Tradenostix: Katsaus uusimpaan salausanalyysityökaluun

Tradenostix on nouseva ja tuleva yritys, joka kohdistuu B2B- ja institutionaalisiin sektoreihin.

He seuraavat ja laskevat salausvaluuttasalkkuja. Toisin kuin laaja valikoima ilmaisia ​​mobiilisovelluksia salaustoiminnan seuraamiseksi, Tradenostix-alusta on paljon vankempi.

Vaikka he julkaisevat lopullisen vähittäiskaupan tuotteen, joka on tällä hetkellä beetaversiossa, heidän yrityksensä on keskittynyt suuresti yrityksen toiminnallisuuteen, mikä kiinnitti huomiomme. Yksi yksinkertainen esimerkki on, että kirjanpitoyritys pystyy kirjautumaan yhteen portaaliin, tarkastelemaan kaikkia asiakkaitaan ja palvelemaan heitä paljon nopeammin.

He yrittävät ratkaista päänsärkyä kustannusperustan, kovien haarukoiden, kaivostulojen ja muiden kipupisteiden seuraamisessa, mikä antaa käyttäjille viime käden mahdollisuuden luoda muodollisempia ja kehittyneempiä taloudellisia raportteja.

Yleiskatsaus

Niiden päätavoitteena on luoda silta kryptovaluuttateollisuuden ja perinteisen rahoituspalvelualan välille, jotta yritykset ja institutionaaliset sijoittajat tuntevat olonsa mukavaksi salamarkkinoille.

Se tarjoaa heille myös suurta luottamusta, kun he palvelevat kryptovaluutta-asiakkaita tietäen, että heillä on luotettava, automatisoitu backend-ratkaisu kaistanleveyden vapauttamiseksi..

Puhuimme heidän toimitusjohtajansa ja perustajiensa Michael Rosenblatin kanssa keskustellakseen heidän tavoitteistaan ​​ja ymmärtääkseen, missä he ovat yrityksenä.

Kaivetaan joitakin Tradenostix-alustan tärkeimmistä eduista.

Kokenut tiimi

Heidän kanssa käytyjen keskustelujen perusteella heillä näyttää olevan kokenut tiimi, jolla on käsitys perinteisestä rahoituksesta, kryptovaluutoista ja tekniikasta. Näyttää siltä, ​​että monet kryptovaluuttamarkkinoiden nykyiset ratkaisut luovat kehittäjät, joilla ei ole ymmärrystä rahoituksesta.

Michael tuo taloutta koskevan tiedon. Hänellä on tausta fintech-avaruudessa työskentelemällä hedge-rahastojen, rahastojen ylläpitäjien, päävälittäjien ja muiden institutionaalisten asiakkaiden kanssa. Tämän seurauksena hän ymmärtää, kuinka hienostuneen raportointiportaalin tulisi toimia, ja erityyppisiä raportteja, joita näiden asiakkaiden on tarkasteltava.

Perustaja ja teknologiajohtaja Aaron Pardes on kokenut kehittäjä, joka on kirjoittanut ohjelmistoja 15 vuotta. Hän on työskennellyt useiden yritysten kanssa terveydenhuollosta fintechiin ja hänellä on laaja teknologiaosaaminen.

Tarkat ja luotettavat tiedot

Saimme jonkin verran tietoa heidän prosessistaan ​​koskien vaihto-integraatioita. Michael mainitsi, että heidän ykkönen on tietojen tarkkuus. Jokaisen pörssiintegraation yhteydessä he luovat oman tilinsa ja suorittavat kaikki mahdolliset kaupat (talletukset, nostot, ostot ja myynnit eri perusmarkkinoilla).

Sitten he vetävät tietoja, normalisoivat ne ja sovittavat yhteen järjestelmänsä laskemat todellisen tasapainon vaihdossa. Kunnes tämä sovitteluprosessi on valmis ja testattu perusteellisesti, on silloin, kun he työntävät tämän integraation tuotantoon käyttäjilleen.

On myös syytä mainita, että ne ovat ainoa foorumi, joka “etsii haarukat”. Michael kertoi meille:

Kun tuot tietoja näistä vaihdoista, niillä ei ole nimenomaista tapahtumatyyppiä kovahaarukkatoimituksia varten. Esimerkiksi, jos sinulla on Bitcoin Cash Bittrexillä kovakantisesta toimituksesta, mikään järjestelmä ei näytä pitävän Bitcoin Cashia tietojen tuonnin jälkeen

Hän jatkoi, että heillä on todellakin kasvava tietokanta, joka seuraa, missä eri kolikot tukevat kovaa työtä, ja kun erilaiset pörssit toimittivat haarukat kolikot käyttäjilleen. Sitten laskettaessa käyttäjän salkkua he luovat tapahtuman, joka näyttää kovan toimituksen.

Joten sinulla on esimerkiksi Bitcoin Cash -saldo oikeaan päivään jokaisessa pörssissä tarvittaessa.

Käyttäjillä on myös täydellinen hallinta salkunsa suhteen. He voivat tarvittaessa muokata, poistaa tai luoda manuaalisia tapahtumia.

Hienostunut raportointitoiminto

Ainutlaatuinen näkökohta heidän raportointiportaalilleen on, että se antaa heidän raporttinsa ajaa ajanjakson mukaan ja muuttaa tiettyjä parametreja ennen raportin luomista. Tämä muistuttaa perinteisten rahoitusmarkkinoiden toimintaa. Tässä on esimerkki heidän tapahtumaraportin parametrivaihtoehdoistaan:

Tradenostix-kojelauta

Tyylikäs muotoilu ja UX

Heidän suunnittelunsa ja käyttökokemuksensa ovat hyvin intuitiivisia ja helposti seurattavia. Heidän järjestelmässään on puhtaat raportit, joissa on loppusummat, joten tiedot ilmaistaan ​​hyvin ymmärrettävässä muodossa.

Mahdolliset huolenaiheet

Meihin oli melko vaikuttunut keskustelu Michaelin kanssa Tradenostix-alustalla. Teknologia tarjoaa epäilemättä monille yrityksille parempia työkaluja tietojen analysointiin.

Tämän sanottuamme oli yksi tai kaksi huolta, joista alun perin olimme huolissamme Tradenostixin kanssa. Näitä ovat seuraavat.

Nuori yritys

Muista, että he ovat edelleen nuori yritys. He työskentelevät parhaillaan eri yritysten kanssa ymmärtääkseen heidän ihanteellisen ratkaisunsa. Vaikka ne ovat beta-tilassa vähittäismarkkinoille, aika näyttää, onko alan B2B-puoli viitattava.

Tämä tarkoittaa, että yritysasiakkaiden palvelemiseksi tarvitaan vielä jonkin verran merkittävää kehitystä, yksi pieni esimerkki on Yhdysvaltojen viralliset vientiraportit eikä yleiset omistusosuudet ja realisoituneet / voittotappiot.

Lisää tilaustyyppejä

Tällä hetkellä ne ovat hyvin kaupankäynnin suuntautuneita, joten et voi vielä kirjoittaa kaivostuloja tai lahjoja tilaustyypiksi.

Rajoitetut vaihto- ja lompakkointegraatiot

Tällä hetkellä ne ovat integroitu Bittrex-, Poloniex-, GDAX- ja Kraken Exchangen kanssa. Ymmärrämme, että vaihto-integraatiot ovat jatkuva prosessi, mutta haluaisimme nähdä lisää yhteyksiä vaihtoihin. Niitä ei myöskään ole tällä hetkellä integroitu mihinkään offline-lompakkoon.

Kysyimme Michaelilta tästä ja hän kertoi meille, että he ovat aktiivisesti kehittämässä lisää vaihto-integraatioita. He toivovat vapauttavansa nämä integraatiot tulevina kuukausina. Hän selitti myös, että voit syöttää offline-tilasi manuaalisesti heidän järjestelmäänsä, jos sinulla on lompakko, jota ei tueta.

Johtopäätös

Olemme optimistisia heidän B2B-hankkeisiinsa keskusteluistamme heidän kanssaan. He suhtautuvat erittäin vakavasti tähän pyrkimykseen, ja luulemme, että se luo sillan perinteiselle rahoitusalalle tuntemaan olonsa mukavaksi siirtyessään kryptoalateollisuuteen.

Muista, että heillä on töitä, mutta toistaiseksi valmistamansa tuote toimii hyvin, ja seuraamme heitä heidän edetessään. Lisätietoja heidän verkkosivuillaan verkkosivusto.

Esitelty kuva Fotolian kautta & Tradenostix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me