Status Status (SNT) -katsaus: Ethereum Powered Mobile OS

Status on ainutlaatuinen konsepti, joka joko muuttaa Ethereum-verkon maisemaa tai hämärtyy, jos se ei toteuta lupaustaan.

Lupauksesta on tulossa yhä kunnianhimoisempi, mutta Statusin alkuperäinen muotoilu on mobiilikäyttöjärjestelmä, hajautettu selain ja viestijärjestelmä, joka on samanlainen kuin WeChat. Ethereum-verkon päälle rakennettu Status antaa sinun olla täysin vuorovaikutuksessa verkon kanssa kämmenestäsi.

Status toimii kevyenä asiakas Ethereum-solmuna, ja sellaisenaan se antaa sinulle pääsyn kaikkiin Ethereumin hajautettuihin sovelluksiin (dapps) suoraan mobiililaitteellesi asennetun sovelluksen kautta. Koska se on keskittynyt nopeimmin kasvavaan tekniikkaan – mobiiliin -, se on avannut oven Ethereum-pohjaisen dappien massamäärittelyyn.

Jos työpöydän käyttäjät ovat luottaneet MetaMaskiin vuorovaikutuksessa Ethereum-verkon kanssa, mobiilikäyttäjät luottavat Status-tilaan, jos kehittäjät haluavat.

Tilaryhmä

Kourallisella kehittäjällä alkanut on kasvanut yli 40 kokopäiväisen tiimin jäseneksi, ja he ovat keskittyneet eniten ydinsovelluksen kehittämiseen, kun taas toiset haluavat luoda uusia sovelluksia. On myös jäseniä, jotka ovat omistautuneet markkinointiin, lainsäädännön noudattamiseen ja yhteisön hallintaan.

Android-mobiilisovellus

Status Network -tiimin jäsenet. Lähde: status.im

Tilaverkko perusti kehittäjäpari, jolla on pitkä työhistoria yhdessä. Carl Bennets ja Jarrad Hope ovat aiemmin johtaneet ohjelmistojakelualan yritystä yhdessä ja käyttäneet tämän hankkeen varoja käynnistysstrapin tilaan ICO: seensa kesäkuuhun 2017 saakka..

ICO: n jälkeen Status lisäsi entisen Google-johtajan Nabil Nahdyn tiimiin operatiivisena johtajana. Nabil johti Google Maps- ja Google Flight -tuotteita ollessaan Googlessa ja tuo kokemuksensa sellaisten tuotteiden kehittämisestä, joiden käyttäjäkunta on miljardeja.

Nabil on vastuussa Status-vision, etenemissuunnitelman ja itse tuotteen luomisesta, kun se siirtyy alfasta beta-versioon ja lopulta tuotantotuotteeseen.

Sosiaalisten verkostojen keksiminen uudelleen

Nykyinen sosiaalisen verkoston arkkitehtuuri jättää kaiken voiman verkon omistajien ja mainostajien käsiin. Käyttäjillä on tosiasiassa hyvin vähän valtaa alustan suuntaan ja jopa omiin henkilökohtaisiin tietoihinsa ja niiden jakamiseen.

Status pyrkii rikkomaan mallin ja siirtymään malliin, joka antaa voiman takaisin ihmisille. Status Network Tokenin (SNT) avulla Status tekee myös kaikista verkon käyttäjistä sidosryhmiä. Tämä yhdenmukaistaa paremmin sosiaalisen verkoston tavoitteet käyttäjien tavoitteiden kanssa.

Se palauttaa myös henkilökohtaisten tietojen hallinnan käyttäjille ja antaa heille äänen verkon kehittämisessä ja kehityksessä. Tämän näkemyksen edistämiseksi Status Network luotiin avoimen lähdekoodin alustaksi, jossa kuka tahansa voi kehittää uusia sovelluksia sen ekosysteemissä.


Status Network Token (SNT) -tila

SNT-tunnukset

Status Network Token (SNT)

Status Network Token (SNT) luotiin apuohjelman tunnukseksi tilaverkon tapahtumien polttoaineeksi.

Vaikka verkko on vapaa käyttää ja kommunikoida sen kautta, SNT: t ovat välttämättömiä tiettyjen mobiilin Ethereum-asiakkaan ominaisuuksien käyttämiseksi. Sidosryhminä SNT: n omistajilla on myös kyky auttaa muokkaamaan Status-projektin kehitystä ja suuntaa.

Tilan käyttäjänimet

Tällä hetkellä Status käyttää SECP256k1-julkisia avaimia käyttäjäniminä, mutta Status-tiimi on työskennellyt Ethereum Name Service -yrityksen yhdessä luojien Nick Johnsonin kanssa julkisen avaimen ratkaisijan kehittämiseksi, joka sallii tavallisten käyttäjänimien käytön verkossa.

Yksi Status-tiimin päätös on sallia SNT: n haltijoiden luoda käyttäjänimiä. Tämä tehdään roskapostitilien vähentämiseksi. Samalla tavalla kuin Twitter käyttää vahvistettuja merkkejä tilin luottamuksen lisäämiseksi, Statusilla on merkkejä tilin luottamuksen osoittamiseksi.

Nämä merkit jaetaan niille, jotka tallettavat tietyn määrän SNT: tä käyttäjätunnuksestaan ​​erääntyvänä joukkovelkakirjona. Rintamerkit näyttävät taustana käytettyjen tunnusten määrän sekä tiliin liittyvien tukijoiden määrän.

Mobiili Ethereum-asiakas

Status Network on tällä hetkellä alfaversio, mutta sovellusasiakkaat ovat käytettävissä sekä Androidille että iOS: lle. Android-version voi ladata suoraan Google Play -kaupasta.

Android-mobiilisovellus

Android Status Mobile Client. Lähde: Pelikauppa

Jos olet iOS-käyttäjä, sinun on pyydettävä iOS-versiota Status-verkkosivusto.

Tilaominaisuudet

Nykyiset ominaisuudet ovat hyvät, mutta Statusin todellinen lupaus on tulevaisuudessa. Avoimen lähdekoodin blockchain-alustana, joka voi muodostaa yhteyden mihin tahansa Ethereum dappiin, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Alla on jo toteutetut ominaisuudet:

Hajautetut push-ilmoitusmarkkinat

Näillä on sekä etuja että yksi iso haittapuoli. Edut ovat, että käyttäjä voi päättää, mitkä verkkosolmut tarjoavat heille palvelua, voit päättää, mitä push-ilmoitusten tarjoajia käyttää, ja voit määrittää omat tietosuojatasosi ja valita tai poistaa käytöstä kaikki push-ilmoituspalvelut.

Tällä joustavuudella ja yksityisyydellä on kuitenkin hinta. Tila on maksettava kaikista push-ilmoituspalveluista, toisin kuin perinteiset sosiaaliset verkostot, joissa push-ilmoitukset ovat “ilmaisia”. Ne eivät kuitenkaan ole todella ilmaisia, koska maksat tietojesi avulla ja mainostajien mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä.

Hallinto

Perinteiset sosiaaliset verkostot antavat käyttäjille hyvin vähän sananvaltaa verkon kehityksessä. Status Networkilla jokaisella SNT: n haltijalla on suora vaikutus verkon muutoksiin, ja hän voi ehdottaa myös uusia muutoksia.

Aina kun verkossa tehdään päätös, kukin SNT: n haltija saa päätöksentunnukset, joka on yhtä suuri kuin hallussa olevien SNT: iden lukumäärä. Näitä päätöksentunnuksia käytetään äänestykseen, eikä äänestyksestä aiheudu SNT-kustannuksia.

Yhteisön kuratointi

Tämä antaa SNT-haltijalle mahdollisuuden äänestää Status-sovelluksessa näytettävää sisältöä ylös- ja alaspäin samalla tavalla kuin käyttäjät äänestävät Redditissä tai Steemitissä. Äänioikeus määräytyy äänestäjän hallussa olevan SNT: n määrän perusteella.

Kunnianosoitus puheelle

Sidosryhmät voivat asettaa vähimmäismäärän SNT: tä, joka Status-käyttäjän on talletettava kunnianosoituksena verkon ulkopuolelle, jotta hän voi ottaa yhteyttä heihin. Viestin lähettämiseksi sidosryhmälle käyttäjän on ensin talletettava vaadittu SNT-määrä, jonka Tribute to Talk-vastaanottaja on ilmoittanut.

Jos vastaanottaja vastaa viestiin, vastaanottaja saa myös alkuperäisen lähettimen lähettämän talletetun osuuden.

Saatavilla olevat DApps

Staus tukee jo joitain suosituimpia Ethereum SApps -sovelluksia, ja muut ovat matkalla. Alla on luettelo tuetuista DApps: stä ja niiden käytöstä:

uPort – Tämä on itsenäinen identiteettijärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat julistaa digitaalisen itsenäisyyden.

Gnoosi – Ennustemarkkinat, jotka hyödyntävät väkijoukon viisautta.

Oasis Exchange – Hajautettu digitaalinen omaisuudenvaihto, joka mahdollistaa lähes välittömän vaihdon ETH: n ja minkä tahansa ERC-20-omaisuuden välillä.

Ethlance – Hajautetut freelance-työpaikat.

Aragon – Luo hajautettuja organisaatioita tai yrityksiä ilman rajoja.

Etherisc – Vakuutusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa vakuutuksia hajautetusti ja saada korvauksia korvauksista automaattisesti.

Ujo – Taiteilijat saavat hallinnan luovasta omaisuudestasi ja jakavat sen maailmalle.

Ehdotetut ominaisuudet

Tila-asiakirja ehdottaa useita lisäominaisuuksia tuleviin toteutuksiin. Tässä on kolme suurta:

Status Teller -verkko

Hajautettu sovellus, joka asuu Status-tilassa, antaa sidosryhmien löytää vastapuolia vaihtamaan fiat-valuuttoja digitaalisiin valuuttoihin. Samanlainen kuin LocalBitcoins, kuten se, kaikki älypuhelimella varustetut voivat vaihtaa käteistä helposti salaukseen.

Hajautettu sovellushakemisto

Kun Dappien määrä kasvaa jo nopeasti ja on valmis räjähtämään, kun yleinen hyväksyminen tuo Ethereumin massalle, Status on suunnitellut luomaan hakemiston hajautetuista sovelluksista, jotka jäseniksi kuratoidaan..

Tämä on samanlainen kuin Google Play -kauppa tai Apple App Store, ja sen avulla käyttäjät voivat löytää nopeasti ja helposti hajautetut sovellukset, jotka vastaavat heidän tarpeitaan.

Tarratori

Tarroja on dokumentoitu hyvin käyttäjien omaksumisen ja vuorovaikutuksen lisäämiseksi, ja Status-tarramarkkinoiden avulla kuka tahansa voi suunnitella ja myydä tarrojaan maailmanlaajuisesti. Tämä on samanlainen kuin LINE-tarramarkkinat, joiden vuotuinen liikevaihto on yli 250 miljoonaa dollaria.

Status-laitteistolompakko

Status-laitteistolompakot

Status-laitteistolompakot

Status julkaisi kovan lompakon marraskuussa 2017. Se on ainutlaatuinen siinä mielessä, että toisin kuin muut langallista yhteyttä vaativat lompakot, Status-kova lompakko sallii sinun tallentaa, lähettää ja vastaanottaa kaikkia ERC-20-tunnuksia sekä useimpia muita kryptovaluuttoja ilman langallista yhteys sisäänrakennetun NFC: n kautta.

Hardwallet on mobiilivalmis ja avoimen lähdekoodin, joten koodia voidaan muokata vastaamaan tarpeita. Hardwallet on tällä hetkellä beetaversiossa ja pääsyä sen testaamiseen voidaan pyytää tässä.

Avoin palkkiot

Myös marraskuussa 2017 Status-tiimi ilmoitti Avaa Bounty ohjelma, joka on avoimen lähdekoodin yhteistyömarkkinapaikka kehittäjien ja organisaatioiden yhteydenpitoon.

Open Bounty -ohjelma listaa projektit, joihin kehittäjät voivat osallistua ja saada maksun valitsemallaan ERC-20-salausvaluutalla, välttäen perinteisen pankkipalvelun fiat-valuutoilla perimät maksut. Organisaatiot voivat myös listata omat palkkionsa löytääksesi oikean kyvyn projekteihin nopeasti ja helposti.

ICO ja SNT Performance

Status juoksi kesäkuussa ICO: n, jonka oli tarkoitus toimia useita viikkoja, mutta löi sen kovan korkin muutamassa tunnissa keräten 99 miljoonaa dollaria. SNT: t jaettiin suhteessa 10000 SNT / 1 ETH.

Status tarjoaa yhteensä 6804870174 polettia, joista 34704831888 on tällä hetkellä saatavilla.

Alun perin kaupankäynnin kohteena oli 0,05 dollaria, kun se listattiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2017, SNT: n hinta on tällä hetkellä 0,96628 dollaria toukokuussa 2018 lähes 100%: n tuotolla alle vuodessa. Se on kuitenkin ollut villi ratsastus, ja SNT-tunnus myi jopa 0,65 dollaria joulukuussa 2017 ennen pudotusta suurimman osan vuodesta 2018, kun salausmarkkinat kärsivät karhumarkkinoista.

STN-hinta

SNT Token Performance. Lähde: coinmarketcap.com

Likvidimmät SNT-markkinat löytyvät IDAX: sta, vaikka SNT: tä voi ostaa myös Binance-pörssistä, Upbit, OKEx, Huobi, Bittrex ja monista muista pienemmistä kryptovaluutan pörsseistä.

ERC-20-tunnuksena SNT voidaan tallentaa mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon, kuten MyEtherWallet tai MetaMask. Koska turvallisuus on avain kryptovaluuttoihin, kannattaa harkita rahakkeiden säilyttämistä laitteistolompakossa, kuten Trezor tai Ledger Nano S.

Johtopäätös

Vaikka Status on mobiilisovellus ytimessään, sen tarjoamat toiminnot ja ominaisuudet tekevät siitä paljon enemmän kuin jo, ja uusien ominaisuuksien kehitys tulevaisuudessa on lähes rajaton koodin avoimen lähdekoodin luonteen ja kehittäjien kyvyn luoda kaikki Dappit, joita he voivat kuvitella.

Plus, Status hyödyntää kaikkia Ethereum-verkostolle luotavia Dappeja, ja tämä on todennäköisesti valtava tulevina vuosina.

Uudelleen kuviteltuna sosiaalisena verkostona, joka antaa voiman takaisin yksilön käsiin, Status voi hyvinkin olla pelinvaihtofoorumi, jota blockchain on odottanut, tai se voi olla valtava rintakuva, jos se ei toteuta lupauksiaan.

Kehitys näyttää toistaiseksi lupaavalta, mutta kukaan ei tiedä varmasti mitä tulevaisuus voi odottaa.

Esitelty kuva Fotolian ja status.im: n kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map