Top 10 salattua podcastia: Verrattuna rinnakkain

Mitä ryhdyit täyttämään lukemattomia tunteja? Ehkä sinusta tuli leipuri tai lenkkeilijä, tai ehkä istuutu kirjoittamaan kirjoittamaan romaanin, jota olet lykännyt viimeisten 20 vuoden ajan. Olitko yksi niistä ihmisistä, jotka yhtäkkiä tulivat kaikkien vihreiden sormien yli ja alkoivat kasvaa vihanneksia takapihallaan? Vai liittyitkö joustaviin legiooneihin, jotka tekivät Zoomed-joogatunteja heidän etuhuoneistaan?

Covid Lockdowns

Elämä on ollut tylsää näiden lukitusten kanssa

Eräänä päivänä pandemia ja sulkemisen kauhut ovat tarinoita, jotka synnyttivät lapsenlapsemme. Katsomme taaksepäin ja vapisemme, kun muistelemme happamoita, jotka eivät nousseet, ja kylmän mahdollisuuden lopettaa wc-paperi. On hyvät mahdollisuudet, että useimmat meistä eivät ole kiinni harrastuksistamme, koska olemme hylänneet ne heti, kun rokote tuli.

Vaikka jumissa olo niin kauan kotona on tuskin sellainen, jota kukaan meistä kiirehti toistamaan, se ei ole kaikki ollut huono. Kotitekoinen leipä maistuu paremmin. Ylpeä saavutus on saavuttaa 10k alle tunnissa, kun kerran on hengästynyt ja pääsy bussipysäkille. Kokonaisena ylimääräisten tuntien täyttäminen on antanut monille meistä tauon arjesta ja mahdollisuuden nauttia itsensä kehittämisestä.

Olemme kaikki korvat

Jos olet kuin minä, on todennäköistä, että sinulla on ainakin yksi kaveri, joka on aina lyönyt podcasteja. En koskaan voinut ymmärtää joidenkin ihmisten pakkomielle heihin. Silmäni laskeutuivat aina, kun kuulin sanan. Aloin miettiä, tekivätkö tietyt ihmiset koskaan muuta kuin kuuntelivat verisiä podcasteja koko päivän.

Lockdown teki käännynnäisen minusta. Kohdatessani lukemattomia määriä vapaata aikaa päätin laajentaa näköalaani ja kokeilla uusia asioita. Jotkut eivät kesti kauan. En – ilmeisesti – kykenemätön pitämään mitään huonekasveja hengissä yli kahden päivän ajan. En päässyt Thrones-pelin ensimmäisen kauden jälkeen enkä anteeksi.

Salaus Podcastit

Podcastit ovat uusi tietosanakirja. Kuva Shutterstockin kautta

Mutta podcasteilla kaadin kaninreiän, josta en ole kiirehtiä poistumaan. Enkä ole yksin. Mukaan viimeaikainen tutkimus, Pelkästään Yhdysvalloissa 68 miljoonaa ihmistä (24% väestöstä) kuuntelee podcasteja viikoittain. Podcast-lähetyksiä oletetaan olevan yli 1,5 miljoonaa, ja määrä kasvaa tasaisesti koko ajan. Niin paljon, itse asiassa, että jotkut olet ottanut YouTubeen yrittää pysäyttää levitys lukituksen aikana.

Pyrkimyksestäni ohittaa podcastit en voi nyt saada tarpeeksi niitä. Kuuntelen melkein mitä tahansa ja olen tilannut satoja erilaisia ​​ohjelmia, jotka kattavat kaikenlaisia ​​aiheita. Voin rehellisesti sanoa, en tiedä miten olisin selvittänyt lukituksen ilman heitä.

Kuvittele iloni sitten, kun uusi löydetty rakkauteni podcastingiin alkoi olla päällekkäinen salauksen pakkomielteeni kanssa: kaksinkertainen ilo. Ja kävi ilmi, että kollegani täällä kolikkotoimistossa olivat yhtä koukussa. Jos olet koskaan miettinyt, mitä Guy tekee, kun hän ei tee videoita, voin kertoa sinulle, että siihen kuuluu kuulokepari, mukava tuoli ja autuas transsi.

Täydellinen 10

Onneksi Guylle ja muille meistä ei ole pulaa salaukseen liittyvistä podcasteista. Ainoa ongelma on, että on niin monia, että voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa, ja kuten niin usein elämässä, kultaan on sekoitettu paljon hiutaleita. Joten olemme täällä auttamassa.

Olemme koonneet päämme yhteen ja laatineet luettelon kymmenestä parhaasta käytettävissä olevasta salauksen podcastista. Olemme antaneet nopeasti selvityksen siitä, mitä voit odottaa jokaiselta, sekä osallistujien profiilit. Tartu siis kuulokkeisiin, löydä hiljainen kulma, istu alas, rentoudu ja nauti…

1. Ketjuissa

Salaus voi usein tuntua hieman poikakerholta, joten on virkistävää nähdä Laura Shinin isännöimän tätä erinomainen podcast. Shin on entinen vanhempi toimittaja Forbesissa ja ensimmäinen toimittaja valtavirran mediasta, joka kertoo salauksesta kokopäiväisesti. Hän julkaisee viikoittaiset jaksot Unchainedista, joissa hän puhuu joidenkin blockchainin ja salauksen suurimpien pelaajien kanssa.

Ketjuton Podcast

Kuva kautta SoundCloud

Viimeaikaiset jaksot ovat esittäneet joitain tunnetuimpia nimiä krypto-versiossa, mukaan lukien Vitalik Buterin, Yearn Financen Andre Cronje, Brave’s Brendan Eich ja jopa Binance-isäntä CZ. Shin keskustelee myös lainsäätäjien ja poliitikkojen kanssa, jotka muokkaavat aktiivisesti salauksen sääntelyä, sekä sijoittajien kanssa, jotka pitävät rahaa virtana. Lyhyesti sanottuna, jos haluat pysyä ajan tasalla salauksen maailmassa, et voi varaa jättää huomiotta Unchained.

2. Huono salauksen podcast

Jos olet uusi salaus ja vielä käsittelet bitcoinia, blockchainia ja kaikkia muita siellä olevia projekteja, Huono salauksen podcast on hyvä paikka aloittaa. Sen tarkoituksena on selvittää salaustila ja auttaa aloittelijoita käsittelemään kaikkea siellä tapahtuvaa.

TBCP: tä isännöivät Joel Comm ja Travis Wright, ja se julkaisee säännöllisiä jaksoja auttaakseen kuuntelijoita pysymään ajan tasalla salauksen uusimmista tapahtumista. Joel kuvaa itseään ”toimivaksi futuristiksi” ja on New York Timesin myydyin kirjailija, julkinen puhuja ja yrittäjä sekä podcaster.

Bad Crypto Podcast

Hyvä, huono & Ruma. Kuva Soundcloudin kautta

Todennäköisesti nopein on kuvata häntä kaiken Internetin asiantuntijana, hänen erikoisalansa on niin laaja. Travis on Symantecin entinen globaali digitaalinen ja sosiaalinen strategi, joka kirjoittaa ja puhuu myös blockchainista, tekniikasta, markkinoinnista ja monesta muusta..

Nämä kaksi muodostavat hyvän joukkueen ja ovat hioneet tyylinsä täydellisyyteen yli 500 jakson aikana. TBCP on kaikki mitä haluat podcastista: informatiivinen, arvovaltainen ja hauska.

3. Epicenter

Seitsemän vuotta on pitkä aika salauksessa, ja tämä seuraava podcast on käsitellyt paljon tuona aikana. Episentrumi on viikoittainen show, jossa tutkitaan blockchain-teollisuuden “teknisiä, taloudellisia ja sosiaalisia vaikutuksia”. Kuten Unchainedin kohdalla, tässä keskitytään alan suurten nimien keskusteluun ja näkemysten saamiseen monista erilaisista aiheista, jotka liittyvät blockchainiin ja salaukseen.

Epicenter Podcast -salaus

Salausmarkkinoiden episentrumi. Kuva Soundcloudin kautta

Epicenterin perustivat vuonna 2013 Adam B.Levine (Let’s Talk Bitcoinin isäntä), Sébastien Couture ja Brian Crane. Levine on siirtynyt eteenpäin, ja podcastilla on nyt luettelo viidestä isännästä: Crane ja Couture sekä Meher Roy, Sunny Aggarwal ja Friederike Ernst. Heidän välillään he ovat puhuneet sadoille vieraille, mukaan lukien Litecoinin perustaja Charlie Lee, Interchain Foundationin presidentti Jae Kwon ja Project Serumin perustajat Sam Bankman-Fried.

Niille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle salausvesiin, Epicenter on alkuperäisten ja parhaiden resurssien joukossa.

4. Mitä Bitcoin teki

Kuten nimestäkin käy ilmi, tämä podcast Peter McCormackilta on BTC: hen liittyvä painopiste, vaikka se ei estä sitä kääntymästä tutkimaan kokonaisia ​​digitaalisen kullan aiheita. McCormack ei pelkää tarttua aiheeseen haastateltavien kanssa, ja jaksot kestävät yleensä noin tunnin, mutta voivat joskus kestää paljon pidempään. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, koska McCormack tietää aiheensa nurinpäin ja saa vaikuttavia vieraita pureskelemaan rasvaa hänen kanssaan.

Mitä Bitcoin teki Podcast

Mitä Bitcoin teki? Se muutti maailmaa.

Viimeisissä jaksoissa on esiintynyt Cameronin ja Tyler Winklevossin, Jameson Loppin ja Blockstreamin Rusty Russellin kaltaisia. McCormack itse on toimittaja, joka on johtanut WBD: tä vuodesta 2017 ja johtaa nyt myös Uhma foorumi ja podcast. Hän on yksi niistä ihmisistä, joiden työ tuottaa runsaasti tunteja kiehtovaa materiaalia.

Mitä Bitcoin teki, on niin hyvin koottu, että se voisi helposti vedota niihin, joilla on vain ohimennen kiinnostus Bitcoiniin ja sen ympärillä oleviin ongelmiin. Kaikille, jotka haluavat nähdä kuinka syvälle upotettu salaus on nyt elämässämme, tämä on paikka mennä.

5. Treidaajan Cobb Crypto Podcast

Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita salauksen kaupasta, yhden ensimmäisistä käyntisatamista on oltava avuncular Aussie Craig Cobbin sävyt. Tämä podcast on lyhyitä, röyhkeitä jaksoja, jotka julkaistaan ​​joka toinen päivä, jolloin Cobb keskustelee markkinoista ja siitä, mikä saa ne liikkumaan. Se on hieno tapa aloittaa kaupankäyntipäiväsi, ja Cobbin helppo tyyli on sekä informatiivinen että hauska.

Kauppiaan salakirjoitus

Kauppiaan Cobb Crypto Podcast. Aussie-toiminta

Cobbilla on yli kolmetoista vuoden kokemus kaikenlaisten omaisuuserien kaupasta, ja hän keskittyy nyt wannabe-kauppiaiden kouluttamiseen podcastinsa ja verkkosivustonsa kautta. Podcastin mukana toimitetaan tavanomaiset vastuuvapauslausekkeet siitä, ettemme ole taloudellisia neuvoja, mutta se on hyvä resurssi niille, jotka ovat kiireisiä tekemään omaa tutkimusta.

6. Vahvistamaton

Yksi podcast on tässä luettelossa on vaikuttava saavutus; jos sinulla on kaksi, näyttää melkein näyttävän. Kyllä, Laura Shin on palannut vahvistamattomaan, toiseen viikoittaiseen podcastiin, joka “paljastaa, miten salauksen telttanimet reagoivat viikon tärkeimpiin otsikoihin”.

Vahvistamaton podcast

Laura Shin loistaa jälleen Vahvistamattomien kanssa.

Tällä näyttelyllä on yleensä lyhyempi muoto kuin Unchained, joten se on parempi veto niille, jotka haluavat saada nopean korjauksen salauksesta ja minne se voi olla menossa.

7. Pomp Podcast

Anthony ’Pomp’ Pompliano on amerikkalainen teknologiasijoittaja ja yrittäjä, jonka ”edut ovat rahoituksen, teknologian, yrittäjyyden ja talouden risteyksessä”. Pomp Podcast kasvoi päivittäisestä uutiskirjeestään, jonka hän lähetti ystäville, perheelle ja asiakkaille. Kun vastaanottajien luettelo kasvoi, hän päätti haarautua uuteen mediaan ja video kustakin podcastista ladataan YouTubeen. Podcast tunnettiin aiemmin nimellä Ketju pois.

Pomp Podcast

Legendaarinen Pomp Podcast.

Pompin aiheiden valikoima voi olla melko laaja, joten tämä on loistava podcast niille, jotka ovat kiinnostuneita suuremmasta kuvasta bitcoinin ja blockchainin rajojen ulkopuolella. Jaksot julkaistaan ​​päivittäin ja kestävät yleensä noin tunnin. Niiden, jotka haluavat keskittyä salaukseen, on ehkä oltava valikoivia, joiden jaksojen kanssa he haluavat kuunnella, mutta Pomp on aina viihdyttävä ja tietää, miten saada parhaansa vierailtaan.

8. Blockchain Insider

Blockchain Insider tekee hyvää työtä houkuttelemalla sekä kovettuneita salauksen faneja että aloittelijoita, kun isännät Simon Taylor ja Sarah Kocianski jakavat asiat tuntijaksoiksi, julkaistaan ​​viikoittain.

Blockchain Insider Podcast

Sisäpiirin omistama salausmarkkinat.

Ohjelma keskittyy bitcoiniin, blockchainiin ja hajautettuun kirjanpitotekniikkaan, ja siinä on haastatteluja runsaiden muuttajien ja ravistajien kanssa kyseisiltä teollisuudenaloilta. Vaikka tämän vuoden toukokuun puolivälistä lähtien ei ole ollut uusia jaksoja, BI: n arkistossa oleva trooli heittää paljon herkkuja ja on yksi parhaista paikoista mennä saamaan taustaa Facebookin Libra-projektille.

Toivotaan, että he palaavat pian takaisin.

9. Stephan Livera Podcast

Toinen tunnettu salattu salvia jakaa viisautensa kanssamme yhdessä johdonmukaisimmin arvostetuimmista salauksen podcasteista. Stephan on perustajajäsen Solmujen ministeriö ja Bitcoiner Ventures, niin on tarvittava sukutaulu. Hänellä on myös taito tehdä hankalia käsitteitä helposti ymmärrettäviksi ja houkuttelee paljon vieraita, mukaan lukien Twitter- ja Square-toimitusjohtaja Jack Dorsey sekä Lightning Labsin Elizabeth Stark..

Stephen Livera Podcast

Stephen Livera Podcast.

Jaksot julkaistaan ​​muutaman päivän välein, ja niitä suositellaan kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään bitcoinista ja sen ympäristöstä.

10. Bitcoin Knowledge Podcast

Trace Mayer on ollut kiireinen bitcoinin keskustelussa jo useita vuosia ja on esiintynyt lukemattomissa uutis- ja ajankohtaisohjelmissa taistellakseen sen nurkasta. Hän on ollut mukana siinä, koska se oli 25 senttiä, joten sinun on oletettava, että hän on jo melko varakas.

Bitcoin Knowledge Podcast

Bitcoin-tieto Trace Mayerin kanssa

Tracen Bitcoin Knowledge-podcast auttaa yksityissijoittajia ymmärtämään paremmin bitcoinia ja blockchain-teollisuutta kokonaisuutena. Hänen haastatteluissa alan ammattilaisten ja muiden podcasters-asiantuntijoiden kanssa saadaan teollisuuden näkemyksiä ja markkina-analyysejä sekä teknistetään muun muassa kaivos- ja konsensusmekanismeista..

Kunnianosoitus. Puuttuva salakuningatar

Ei ole tarpeeksi superlatiiveja kuvaamaan tätä ylimääräistä podcastia, joka seuraa OneCoin-skandaalia ja sen perustajan, tohtori Ruja Ignatovan katoamista. Tarttuminen on yksi. Leuka pudottamalla toisen.

Jamie Bartlett tutkinta OneCoinista ja sen luomat verilöylyt ovat niin kiehtovia (on toinenkin), että ne voivat helposti kadottaa koko päivän, aivan kuten tohtori Ruja itse. Se ei ole teknisesti salattu podcast, koska se on enemmän huolissaan siitä, kuinka helposti ihmiset voidaan saada uskomaan huijaukseen, mutta emme voi suositella sitä tarpeeksi korkealla täällä Coin Bureau -palvelussa.

Crypto Queen puuttuu

Legenda kadonneesta kryptokuningasta. Onecoin-skandaali. Kuva kautta bbc.co.uk

Saatat olla perehtynyt OneCoinin valitettavaan saagaan, tai tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun olet kuullut nimen. Joko niin, tee tämä seuraavaksi kuuntelusi ja katso kuinka monta kertaa leuka osuu lattiaan.

Johtopäätös: Jokaiselle jotakin

Siellä on koko joukko muita salaukseen liittyviä podcasteja, jotka olisivat helposti voineet tehdä tämän luettelon. Tämä on vain kokoelma niistä, joista pidämme parhaiten parhaiten juuri nyt.

Oman tutkimuksen tekeminen voi olla työläs prosessi, mutta näiden ohjelmien parhaan kuunteleminen voi tehdä siitä nautinnon. On myös rauhoittavaa tietää, että niille, jotka tulevat ensimmäistä kertaa salaukseen, on paljon resursseja, jotka tekevät siitä helpommin saatavilla.

Covid-19 ei ole vielä tehty kanssamme, ja monille on vielä paljon tunteja, ennen kuin elämä palaa normaaliksi. Mutta miksi huoli, kun tämän salauksen podcastien valinnan pitäisi pitää sinut ajan tasalla ja viihdyttää siihen asti ja sen jälkeen. Älä vain maksa sitä romaania milloin tahansa pian.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me