Täydellinen yleiskatsaus Skycoinista: suurin uhka Internet-palveluntarjoajille

Skycoin on lentänyt suhteellisen tutkan alla viimeisten kahden vuoden aikana.

Vaikka on ollut hankkeita, jotka ovat keränneet miljoonia dollareita kyseenalaisista ICO: ista, Skycoin-tiimi on työskennellyt aktiivisesti viimeisimmän blockchain-sovellusalustansa: Skywiren kehittämiseksi.

Skywire haluaa tarjota käyttäjille halvemman, nopeamman ja muokattavamman Internetin, joka antaa heille mahdollisuuden ansaita tuottoa lainaamalla tätä kaistanleveyttä muille. Tämän ekosysteemin äidinkieli on Skycoins, joka helpottaa maksuja tässä “Web 3.0” -ekosysteemissä.

Lisäksi Skycoinia työskentelevät jotkut varhaisimmista avustajista Bitcoin- ja Ethereum-projekteissa. Tämä on saanut monet uskomaan, että Skycoin voi olla yksi mielenkiintoisimmista kryptovaluutoista, joihin keskitytään ensi vuonna, varsinkin kun Skywire-testnet käynnistyy.

Tarkastellaan tätä hanketta syvemmin, onko se vaivan arvoinen.

Mikä on Skycoin?

Skycoin Ethereum Killer

Kuva kautta Keskitaso

Skycoin on natiivivaluutta, jota käytetään hajautetussa ekosysteemissä, joka muodostaa laajemman Skycoin-projektin. Tätä kryptovaluutta on työskennelty useita vuosia, ja tiimin mukaan se on yksi vanhimmista olemassa olevista kryptovaluutoista.

Näyttää siltä, ​​että Skycoinin kehittäjät ovat tarkastelleet kovasti ongelmia, joita tällä hetkellä kohtaavat Bitcoinin ja Ethereumin kaltaiset. He ovat tehneet useita muutoksia, joiden mielestä Skycoinista tulee houkuttelevin vaihtoehto.

Esimerkiksi he ovat päättäneet käyttää Obelisk-konsensusmekanismia. Tämä algoritmi voittaa myös monet Proof-of-Work (PoW) ja Proof-of-Stake (PoS) -algoritmien heikkouksista.

Näillä protokollan ainutlaatuisilla ominaisuuksilla on seuraavat edut Skycoinille

 • Transaction Times alle 2 sekuntia
 • Tapahtumista peritään 0 maksua
 • GO-ohjelmointikielellä koodattu Skycoin on yksi turvallisimmista kryptovaluutoista
 • CoinJoin-protokollan avulla Skycoin pystyy sekoittamaan tapahtumia useista lompakoista siten, että ei voida tunnistaa mainitun tapahtuman osapuolia
 • Koska PoW-kaivosta ei tarvita, Skycoin-tapahtumien todentaminen on paljon kestävämpää
 • Skycoin-tunnuksella on käyttötapaus ja se on tuettu apuohjelmalla. Se on verkkoverkon valuutta ja sitä tukee kaistanleveys omaisuutena

Siellä on 100 miljoonaa Skycoinia, jotka ovat koskaan liikkeessä. Ne on kaivettu valmiiksi, eikä niitä voida enää luoda tai tuhota. Rajoitettu kolikoiden tarjonta vapautetaan hitaasti yleisölle. Aluksi 25% kaikista kolikoista jaetaan.

Mielenkiintoista on tapa, jolla Skycoin yrittää jakaa kolikoitaan. He vapauttavat ne hitaasti 5%: n lohkoilla vuosittain alkuperäisen 25%: n jälkeen. Tämä tehdään keskittyäkseen verkon kasvuun.

Skycoin-tiimi


Skycoinin perustajilla ja kehittäjillä näyttää olevan melko vaikuttava tausta. Esimerkiksi perustaja Synth oli yksi varhaisimmista Bitcoinin kehittäjistä ja istuu useiden kryptovaluuttaprojektien neuvottelukunnassa.

Sinulla on myös Houwu Chen, joka oli yksi Ethereumin luojista ja laati itse obeliskin valkoisen paperin. Hänellä on myös tohtorin tutkinto. Toinen perustaja Steve Leonard kirjoitti suurimman osan Skycoinin alkuperäisistä ohjelmistoista ja on aiemmin kehittänyt verkkokaupan taustajärjestelmiä varten.

On myös kattava luettelo todella vaikuttavista henkilöistä, jotka neuvovat projektia. Heillä on kokemusta digitaalisesta mediasta tekniikkaan.

SkyCoin Advisor -luettelo

Kuvalähde: Skycoin.net

Projektin sijoittajien kannalta merkittävin esimerkki on Patrick Dai. Patrick on QTUM-projektin perustaja ja toimitusjohtaja. Tämä projekti haluaa myös ottaa vastaan ​​Ethereumin kaltaiset ohjelmoitavalla blockchain-ekosysteemillä.

Consensus Conundrum

PoW ja PoS ovat olleet kriittisten valuuttojen hallitsevat konsensusalgoritmit viime vuosina. Vaikka he ovat epäilemättä itsessään neroja, he molemmat kärsivät ainutlaatuisista ongelmista, jotka joko uhkaavat ympäristöä tai turvallisuutta.

PoW: n tapauksessa kaivostyöläiset murskaavat raskaita matemaattisia ongelmia, jotka vaativat paljon prosessointitehoa. Itse asiassa Bitcoinin louhimiseen tarvittavan tehon määrä on niin suuri, että sitä voidaan käyttää useiden maiden valtaan.

Huolestuttavampi on tietysti vaikeusasetusten luonne. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin louhiminen tulee eksponentiaalisesti vaikeammaksi, kun lisää “hash-voimaa” ja siten energiaa tarvitaan tietyn määrän Bitcoinin louhimiseen..

Entä PoS, jonka sanot? Ethereum on loppujen lopuksi siirtymässä tähän yksimielisyyteen.

Vaikka PoS vaatii paljon vähemmän energiaa kuin PoW-algoritmit, keskittämiseen liittyy useita huolenaiheita. Tapahtumien todentamiseksi tietyllä solmulla on oltava tietty määrä kolikoita. Tämä tarkoittaa, että solmulla, joka pystyy keräämään kolikoita, voisi olla enemmän virtaa verkossa.

Yksimielisyyden keskittäminen kryptovaluuttoihin on varsin vaarallista ja johtaa useisiin verkkoturvallisuusriskeihin, mukaan lukien 51 prosentin hyökkäyksen vaara..

Nämä huolenaiheet ovat syy siihen, että Skycoin-kehittäjät ovat siirtyneet hajautetumpaan konsensusalgoritmiin.

Kirjoita obeliski

Obeliski on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on konsensusalgoritmi, johon ei liity mitään kaivostoimintaa. Se toimii “luottamuksen verkossa”, jossa solmut (kutsutaan skyminereiksi) tilaavat luettelon muista luotetuista solmuista.

Yksinkertaisesti, Obelisk-protokolla vaatii jokaista solmua tallentamaan oman henkilökohtaisen lohkoketjunsa. Nämä henkilökohtaiset estoketjut kommunikoivat laajemman verkon kanssa konsensusvaiheessa tapahtumien todentamisessa.

Sen varmistamiseksi, että solmut ovat todella rehellisiä, muut verkkosolmut voivat myös tarkastaa ne “huijaavien” solmujen poistamiseksi. Nämä tarkastukset voidaan tehdä myös tavalla, joka ei vaaranna yksittäisen solmun turvallisuutta.

Obelisk-konsensusalgoritmilla on muutama etu:

 • Erittäin skaalautuva, koska solmun suorittamiseen tarvittavat laitteet eivät ole kovin kalliita
 • Ei riskiä verkon koordinoiduista hyökkäyksistä, kuten DDoS jne.
 • Ottaen huomioon, että luottamusverkko estää kaikenlaista keskittämistä, on 51 prosentin hyökkäyksen riski pienempi
 • Lisää yksityisyyttä, kun solmujen IP-osoitteet ovat piilossa.
 • Petosten jatkuva havaitseminen ja tekijöiden todentaminen suoritetaan. Tämä johtuu siitä, että epäilyttävät toiminnot havaitaan solmujen julkisten avainten ollessa kiellettyjä

Niille, jotka ovat kiinnostuneita lukemaan lisää taustalla olevasta obeliskialgoritmista, he voivat lukea Skycoinin valkoinen paperi hieman tarkemmin.

Ilmaiset liiketoimet

Voit tietysti kysyä, jos kaivostoimintaa ei ole ja maksutapahtumat ovat ilmaisia, miten verkko estää roskapostitapahtumat?

Tämä tapahtuu jotain, jota kutsutaan “kolikoiksi”. Nämä ansaitsevat jatkuvasti käyttäjät, joilla on vain Skycoin. Tämä on analogista kaasun kanssa NEO-ekosysteemissä ja sillä on suhteellisen samanlainen tehtävä.

Ne solmut, joilla on Skycoins, saavat kolikkotunnin Skycoinia kohti tunnissa. Näitä kolikkotunteja voidaan myös käydä kauppaa, ja niiden kolikkotuntien enimmäismäärä on 100 miljoonaa tunnissa. Tämä perustuu Skycoinin enimmäismäärään, joka voi koskaan olla liikkeessä.

Vaikka Skycoinin kryptovaluutta on epäilemättä vaikuttava, se on todellakin kiinnostava laajempi projekti ja sen pyrkimys hajauttaa Internetiä.

Tarkasteltaessa Skywirea

Skywire-ekosysteemi

Kuva kautta Keskitaso

Skywire on Skycoin-projekti, joka haluaa hajauttaa verkon ja tehdä sen kaikkien saataville. He haluavat ottaa käyttöön Internet-palveluntarjoajien voiman ja alentaa esteitä osallistuvien solmujen pääsylle.

Tämä kaikki saavutetaan käyttämällä “verkkoa”. Skywiren tiimi on viettänyt suurimman osan 4 vuodesta tehdessään Skywirestä yhden tehokkaimmista verkkoverkoista. Heidän kehittämällä silmällä on seuraava:

 • Edistynyt tiedonsiirtoprotokolla: Hyläten päivätyn TCP / IP-internetstandardin Skywire käyttää MPLS (Multi-Protocol Label Switching) -tekniikoita saavuttaakseen verkossa tarvittavan skaalauksen. Tämä johtuu ainutlaatuisesta tavasta, jolla liikenne reititetään MPLS: n avulla. Lisäksi tietoliikenneprotokolla tarjoaa käyttäjälle enemmän yksityisyyttä. Voidaan jopa ajatella, että se on verrattavissa turvallisempaan TOR-solmuun.
 • Maksuprotokolla: Internet-vaihtoehtojen suurin este tällä hetkellä on se, että he luottavat palkattomiin vapaaehtoisiin. Tämä johtaa kannustimien puutteeseen verkko-operaattorilta. Skywire pystyy ratkaisemaan tämän maksuprotokollalla, joka maksaa jokaiselle solmulle korvauksen niiden käsittelemästä liikenteestä. Nämä maksut käsitellään nimettömästi verkon kautta. Pienemmät liiketoimet suoritetaan myös ketjun ulkopuolella, mikä vähentää ruuhkia.
 • Hajautetut sovellukset: Aivan kuten muutkin kehitystyön estoketjut, Skywire tarjoaa alustan muille rakentaa dApps: iä ekosysteemiin. Tätä kutsutaan kuiduksi ja se auttaa lisäämään Skywire-verkon omaksumista ja kysyntää. Sen lisäetuna on nopeampi, halvempi ja energiatehokkaampi kuin muut dApp-pohjaiset ekosysteemit. Lisäksi kun otetaan huomioon, että jokaisella yrityksellä tai solmulla on oma lohkoketju, Fiber ei todennäköisesti kärsi verkon ylikuormituksista, kuten äskettäin Ethereumissa.

Mikä on todella mielenkiintoista Skywire-kuitua kohtaan, on se, että tekniikkaa hyödyntävät jo jotkut yritykset. Esimerkiksi Spaco ja MyDailyLife Talent Hub ovat käyttäneet kuitua blockchain-tuotteiden perustana.

Siksi, toisin kuin monet muut blockchain-pohjaiset projektit ja kryptovaluutat, tuote on jo käytössä eikä se ole pelkkä käsite valkoisella paperilla.

Mitä SkyMinerilla on?

Skycoin Miner

Kuva Skycoinin kautta

Tämä oli alun perin melko sekava käsite, koska tiedämme, että Skycoinia ei sinänsä louhita. Kuitenkin a keskipitkä viesti Skycoin, tämän ei pitäisi hämmentää sinua. Tämä johtuu siitä, että kaivosmies ei noudata tyypillistä käsitystä siitä, mikä kaivosmies on.

Protokollan huomioon ottaen on tärkeää ymmärtää, että kaivosmies ei kaivaa. Kaivosmies palkitsee kuitenkin ne osallistujat, jotka osallistuvat tapahtumien todentamiseen. Näitä kaivostyöläisiä verrataan “ole oma Internet-palveluntarjoajasi” -yksikköön, joka antaa käyttäjälle kaikki verkon edut.

Skyminer on laitteisto, joka on kehitetty erityisesti Skywire-infrastruktuuria varten. Se on merkitty koko verkon “laitteiston rungoksi”. Tämä kaivosmies yhdistetään Skywire-protokolliin ja antaa sinulle mahdollisuuden maksaa rahaa kaistanleveyden tai tallennustilan tarjoamisesta laajempaan verkkoon.

Valkopaperin mukaan tiimi on jo aloittanut tuotannon yksiköissä. Kun he ovat käynnistäneet MainNet-verkkonsa, he ovat sanoneet haluavansa yhden tehtaan, joka tuottaa 1000 yksikköä viikossa. Tämä voisi lopulta laajentua kahteen tehtaaseen 10000 yksiköllä viikossa.

Niille käyttäjille, jotka eivät halunneet ostaa Skymineria, he julkaisevat myös luettelon kaikista tarvittavista osista sekä ohjeet oman version rakentamiseen. Projekti on avoimen lähdekoodin ja kehittäjät haluavat, että voit edelleen osallistua.

Skywire-etenemissuunnitelma

Skywiren testiverkko on jo käynnissä vuoden 2017 lopusta lähtien. He ovat jo lähettäneet joitain skyminer-yksiköitä ja he aloittavat laitteistotestauksen vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen lopulla..

Paljon jännittävämpi vaihe on mainnetin käynnistäminen. Tässä verkkoverkon todellinen hyöty tulee esiin. Kaikki skywire-solmut muodostavat yhteyden verkkoon wifi-yhteyden kautta ja alkavat jakaa kaistanleveyttä.

He ovat myös ymmärtäneet, että mainnet-julkaisussa heidän on tuettava joitain solmuja verkon kapasiteetin tarjoamiseksi. Tämä tuki vähenee luonnollisesti, kun useampi solmu alkaa muodostaa yhteyttä verkkoon.

Etenemissuunnitelman viimeinen vaihe on se, mitä Skycoin kutsuu “Backhauliksi”. Tällöin langaton verkko muodostaa yhteyden kuituyhteyspisteeseen. Tämä vaatii myös paljon enemmän etukäteen tehtäviä investointeja ja on paljon enemmän mukana. Kun tämä on kuitenkin toteutettu, verkko ei enää ole riippuvainen Internet-palveluntarjoajista, kuten Comcast.

Skycoin-rahakkeet (SKY)

Nämä ovat natiivimerkkejä, jotka hallitsevat koko hajautettua ekosysteemiä. Heillä on ollut pieni ralli viimeisten kahden viikon aikana, kun projekti on herättänyt enemmän kiinnostusta salausalueeseen. Tietenkin, kuten useimmat salausvaluuttamarkkinat, ne ovat melko kaukana joulukuun huippuista.

Binanace SKY

Rekisteröidy Binancessa ja osta SKY-rahakkeita

Tunnukset ovat tällä hetkellä ostettavissa muun muassa Cryptopiassa tai Binancen salauspörssissä. Voit myös ostaa Skycoins-nettisi Skycoin-verkkosivusto. Kun olet ostanut rahakkeet, voit tallentaa ne Skycoinin omaan lompakkoon.

Vaihtoehtoisesti, jos olet kiinnostunut ansaitsemaan Skytokensin jakamalla kaistanleveyttä, voit aina ostaa yhden skyminereistä ja aloittaa kokeilun laitteistolla, kun mainnet käynnistetään muutaman viikon kuluttua.

Odotan innolla

Loppujen lopuksi Skycoin-projekti on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista, jotka tulevat esiin viime aikoina. He yrittävät ratkaista ongelman, jota ei ole vielä otettu käyttöön kryptovaluutassa ja lohkoketjutilassa. Tämä tarkoittaa Internet-palveluntarjoajien ja heidän kilpailunvastaisen käyttäytymisen ottamista.

Tästä tulee vieläkin pakottavampaa verkkoneutraaliuden kumoamisen edessä. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajat voivat aktiivisesti säätää kaistanleveyden nopeutta valitsemiesi verkkosivustojen perusteella. Kun Internet kuitenkin hajautetaan verkon kautta, tämä on vähemmän todennäköistä.

Kuituverkko voidaan liittää verkkoon vielä viimeisessä vaiheessa. Silti voi saada käsityksen projektin suunnasta, kun mainnet otetaan käyttöön seuraavien viikkojen aikana.

Joten sinun pitäisi sijoittaa Skycoin-rahakkeisiin?

Suosittelemme, että teet oman tutkimuksen, mutta Skycoin-rahakkeet voisivat epäilemättä olla osa tiimiä, tekniikkaa ja todennettavissa olevaa käyttötapaa hyvin hajautetusta salkusta. Pidämme innokkaasti silmällä projektia eteenpäin.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map