla. Joillakin maine on kyseenalainen, heiltä puuttuu laadukas infrastruktuuri tai ne eivät yksinkertaisesti toimi. Seuraava luettelo kaupankäyntiroboteista ovat johtavat kaupankäyntirobotit kryptovaluutta-tilassa. Jokainen lueteltu palvelu tukee ainutlaatuista markkinarakoa ja on vakiinnuttanut asemansa luotettavana resurssina kryptovaluutta-kauppiaille. Kokeile näitä botteja löytääksesi sinulle parhaiten sopivan.

Katkarapu – automatisoitu kaupankäynti & Salkun hallinta

Katkarapu on suurelta osin erotettu salausmarkkinoiden johtavasta salausvaluutan salkunhoitopalvelusta. Toisin kuin useimmat salkunhallintasovellukset, Shrimpy suorittaa aktiivisesti kauppoja, jotta voit toteuttaa salkunhallintastrategioita. Yksinkertaisin näistä strategioista on salkun tasapainottaminen ja salausindeksirahastojen luominen.

Katkarapuasiakkaat voivat myös osallistua sosiaaliseen kaupankäyntiin, joka on suunniteltu aloitteleville kauppiaille. Napin painalluksella sijoittajat voivat aloittaa kopioimalla tärkeimpien salauskauppiaiden kaupankäyntistrategiat.

Sen lisäksi, että salkkuasi hallinnoidaan käyttöliittymän kautta, Shrimpy tarjoaa kehittäjille myös käteviä vaihtoehtoja automatisoida strategiansa joko Shrimpy-sovellusliittymien tai Universal Crypto Exchange -sovellusliittymien kautta. Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät tarjota kehittäjille työkaluja omien kaupankäyntirobottien rakentamiseen alusta asti.

Viiden minuutin kuluessa on mahdollista rekisteröityä, syöttää API-avaimet, valita salkku ja automatisoida strategiasi. Shrimpyn tavoitteena on yksinkertaistaa elämääsi automatisoimalla kaupat tavalla, joka on järkevää kaikille.

Erottavat ominaisuudet

On lukemattomia ominaisuuksia, jotka erottavat Shrimpyn muista kaupankäyntiroboteista. Nämä sisältävät:

 • Keskity salkunhallintaan

 • Indeksirahaston rakentaminen & Automaatio

 • Salkun tasapainottaminen

 • Sosiaalisen salkun jakaminen

 • Strategian jälkitestaus

 • Helppo käyttää varojen allokointia

 • Kehittyneet kehittäjien sovellusliittymät

 • Kylmävarastoinnin tuki

 • Ristipörssin suorituskyvyn seuranta

Kustannus

Shrimpy on ensiluokkainen salkunhoitopalvelu, jonka hinta vaihtelee $ 13 – $ 19 / kk. Tämä sisältää kaikki ominaisuudet, kuten kaupankäynnin, indeksoinnin, salkun jälkitestauksen, sosiaalisen ohjelman (muiden käyttäjien salkkujen seuraamiseen ja kopioimiseen), API-pääsyn, IP-luetteloon lisäämisen ja paljon muuta..

Tuetut vaihdot

KuCoin, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Gemini, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Luokitus – 4.8

 • Ominaisuudet – 4

 • UX & Helppokäyttöinen – 5

 • Hinta – 5

 • Infrastruktuuri – 5

 • Vaihtotuki – 5

Gekko – markkinatiedot käyttökelpoisiin oivalluksiin

Gekko on avoimen lähdekoodin kaupankäyntibottivaihtoehto edistyneille kryptovaluutan käyttäjille. Verkkopohjaisten ratkaisujen tarjoamisen sijaan Gekko on botti, joka asennetaan tietokoneellesi tai palvelimellesi jatkuvaa käyttöä varten. Tämä tarkoittaa, että ohjelmiston on aina oltava käynnissä voidakseen jatkuvasti käyttää kaupankäyntistrategiasi.

Erottavat ominaisuudet

 • Avoin lähdekoodi

 • Reaaliaikaiset markkinatiedot

 • Indikaattorit

 • Simuloitujen tilausten paperikauppa

 • Tuloksen laskeminen

 • Historiallisten markkinatietojen tuominen

 • Riskimittareiden laskenta

Kustannus

Gekko on vapaa käyttää.

Tuetut vaihdot

Binance, Poloniex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Coinfalcon, The Rock Trading, EXMO, Luno.

Luokitus – 3.0

 • Ominaisuudet – 3

 • UX & Helppokäyttöinen – 2

 • Hinta – 5

 • Infrastruktuuri – 3

 • Vaihtotuki – 2

ZenBot – komentorivikaupan botti

Zenbot on suosittu komentorivin salausvalurobotti. Joillakin tavoin kuin Gekko, Zenbot voidaan ajaa henkilökohtaiselta tietokoneelta tai isännöidä henkilökohtaisella palvelimella. Tämän kaupankäynnin botin parantaminen on mahdollista kehittäjille, jotka haluavat sukeltaa koodiin kirjoittaa omia strategioita, rakentaa indikaattoreita ja analysoida markkinoita käyttämällä mukautettuja analyyttisiä työkaluja.

Erottavat ominaisuudet

 • Avoin lähdekoodi

 • Teknisen analyysin kaupankäyntimenetelmä

 • Laajennusarkkitehtuuri

 • Simulaattori historiallisten tietojen jälkitestaukseen

 • Simulaatio paperikaupalle

 • Myy pysähdyksiä, osta pysäyttimiä ja voittoja

 • Säädettävät kauppa- ja näytetaajuudet

Kustannus

Zenbot on vapaa käyttää.

Tuetut vaihdot

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Gemini, HitBTC, Kraken ja Poloniex.

Luokitus – 3.1

 • Ominaisuudet – 3.5

 • UX & Helppokäyttöinen – 2

 • Hinta – 5

 • Infrastruktuuri – 2

 • Vaihtotuki – 3

Haasbot – automatisoidut salauskauppabotit

HaasBot on yksi kaikkein ominaisuusintensiivisimmistä kaupankäynnin botteista kryptovaluuttamarkkinoilla. Tähän alustaan ​​on pakattu kaikkea muuta kuin vakuutuksia, turvallisuutta ja teknisiä indikaattoreita. Vaikka se voidaan suunnitella kaupankäynnin asiantuntijoille, se tarjoaa kattavan joukon työkaluja näennäisen loputtomalta näyttävän luettelon toteuttamiseksi monimutkaisista strategioista.

Erottavat ominaisuudet

 • Mukautettavat komentokeskuksen hallintapaneelit

 • Hieno kaupankäynnin bot-ohjaus

 • Manuaalisten strategioiden toteuttaminen

 • Markkinanäkymä teknistä analyysiä varten

 • Mukautetut komentosarjat

 • Edistynyt raportointi

Kustannus

Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 254 dollaria / 3 kuukautta aloittelijan lisenssille ja ylittävät 725 dollaria / 3 kuukautta edistyneelle lisenssille.

Tuetut vaihdot

Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEX, CEX.IO, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, KuCoin, nova, OKEX ja Poloniex.

Luokitus – 3.4

 • Ominaisuudet – 5

 • UX & Helppokäyttöinen – 2

 • Hinta – 1

 • Infrastruktuuri – 4

 • Vaihtotuki – 5

3commas – Työkalut kryptovaluuttakaupalle

3Komennot on edistynyt kaupankäynnin botti, jolla on useita hienostuneita kaupankäyntivaihtoehtoja. Näitä botteja voidaan käyttää automatisoimaan kaupankäyntistrategia verkkoliittymän kautta. Kohdistamalla samoille markkinarakoille kuin Haasbot, 3Commasta on tullut suosittu kokeneempien kauppiaiden keskuudessa. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden hallita robotteja kehittäjien sovellusliittymien kautta, mikä tarjoaa lisäasetuksia kehittäjille.

Erottavat ominaisuudet

 • Kaupankäyntiterminaali

 • Jälkivaihtoehdot voittoon / tappioon

 • Signaalin mukauttaminen kaupankäyntinäkymän kautta

 • QFL-botit

 • Useita parikomposiittirobotteja

Kustannus

Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 22 dollaria / kuukausi Starter-lisenssille ja rajoitukset alkavat 75 dollaria / kuukausi Pro-lisenssille.

Tuetut vaihdot

Bitmex, Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, Coinbase Pro, OKEX, Huobi ja YOBIT.

Luokitus – 4.0

 • Ominaisuudet – 5

 • UX & Helppokäyttöinen – 3

 • Hinta – 3

 • Infrastruktuuri – 4

 • Vaihtotuki – 5

Cryptohopper – automatisoitu kaupankäyntialusta

Cryptohopper on kaupankäynnin botti-foorumi, joka toteuttaa strategioita teknisten indikaattorien perusteella. Nämä strategiat voidaan räätälöidä valitsemiesi edistyneiden strategioiden toteuttamiseksi. Samanlainen kuin 3Commas ja Haasbot monin tavoin, Cryptohopper on loistava vaihtoehto edistyneille kryptovaluutta-kauppiaille, jotka ovat valmiita kaivamaan yksityiskohtia jokaisesta kaupankäyntistrategiasta, jonka he haluavat toteuttaa.

Erottavat ominaisuudet

 • Suunnittelustrategiat

 • Kokeile strategioita paperikaupan kautta

 • Perässä Stop-Loss

 • Lyhyesti myyvät varat

 • Automatisoi salauskauppastrategiat

 • Tietoihin perustuva analyysi – yli 130 indikaattoria ja mallia

 • Suorituskykyraportit

Kustannus

Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 19 dollaria / kuukausi Starter-lisenssille ja rajoitukset alkavat 99 dollaria / kuukausi Pro-lisenssille.

Tuetut vaihdot

Poloniex, Kraken, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, KuCoin, Bitfinex ja Huobi.

Luokitus – 3.6

 • Ominaisuudet – 4

 • UX & Helppokäyttöinen – 3.5

 • Hinta – 3

 • Infrastruktuuri – 3.5

 • Vaihtotuki – 4

Marginaali – Cryptocurrency Trading Terminal

Marginaali on kaupankäyntipääte erittäin konfiguroitaville kaupankäyntistrategioille. Suunniteltu salaus- ja Bitcoin-kauppiaille, Margin tarjoaa puhtaan käyttöliittymän tyypillisesti kaoottisiin päätelaitteisiin kryptovaluuttamarkkinoilla. Määritä nopeasti kaupankäyntirobotit, hallitse strategioita ja ota käyttöön indikaattoreita kauppojen käynnistämiseksi.

Erottavat ominaisuudet

 • Visuaalinen kaupankäynti

 • Tekniset indikaattorit

 • Automatisoidut kaupankäyntirobotit

 • Määritettävä GUI

 • Tilaa jakaminen pörssien kesken

 • Uutissyötteet

Kustannus

Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 129 dollaria Starter-lisenssille ja rajoitukset alkavat 2999 dollaria Pro-lisenssille.

Tuetut vaihdot

Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Huobi, OkCoin ja Poloniex.

Luokitus – 2.2

 • Ominaisuudet – 2

 • UX & Helppokäyttöinen – 2

 • Hinta – 1

 • Infrastruktuuri – 3

 • Vaihtotuki – 3

Kuinka valita kaupankäynnin botti

Nyt kun olemme kattaneet kaikki markkinoilla olevat suuret kryptovaluuttakauppabotit, meidän on päätettävä, mikä botti soveltuu parhaiten kryptovaluuttaportfoliostrategiaamme varten.

Seuraavissa osioissa keskustelemme näkökohdista, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen kuin rekisteröidyt johonkin näistä palveluista ja uskot salkusi automatisoituvan botin toimesta.

Joukkueen maine

Ennen kaikkea joukkueen maineella on merkitystä. Hakkerit ovat lamauttaneet epäilemättömät käyttäjät hyödyntämällä älykkäitä haavoittuvuuksia. Yksi esimerkki on milloin hakkerit käyttivät kaupankäynnin sovellusliittymiä pumpatakseen Syscoinin hinnan Binancessa. Hakkerit ovat taitavia, joten ensimmäisellä puolustuslinjalla on luotettava perustajaryhmä.

Kun arvioit ryhmää, etsi ominaisuuksia, jotka viittaavat hyvämaineiseen tiimiin. Asioita kuten:

 • Missä ryhmän jäsenet menivät yliopistoon.

 • Missä yrityksissä jäsenet työskentelivät.

 • Kuinka kauan joukkue on työskennellyt botin parissa.

 • Jäsenten maine neuvottelukunnassa.

 • Käynnistyksen rahoituslähde.

 • Perustamismaa.

 • Perustajaryhmän tekninen kyky.

Ennen kuin luotat kolmannen osapuolen kehitystiimiin strategiamme automatisoimiseksi, käytä tätä luetteloa kerätäksesi tietoa palvelun takana olevasta tiimistä.

Tiimin jäsenten ulkopuolella varmista, että yritys voidaan pitää vastuullisena mahdollisista väärinkäytöksistä. Tiimin on oltava läpinäkyvä alkuperänsä, jäsentensä, missä he ovat, ja kaiken muun merkityksellisen tiedon suhteen, jotta voimme ymmärtää, voimmeko luottaa joukkueeseen.

Automatisoidut strategiat

Seuraava kysymys, joka meidän on esitettävä itsellemme, on se, toteuttaako arvioimamme botti tosiasiallisesti strategian, jonka haluamme automatisoida. Kaupankäynnin botin valitseminen, joka tukee vain strategioita, joihin liittyy esimerkiksi liukuva keskiarvo, ei ole hyödyllistä, jos haluamme tasapainottaa salkkuamme.

Katsaus kaupankäynnin botin verkkosivustoon varmistaaksesi, että he tukevat strategioita, jotka haluamme toteuttaa salkullamme. Tarkista kaikki tarjoamansa kokoonpanot tai vihjaa osallistumistasolla, jota se vaatisi loppukäyttäjältä. Ei ole myöskään järkevää käyttää bottia, jos se tukee strategiaamme, mutta loppujen lopuksi on enemmän työtä kuin vain saada strategia manuaalisesti toteuttamaan.

Tuki

Seuraava tärkeä huomio on tiimin tarjoaman tuen taso. Tarjoaako tiimi kanavia kehitystiiminsä tavoittamiseksi kysyä tukikysymyksiä tai saada apua virheiden suhteen? Jos ei, saatat jäädä kuivumaan viikkoiksi saamatta vastauksia strategiasi kannalta kriittisiin kysymyksiin. Olemme nähneet tämän tapahtuvan lukemattomia kertoja, eikä se ole koskaan nautinnollinen kokemus.

Seuraavassa on joitain tapoja tunnistaa, tarjoaako tiimi hyvän tukikokemuksen:

 • On aktiivinen sähke- tai ristiriitayhteisö, jossa joukkue on verkossa ja vastaa kysymyksiin.

 • Useat kanavat tarjoavat erilaisia ​​tapoja ottaa yhteyttä tiimiin.

 • Tukitiimi vastaa kysymyksiin nopeasti ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat.

 • Useita päivityksiä julkaistaan ​​heidän keskustelukanavillaan, kuten Telegram ja Discord.

Nämä ovat vain muutamia tapoja määrittää tuen laatu, jonka saat, kun otat syksyn ja rekisteröidyt.

Kustannus

Olkaamme rehellisiä, hinta on yksi suurimmista ratkaisevista tekijöistä, käytämmekö kaupankäyntibottia salkussa. Olemme täällä maksimoimassa salaus, joten alentamalla kuukausittaisia ​​kustannuksia, jotka meidän on maksettava bottitilauksesta, voimme kanavoida enemmän varoja salkkuun.

Jotkut botit ovat kalliita. 1000 dollarin botti on parempi taivaallinen teos. Muuten kustannukset vain kaivavat salkkuasi. Nämä varat olisivat voineet laajentaa salaussalkkua. Etsi hintaluokassasi oleva kaupankäynnin botti.

Helppokäyttöisyys

Salausvaluuttamarkkinoiden todellisuus on useimmat työkalut ovat liian monimutkaisia ​​suunnittelussaan. Tämä epäilemättä pätee myös kaupankäyntiroboteihin. Useimmat kaupankäyntirobotit ovat uskomattoman monimutkaisia. Heillä on lukemattomia vipuja, vaihtoehtoja, kokoonpanoja ja asetuksia. Sukeltaminen suoraan tämän kylmän altaan syvään päähän voi viedä hengityksesi ja jättää sinut pelon tunteeseen.

Etsi botti, joka sopii mukavuustasoosi. Sen sijaan, että hyppisit suoraan avoimen lähdekoodin kaupankäyntirobotteihin ja yrittäisit toteuttaa omia mukautettuja strategiasi joustamalla kehitystaitojasi, ehkä ota se ensin hitaasti. Kokeile bottia, joka tarjoaa vain muutaman haluamasi perusominaisuuden, mutta on helppokäyttöinen. Tällä tavoin voit kastaa varpaasi uima-altaaseen ja saada suunnan ennen upotusta.

Testaus

Backtesting on tapa, jolla simuloidaan strategian suorituskykyä historiallisiin tietoihin nähden. Se auttaa meitä ymmärtämään strategian käyttäytymistä tietyissä olosuhteissa ja voi auttaa meitä ymmärtämään, miten strategia voi toimia tulevaisuudessa. Mikään ei tietenkään ole taattu, mutta tämä on vankin tapa arvioida strategioita.

Valitsemallemme botille pitäisi ehdottomasti tehdä testaus. Emme koskaan suosittele strategian toteuttamista, ellei sitä ole testattu takaisin. Sokeasti tulevaisuuteen ryhtyminen voi johtaa katastrofiin. Vietä aikaa strategian arviointiin, parhaiden kokoonpanojen löytämiseen ja strategian toteuttamiseen tavalla, joka vastaa tavoitteitasi ja tietoja, jotka olet voinut kerätä backtesting-työkalun avulla.

Varoitus! Älä luota mihinkään jälkitestaustyökaluun, joka käyttää CoinMarketCap-tietoja. Tätä tietolähdettä ei voida hyväksyä kaupankäyntistrategioiden arvioinnissa. Paitsi että nämä tiedot ovat erittäin epätarkkoja, CoinMarketCap kerää tietoja keskenään, joten se ei ole varsinaista hintatietoja vaihdoista. Testausstrategioissa tulisi käyttää vain tarkkaa tarjouspyyntötietoa, joka on kerätty suoraan jokaisesta vaihdosta.

Toteutus & Suoritus

Arvioi tarkasti strategian toteuttamista ja selvitä, miten strategia käyttäytyy vaihtelevissa olosuhteissa. Koska jokaisella botilla on ainutlaatuinen strategian toteutus, on tärkeää ymmärtää eroja kunkin kaupankäyntirobotin toteutuksen välillä. Kaikkia toteutuksia ei kohdella tasavertaisesti. Katso näkökohtia, kuten botin käytettävissä olevat ohjaimet, kokoonpanot ja strategian kestävyys vaihtelevissa olosuhteissa.

Samaan aikaan, vaikka kaupankäynnin botti tukee strategian toteuttamiseksi tarvittavia valvontatoimia, se ei tarkoita sitä, että olemme selvillä. Kaikki voi näyttää lupaavalta, mutta silti hajota huonon toteutuksen takia. Kaupankäynnin botin ympärille rakennettu koodi ja infrastruktuuri ovat tärkeitä strategioiden hallinnassa. Palvelinongelmista johtuvat epäonnistumiset voivat aiheuttaa virheellisiä kauppoja, vääristelyjä ja strategian heikon toteutuksen.

Varojen menettämisestä strategian huonon toteutuksen takia tulee nopeasti painajainen. Varojasi ei saada takaisin, joten estä ongelma valitsemalla kaupankäynnin robotti, joka kehittyy hyvien ohjelmistokäytäntöjen avulla. Tutki tiimin avoimuutta ongelmien ratkaisemiseen, liity heidän markkinointikanaviinsa nähdäksesi virheraporttien tiheyden ja seuraa, kuinka kauan tiimillä kestää ongelmien ratkaiseminen.

Kuinka rakentaa kaupankäynnin botti

Ei ole olemassa yhtä tapaa rakentaa kryptovaluuttakauppabottia. Siksi löydämme niin vaihtelevan laadun. Seuraavissa osioissa tuomme esiin helpoimman tavan rakentaa vankka, korkealaatuinen kaupankäynnin robotti.

Vaikka kaupankäyntirobotteja on mahdollista rakentaa alusta alkaen, tämä ei ole suositeltavaa. Mukautetun infrastruktuurin rakentaminen yhteyden muodostamiseksi jokaiseen kryptovaluutan vaihtoon voi kestää kuukausia tai vuosia. Mukautetut päivitysjaksot, sekava dokumentaatio ja outo toiminnallisuus voivat tehdä kaupankäyntirobotin rakentamisesta painajaista. Puhumattakaan siitä, että tarvitaan satojen palvelinten maatila vain muutaman tuhannen aktiivisen kauppiaan tukemiseksi.

Tässä artikkelissa keskustelemme kryptovaluuttakaupan botin rakentamisesta hyödyntämällä Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät. Nämä sovellusliittymät muodostavat yhteyden kaikkiin suuriin kryptovaluutan vaihtoihin tarvitsematta kirjoittaa mitään mukautettuja ohjelmistoja. Yhdistä vain yhteen universaaliin sovellusliittymään ja sinut yhdistetään välittömästi kaikkiin tärkeimpiin pörsseihin kaupankäynnin, salkunhallinnan, käyttäjien hallinnan, tiedonkeruun, automatisoidun infrastruktuurin skaalauksen ja muun suhteen. Se on kuin universaali kaukosäädin salausvaluuttakaupalle.

Aloitetaan!

Rekisteröi kehittäjätili

Ennen kuin voimme käyttää Universal Crypto Exchange -sovellusliittymää, meidän on rekisteröidyttävä kehittäjätilille. Seuraa linkkiä täällä ilmoittautua.

Luo Master API -avaimet

Kun olemme luoneet tilin, seuraava askel on luoda uusi sovellusliittymän pääavain. Tätä pääavainta käytetään kaikkien käyttäjien hallintaan, uusien käyttäjien luomista koskeviin pyyntöihin, ja se voi myös suorittaa kauppoja.

Siirry “API-avaimet” -sivulle ja valitse ”Luo ​​Api-pääavain”. Tämä opastaa sinut avainten luomisprosessissa. On olemassa useita vaiheita, jotka vaativat vahvistuksesi ja mahdollistavat lisäturvaohjeet, kuten 2FA. Se ei ole mitään hienoa kuin KYC, vain sähköpostin ja tilin perustarkastus.

Kun olet valmis, sinulle esitetään julkinen ja yksityinen (salainen) API-avain. Nämä avaimet on säilytettävä turvallisesti, eikä niitä saa koskaan lähettää kenellekään. Niitä käytetään käyttäjien hallintaan, kauppojen tekemiseen käyttäjien puolesta ja paljon muuta. Nämä ovat vain sinun käyttöösi. Jos haluat sallia käyttäjien pääsyn suoraan tileihinsä, linkkien vaihtoon ja kaupankäyntiin, tämä voidaan tehdä luomalla käyttäjäkohtaiset API-avaimet master-API-avainten kautta. Keskustelemme siitä, miten tämä tehdään vähän myöhemmin.

Huomaa: Salainen avain näytetään vain kerran. Kun olet valinnut “Näytä” avaimen, et enää koskaan voi palauttaa tätä salaista avainta, ellei sitä ole tallennettu turvallisesti sovelluksen ulkopuolelle. Jos se katoaa, sinun on luotava uusi API-avainjoukko.

On muutama asetus, joka meidän on määritettävä, ennen kuin voimme sukeltaa pääkehittäjä-API-avainten käyttöön.

Käyttäjä – Tämän valintaruudun valitseminen antaa tämän API-avaimen luoda ja hallita sovelluksesi käyttäjiä.

Tili – Tämän valintaruudun valitseminen antaa tämän pääsovellusliittymäavaimen muodostaa yhteyden vaihtotileihin käyttäjien puolesta ja myös kerätä tietoja käyttäjistäsi vaihdosta.

Käydä kauppaa – Tämän valintaruudun valitseminen antaa tämän avaimen suorittaa kauppoja käyttäjien puolesta.

Nämä asetukset on erotettu toisistaan, joten sinulla on vapaus päättää, mikä rooli näillä API-avaimilla on prosessissasi. Esimerkiksi, jos haluat vain pystyä luomaan käyttäjiä, mutta käyttäjät sitten hoitavat pörssitilien yhdistämisen ja kaupankäynnin erikseen, tarvitset vain kyvyn luoda ja hallita käyttäjiä.

Sen lisäksi, että valitset käyttöoikeudet tämän API-avaimen käyttöönottamiseksi, älä unohda lisätä luetteloon IP-osoitteita, jotka lähettävät pyyntöjä näillä API-avaimilla. Tämän pitäisi olla palvelimia, jotka pitävät näitä API-avaimia, jotta vain kyseinen palvelin voi lähettää pyyntöjä sinulle. Muilta IP-osoitteilta tulevat pyynnöt epäonnistuvat. Tämä suojausominaisuus varmistaa, että jos avaimesi olisi koskaan varastettu, hakkeri ei pystyisi käyttämään API-avaimia.

Tarkastellaan tarkemmin asetuksia, jotka ovat osa näitä käyttöoikeuksia.

Käyttäjä – päätetapahtuma

Seuraavassa osassa käsitellään päätetapahtumia, jotka kuuluvat “Käyttäjä” käyttöoikeusasetus. Jos olet ottanut käyttöön User-käyttöoikeudet API-avaimissa, nämä ovat vain muutamia päätepisteistä, joihin pääset käsiksi.

Luo käyttäjiä

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä ennen kuin voimme aloittaa kaupankäynnin pörssissä, kerätä tietoja vaihtotilille tai toteuttaa strategiamme, on luoda käyttäjä. Jokainen luomasi käyttäjä on tarkoitettu edustamaan yhtä reaalimaailman henkilöä, joka käyttää kauppabottia.

Katsotaanpa, miten luomme käyttäjän.

Pyyntö

POSTITA https://dev-api.shrimpy.io/v1/users

Pyynnön runko (valinnainen)

{

"nimi": "asiakaskohtainenkäyttäjä"}

Kun pyydät uuden käyttäjän luomista, saat tälle käyttäjälle uuden yksilöllisen tunnisteen. Tämä on tallennettava siten, että jokaisen sovelluksesi käyttäjän on helppo kartoittaa kehittäjän sovellusliittymien käyttäjätunnukseen.

Vastaus:

{

"id": "701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8"}

Luo käyttäjäkohtainen API-avain

Kun olemme luoneet käyttäjän, voimme myös luoda käyttäjäkohtaisia ​​sovellusliittymäavaimia. Näiden käyttäjän sovellusliittymäavainten tarkoituksena on antaa jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle mahdollisuus kommunikoida API-palvelimien kanssa jakamalla pyyntökuormitus, jotta palvelimesi ei tarvitse käsitellä kaikkia pyyntöjä. Jos olet rakentamassa mobiilisovellusta, tämä tarkoittaa, että suurin osa pyynnöistä voidaan lähettää suoraan sovellusliittymille, joissa ylläpidetään suoraa tiedonsiirtolinjaa tietojen keräämiseen, kauppojen suorittamiseen, vaihtotilien linkittämiseen ja muuhun..

Pyyntö

POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/keys

Vastaus:

{

"publicKey": "51ac18b7d208f59b3c88acbb1ecefe6ba6be6ea4edc07e7a2450307ddc27ab80",

"privateKey": "85c977ef4070f1deee70192ba7fd5a6caf534f891e4918cfffec11cd6b625e77db4f80347cb436bcaa8882231bacb02f0798a696f101fdd1ef268d66fc63c213"}

Nämä API-avaimet voidaan lähettää käyttäjälle, jolle ne on liitetty. Näin käyttäjä voi hallita omia vaihtotilejään.

Tili – päätetapahtuma

Seuraavia päätepisteitä hallinnoi “Tili” käyttöoikeusasetus. Tili-käyttöoikeuksien ottaminen käyttöön API-avaimissa antaa sinun käyttää seuraavia ja muita päätepisteitä.

Yhdistä Exchange-tili

Seuraava vaihe kaupankäyntiratkaisumme toteuttamisessa on linkittää valuuttatilit. Tämä voidaan tehdä joko pääavaimilla tai sitä voi hallita kukin yksittäinen käyttäjä käyttämällä käyttäjän API-avaimia.

Pyyntö

POSTITUS: https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts

Pyynnön elin

{

"vaihto": "binance",

"publicKey": "GOelL5FT6TklPxAzICIQK25aqct52T2lHoKvtcwsFla5sbVXmeePqVJaoXmXI6Qd",

"privateKey": "SelUuFq1sF2zGd97Lmfbb4ghITeziKo9IvM5NltjEdffatRN1N5vfHXIU6dsqRQw",

}

Tässä olevat ”publicKey” ja “privateKey” ovat vaihto-API-avaimet, jotka käyttäjä on luonut keskukselle. Nämä eivät ole käyttäjän API-avaimet, jotka saimme Universal Crypto Exchange -sovellusliittymistä edellisissä vaiheissa.

Vastaus

{

"id": 1234

}

Kun API-palvelimet ovat ottaneet tiliin yhteyttä, tunnus palautetaan. Tämä voidaan tallentaa tämän henkilökohtaisen vaihtotilin myöhempää käyttöä varten.

Käytä tilin omaisuuden saldoja

Koska vaihtotili on linkitetty onnistuneesti, voimme nyt kerätä tietoja vaihtotililtä. Seuraava päätetapahtuma noutaa linkitetyn vaihtotilin omaisuuden saldot.

Pyyntö

GET https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/balance

Vastaus

{

"retrievedAt": "2019-01-09T19: 17: 33.000Z",

"saldot": [

{

"symboli": "KCS",

"nativeValue": 2306,

"btcValue": 0,33486579,

"usdValue": 1327,8775274784

},

{

"symboli": "ETH",

"nativeValue": 4,0e-8,

"btcValue": 1,4960564e-9,

"usdValue": 5.9324652822859e-6

}

]

}

Kauppa – päätetapahtuma

Seuraavia asetuksia hallinnoi “Käydä kauppaa” käyttöoikeusasetukset. Kun otat kaupan käyttöoikeudet API-avaimiin, voit käyttää seuraavia ja muita päätepisteitä.

Älykäs tilausten reititys

Älykäs tilausten reititys on mukavuusominaisuus, joka optimoi automaattisesti kaupankäynnin omaisuusparien välillä saadakseen parhaan toimeksiannon. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti älykkäiden tilausten reititysstrategioiden integrointiprosessia ja voi säästää toteutuskustannuksissa.

Pyyntö

POSTITUS: https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/trades

Pyynnön elin

{

"fromSymbol": "BTC",

"symboli": "ETH",

"määrä": "0,01",

"smartRouting": totta,

}

Kun tilaus on annettu, se reititetään automaattisesti kaikkien käytettävissä olevien kaupankäyntiparien kesken tuloksen optimoimiseksi.

Vastaus:

{

"id": "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"}

Tee Limit-tilaus

Jotkut sovellukset edellyttävät tilauskannan tarkkaa hallintaa. Nämä sovellukset voivat toteuttaa nämä edistyneet strategiat toteuttamalla rajatoimeksiantoja yhtenäisten limiittitilauskaupan päätepisteiden kautta.

Pyyntö

POSTITUS: https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/orders

Pyynnön elin

{

"baseSymboli": "ETH",

"quoteSymboli": "BTC",

"määrä": "0.5",

"hinta": "0,0344",

"puolella": "OSTAA",

"timeInForce": "KOK"}

Vastaus:

{

"id": "72dff099-54c0-4a32-b046-5c19d4f55758"}

Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät tukevat välitöntä tai peruuttamatonta (IOC) ja hyvää tilaustilannetta (GTC). Molemmat näistä toimeksiantotyypeistä toteutetaan samalla pyyntörakenteella, joten kaupankäyntibottisi voi helposti vaihtaa erityyppisten toimeksiantojen välillä ongelmitta.

Määritä salkku

Älykkään tilausreitityksen mukavuuden lisäksi on olemassa muita päätepisteitä, jotka on suunniteltu salkkustrategioihin. Näitä päätepisteitä voidaan käyttää salkkujen jakamiseen, tasapainottamiseen tai kokonaisen salkkustrategian toteuttamiseen. Yksi näistä päätepisteistä on kyky jakaa monipuolinen salkku nopeasti.

Pyyntö

POSTITUS: https://dev-api.shrimpy.io/v1/users/701e0d16-1e9e-42c9-b6a1-4cada1f395b8/accounts/123/allocate

Pyynnön elin

{

"isDynamic": väärä,

"määrärahat": [

{

"symboli": "USDT",

"prosenttia": "100" }

]

}

Vastaus:

{

"menestys": totta

}

Yhdellä puhelulla kauppabottisi voi lähettää prosenttiosuudet jokaisesta omaisuudesta, jonka haluat olla salkussa, ja Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät rakentavat älykkäästi kyseisen salkun. Lisätöitä ei tarvita.

Julkiset tiedot (lupia ei vaadita)

Julkiset tiedot ovat kaikkien käyttäjien saatavilla. Tämä tarkoittaa, että se ei kuulu mihinkään käyttöoikeusasetuksiin, jotka on otettu käyttöön tai poistettu käytöstä pääkäyttöliittymäavaimessa.

Vaihto-omaisuus

Jokaisessa pörssissä on erilaisia ​​omaisuuksia, joten on tärkeää tietää, mikä pörssi tukee mitä omaisuutta. Tämä päätetapahtuma palauttaa kussakin pörssissä käytettävissä olevat eri resurssit sekä niiden symbolin ja nimen.

Pyyntö

GET https://dev-api.shrimpy.io/v1/exchanges/bittrex/assets

Vastaus

[

{

"id": 38,

"nimi": "Bitcoin",

"symboli": "BTC",

"trading symboli": "BTC" },

{

"id": 229,

"nimi": "Litecoin",

"symboli": "LTC",

"trading symboli": "LTC" },

]

Kerää koko syvyyden tilauskirja

Kehittäjät tarvitsevat pääsyn täyteen tilauskantatietoihin reaaliajassa voidakseen tehdä tiettyjä tilauksia tilauskantaan. Nämä tiedot ovat käytettävissä yksinkertaisten päätepisteiden kautta, jotka palauttavat markkinatiedot reaaliajassa. Kokeile näiden tietojen keräämistä lähettämällä pyyntöjä alla kuvattuihin API-kutsuihin.

Pyyntö

GET https://dev-api.shrimpy.io/v1/orderbooks?exchange=bittrex&baseSymbol = XLM&quoteSymbol = BTC&raja = 10

Vastaus

[{

"baseSymboli": "XLM",

"quoteSymboli": "BTC",

"vaihdot": [{

"vaihto": "Bittrex",

"tilaa kirja": {

"kysyy": [

{

"hinta": "0,00002585",

"määrä": "1891.1316431" },

{

"hinta": "0,00002594",

"määrä": "35200" },

],

"tarjouksia": [

{

"hinta": "0,00002577",

"määrä": "774.92250177" },

{

"hinta": "0,00002576",

"määrä": "3509.07031022" },

]

}

}]

}]

Kynttilänjalan kaupankäyntitiedot

Toinen mukavuusominaisuus on kyky kerätä kynttilänjalan OHLCV-kartoitustiedot näiden yhtenäisten sovellusliittymien kautta. Näitä kynttilänjalka-tietoja voidaan käyttää aktiivisten kauppiaiden käyttäjien kaavioiden näyttämiseen.

Pyyntö

SAA https://dev-api.shrimpy.io/v1/exchanges/coinbasepro/candles?quoteTradingSymbol=BTC&baseTradingSymbol = XLM&väli = 1H

Vastaus

[

{

"avata": "0,0000157300000000",

"korkea": "0,0000157800000000",

"matala": "0,0000155800000000",

"kiinni": "0,0000157100000000",

"äänenvoimakkuus": "219444.0000000000000000",

"lainausMäärä": 3,44176145,

"btcTilavuus": 3,44176145,

"usdVolume": 27437,297915762,

"aika": "2019-05-24T23: 00: 00.000Z" },

{

"avata": "0,0000157100000000",

"korkea": "0,0000157500000000",

"matala": "0,0000156900000000",

"kiinni": "0,0000157300000000",

"äänenvoimakkuus": "1603.0000000000000000",

"lainausMäärä": 0,02520959,

"btcTilavuus": 0,02520959,

"usdVolume": 201.98615317277,

"aika": "2019-05-25T00: 00: 00.000Z" },

]

Käyttäjän pyyntöjen kulku

Nyt kun olemme ymmärtäneet näiden sovellusliittymien kautta käytettävissä olevat erilaiset päätepisteet, käydään uudelleen läpi tässä artikkelissa aiemmin käsitellyt käyttäjäpyyntövirrat. Jotta kaikkia pyyntöjä ei hallinnoisi keskitetty palvelin, meidän on jaettava käyttäjiltä lähtevät pyynnöt. Tämä keventää pyyntötaakkaa, jotta voimme pysyä laihina ja ketterinä. Yksityiskohtainen keskustelu optimaalisista käyttäjäpyyntövirroista löytyy jostakin aiemmista artikkeleistamme tässä.

Tässä kuvassa korostetaan, kuinka keskitetty palvelin voi hallita alkuperäistä käyttäjän luomista samalla, kun yksittäiset käyttäjäpyynnöt voivat tulla jokaiselta yksittäiseltä käyttäjältä. Tämä estää keskitetyn palvelimen tarpeettoman reitityksen käyttäjän ja Universal Crypto Exchange -sovellusliittymien välillä.

Se siitä!

Aurinko laskee aikamme tutkia salauskauppabotteja. Mene ulos ja nauti uudesta löydetystä vapaudestasi. Säästä aikaa automatisoimalla strategiasi. Löydä palvelu, joka sopii portfoliostrategiaasi, ja levitä täältä hankkimaasi tietoa ystävien kanssa. Rakentamamme yhteisö vaikuttaa kaupankäynnin tulevaisuuteen, mutta sen on aloitettava meistä.

Meidän kaupankäynnin botti

Katkarapu on sovellus mukautettujen kryptovaluuttaindeksirahastojen rakentamiseen, tasapainottamiseen ja monipuolisen digitaalisten omaisuuserien hallintaan. Automatisoi salkusi yhdistämällä mihin tahansa tukemastamme 16 salausvaihdosta.

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät on suunniteltu kehittäjille. Integrointi yhtenäisiin sovellusliittymiin antaa sinulle välittömän pääsyn yhtenäisiin päätepisteisiin kaupankäyntiin, tiedonkeruun, käyttäjien hallintaan ja muuhun kaikkeen suurempaan kryptovaluutanvaihtoon.

Voit käyttää kaikkia Python- ja Node-kirjastoja seuraamalla näitä linkkejä:

Solmu

Python

Jos rakennat jotain Shrimpy-sovellusliittymien avulla, ilmoita siitä meille! Haluaisimme kuulla, kuinka voimme jatkaa tukemista sinua kehityksesi kaikissa vaiheissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me