STACK (STK) -katsaus: Salausvaluutan käyttöönotto Fiat-maksuihin

Vaikka kryptovaluuttamaailma on edennyt nopeasti Bitcoinin syntymisen jälkeen vuonna 2008, on vielä jonkinlainen tapa edetä, ennen kuin digitaaliset valuutat otetaan täysimääräisesti käyttöön nykypäivän vaihtovälineinä.

Kryptovaluutan maksukorteilla on keskeinen rooli auttaessaan kryptovaluuttoja saamaan massiivinen käyttöönotto ja auttamaan perinteisen rahoitusinfrastruktuurin yhdistämisessä huipputeknologialla, joka tukee valuuttoja, kuten Bitcoin, Litecoin ja Ethereum..

IQ-vaihtoehdon kauppaluottokortti

STACK lupaa auttaa kryptovaluutta-harrastajia käyttämään digitaalisia varojaan mobiilimaksujärjestelmänsä avulla.

Mikä on pino?

PINO on henkilökohtainen rahoitusalusta, joka yhdistää mobiili napauttamalla -toiminnon monivaluuttalompakon kanssa, joka on yhteensopiva sekä kryptovaluuttojen että perinteisten fiat-valuuttojen kanssa. Lompakko tarjoaa käyttäjille pääsyn vakiintuneempiin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin ja Ethereum, samalla kun sallitaan maksujen suorittaminen STACKin alkuperäisen STK-tunnuksen kautta, ja STK toimii STACK-sovelluksessa mahdollistamaan välittömät kryptovaluuttamaksut myyntipaikassa.

Pino maksamisen esimerkkejä

Kuinka Stack toimii

STACKin takana oleva tiimi on keskittynyt tarjoamaan täyden palvelun maksuratkaisun, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää, jakaa ja säästää rahaa. Tiimiä johtaa toimitusjohtaja Miro Pavletic, ja siinä yhdistyvät runsaasti toimialakohtaista kokemusta, ja lukuisat tiimin jäsenet ovat työskennelleet rahoituspalvelujen, markkinoinnin ja teknologian aloilla..

Pinoa tiimin jäsenet

Pinoa tiimin jäsenet

Huomattavalla osalla tiimiä on kokemusta työskentelystä sellaisissa yrityksissä kuin Deloitte, MasterCard, Sprint, TD Bank ja Virgin Mobile. Kanadalaisyritys on parhaillaan toteuttamassa rahoitusalustaa kaikkialla Kanadassa ja aikoo laajentua uusille markkinoille myöhemmin vuoden aikana.

Mikä tekee pinosta erottuvan?

Salausmaksukorttimarkkinat ovat täynnä kilpailua; ja jokaisella, joka etsii tapaa viettää salaustilojaan perinteisissä vähittäismyymälöissä, on TenX: n, Monacon, TokenCardin ja Changein tarjoamien vaihtoehtojen lisäksi mahdollisuus valita esimerkiksi Wirex, Zapo ja Uquid..

Visa on kuitenkin äskettäin muuttanut politiikkaa suhteissaan WaveCrest Holdingsiin, joten monet salausmaksukorttiyhtiöt eivät ole pystyneet tarjoamaan käyttäjilleen mitään palveluja Euroopassa. Viime vuoden loppupuolella luottokorttijätti käski WaveCrestin sulkemaan välittömästi kaikki prepaid Visa® -maksukorttiohjelmiensa tilit, mikä jätti Wirexin ja TenX: n kaltaiset yritykset etsimään vaihtoehtoja.


Tämä seurasi elokuussa 2017 tehtyä ilmoitusta, jonka mukaan WaveCrest ei enää myönnä ja ylläpitää Visa®-prepaid-kortteja kortinhaltijoille Euroopan (ETA) alueen ulkopuolella. Tämän seurauksena kehitys on mitätöinyt useita salausmaksukortin tarjoajia.

Pino & amp; Kilpailijat

Pino & Kilpailijat

STACKilla on kyky ohittaa nämä rajoitukset, koska se on solminut ainutlaatuisen kumppanuuden MasterCardin kanssa, joka näkee STK-mobiilisovelluksen yhdistettynä sirulla ja pinnillä olevaan MasterCard-prepaid-korttiin. STK-tilinomistajilla on pääsy myyntipisteiden väliseen kauppaan vähittäiskauppiaiden kanssa ostoturvan lisäksi jokaisessa tapahtumassa.

Lisäksi MasterCard-kumppanuuden tuloksena STK-kortinhaltijoilla on pääsy maailmanlaajuiseen pankkiautomaattien verkkoon ilmaisten pankkiautomaattien nostojen ohella. STACK-tiimi pyrkii myös tarjoamaan pääsyn täyden valikoiman ilmaisiin palveluihin, jotka sisältävät tilin aktivoinnin, prepaid-kortin toimituksen, kontaktittomat ostot ja palkkatalletukset.

Kuinka elinkelpoinen projekti on?

Kanadalaisena yrityksenä STACK on ensimmäinen pohjoisamerikkalainen Fintech-yritys, joka tarjoaa käyttäjilleen digitaalisen rahatiliin liitetyn mobiili napauttamalla-maksun -vaihtoehdon. STACK-tiimi on kuitenkin ainutlaatuisessa tilanteessa toimimalla lähes kyllästetyllä markkinasegmentillä, jolla ei myöskään ole suoraa kilpailua.

Heidän vahvat siteensä MasterCard-korttiin ovat antaneet heille edun kilpailussaan ja keskittyminen älypuhelinten napauttamalla maksamiseen -tekniikan hyödyntämiseen fyysisten maksukorttien tarjoamisen yhteydessä voi myös osoittautua erittäin houkuttelevaksi mahdollisille asiakkaille.

Pinoekosysteemi

Pinoekosysteemi

Vaikka STACK-projektilla on ilmeisiä etuja maksupalveluna, natiivi STK-tunnus tarjoaa salaussijoittajille myös mahdollisuuden saavuttaa merkittäviä voittoja. STACKin STK-tunnusta odotettiin hyvin, ja ICO: n aikana varhaiset merkintämyyntikierrokset ylimerkittiin.

Tämän seurauksena STACK osui kovaan korkkiinsa, joka oli 17 miljoonaa dollaria ennen julkista yleisömyyntiään, ja tämä peruutettiin ja korvattiin jopa 1 250 000 STK-merkin lentoputkella STK-yhteisön jäsenille.

Huolimatta ilmeisestä kiinnostuksesta hanketta kohtaan, STK-tunnuksella on melko vähän maata korvata alan kilpailevien projektien tarjoamia kolikoita. TenX johtaa tietä markkina-arvoltaan noin 170 miljoonaa dollaria, ja sen PAY-tunnus myydään tällä hetkellä noin 1,60 dollarin hintaan..

Monacon MCO-rahakkeella on tällä hetkellä markkina-arvo noin 96 miljoonaa dollaria ja käydään kauppaa vajaalla 7,50 dollarilla, kun taas Centran CTR-tunnuksen markkina-arvo on noin 56 miljoonaa dollaria. STK: n markkina-arvo on hieman yli 44 miljoonaa dollaria, koska sen kiertävä tarjonta on hieman yli 325 miljoonaa rahaketta kauppaa noin 0,13 dollarin hintaan..

Mahdolliset vastatuulet

Kaikki ei ole pelkkää purjehdusta STK-tunnukselle, ja STACK-tiimin on täytettävä varhaiset lupauksensa päästäkseen kilpailuunsa ja mahdollisesti ohittamaan ne. Salausmaksukortin tarjoajat, joihin Visa tekee päätöksen luopua WaveCrest Holdingsista, etsivät kaikki aktiivisia vaihtoehtoja, kun taas TenX on päättänyt jatkaa täyden pankkilisenssin hankkimista.

Lisäksi, koska markkinat ovat parhaillaan laskusuhdanteessa, uudempien projektien on helppo unohtua nopeasti, kun kryptovaluutta-sijoittajat päättävät keskittyä markkinoiden luotettavampiin kolikoihin.

Tästä johtuen, huolimatta siitä, että sillä on useita selkeitä etuja, on edelleen mahdollista, että ilman tehtävän asianmukaista suorittamista ja keskittymistä markkinointiin projekti voi todella pysähtyä ja kuljettaa vettä pitkään.

Mitä odottaa

Mitä odottaa pinolle

STACKilla on useita tapahtumia rivillä vuodelle 2018, mukaan lukien salauslompakon lanseeraus Kanadassa ensimmäisen vuosineljänneksen aikana ja kaupallisen fiat-yhdyskäytävän käynnistäminen Yhdysvalloissa toisen vuosineljänneksen aikana.

Henkilökohtainen maksualusta on vuoden aikana saatavana Kanadassa, Yhdysvalloissa ja kaikkialla Euroopassa. Pino on myös ilmoitti virallinen kumppanuus i2c, käsittelyalusta, joka helpottaa STACK-sovelluksen turvallista maksua.

Tämän lisäksi sellaiset ominaisuudet kuin STACK UP Savings ja Financial IQ on suunniteltu toteutettaviksi, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia säästötavoitteita, jotka ovat yhdenmukaisia ​​automatisoitujen pyöristysten kanssa, jotka auttavat käyttäjiä kehittämään säästösuunnitelmia, jotka voidaan luokitella ja houkutella tarjouksia ja palkkioita asetettujen säästötavoitteiden perusteella.

Henkilökohtaisten työkalujen avulla käyttäjät voivat myös seurata kulutustottumuksiaan ja käyttäjät voivat indeksoida kulutustottumuksensa vastaaviin vertaisryhmiin tai sosiaalisiin ryhmiin.

Tämän laajan mahdollisuuden ansiosta STK-alusta voi kilpailla perinteisten pankkien kanssa nuoremman, teknisesti edistyneemmän sukupolven kanssa, joka ottaa mielellään käyttöön nykyaikaisemmat rahanhallintamenetelmät.

Sen lisäksi, että STK toimii kilpailijana yrityksille, kuten Wirex, TenX ja Monaco, STK: lla on myös kyky hyödyntää Virgin Galactic Rewards-, Mobile Banking- ja Instagram-näkökohtia. STK: n henkilökohtainen rahoitusalusta voi osoittautua toimivaksi vaihtoehdoksi palveluille, kuten Apple Pay ja Android Pay.

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajien mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona

Kuvat getstack.ca-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map