SnapEx-maailmanmestaruuskilpailut! 200 000 USDT-palkintopotti, 500 voittajaa

SnapEx, nopeasti kasvava salaussopimuskauppapaikka, joka tarjoaa sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille, on ilmoittanut viimeisimmän kierroksen kaupankäyntikilpailusarjastaan. SnapEx World Trading Championship (WTC) on palannut kaudelle 2 – joka perustuu Real-kaupankäyntiin sekä yksittäisille kauppiaille että joukkueille – joka kestää kaksi viikkoa 29. syyskuuta – 13. lokakuuta 2020..

WTC 2 isännöi Early Bird -kampanjaa rajoitettujen lähtöpaikkojen ryhmärekisteröinnille 14. syyskuuta – 29. syyskuuta 2020. Joukkueen johtajat voivat ansaita jopa 50 USDT ja joukkueen jäsenet voivat saada jopa 10 USDT per henkilö Early Bird -kampanjasta edellyttäen, että he haluavat täyttävät vähimmäisvaatimukset.

Osallistujat voivat myös ansaita ylimääräisiä bonuksia USDT- ja SNAP-pisteissä (palkkiojärjestelmä, jossa käyttäjät voivat tasata käsittelymaksunsa SnapExillä), nimittäin ensitalletusbonus, Early Bird ja Most Wanted -tapahtumat.

WTC 2 on perustettu todella jännittäväksi korkean panoksen kaupankäyntikilpailuksi, jossa on enintään 200 000 USDT palkintoja. Palkintoluokkia on kolme, nimittäin parhaiden parhaat (joukkueille), Pro Trader (yksilöille) ja halutuimmat (joukkueen johtajille).

“Kaupankäyntikilpailujen, kuten joka toinen vuosi järjestettävän World Trading Championship (WTC), järjestäminen on tapa varmistaa, että palkitsemme aina alustamme parhaiten menestyvät kauppiaat”, sanoi SnapExin CMO Wui Yang Ee. “Olemme kääntyneet uuteen porrastettuun kilpailumuotoon maksimoidaksemme potentiaalisten voittajien määrän. Joten otimme sen seuraavalle tasolle WTC 2: lla – enemmän voittopelejä, suurempi palkintopotti ja monia muita tapoja ansaita bonuspalkintoja. “

Kuinka WTC 2 toimii

WTC 2: lle SnapEx isännöi kolmea erillistä kaupankäyntitapahtumaa:

 • Parhaiden parhaat (ryhmätapahtuma) – Perustuu kannattaviin kauppoihin koko joukkueelle – yksittäisten joukkueen jäsenten voitoilla ja joukkueen voittojen laskennoilla kilpailun aikana.
 • Pro Trader ja Total Pro Trader (yksittäinen tapahtuma) – Perustuu 24 tunnin päiväsyklin aikana mitattuun päivittäiseen henkilökohtaiseen voittoon ja koko kilpailujakson mitattuun henkilökohtaiseen voittoon.
 • Eniten haluta (suosio tapahtuma) – Luotu palkitsemaan tiimijohtajia, jotka kutsuvat eniten jäseniä liittymään joukkueeseensa, missä heidät luokitellaan heidän suosikkipisteensä mukaan.

WTC 2 perustuu porrastettuun kilpailuun perustuvaan kaupankäyntimalliin. Mitä enemmän käyttäjiä osallistuu, sitä suurempi on kokonaispalkintopotti – kokonaisraja on 200 000 USDT ja voittajien määrä voi olla jopa 500.

Kilpailun kokonaispalkintopotin lisäksi SnapEx antaa jopa 3000 SNAP-pisteen (vastaa 30 USDT) ensitalletusbonuksia käyttäjille, jotka liittyvät KYC: n suorittamisen jälkeen..

Kilpailun aikataulu

WTC 2: n on tarkoitus kestää yhteensä 14 päivää:

 • Aloitus: 12:00, 29. syyskuuta 2020 (GMT + 8)
 • Loppu: 11.59, 13. lokakuuta 2020 (GMT + 8)

Samaan aikaan varhaislintujen ja joukkueiden ilmoittautumisaika kestää myös 14 päivää:

 • Aloitus: 14. syyskuuta 2020 (GMT + 8)
 • Loppu: 29. syyskuuta 2020 (GMT + 8)

Rekisteröi joukkue kilpailun joukkueen kaupankäyntitapahtumaan tässä.

Kuinka liittyä

 1. Mene WTC.SNAPEX.KOM yksityiskohtia varten
 2. Lataa SnapEx-sovellus (iOS tai Android) tai käytä verkkokauppaa
 3. Rekisteröidy SnapEx-tiliin
 4. Suorita KYC ja tee ensimmäinen talletuksesi
 5. Aloita kaupankäynti!

Palkintojen saamiseksi WTC 2: ssa kauppiaiden on täytettävä KYC ja vähimmäismäärä on 20 000 USDT. Saat lisätietoja kilpailusäännöistä ja palkintomekaniikasta napsauttamalla tässä.

Tietoja SnapExistä


SnapEx on salaussopimuskauppapaikka, jonka avulla kauppiaat voivat hyötyä salamarkkinoiden liikkeistä sekä härkä- että karhumarkkinoilla.

Alustan hinnat ovat markkinoiden alhaisimmat leviämiset ja liukastumat, ja hinnat alustalla ovat oikeudenmukaiset ja läpinäkyvät käyttämällä K-linjan painotettua keskiarvoa kolmesta suurimmasta salausvaihdosta. SnapExillä on matala pääsyn este, jonka avulla kuka tahansa voi käydä kauppaa milloin tahansa, missä tahansa sovelluksessa tai verkkokaupassa.

SnapExin pääkonttori on Singaporessa ja sillä on toimistoja ympäri maailmaa, mukaan lukien Seychellit, Singapore, Etelä-Korea, Japani, Malesia, Vietnam ja paljon muuta..

Kolikkotoimiston ei pidä hyväksyä maksetun lehdistötiedotteen julkaisemista tällä sivulla. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus ennen sijoittamista varoihin mihin tahansa yritykseen tai palveluun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me