STeX – perinteisten pörssien tappaja

STeX-kryptovaluutanvaihto on ottanut käyttöön hajautetun edistyneen salakirjoitusalustan, joka tuo likviditeetin ja hinnat kaikista tärkeimmistä pörsseistä yhteen paikkaan. Kolikoiden haltijat voivat nyt käydä kauppaa ristikursseilla suoraan kolikoiden välillä. Itse asiassa, jos kaksi kolikkoa on listattu STEX, sijoittaja voi käydä kauppaa toisiaan vastaan ​​suoraan, mikä mahdollistaa tuhansia parikauppoja, joita ei ollut aiemmin ollut markkinoilla.

STeX-tiimi kehitti patentoitua virtualisointitekniikkaa ja antoi sille nimen A2A (Any2Any). A2A ratkaisee muiden krypto-valuutanvaihtojen asiakkaille yhteiset kolikoiden vaihto-ongelmat. Tyypillisesti kryptovaluutanvaihto tarjoaa rajoitetun määrän kolikoiden kursseja tai mahdollistaa kolikon vaihdon toiseen BTC: n tai USD: n kautta. STeX mahdollistaa minkä tahansa tuetun kolikon kaupankäynnin suoraan mihin tahansa muuhun tuettuun kolikkoon.

Tätä hinnoittelutoimintoa tuetaan täysin muilla ominaisuuksilla, mukaan lukien kaikki erilaiset kaupankäyntikyvyt, kuten stop-loss -tilausten periminen, take-profit -tilaukset, kaaviot ja paljon muuta. Kaikki ominaisuudet, jotka saatat löytää STeX: stä, ovat saatavana myös ristikkäishintoihin. Jos se olisi perinteinen hyödykkeiden vaihto, voisi voida suoraan vaihtaa sokeria kahviksi tai öljyksi Googlen osakkeiksi käyttämättä Yhdysvaltain dollareita tai muita valuuttoja.

STeX ratkaisee myös likviditeettiongelman, mikä pätee moniin kolikoihin ja rahakkeisiin. Itse asiassa alusta yhdistää kaiken kolikoiden ja rahakkeiden kysynnän ja tarjonnan muissa pörsseissä, mikä mahdollistaa poolisopimukset. Tämä johtaa valtaviin seurauksiin aktiivisille kauppiaille / sijoittajille.

Useimmat pörssit mahdollistavat yksinkertaistetun tarjous- ja kyselyhinnan tiedot ilman markkinoiden syvyystilastoja, mikä ei anna ymmärrystä tietyllä hinnalla käytettävissä olevasta volyymista, vaikka tämä on arvokasta tietoa suurille nettosijoittajille. Ilman näitä tietoja kohtuullisen suuri sijoittaja ei voi tehdä todella tietoista päätöstä, ja sillä on riski myydä huomattavasti alle odotetun hinnan tai ostaa huomattavasti korkeammalle.

Täällä STeX käyttää omia algoritmeja ja teknisiä ratkaisuja. Alun perin perinteisille pörsseille kehitetyillä ainutlaatuisilla STeX-HFT-algoritmeilla alusta voi ratkaista tämän ongelman tarjoamalla pääsyn kaikkiin kaupankäyntimahdollisuuksiin yhdellä kaupankäyntialustalla ja yhden kauppatilin kautta silmänräpäyksessä..

STeX tarjoaa järjestelmän, joka sisältää useita automatisoituja yhdistämisratkaisuja ja omistettuja algoritmeja likviditeettiongelman ratkaisemiseksi, mukaan lukien kyky luoda oma likviditeettisarja suurempaa kauppaa varten.

Tämän lisäksi STeX tarjoaa nopean suorituksen ja suoran pääsyn nopeiden API-protokollien kautta niille, jotka haluavat tulla markkinoiden tekijöiksi STeX-pörssissä, jolloin he voivat käydä kauppaa ilman palkkioita ja joitain muita etuja. Kaikista tällaisista kaupoista palkkiot otetaan vastapuolelta, joka on halukas ostamaan tai myymään tarjottuun hintaan.

STeX: n takana olevalla tekniikalla on TOP-10 tärkeimmät edut tavalliseen kryptovaluutanvaihtoon verrattuna:

  1. Laaja valikoima sijoitusmahdollisuuksia kaikkien kaupankäyntiparien kanssa on yhdellä alustalla. STeX on aggregaattori, joka kerää ja yhdistää tarjouksia monista muista pörsseistä yhdessä paikassa. Alustalla on esitetty yli 10000 kauppaparia ja yli 100 kolikkoa. STeX tarjoaa portin erilaisille tunnustenvaihdoille tarvitsematta käyttää kahta tai useampaa vaihtoalustaa;
  2. Edistynyt suojaus, koska kaikki STeX-järjestelmät ovat salattuja eikä niitä voi käyttää ilman asianmukaista STeX-hallinnon lupaa. Hankkeen pääominaisuudet, mukaan lukien käyttäjien varat, on tallennettu kylmiin lompakkoihin, eikä niitä voi käyttää Internetistä.
  3. Houkuttelevimmat hinnat, kun parhaat tarjoukset ja tarjoukset yhdistetään kaikista pörsseistä ja suuret tilaukset toteutetaan houkuttelevammilla hinnoilla;
  4. Yhden tilin kauneus. Kaikista vaihdoista on hyötyä käyttämällä yhtä tiliä järjestelmässä. Tiliä ei tarvitse vaihtaa;
  5. Säästöt, koska sisäistä palkkiota ei ole. STeX tarjoaa suoran pääsyn nopeiden API-protokollien kautta niille, jotka haluavat tulla STeX: n markkinatakaajaksi, mikä antaa heille mahdollisuuden käydä kauppaa palkkioista. Kaikkien tällaisten kauppojen osalta palkkiot otetaan vastapuolelta, joka haluaa ostaa tai myydä tarjottuun hintaan;
  6. Kyky vähentää palkkioita jopa 50 prosenttia maksamalla pörssin sisäisellä tunnuksella;
  7. Helppo käyttöliittymä, selkeä ja yksinkertainen myös aloittelijoille;
  8. Nopea pilviprosessointisydän – sisäinen kauppa suoritetaan millisekunnissa;
  9. Ei keskittämistä, kun STeX: n oma pilviklusteri isännöi fyysisesti monissa maissa estääkseen reaalimaailman / teknologian hyökkäyksestä tai epäonnistumisesta johtuvat seisokit;
  10. Mahdollisuus vaakasuuntaiseen skaalaukseen. STeX A2A: n hajautettu tekniikka tukee satojatuhansia ristikursseja samanaikaisesti.

Järjestelmäarkkitehtuurin täydellisen hajauttamisen, rajoittamattoman skaalautuvuuden, satojen tuhansien kaupankäyntivälineiden, toimeksiantojen nopean toteutuksen ja tilausjärjestelmän avulla, jotka suorittavat sisäänrakennettuja kaupankäynnin algoritmeja, robotteja ja hallinnoituja tilejä, futuureja ja johdannaisia ​​sekä marginaalikauppaa. STeX-projekti ei vain johda salakirjoitusta vakavaan maailmanlaajuiseen tasoon, vaan asettaa uuden standardin teollisuudelle.

Esitelty kuva Stexin kautta

Kolikkotoimiston ei pidä hyväksyä lehdistötiedotteen julkaisemista tällä sivulla. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus ennen sijoittamista varoihin mihin tahansa yritykseen. Coin Bureau ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään johtuvan lehdistötiedotteessa mainitun sisällön, tavaroiden tai palveluiden käytöstä tai niihin luottamisesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me