Täydellinen Bethereum ICO -katsaus: Blockchain Powered Social Betting

Bethereum on hajautettu vedonlyöntiympäristö, joka toimii Ethereum-verkossa ja käyttää älykkäitä sopimuksia.

He haluavat muuttaa tapaa, jolla ajattelemme online-vedonlyöntiä tekemällä siitä avoimempi ja turvallisempi. Heidän tavoitteenaan on tarjota ratkaisu, joka tarjoaa vedonlyöjille enemmän luottamusta koko vedonlyöntijärjestelmään.

Bethereum haluaa myös tehdä vedonlyönnistä jälleen sosiaalista toimintaa. Alusta ei ole riippuvainen keskitetyistä vedonvälittäjistä, jotka toimivat välittäjinä. Bethereum helpottaa globaalia sosiaalista vedonlyöntiä blockchain-tekniikan avulla.

Toisin kuin perinteiset online-vedonlyönnit, joissa asetat vetoja fiat-valuutassa, asetat tämän mallin mukaan vedon heidän omalla ERC-20-tunnuksellaan, Bether Tokenilla.

Bethereum ICO on tällä hetkellä ennakkovaiheessa. Joten tärkeä kysymys on: sinun pitäisi sijoittaa?

Tässä kattavassa ICO-katsauksessa tarkastelemme perusteellisesti Bethereumin taustalla olevaa tekniikkaa, tiimiä ja heidän tulevaisuuden näkymiään.

Bethereum ICO -ominaisuudet

Bethereum-rahakkeita myydään ennakkomyynnissä helmikuussa ja julkisessa myynnissä maaliskuussa 2018. Toistaiseksi he eivät ole vielä ilmoittaneet hintaa, jolla ne laskevat liikkeeseen BTHR-tunnuksia. Ne, jotka osallistuvat ennakkomyyntiin, saavat BTHR-bonuskoodeja.

  • Tunnus: Bethereum
  • Symboli: BTHR
  • Ennakkopäivä: helmikuu
  • Crowdsale: maaliskuu
  • Tarjonta yhteensä: 1 miljardi
  • Hinta: TBA
  • Kova korkki: TBA

He hyväksyvät tällä hetkellä hakemuksia sijoittajilta, jotka haluavat osallistua ennakkomyyntiin. Voit rekisteröidä tietosi, voit rekisteröityä tässä.

Miksi hajautetun vedonlyönnin tarve?

Vedonlyönti on ollut toimintaa, josta ihmiset nauttivat sosiaalisella tasolla. He lyödä vetoa toisiaan vastaan ​​heijastamalla heidän näkemyksiään tietyn urheilutapahtuman lopputuloksesta.

Vedonlyöntiteollisuuden kasvaessa huomattavasti ja otteluvalikoiman laajentuessa vedonlyöntiyritykset alkoivat tarjota vedonlyöntipalveluja keskitetyissä vedonlyöntipörsseissä. Ne kasvoivat huomattavasti matkapuhelimen ja verkkovedonlyönnin myötä.

Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa vedonlyöjien oli luotettava paljon keskitettyyn vedonvälittäjään. Online-vedonlyönnin myötä tästä luottamuksesta tulee entistä tärkeämpää.

Tämä on luontainen tarve täysin läpinäkyvälle ja avoimelle vedonlyöntiekosysteemille, jossa vedonlyöjät voivat nähdä kaikki olennaiset tiedot vedosta hajautettu pääkirja. He näkevät myös rahamäärän sekä erinomaiset panokset blockchainiin.

Mikä on Bethereum

Bethereum on pohjimmiltaan sosiaalinen vedonlyöntiympäristö. Sen avulla käyttäjät, jotka haluavat lyödä vetoa, voivat tehdä sen ilman vedonvälittäjää, joka asettaa kertoimet. Kaikki vedot suoritetaan alustan natiivimerkissä, Betherissä.

Vaikka Bethereum käyttää vedonlyöntiprosessin hallintaan edistyneintä tekniikkaa, niiden tavoitteena on tehdä vedonlyönnistä yksinkertainen ja intuitiivinen myös muille kuin vedonlyöjille. Muutamalla napsautuksella kuka tahansa voi luoda vedon useisiin otteluihin, mikä poistaa monimutkaisten kerroineroiden tai muiden perinteisten vedonlyöntien tarpeen..

Sitten muut ekosysteemin pelaajat voivat liittyä tähän vetoon ja asettaa panoksensa. Kun veto on vahvistettu, se rekisteröidään Bethereumin lohkoketjuun ja älykäs sopimus maksaa voitot onnistuneille vedonlyöjille..

Kuka on Bethereumin takana

Bethereumin joukkue on epäilemättä varsin monipuolinen. Heillä on ihmisiä useilta eri toimialoilta ja taustoista. Vanhemmassa tiimissä sinulla on ihmisiä, jotka ovat työskennelleet suuryrityksissä vanhempina johtajina sekä joukko Piilaakson yrittäjiä.

Kun tarkastellaan yritystä, joka haluaa kilpailla lohkoketjutilassa, projektilla työskentelevä tiimi on joskus tärkeämpi kuin sen takana olevat ideat. Vastaavasti monipuolisten kokemusten kirjo auttaa yritystä muokkaamaan strategiaansa.

Bethereum-tiimin jäsenet

Joitakin Bethereumin tiimin vanhimmista jäsenistä. Lähde: Bethereum.com

Yllä on luettelo Bethereum-tiimin vanhimmista ihmisistä. He ovat maininneet, että heillä on myös vankka putki kehitettävien verkkojen vuokraamiseen, joihin he aloittavat, kun he ovat täynnä joukkoa.

Bethereum-tuotteen edut

Hajautetun vedonlyönnin tarve

Kuva Fotolian kautta

Bethereumin tärkein hyöty on sen vedonlyönnissä. Alustan avulla voit liittyä useisiin käyttäjien luomiin vetoihin, mukaan lukien eSports ja fantasiaurheilu. Sen avulla käyttäjät voivat muotoilla vedot nopeasti ja helposti älykkäissä sopimuksissa.

He haluavat myös varmistaa, että foorumi voi houkutella monenlaisia ​​vedonlyöjiä. Käyttöliittymä on riittävän yksinkertainen ja intuitiivinen, jotta vedonlyöjä voi tehdä ensimmäisen kerran vedon nopeasti, mutta tarjoaa edistyneitä vaihtoehtoja henkilölle, joka on korkean tason pelaaja ja perehtynyt vedonlyöntiympäristöihin.

Salamannopeat maksut

Blockchainin ja älykkäiden sopimustekniikoiden luonteen vuoksi vedon päättymishetkellä Bether-rahakkeet lähetetään voittajan lompakkoon. Sinun ei tarvitse tehdä pyyntöä tai odottaa, kunnes joku vedonlyöntitoimisto hyväksyy nostosi.

Lisäksi kun otetaan huomioon, että verkko on suojattu käyttämällä edistynyttä salausta, ulkopuolinen toimija, kuten hakkeri, ei voi mitenkään päästä käsiksi tietoihin tai varoihin. Lohkoketju on myös muuttumaton, mikä tarkoittaa, että lopputulosta ei voida muuttaa tapahtuman jälkeen.

Rajoittamattomat panoskoot

Tämä on Bethereum-alustan toinen suuri etu. Panostettavien panosten määrää ei rajoiteta. Tämä tarkoittaa, että joihinkin suosituimpiin tapahtumiin voi olla rajoittamaton määrä vedonlyöjiä. Näin ollen kun lisää ihmisiä liittyy vetoon, myös tuloksena oleva potti nousee.

Toisin kuin perinteisillä online-kasinoilla, sinua ei kielletä alustalta, jos olet jatkuvasti menestyvä voittaja. Tämä johtuu siitä, toisin kuin muut vedonlyöntiympäristöt, joissa vedot tehdään taloa vastaan ​​ja menetys on heidän voittonsa.

Bethereumin takana oleva tekniikka

Tällä hetkellä Bethereum on edelleen projektin alkuvaiheessa, eikä sinänsä ole vielä saatu valmiiksi koko infrastruktuuriaan. Heillä on iOS: n prototyyppi, joka on määrä julkaista juuri ennen väkijoukon myyntiä.

Kuitenkin, kun ne käynnistetään, sinulla on pääsy täysin toimivaan iOS-sovellukseen sekä Android- ja verkkopohjaiseen versioon.

Bethereum käyttää myös blockchain-oraakkeleita saadakseen syötteitä, jotka sisältävät suoria urheilutietoja ja niiden tuloksia. He jatkavat vetojen selvittämistä vasta, kun oraakkelit voivat varmistaa tulokset täysin.

Bether-tunnuksen käyttö

Bethreum-tunnus

BTHR Token – kuva Bethereumin kautta

Bether-tunnus (BTHR) on natiivi merkki, jota käytetään Bethereumin ekosysteemissä. Se on merkki, jota käytetään kaikissa vedoissa, samoin kuin valuutta, jossa voittajat palkitaan. Tunnuksen todellinen nero on kuitenkin sen kyky käyttää muilla alustoilla.

Heidän näkemyksensä on, että pelaajat voivat viedä Bether-tunnuksensa toiselle online-vedonlyöntialustalle ja käyttää sitä vetojen tekemiseen siellä. Bether-tunniste käynnistetään lopulta myös lukuisissa kryptovaluutanvaihdoissa, jotta ihmiset voivat ostaa ne helposti.

Kuten useimmat kolikot, toimitusraja on enintään miljardi Betheria. Tämä tarkoittaa, että ne avustajat tai pelaajat, jotka saavat käsiinsä kolikot suhteellisen aikaisin, voisivat nähdä suuren hinnannousun. Lisäksi, kun useammat ihmiset tekevät vedon tokenilla, tämä tarjonta vähenee prosessin, jota kutsutaan “token burning”.

Koska tunnus on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun, se on ERC-20-merkki, mikä tarkoittaa, että on olemassa useita lompakoita, joihin voit tallentaa BTHR-tunnuksiasi. Yksi tunnetuimmista on MyEtherWallet (MEW).

Tiekartta

Bethereum ICO valmistuu maaliskuun 2018 loppuun mennessä. Kun tämä on tehty, kaksi tiimiä aloittavat tuotteen rakentamisen ja markkinoinnin.

Joukkue A on Dev-tiimi, joka työskentelee ydintuotteen, kuten Smart-sopimuksen, Oraclesin ja asiakaslompakon kanssa. Joukkue B on etupään kehittäjät sekä markkinointitiimi, joka lisää tietoisuutta Bethereumista.

Bethreumin etenemissuunnitelma vuodelle 2018

Etenemissuunnitelma vuodelle 2018 – Lähde: Bethereum Whitepaper

Katsaus vuoteen 2019, C-ryhmä alustetaan, joka keskittyy myyntiin. He kokoavat liikekumppaneita vedonlyöntiympäristöön. Näihin kuuluvat tavanomaiset vedonlyöntiyritykset ja muut B2B-asiakkaat.

Bethreumin etenemissuunnitelma vuodelle 2019

Etenemissuunnitelma vuodelle 2019 – Lähde: Bethereum Whitepaper

Vuonna 2019 heillä on myös ylimääräinen kehittäjätiimi (kuva E), joka toimii Bethereum-alustalla sekä sosiaalisen sovelluksen ja yhteisön luomilla peleillä. Voit lukea kaiken aikajanasta Bethereumissa valkoinen paperi.

Pitäisikö sinun osallistua?

Vaikka viime aikoina on ollut useita merkittäviä hajautettuja vedonlyöntiyrityksiä, kukaan ei ole käyttänyt Bethereumin aloittamaa lähestymistapaa. Bethereum eroaa keskittämällä filosofiansa sosiaalisesti vuorovaikutteisiin vedonlyönteihin, jotka ensisijaisesti määrittää sen yhteisö.

Pidämme myös Bethereum-projektin monipuolisista ja kokeneista tiimin jäsenistä. Se on laaja luettelo joistakin kokeneimmista online-peli- ja teknologia-ajajista tällä hetkellä blockchain-tilassa. Tämä lisää painoarvoa tehokkaan tuotteen mahdollisuudelle.

Bethereumin ICO-tapauksen osalta luonnollisesti vähenevä tarjonta merkkien polttamisen kautta voi johtaa niukkuuteen ja siten nostaa hintaa. Tämä riippuu tietysti tunnuksen hyväksymisestä, joten on todella tärkeää, että Bethereum-verkosto pystyy keräämään tarpeeksi käyttäjiä käynnistämisen jälkeen.

Toivomme myös, että kun rahakkeet on annettu, meillä on enemmän ohjeita siitä, missä ne listataan jälkimarkkinoiden ostoihin.

Vaikka emme voi antaa sijoitusneuvoja kolikkotoimistossa, voimme päätellä, että ulkopuolelta katsottuna Bethereum-alusta on mielenkiintoinen projekti, jolla on kohtuulliset mahdollisuudet mullistaa online-vedonlyönti.

Esitelty kuva Bethereum.com-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me