Top 7 kalleinta tuotetta, joita voit ostaa Bitcoinilla

Bitcoin luotiin kaupalliseksi valuutaksi, jota käytetään tavaroiden ostamiseen.

Kun se saa enemmän valtavirran hyväksyntää, on ollut olemassa useita asioita, jotka on lisätty Bitcoinin kanssa ostettujen tuotteiden vakaan joukkoon yksinkertaisista asioista elintarvikkeisiin, hämärämpiin esineisiin, kuten sarjakuviin. Olemme myös aiemmin käsitelleet joitain outoimpia tuotteita, joita voit ostaa Bitcoinilla.

Bitcoinin hinnan noustessa myös sen kanssa ostettujen kalliiden tuotteiden määrä on kasvanut. Ei ole enää harvinaista, että Bitcoin-miljonäärit ostavat kaikki ylellisen elämäntavan ansat, mukaan lukien autot, talot ja jahdit. Ja joistakin Bitcoin-ostoista on tullut hämmästyttäviä, kun myös hinta nousee.

Kuuluisin näistä on Bitcoin-pizzan osto teki Laszlo Hanyecz vuonna 2010. Hän osti kaksi Papa Johnin pizzaa 10000 Bitcoinilla. Tuolloin Bitcoinin arvo oli noin 30 dollaria. Kuitenkin, vaikka Bitcoin liukastuikin kaikkien aikojen korkeimmillaan vuonna 2018, lokakuun 2018 lopusta lähtien, kun Bitcoinin arvo on noin 6500 dollaria, nämä kaksi pizzaa ovat nyt arvokkaiden 65 miljoonan dollarin arvoisia! Se on vakavaa taikinaa.

Katsotaanpa paremmin joitain kalleimpia asioita, joita ostetaan Bitcoinilla.

Autot Bitcoinille

Tämä voisi olla suurin bitcoineilla ostettavien kalliimpien tuotteiden luokka, koska monet Bitcoinin varhaiset käyttöönottajat elävät nyt iskulauseen “When Lambo?” Tunnetuimman tällaisen oston teki YouTuber, Bitcoin-foorumin omistaja ja VinWiki-johtaja Peter Saddington loppuvuodesta 2017.

Hän osti 200 000 dollarin 2015 Lamborghini Huracanin, jossa oli valkoinen mattakääre ja kilpailun pakokaasun ominaisuudet 45 Bitcoinille. Samojen 45 Bitcoinin arvo olisi nyt 292500 dollaria, mutta Saddington sanoo maksaneensa vain 115 dollaria näistä 45 bitcoinista jo vuonna 2011, kun hän sai ensimmäisen kerran tietää Bitcoinista.

Lamborghini Bitcoin

Peter Saddingtonin ystävällisyys

Jotkut varhaiset kryptovaluutan käyttöönottajat pitävät lamboja ainoana hyväksyttävänä tapana käyttää Bitcoinia. Lunastamista ei suositella, ja kryptovaluutan vallankumouksen todellisia uskovia kannustetaan “Hodl” kuuhun. Teslan ostoista Bitcoinilla on myös kerrottu useita kertomuksia, kuten Floridassa ostettu Tesla S: n ostama hinta vuonna 2013 91 BTC: llä, arvoltaan 109 tuhatta dollaria tuolloin, mutta arvoltaan yli 53,8 miljoonaa dollaria tämän päivän hinnoilla..

Autoliikkeet, jotka hyväksyvät Bitcoinin, sanovat, että Bitcoin-autojen myynti kasvoi joulukuussa 2017, jolloin myös Bitcoinin hinta kohosi, mutta jotkut Bitcoin-myynnit jatkuivat.

Talot / asunnot Bitcoinille

Kiinteistökaupat ovat nousseet otsikoihin viimeisen vuoden tai kahden aikana, ja kiinteistöjen ostaminen Bitcoinilla on tullut yhä suositummaksi. Siellä on jopa Bitcoin-omaisuuden verkkosivusto Tässä luetellaan huvila Ranskan Alpeilla 4 950 000 dollaria, Panaman kattohuoneisto 3 595 000 dollaria tai oma yksityinen Australian saari 3 500 000 dollaria. Yhdysvalloissa, Thaimaassa, Balilla, Karibialla, Turkissa ja melkein kaikkialla maailmassa on enemmän ominaisuuksia.

Raportit kiinteistöjen ostoista Bitcoinilla alkoivat ilmestyä jo vuonna 2014, jolloin tuntematon ostaja osti maaliskuussa Balin huvilan 800 BTC: llä (500 000 dollaria tuolloin, mutta nyt 5,2 miljoonaa dollaria) ja toinen tuntematon ostaja osti 1,4 hehtaaria Tahoe-järvellä. Kaliforniassa 2739 Bitcoinia, jonka arvo on silloin 1,6 miljoonaa dollaria, mutta nyt yli 17,8 miljoonaa dollaria. Vaikka kutsuimme näitä Bitcoin-ostoksiksi, ne olivat tosiasiallisesti ostoksia, joissa Bitcoin muunnettiin fiat-valuutaksi tapahtuman suorittamiseksi.

Talon ostaminen Bitcoinilla

Kohteliaisuus Zillow.comista

Suurin todellinen Bitcoin-kiinteistöjen osto, jonka paljastin, oli helmikuusta 2018, jolloin bitcoin-sijoittaja Michael Komaransky myi omistuksensa Miamin kartano 455 BTC: lle tai noin 6 miljoonaa dollaria tuolloin. Saman 455 BTC: n arvo on alle 3 miljoonaa dollaria tämän kirjoituksen aikaan.

Bitcoin lentokoneille

Kun rikas ja kuuluisa matkustaa, he menevät tyylikkäästi omiin yksityisiin suihkukoneisiinsa, ja uusi Bitcoin-miljonäärirotu on pyrkinyt samaan. Ensimmäinen tapa käyttää Bitcoinia yksityiselle suihkukoneelle oli vuonna 2014, jolloin Bitcoin-säätiön jäsen Olivier Janssens ilmoitti rahoittaneensa yksityisen suihkukoneen PrivateFly.com-sivustolta..

Vaikka liiketoimen yksityiskohtia ei ollut julkistettu, verkkosivuston hintojen perusteella lento olisi voinut maksaa jopa 54,95 BTC tai 35000 dollaria sitten ja hämmästyttävän 357175 dollaria nyt!

Lentokoneen ostaminen Bitcoinilla

SkyCraft Airplanesin ystävällisyys

Ja vaikka en löytänyt todellisia ostoksia (todennäköisesti siksi, että Bitcoinin käyttäjät haluavat pysyä tuntemattomina), joulukuusta 2013 lähtien on ollut mahdollista ostaa omia lentokoneita SkyCraft-lentokoneet käyttäen Bitcoinia. Kun SkyCraft SD-1 Minisport ilmoitettiin ensimmäisen kerran, se oli saatavana 80 BTC: lle. SD-1 Minisportin nykyinen hinta on 54850 dollaria eli suunnilleen 8,5 BTC.

Bitcoin jahdeille

Yachtin saaminen on yksi erittäin varakkaiden tunnusmerkeistä, ja myös Bitcoin-miljonäärit ovat liittymässä purjehdusjoukkoihin. Ei ole helppoa löytää erityisiä esimerkkejä, mutta markkinat ovat ehdottomasti siellä Dennison Yachting Florida lisää Bitcoinin maksutavaksi useiden asiakkaiden pyynnöstä ja 26 pohjoisjahteja, myös Floridassa, väittäen olevansa suurin purjevälittäjä, joka hyväksyy Bitcoinin.

Osta Yacht Bitcoinilla

Kohteliaisuus 26 pohjoisjahdista

Koulutus Bitcoinilla

Yliopistot hyväksyvät myös Bitcoinin maksamista varten, joten voit oppia blockchainista ja kryptovaluutoista samalla kun maksat koulutuksesta kryptovaluutalla. Kyproksen Nikosian yliopisto oli ensimmäinen yliopisto, joka hyväksyi Bitcoinin maksettavaksi aina vuonna 2013, kun taas King’s College oli ensimmäinen Yhdysvaltain yliopisto, joka hyppäsi Bitcoin-vaunulle vuonna 2014. King’s Collegessa nykyinen opetus on noin 35 000 dollaria per lukukauden ajan koko nelivuotinen ohjelma kestää noin 140 000 dollaria tai 21,53 BTC nykyisillä hinnoilla.

Muita yliopistoja, jotka hyväksyvät Bitcoinin, ovat European Management of Technology and Technology Berliinissä Saksassa ja The Luzernin ammattikorkeakoulu Sveitsissä, jotka ilmoittivat Bitcoinin hyväksymisestä opetukseen lokakuussa 2017.Sveitsiläisen yliopiston hyväksyminen Bitcoiniin ei tule niin paljon Yllätys, koska Zug, Sveitsi, on nimeltään “Crypto Valley”, ja sillä on yli 50 blockchain-yritystä ja startup-yritystä, joiden pääkonttori on siellä.

Bitcoin-kansalaisuus

Pienestä eteläisen Tyynenmeren maasta Vanuatusta tuli ensimmäinen kansakunta maailmassa, joka tarjosi kansalaisuuden Bitcoin-maksua vastaan. Kustannukset ovat noin 180 000 dollaria, joten jos tarvitset toisen passin ja noin 27 BTC: tä istuu lompakossa jonnekin, sinusta voi tulla pienen, mutta kauniin, eteläisen Tyynenmeren saarivaltio. Todellisuudessa he eivät hyväksy Bitcoinia, mutta ovat perustaneet Australiaan siirtoagentin, joka huolehtii vaihdosta BTC: stä USD: ään kansalaisuuden ostamiseksi..

Pieni Karibianmeren maa Antigua ja Barbuda EI HYVÄKSY Bitcoinia kansalaisuusohjelmaansa, joka on jonkin verran halvempaa kuin Vanuatu vain 135000 dollaria tai hieman yli 20 BTC. Heistä tuli ensimmäinen maa, joka hyväksyi Bitcoinin kansalaisuudeksi 23. heinäkuuta 2018.

Johtopäätös

Bitcoinilla ostettavien tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti, ja kun Bitcoinin arvo on edelleen korkea, ylellisyystuotteet näyttävät olevan suosituimpia. On järkevää käyttää Bitcoinia näissä suurissa ostoksissa, koska se voi säästää helposti 5–10% maksuista, mikä on valtava, kun ostat satoja tuhansia tai jopa miljoonia dollareita.

Niin kauan kuin Bitcoinin arvo on edelleen korkea, suuntaus suurten lipputuotteiden ostamiseen kryptovaluutalla on melkein varma, ja kun yhä useammat ihmiset ottavat Bitcoinin käyttöön, meidän pitäisi nähdä kasvava määrä tällaisia ​​ostoksia. Siihen mennessä, kun lapsemme ovat kasvaneet, voi olla normaalia maksaa autostasi ja talostasi Bitcoinilla tai muilla kryptovaluutoilla.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me