Ted O’Neill kertomuksesta: Yksinomainen haastattelu toimitusjohtajan ja perustajan kanssa

Kerronta, yritys, joka haluaa luoda blockchain-pohjaisen sisältötalouden, on aikeissa kerätä varoja alkuperäisen kolikkotarjouksen kautta. Mielenkiintoista on, että he rakentavat tunnuksensa NEO-lohkoketjun päälle.

He ovat tehneet tämän, koska heidän mielestään NEO, kiinalainen Ethereum, sopisi paremmin pitkällä aikavälillä alustalle. Esimerkiksi alhaisemmat transaktiomaksut ja joustavampi kehitysympäristö, jossa on kvanttilaskennan kestävä protokolla.

Narrative-tunnusten (NRV) myynnin loppuun saattaminen tarkoittaa, että joukkue seuraa kahta viimeaikaista menestyvää ICO: ta, jotka ovat tehneet saman. Nämä olivat Red Pulse ja Deepbrain China.

Olimme erittäin kiinnostuneita Narrative-tiimin ilmoituksesta ja päätimme haastatella perustaja Ted O’Neilliä. Ennen kuin käsittelemme kysymyksiä, annetaan vain nopea yleiskatsaus Narratiivista.

Mikä on kertomus?

Narrative on nimittänyt itsensä “Sisältöökonomiaksi”, jossa palkintoja tuotetaan verkon sisällöntuottajille, valvojille ja arvostelijoille. He käyttävät maine- ja luokitusjärjestelmää varmistaakseen, että huono sisältö ohjataan tehokkaasti.

Mainostajat maksavat pääsystä verkkoon, 85% kaikista tuloista menee osallistuneille. Kaikki verkossa tuotetut tulot kirjataan ja tallennetaan tehokkaasti blockchain-tekniikalla, mikä tekee siitä muuttumattoman.

Narratiiviverkossa käytettävä natiivi merkki on NRV-tunnus. Tässä käytetään NEO: n NEP-5-token-standardia toisin kuin nykyinen ERC-20-standardi, jota käytetään useimmissa Ethereum ICO: issa.

Narrative-verkostossa hyödynnetään myös mielenkiintoisia osallistujia, kuten Narrators, Content Creators ja Tribunal. Lukijat ovat ihmisiä, jotka ovat verkon käyttäjiä. Sitten sinulla on sisällöntuottajat, jotka luovat sisällön verkolle. Lopuksi tuomioistuin toimii eräänlaisena “korkeimpana tuomioistuimena” kaikissa riidoissa.

Ne antavat myös “perustaja” -aseman niille ihmisille, jotka antavat alustalle yli 60 NEO-tunnusta. Nämä perustajat saavat useita etuja merkkikaupasta, mukaan lukien yksinoikeuden pääsy materiaaliin sekä 10%: n “aktiviteettipisteiden” bonus.

ICO-tiedot

Tunnusmyynnin kautta syntyvälle geneesilohkolle jaetaan 100 miljoonaa NRV-tunnusta. Näistä rahakkeista jakelu on 30% yritykselle varauksien muodossa, 20% joukkueelle ja 50% väkijoukkojen myyntiosallistujille.

Tunnusmyynti alkaa 13. helmikuuta ja jatkuu 22. maaliskuuta. Alla olevassa ICO-aikataulussa näet merkkimyynnin erittelyn. Yksityinen ennakkomyynti on saatu päätökseen ja loppuunmyyty.

Kertova ICO-aikajana

ICO-aikajana – kuva Lähde

Siellä on vähimmäismäärä, joka vaaditaan, jotta yleisömyynti olisi tapahtunut. Se on 30000 NEO-tunnusta. Jos vähemmän kuin näitä myydään, Narrative-tiimi palauttaa rahakkeet. Siinä on myös kova korkki 166667 NEO-merkkiä.

Vastuuvelvollisuuden varmistamiseksi omistajat ovat asettaneet tiimin jäsenille 3 vuoden ansaintajakson. Tämä on 2 vuotta yhtiön varastoissa oleville varoille.

Haastattelu kertomuksen toimitusjohtajan kanssa

Ted O'Neilin kertomus

Ted O’Neill. Kuva Narrative.networkin kautta

Narrative-tiimi oli todella hyödyllinen siinä mielessä, että perustaja Ted O’Neill käytti aikaa vastaamaan erityisiin kysymyksiin, joita meillä oli pääoman keräämisestä ja itse Narrative-yrityksestä.

Kolikkotoimisto: Mikä motivoi sinua aloittamaan ICO: n?

Ted O’Neill: Rakastamme joukkorahoituksen symbolista myyntiä. Tiesimme voivamme käynnistää MVP: n (vähimmäiskelpoinen tuote) ilman rahoitusta, mutta tämän laajuisen projektin toteuttaminen vaati merkittäviä pääomakustannuksia ajan myötä.

Uskomme, että merkkimyynti sovittaa täydentäjien / asiakkaiden edut täydellisesti meidän. Emme tarvinneet varoja alfa-alfamme käynnistämiseen, mutta keräämämme varat auttavat varmasti kehittämään ja markkinoimaan projektia alfa-vaiheen jälkeen.

CB: Miksi luulet, että sisältötalous on kypsä häiriöille?

TULOS: Tosiasia on, että tällä hetkellä ei ole sisältötaloutta. Se on eräänlainen feodaalijärjestelmä, jossa jättiläisyritykset saavat kaikki käyttäjien luoman sisällön tuottamat edut.

Vielä pahempaa on, että vaikka Big Social ottaa lähes kaiken sisältöverkostossaan tuotosta, Big Social ei anna käyttäjilleen mitään sananvaltaa sisällön hallinnassa. He tekevät päätöksiä ylhäältä, ilman jäsenen panosta.

On selvästi aika asettaa käyttäjät vastuuseen tarjoamalla heille itsenäisyyttä, läpinäkyvyyttä ja lähes kaikki verkon tuottamat tulot. Ja olemme varmoja, että mallimme pystyy todella kääntämään käsikirjoituksen.

CB: Kuinka erottaa Narrative muista samanmielisistä sisällönjako-ICO: sta (esimerkiksi Tron)?

TULOS: Kertomuksen kauneus on sen talouden laajuus. Jokainen sisällön osa otetaan huomioon Narrative-mallissa. Kyse ei ole vain sisällöntuottajista, vaan myös ihmisten maltillisuudesta ja kuraatiosta, käyttäjien välisestä palautteesta ja kaatamisesta sekä ennen kaikkea käyttäjän maineesta.

Vaikka jokaisella verkon toiminnalla voi olla taloudellinen arvo, siihen arvoon vaikuttaa yhteisössä ansaittu maine. Kertomuksella on myös todella demokraattinen lähestymistapa, jonka avulla sen käyttäjät voivat valita omat valvojat ja johtajansa … sekä äänestää heidät tarvittaessa.

Lisäksi Narrative ei ole vain ihmisille, jotka ovat tyytyväisiä salaukseen. Jäsenet voivat saada palkkioita fiat-valuutassa, jos he haluavat. Sama koskee mainostajia … useimmat haluavat maksaa fiat-valuutassa, joten sitä tuetaan.

CB: Miksi päätit nostaa NEO-verkossa eikä ETH: ssä?

TULOS: NEO näki monia etuja – nopeampi tapahtumien käsittely, paljon pienemmät transaktiokustannukset, vakaampi konsensusmalli, joustavammat ohjelmointivaihtoehdot ja erittäin tyytyväinen yhteisö.

CB: Milloin aiot räätälöidä versiot Kiinassa / Intiassa, milloin aiot ottaa ne käyttöön?

TULOS: Sille ei ole asetettu aikataulua. Olemme keskittyneet vain alkuperäiseen julkaisuomme tällä hetkellä, ja jopa nykyisessä verkostossamme aiomme tukea monia muita kieliä ajan myötä, mukaan lukien espanja, ranska ja saksa. Ja jokaisella kielellä on oma sisältö ja markkinarakot.

CB: Pidämme mainoskulmasta. Oletteko keskusteluissa mainostajien kanssa vai onko sinulla strategia houkutella mainostajia aloitettuasi?

TULOS: Ei vielä. Keskitymme ensin sisällöntuottajien houkuttelemiseen. Mainostamista ei tueta edes ensimmäisessä julkaisussa. Se lisätään kuitenkin muutaman kuukauden kuluessa ensimmäisestä käyttöönotosta.

Johtopäätös

Kertomus on epäilemättä mielenkiintoinen konsepti, joka haluaa muuttaa täysin ajattelutapamme sisällöntuottajien palkitsemisesta. Koko taloudellisen järjestelmän luominen sisällöntuotannon ympärille, joka on muuttumatonta ja hajautettua, on hieno tapa saavuttaa nämä tavoitteet.

NEO-alustan käyttö on myös mielenkiintoinen kulma, joka erottaa sen useista muista blockchain-yrityksistä. Vaikka Ethereum-alusta kehittyy, sen luottaminen omaan ohjelmointikieleen on este muille ohjelmointikielille sujuville kehitystiimeille.

On myös muita etuja, jotka voidaan erottaa pelkästään NRV-tunnuksen omistamisesta. Ihmiset voivat osallistua aktiivisesti kertomuksen ekosysteemiin, jos heillä on jotain tarjottavaa. Hajautettuna yhteisönä se saa voimansa niiltä, ​​jotka ovat osa sitä.

Joten, sinun pitäisi sijoittaa?

Emme voi antaa sijoitusneuvoja kolikkotoimistossa. Voimme kuitenkin sanoa, että kerronnalla on todellakin mielenkiintoinen liiketoimintamalli, joka voisi luoda pienen sisällön talouden. Kun otetaan huomioon tällä hetkellä suhteellisen alhainen NEO-taso, on melko edullista osallistua NEO-pohjaiseen ICO: hon tällä hetkellä.

Odotamme innolla seurannan kertomuksen etenemistä yleisömyynnin kautta ja osastoilla.

Esitelty kuva Narrative.networkin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me