Terrexa-arvostelu: Täydellinen aloittelijoiden opas

Tässä katsauksessa tarkastelemme upouutta kryptovaluutanvaihtopalvelua, joka on juuri tullut markkinoille.

Terrexa pyrkii olemaan nopea ja yksinkertainen tapa kauppiaille saada käsiinsä kryptovaluutta. Forex-teollisuuden veteraanien kehittämä Terrexa yrittää ottaa käyttöön muita vakiintuneita salauksenvaihtoyhdyskäytäviä ja lompakoita.

Voitko kuitenkin luottaa uuteen palveluun?

Tässä kattavassa Terrexa-katsauksessa sukelamme syvällisesti vaihtoon ja annamme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Tarkastelemme muun muassa turvallisuutta, tekniikkaa, tiimiä, määräyksiä ja maksuja.

Mennään siihen.

Terrexan yleiskatsaus

Terrexa perustettiin huhtikuussa 2018, ja sitä hallinnoi holdingyhtiö Prime Marshall Cy Ltd…

Terrexa on itse asiassa Leverate-kauppajärjestelmien lanseeraama tuotemerkki. Niille, jotka eivät tiedä, Leverate on tunnettu teknologiatoimittaja useille FX-välityspalveluille ympäri maailmaa.

Leverate kehittää kauppajärjestelmiä, joita välittäjät käyttävät ”valkoisena etiketinä”. Sellaisena näyttää siltä, ​​että Terrexa on ponnahduslauta Leveraten uuden kryptovaluutanvaihtofoorumin käynnistämiselle.

Äskettäisessä haastattelussa Finance Magnatesin kanssa Terrexan vanhempi tuotepäällikkö Amir Haimpour totesi seuraavaa:

”Terrexassa olemme haaveilijoita, ja uusi vaihto-palvelumme ja digitaalinen lompakkomme ovat avainkoko. Olemme jo alkaneet suunnitella seuraavia vaiheitamme tässä kiehtovassa ekosysteemissä ”

Joten on selvää, että Terrexalla on melko suuret tavoitteet strategiansa suhteen kryptovaluuttamarkkinoilla.

Terrexaa ei sinänsä säännellä, eikä Kyproksella näytä olevan määritelty sääntelyä siitä, kuinka digitaalisten valuutanvaihtopalvelujen tulisi toimia. Yhdysvalloissa ei ole minkäänlaisia ​​”Money Service” -lisenssejä.

Tämä on kenties yksi syy siihen, miksi Terrexa ei ole avoin yhdysvaltalaisille asiakkaille. He eivät halua rikkoa rahapalveluyrityksiä koskevia säännöksiä.

Onko Terrexa turvallinen?


Yksi tärkeimmistä kysymyksistä elinkeinonharjoittajalle, kun on kyse salausvaluutanvaihdosta ja palveluista, on kuinka turvallinen he ovat. Meitä muistutetaan jatkuvasti riskeistä, kun olemme täällä hakkeroista ja rikkomuksista, jotka johtavat suuriin tappioihin.

Yksi Terrexan eduista on, että ne toimivat puhtaasti salauksenvaihtoporttina. He eivät tallenna varojasi järjestelmiinsä, joten sinä hallitset aina yksityisiä avaimiasi paikallisissa lompakoissa.

Siksi ne ovat paljon vähemmän hakkereiden kohteena, koska heidän palvelimillaan ei ole paljon kolikoita.

Terexa SSL-salaus

Terrexa SSL -sertifikaatti

Koska sinun on edelleen annettava heille luottokorttitiedot ja lähetettävä arkaluontoisia tietoja, on hienoa nähdä, että Terrexan verkkotunnuksessa on täysi SSL-salaus. Kaikki nämä viestinnät salataan 256-bittisen standardin kautta.

Kun kirjaudut sisään Terrexa.com-sivustoon, huomaat, että selaimen verkkotunnuksen vieressä on riippulukko. Tämä on osoitus siitä, että olet oikealla Terrexa-palvelimella ja voit lähettää heille turvallisesti vaaditut tiedot.

Näyttää siltä, ​​että Terrexa ei tarjoa mitään kahden tekijän todennuksen tavoin, jonka todennäköisesti löydät muissa keskuksissa ja lompakoissa. Vaikka pörssissä ei ole varoja, tämä saattaa olla vähemmän huolestuttavaa.

Omaisuuden kattavuus

Terrexa on edelleen suhteellisen uusi pörssi, ja sellaisenaan heillä ei ole tällä hetkellä niin laajaa salausta. Tällä hetkellä ainoat kolikot, joita voit ostaa niistä, ovat Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH).

Omaisuuden kattavuus Terrexalla

Omaisuuden kattavuus Terrexalla

Tämä voi muuttua pian, kun Terrexa on ilmoittanut haluavansa listata Ripple (XRP) Bitcoin Cash (BCH) ja Litecoin (LTC) tykkäävät.

Sillä välin voit aina käyttää Terrexaa nimellä “Fiat Gateway”. Toisin sanoen voit käyttää sitä USD tai EUR vaihtamiseen salaukseen ja päinvastoin. Kyseinen salaus voidaan sitten lähettää muille pörsseille, kuten Binancelle, joilla on enemmän kolikoiden kattavuutta, mutta ei Fiat-maksuvaihtoehtoa.

Terrexa-palkkiot

Jotain, josta pidimme todella Terrexasta, oli heidän hyvin yksinkertainen maksurakenteensa. He soveltavat salaustasojen ostamiseen / myyntiin yhden tason maksuja, jotka eroavat vain maksutavastasi.

Jos aiot ostaa kolikoita luottokortillasi, maksat 5%: n maksun. Jos aiot käyttää tilisiirtoa, se on 3%. Tämä on kohtuullisen sopusoinnussa muiden pörssien, kuten Bitstamp Exchange, joka veloittaa 5% luottokorttitapahtumista.

Erillisiä kaupankäyntimaksuja ei kuitenkaan ole, koska Terrexan ostosta veloittama korko sisältää kaikki leviämisen lisäksi yllä mainitut palkkiot. Olemme tarkistaneet Terrexan koron kolikoiden markkinakorkin tarjouksilla ja ne ovat suhteellisen yhdenmukaisia.

Asiakaspalvelu

Yksi asia, jota kryptovaluuttakauppiaiden on ollut viime aikoina suuressa määrin käsiteltävä, on asiakaspalvelun puute suuremmissa pörsseissä. Vuoden 2017 härkätaistelun aikana käyttäjien oli odotettava päiviä saadakseen vastauksia lippuihin.

Ottaen huomioon, että Terrexa on edelleen uusi vaihto, käyttäjiltä ei ole niin paljon tietoa asiakastukesta. Yksi asia, josta pidimme Terrexassa, on kuitenkin se, että heillä on puhelinnumero, johon voit soittaa.

Terrexa Banner Out

Tämä on +35725030027, ja ne näyttävät olevan avoimia käyttäjille, jotka soittavat ongelmiin. Kyselysi on kuitenkin ehkä parempi hoitaa verkossa lippulomakkeen kautta. Voit myös tavoittaa heidän tukitiiminsä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Vaihtoehtoisesti, jos kysymyksesi on luonteeltaan rutiininomaisempi, voit tarkastella heidän kysymyksiään UKK-osio. Tällä on perustiedot tilisi hallinnoinnista sekä tarkistuksista jne.

Maksut ja nostot

Terrexa toimii enemmän kuin yhdyskäytävä, jolla on käyttöliittymä. Lähetät heille varoja ja he lähettävät kryptovaluutan haluamaasi lompakon osoitteeseen. Tämä tekee niistä melko samanlaisia ​​kuin Coinmama.

Voit myös lähettää heille Bitcoinin, ja he käsittelevät sitten pankkisiirron maksamaan Bitcoinista. Tällä hetkellä voit myydä vain Bitcoinia.

Jos käytät luottokorttiasi, maksun pitäisi olla välitön. Jos kuitenkin maksat pankkisiirrolla, sen pitäisi kestää vähintään 2-3 työpäivää. Tämä riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien mistä käytät varoja ja mistä pankista lähetät.

Tällä hetkellä Terrexa hyväksyy vain fiat-valuutan johdot USD: n ja Euro: n muodossa. Jos sinulla on varoja toisessa valuutassa, voit joko muuntaa ne ennen lähettämistä tai suorittaa luottokorttimaksun.

Maksurajojen suhteen, jos käytät luottokorttia, voit ostaa salauksen välillä 50-5000 euroa. Kun käytät johdotusvaihtoehtoa, haluat ostaa 20–2 500 euroa / tapahtuma.

Kun maksu on suoritettu, Terrexa vaatii johdotusviestin varmistaakseen, että ne kaappaavat saapuvat varat, kun olet suorittanut maksun. Terrexa aloittaa salaustoiminnan heti, kun he voivat vahvistaa varat. Salakirjoitustapahtumat vahvistuvat yleensä alle tunnissa.

Liittyminen Terrexaan

Kun olet päättänyt kokeilla Terrexaa, sinun on luotava tili. Voit tehdä tämän siirtymällä rekisteröitymisivulle tässä.

Terrexa-rekisteröintivaihe

Ilmoittautuminen Terrexa-pörssiin

Tässä vaiheessa he tarvitsevat vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Koska Terrexalla ei ole 2-tekijäistä todennusta, kannattaa ehkä valita erityisen vahva salasana. Suosittelemme, että käytät palvelua, kuten vahvaa salasanaa generaattori.

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, Terrexa lähettää sinulle vahvistussähköpostin. Sinun on seurattava sähköpostissa olevaa linkkiä, ennen kuin voit kirjautua tilillesi.

Sähköpostivahvistus Terrexa

Vahvista sähköposti Terrexalta

Kun olet suorittanut kyseisen vaiheen, tilisi on nyt aktiivinen, mutta sinun on todennäköisesti vahvistettava henkilöllisyytesi.

Terrexa KYC ja todentaminen

On suositeltavaa vahvistaa henkilöllisyytesi ennen kuin aloitat heidän palvelujensa käytön.

Miksi tämä on?

Terrexaa ylläpitää suuri ja hyvämaineinen yritys, ja sellaisenaan heidän on oltava KYC: n ja rahanpesun torjunnan kärjessä. Siksi he vaativat kaikkia käyttäjiään suorittamaan henkilöllisyyden todentamismenettelyn.

Jopa 5000 dollaria varten sinun on vahvistettava henkilökohtaiset tietosi ja ladattava henkilöllisyystodistuksesi. Alla on tiedot, jotka Terrexa vaatii ensimmäisessä tarkastusvaiheessa.

KYC: n tiedot Terrexasta

Vaaditut KYC-tiedot Terrexasta

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, Terrexa pyytää sinua lähettämään henkilöllisyystodistuksesi sekä asuntotodistuksesi. Henkilötodistuksen on oltava valtion myöntämä henkilötodistus. Tähän voi sisältyä joko passi tai ajokortti.

KYC: n asiakirjat Terrexasta

Terrexan tarvitsemat asiakirjat tilin vahvistamiseksi

Asuinpaikkatodistuksen osalta he vaativat yleislaskun. Jotta tämä olisi pätevä, se on päivättävä viimeiset 6 kuukautta.

Kun olet ladannut nämä asiakirjat, Terrexa suorittaa tarkistukset loppuun. He palaavat sinuun, jos he tarvitsevat enää tietoja. Näyttää siltä, ​​että tässä vaiheessa tarkastukset tehdään Terrexalla manuaalisesti, mutta sinun pitäisi odottaa vastausta vahvistukseen 24 tunnin kuluessa.

Jos haluat ostaa yli 5000 dollaria salausta, joudut vahvistamaan tasolle 2. Tämä vaatii jonkinlaisen “kyselylomakkeen” täyttämistä. Kuitenkin, jos haluat ostaa rajoittamattoman määrän kryptovaluutta, sinun on suoritettava mitä he kutsuvat “työtilaksi”.

Joten valitettavasti niille käyttäjille, jotka haluavat nimettömiä ostoksia, sinun on lähetettävä heille asiakirjat.

Itse asiassa useimmat pörssit vaativat todentamista ennen kaupankäyntiä. Olemme käsitelleet useita muita vaihtoehtoja ostaa Bitcoin nimettömästi, jos se olisi sinun tavoitteesi.

Kuinka ostaa Terrexasta

Kun tilisi on vahvistettu, voit siirtyä ostamaan ensimmäisen kryptovaluutan. Jotain, josta pidämme todella Terrexasta, on kuinka helppoa on ostaa salaus nopeasti heidän alustalleen.

Napsautat otsikossa olevaa Osta / Myy-painiketta ja se vie sinut alla olevaan vakiotilauslomakkeeseen. Voit syöttää joko kolikon määrän, jonka haluat ostaa, tai kuinka paljon olet valmis käyttämään.

Terrexa-salaus kryptovaluuttaan

Tilauslomake ostaa kryptovaluutta Terexasta

Kun olet päättänyt, kuinka paljon haluat ostaa, voit vahvistaa ostoksen. Terrexa kysyy sitten minne haluat kolikoiden lähettämisen (henkilökohtainen Bitcoin-osoitteesi). Viimeinen vaihe tämän jälkeen on vahvistaa maksutietosi.

Maksutiedot salauksen ostamiseksi Terrexalta

Anna Terrexalle maksutiedot ostoa varten

Tässä tapauksessa päätimme maksaa kortilla, joten se vaatii luottokorttitietomme. Jos olisit valinnut johdotusvaihtoehdon, se olisi tehty Terrexan pankkitilin tiedoilla.

Jos toisaalta sinulla on vähän Bitcoinia, jonka haluat vaihtaa Fiatiin Terrexalla, lähetät heille Bitcoinin Fiatin valuutan sijaan. Valitse tämä tilauslomakkeesta.

Tässä tapauksessa he voivat lähettää sinulle varat vain tilisiirrolla. Kun napsautat “Vaihda”, se vie sinut sivulle, jolla sinun on täytettävä kohdepankin tiedot. Alla on tämä tilauslomake.

Terrexan johdotusohjeet

Terrexan vaatimat pankkitietosi

Jos olet hämmentynyt syötteistä, ”sivuliikkeen numero” on pankin BIC / SWIFT-koodi ja tilinumero on IBAN-numero, jonka pankki tuottaa sinulle. Jos nimenomaisessa lomakkeessa on ongelmia, voit ottaa yhteyttä Terrexa-tukeen.

Terrexa-mobiilisovellukset

Jos sinulla ei ole omaa kryptovaluuttasi lompakkoa kolikoidesi säilyttämiseen, voit aina käyttää Terrexa-matkapuhelinta. Tämä on saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille.

Nämä ovat täydellisiä lompakoita, mikä tarkoittaa, että avaimesi on tallennettu paikallisesti puhelimellasi. Voit kuitenkin muodostaa yhteyden myös Terrexa-tiliisi puhelimellasi ja ostaa kolikoita tien päällä.

Terrexa-mobiilisovellus

Terrexa-mobiilisovellus Apple App Store.

Ottaen huomioon, että tämä on edelleen melko uusi sovellus ja vaihto-palvelu, iOS-sovelluksesta ei ole vielä arvosteluja. Google Play Kaupassa näyttää kuitenkin olevan muutama arvostelu. Lompakko tukee vain Bitcoinia, joten jos haluat ostaa Etheriä, sinun on löydettävä toinen lompakko.

Institutionaaliset asiakkaat

Jos olet liikeyritys, joka perustuu tuloihin Bitcoinissa tai kryptovaluutassa, voit hakea Terrexa-institutionaalista tiliä. Tämä voisi antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja kolikoiden vaihtamiseen tarvitsematta jättää kolikoita vaihtoon.

Jos haluat hakea tiliä Terrexalla, voit tehdä sen tässä. He ottavat sinuun yhteyttä ja keskustelevat yrityksesi tarpeista.

Liiketoiminnan KYC: n osalta he todennäköisesti pyytävät asiakirjoja, kuten rekisteröintitodistus, sekä johtajan henkilötodistuksen. Nämä ovat vakiodokumentteja, joita vaaditaan muissa pörsseissä.

Johtopäätös

Vaikka Terrexa on upouusi kryptovaluutanvaihtopalvelu, he näyttävät tietävän, mikä on heidän ydinosaamisensa. He ovat kehittäneet nopean ja tehokkaan tavan käyttäjille saada käsiinsä kryptovaluutta.

Vaikka heillä ei ehkä ole mainetta tällä hetkellä, pidämme siitä, että heitä tukee vakiintunut ja hyvämaineinen Forex-teknologian tarjoaja. Uskomme myös, että se on suhteellisen turvallista, koska hallitset yksityisiä avaimiasi kaikkialla.

Se ei tarkoita, ettei parantamisen varaa ole.

Jos he haluavat kilpailla laillisesti vakiintuneiden pörssien kanssa, heidän on sisällytettävä palveluihinsa enemmän kolikoita. Heidän tulisi myös miettiä lisää suojausmenetelmiä, kuten 2-tekijäinen todennus.

Terrexan tulisi myös tarjota enemmän kryptovaluutta -myyntivaihtoehtoja. Tällä hetkellä käyttäjät sallivat vain muuntaa Bitcoininsa Fiat-valuutaksi. Tämä sulkee pois käyttäjät, joilla on varoja ETH: lta

Tästä huolimatta Terrexa on edelleen upouusi, ja heidän on varmistettava, että heillä on täysin testattu perustuote, ennen kuin he aloittavat sen laajentamisen.

Yhteenvetona, helppo ja tehokas tapa päästä nopeasti kryptovaluuttamarkkinoille fiat-yhdyskäytävän kautta.

Esitelty kuva Terrexan kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map