Trusttoken & TrueUSD -katsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

TrustToken on suhteellisen uusi alusta, joka luotiin visioilla tokenoitujen resurssien saataville asettamisesta. Nämä ovat kryptovaluuttoja, jotka tunnetaan myös nimellä “vakiomallit”, koska niiden hinta pysyy yleensä vakaampana, koska ne on sidottu reaalimaailman omaisuuteen.

Projektin ensimmäinen vakiomerkki ja alustan lippulaiva on TrueUSD (TUSD), joka on kiinteä kolikko, joka on sidottu Yhdysvaltain dollariin ja väittää säilyvänsä suhteessa 1: 1 Yhdysvaltain dollariin. TrustToken-tiimi lyö vetoa siitä, että TrueUSD on ensimmäinen monista omaisuuspohjaisista tunnuksista alustalla. TrueTokenin mukaan verkkosivusto:

TrueUSD on USD: n tukema ERC20-tabletin kolikko, joka on täysin vakuudellinen, laillisesti suojattu ja läpinäkyvästi varmennettu kolmansien osapuolten todistuksilla

Tiimi sanoo, että TrueUSD-tunnus käyttää useita turvatalletustilejä vähentääkseen vastapuoliriskiä ja antaakseen haltijoille laillisen suojan varkauksia vastaan.

Kuinka TrustToken toimii

Kolmannen osapuolen talletustilit ovat avain TrustTokensin tokenoitujen omaisuuserien moitteettomaan toimintaan. Tällä hetkellä kuka tahansa voi ostaa TrueUSD: n, kun hän on täyttänyt asiakkaasi tuntemisen ja rahanpesun torjunnan vaatimukset.

Tämä saavutetaan kytkemällä Yhdysvaltain dollarit talletustilille, jonka jälkeen lyödään vastaava määrä TrueUSD: tä. Kun muita tunnuksia on saatavilla, ostaja voi valita, minkä tunnuksen he ostavat.

Kuinka TrustToken TUSD toimii

Kuinka TrustToken toimii. Lähde: Luotettu

Vaikka TrueUSD on yhdistetty Yhdysvaltain dollariin, TrustToken-tiimi toivoo pariliitoksia muiden valuuttojen kanssa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä vähimmäisostosumma on 10000 dollaria, vaikka tämän vähimmäisostosumman odotetaan pienenevän tulevaisuudessa.

Keskitetty Escrow & Hajautettu salaus?

Koska turvatalletustilit ovat luonteeltaan keskitettyjä, ne ovat ristiriidassa hajautettujen kryptovaluuttojen luotettavuuden kanssa. Tämän TrustToken-tiimi myöntää. He huomauttavat myös, että heidän järjestelmällään käsitellään reaalimaailman asioita ja haasteita.

Vuonna 2018 ei ole mahdollista avata tilejä ja siirtää varoja älykkäillä sopimuksilla ja älykkäillä sopimusten allekirjoituksilla. Siihen saakka, kun tämä on mahdollista, TrustToken-tiimi rakentaa alustaan ​​hyödyntääkseen maailman tunnetuinta ja eniten käytettyä järjestelmää pankkitilien hallintaan – escrow-tilit.

Tämän tyyppistä tiliä käytetään jo laajasti, ymmärretään ja luotetaan. Se tarjoaa hybridi-lähestymistavan toistaiseksi, ja tulevaisuudessa joukkue suunnittelee siirtyvänsä escrow-tileiltä. Omilla sanoillaan:

Tunnustamme, että turvatalletustilit eivät ole lopputulos hajautetulle rahalle ja tokenisoidulle varainhoidolle, mutta luottamus- ja talletusteollisuus toimivat jo hyvin varojen hallinnassa ja jakelussa.


Onko TUSD verrannollinen muihin vakioautoihin?

Tether vs. T USD

Tether vs. T USD

TrustToken-tiimi katsoo, että TUSD on ilmainen muille olemassa oleville stablecoin-projekteille, kuten Tether (USDT), BaseCoin ja MakerDAO. TrustToken eroaa jonkin verran BaseCoinista ja MakerDAO: sta, koska ne käyttävät algoritmeja vakauden ylläpitämiseen, kun taas TUSD ylläpitää vakautta pysymällä omaisuutena. Tämä antaa TrustTokenille huomattavasti erilaisen kohderyhmän.

Tiimi myöntää, että algoritmipohjaiset ratkaisut ovat jännittäviä mahdollisuuksia, mutta toteaa, että niitä ei ole testattu tai todistettu todellisessa maailmassa. TrustToken-tiimi kokee, että jotkut sijoittajat löytävät lisää turvallisuutta tunnisteesta, jonka takana on fiat-valuutta, joka istuu tarkastetulla pankkitilillä. Tulevaisuudessa pitäisi olla käyttötapauksia sekä omaisuuserä- että protokollapohjaisiin vakiomalliin.

Pohjimmiltaan TrustToken-alustaa kehitetään ensisijaisesti institutionaalisille sijoittajille.

Mitä tulee samankaltaisuuteen Tetheriin, TrustToken-tiimi sanoi yksinkertaisesti haluavansa kehittää vakiomallin, jonka he voisivat “käyttää ja luottaa” itseensä. Tämä lausunto viittaa todennäköisesti jatkuviin luottamuskysymyksiin, joita monilla on Tetherin kanssa, kun otetaan huomioon tunnuksen luojan kiistanalainen menneisyys ja kysymykset siitä, kuinka paljon fiat-valuuttaa tosiasiallisesti pidetään Tetherin varmuuskopiointiin.

TrustTokenin omaisuuden tokenisaatio

Vaikka TrueUSD on ensimmäinen alustalla julkaistu tokenoitu resurssi, joukkue aikoo sallia minkä tahansa reaalimaailman omaisuuden merkitsemisen. TrustToken-verkkosivustolla he esittävät esimerkkejä kiinteistöistä, vuokrakohteista, aikaosuuksista, osakkeista ja joukkovelkakirjoista sekä pienyrityksistä. On tietysti monia muita.

Varat, jotka voit merkitä

Mitä varoja voit merkitä. Lähde: Trusttoken-verkkosivusto

Tokenisaation avulla käyttäjät voivat myös tarjota osittaista omistusta esineille, joita voidaan sitten käydä kauppaa maailmanlaajuisissa pörsseissä.

Mitkä varat voidaan tunnistaa? Kiinteistöt ovat erinomainen esimerkki, mutta muita omaisuuseriä, jotka voisivat hyötyä tokenisaatiosta, ovat hyödykkeet kuten kulta ja öljy, tekijänoikeudet ja patentit, keräilyesineet kuten taide tai kolikot, yksityinen pääoma yrityksissä ja jopa urheilutiimit voitaisiin merkitä.

Tämä tarkoittaa sitä, että omistavat epälikvidit varat, kuten taide ja henkinen omaisuus, voisivat tarjota omaisuuden osittaisen omistuksen ja palauttaa osan näiden esineiden arvosta. Yrittäjät ja tekijät voisivat tarjota osittaista omistusta uusille liiketoiminnoille ja luomuksille globaalilla tasolla joukkorahoitusmallilla. Sijoittajat saisivat uusia mahdollisuuksia ja omaisuusluokkia ympäri maailmaa.

TrustToken-merkinnän edut

Tokenisaation edut TrustTokenissa

Mahdollisuus merkitä mikä tahansa omaisuus tekisi 256 biljoonan dollarin arvoisen reaalimaailman omaisuuden hallittavaksi ja kaupattavaksi lohkoketjussa, mikä muuttaisi täysin salauksen ja sijoittavat maisemat.

Vaikka kyseessä on edelleen uusi kenttä kryptovaluutta-alalla, on muitakin hankkeita, jotka ovat keskittyneet myös tokenoituun omaisuuteen tai “arvopaperimerkkeihin”. Toinen tunnettu esimerkki on Polymath-verkon esimerkki. He haluaisivat tehdä jotain vastaavaa omien arvopaperien token-alustan kanssa.

TrustToken-tiimi

TrustTokenin tiimi tuo syvällistä tietoa ja kokemusta, jonka odotetaan auttavan projektia menestymään ja mahdollisesti ylittämään odotukset. Ryhmällä on kolme perustajaa:

TrustTokenin perustajat

TrustTokenin perustajat

  • Danny An – TrustTokenin toimitusjohtaja ja entinen datatieteilijä Kernelissä, jossa hän työskenteli ihmisen aivomallin kehittämisessä.
  • Rafael Cosman – TrustTokenin johtaja ja entinen koneoppimisen asiantuntija Googlessa ja Kernelissä sekä StreetCode Akatemian perustaja.
  • Stephen Kade – TrustTokenin varatoimitusjohtaja ja entinen Kernelin kaupallistamisprojektipäällikkö sekä tekninen neuvonantaja Bankorukselle.

Perustajien kolmikon lisäksi TrustToken-tiimi koostuu täydestä kehittäjistä ja markkinoinnin ammattilaisista sekä vankasta projektineuvojien ryhmästä..

Entä TUSD Market?

TrueUSD luotiin vinttina Yhdysvaltain dollariin, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi aina käydä kauppaa 1 dollarilla, ja täydellisessä maailmassa se tekisi. Emme kuitenkaan asu täydellisessä maailmassa. Elokuun puolivälistä 2018 alkaen yksi TUSD on noteerattu Coinmarketcap.com-sivustolla 1,01 dollaria, ja viime kuukausina se on vaihtanut vain 0,98 dollaria. Yleensä Yhdysvaltain dollarin hinta pysyy noin 1 dollarissa, mutta Bitcoinin hinta on vaihtellut selvästi.

Hintataso TUSD

Hintakehitys TUSD lanseerauksen jälkeen

Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon USD: n kiinnitys. Yllättävää olivat kaksi TUSD: n arvon piikkiä toukokuussa 2018, jolloin kolikkokauppa kävi hetkeksi lähes 1,40 dollariin. Tämä piikki selitettiin botinostojen seurauksena Binancessa listatun kolikon seurauksena, ja se korjattiin nopeasti, kun ihmiskaupat alkoivat pian myydä kolikoitaan mojova voitto.

Mahdolliset haasteet

TrustToken yrittää tunnistaa reaalimaailman omaisuutta tavalla, joka on realistinen, kun otetaan huomioon rahan ja pankkitoiminnan nykytila. Se tarjoaa institutionaalisille sijoittajille tavan päästä kryptovaluuttaekosysteemiin altistamatta niitä tarpeettomille ja tuntemattomille riskeille.

Yksi kohta, joka näyttää pysäyttävän hanketta tässä vaiheessa, on sen nykyinen samankaltaisuus Tetherin kanssa. Kyseisellä projektilla on hyvin samanlainen käyttötapaus, mutta se on myös taistellut luottamuskysymysten vuoksi, koska tukijat eivät ole läpinäkyviä ja menettäneet harkintaa. TrustTokens-kehittäjät ovat käsitelleet tätä samankaltaisuutta lyhyesti ja korostaneet luottamusta. On mahdollista, että TrueToken ja TUSD voivat tarjota luotettavamman vaihtoehdon Tetherin korvaamiseksi.

Viime kädessä taistelun päättää TrueUSD: n hyväksymisaste. Tetherillä on ilmeisesti valtava etumatka tässä vaiheessa, mutta se on salausvallankumouksen varhaisessa vaiheessa, ja Tether kohtelee myös joitain jäykkiä vastatuulet. TrueUSD on myös edessään vastatuulta, koska se on samankaltainen kuin Tether, mutta se voi mahdollisesti voittaa ne, jotka keskittyvät institutionaalisiin sijoittajiin. Tämä voi lopulta johtaa erikoistuneisiin työkaluihin, joita Tetherillä ei ole.

Johtopäätös

Todellisen maailman omaisuuden merkitseminen on jotain, jolla nähdään olevan suuri potentiaali, koska se avaa arvon ja luo luotettavan ympäristön ilman tarvetta kalliille kolmannen osapuolen välittäjille. Olemme nähneet sen toimivan jo digitaalisten omaisuuserien, kuten krypta-keräilykappaleiden, merkinnöissä, ja DigixDAO on myös onnistuneesti tokenoinut kultaa.

Seuraava looginen askel tokenisaatiossa on muiden reaalimaailman omaisuuserien merkitseminen älykkäiden sopimusten kautta. Tämä voisi antaa ihmisille mahdollisuuden omistaa osia vuokra-kiinteistöistä tai tekijänoikeuksista tai muusta tuloa tuottavasta omaisuudesta, jonka avulla haltijat voivat kerätä osan tuloista suhteessa omistettuun omistukseensa, joita kaikkia hallitaan turvallisesti ja ilman kustannuksia älykkäillä sopimuksilla.

Tämä voisi jopa antaa taiteilijoille, muille tekijöille tai jopa urheiluhenkilöille mahdollisuuden myydä osia koko tulevasta tulosta ja luoda arvoa henkilön tulevasta ansioista.

Esitelty kuva Trusttoken.comin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map