Shrimpy vs CCXT: Mitkä sovellusliittymät ovat helpompia salauksen kaupankäynnille

>

Salausvaluuttatilassa on pyrkimys tehdä kaikesta avoin, hajautettu ja ilmainen. Tämä on todella hienoa. Luettelo asioista, joiden pitäisi kuulua näihin luokkiin, on pitkä, vaikka nykyinen luettelo on lyhyt. Kehittäjinä kaupan mukaan me rakastamme avoimen lähdekoodin projektien käyttö ja tukeminen. Ne tarjoavat tehokkaan työkalusarjan, jota kuka tahansa voi hyödyntää helpottaakseen henkilökohtaista ja työelämääsi.

On valitettavaa, kun ihmiset alkavat paheksua mitä tahansa, jota ei ole hajautettu. Totuus ei ole, että kaikkea voidaan hajauttaa. Kaikki ei voi olla täysin avointa lähdekoodia. Näin voi olla kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi edistyminen edellyttää tiettyä keskittämistä markkinoiden eteenpäin viemiseksi. Harkitse Coinbase tai Binance, kaksi tunnetuinta ja arvostetuinta salausyritystä. Ilman näitä yrityksiä salaustila ei olisi nykyisessä paikassa. Markkinat olisivat surullinen tilanne.

Meidän pitäisi omaksua keskittäminen, kun se vie teollisuutta eteenpäin. Edistyminen saa aikaan muutoksen, joka meidän on nähtävä. Tietä pitkin näiden keskitettyjen palvelujen hajauttaminen tapahtuu. Se ei ole vielä mahdollista. Alalla, jossa tunnussanat ovat hajauttamisen ja hajautettujen verkkojen ympärillä, meidän on otettava askel taaksepäin ja arvioitava sen todelliset kustannukset ja hyödyt.

Rahoituspalveluiden osalta ominaisuudet, kuten kaupankäynti, toimeksiantojen toteutus ja salkunhoito, edellyttävät ehdottomasti tiettyä keskittämistä toimiakseen kunnolla. Hajautetun ja hajautetun infrastruktuurin kehittäminen alusta alkaen on erittäin monimutkaista ja aikaa vievää. Ei-lokalisoitu verkon nopeus ei riitä reaaliaikaiseen kaupankäyntiin, eikä se ratkaise sovelluskehittäjien kohtaamia suuria ongelmia.

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymä on ratkaisu innovaatioiden edistämiseen hajautetussa taloudessa. Shrimpy pystyy helpottamaan kehittäjiä markkinoilla helpottamalla kolmansien osapuolten kaupankäyntialustojen rakentamista luoda uusia ja uraauurtavia salakirjoitustuotteita, jotka auttavat viemään tilaa eteenpäin

Shrimpy Universal Crypto Exchange -sovellusliittymä: Alan johtava sovellusliittymä salauksen kaupankäyntiin, reaaliaikaiseen tiedonkeruun ja vaihtotilin hallintaan.

Reaktiot

@filkode

Jos voisit jotenkin kehittää arkkitehtuurin, jotta loppukäyttäjä voi käyttää ohjelmistoa niin, että API-avaimet eivät koskaan jätä heidän hallitsemiaan järjestelmiä, olisin enemmän kuin halukas tarkistamaan sen. Tiedän, että tämä on todennäköisesti epärealistinen pyyntö …

Tämä on yksi ensimmäisistä kommenteista, jotka yleensä saamme. Vaikka konsepti on jännittävä, toteutus on paljon monimutkaisempi kuin mitä silmä näkee. Keskusteluja käytettäessä on allekirjoitettava pyynnöt kauppojen suorittamiseksi. Yksinkertaistettu prosessi sisältää tilitietojen keräämisen, hintatietojen hankkimisen ja kauppojen tosiasiallisen toteuttamisen. Jos kauppa ei käy läpi, se on lähetettävä uudelleen, kun se on allekirjoitettu uudelleen. Jokainen pyyntö käsitellään nopeassa prosessissa tilauksen optimaalisen toteutuksen varmistamiseksi.

Koko prosessi voi viedä jopa satoja pyyntöjä monimutkaisen prosessin, kuten tasapainottamisen, suorittamiseksi. Toimintojen purkaminen allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi asiakkaalle olisi merkittävä määrä yleiskustannuksia, aiheuttaen hitaampia tasapainottamisnopeuksia ja menetettyjä kauppamahdollisuuksia.

Monimutkaisten toimintojen logistiikan lisäksi on joitain strategioita, jotka edellyttävät erityisesti keskitettyä laitteistoa. Reaaliaikaiset, korkeataajuiset ja algoritmiset kaupankäyntistrategiat edellyttävät, että laitteisto on mahdollisimman lähellä pörssin fyysistä läheisyyttä. Nämä strategiat eivät toimi mailien etäisyydellä pörssin vastaavan moottorin sijainnista, vaan jalat. Voit nähdä, kuinka jokaisella jalalla on merkitystä a tuore artikkeli korkean taajuuden kauppiaiden riidasta.

Igor Kroitor

CCXT: n kanssa et myöskään ole riippuvainen Shrimpyn taustajärjestelmän 24/7 saatavuudesta, koska CCXT ei vaadi lainkaan kolmannen osapuolen yrityksen ohjaamaa taustaa.

CCXT on avoimen lähdekoodin käyttäjä voi aina katsoa ja nähdä, mitä sisällä tapahtuu. Se ei vaadi luottamusta ja antaa sinun varmistaa, että se on moitteeton. Se on ilmainen ja siinä on 10 000 tähteä GitHubissa, muutama tuhat haarukkaa, suuri käyttäjäyhteisö, yli 300 avustajaa ja yli 700 riippuvaa projektia.

CCXT on loistava kirjasto kehittäjille, jotka haluavat rakentaa sovelluksen, joka perustuu tietojenvaihtoon. Se tarjoaa nopean pääsyn päätepisteisiin, jotka sinun on kerättävä nämä tiedot kustakin vaihdosta.

Ongelmana on, että CCXT: stä puuttuu syvyys. Sieltä puuttuu infrastruktuuri, jota tarvitaan kaupan suorittamiseen, tietojen tallentamiseen ja jakeluun, testaamiseen, käyttäjien hallintaan, automaattisiin vaihto-päivityksiin ja skaalautuvuuteen. CCXT tarjoaa vain ohjelmisto-ratkaisun, joka auttaa pienimuotoisissa ja henkilökohtaisissa kaupankäynnin asetuksissa, mutta epäonnistuu käyttövalmiina integroiduna ratkaisuna.

Käyttäjä aina hallitsevan kaupankäynnin infrastruktuurin kehittäminen on teoriassa hienoa, mutta se tarkoittaa, että heidän on aina oltava verkossa. Offline-tilaan siirtyminen saa infrastruktuurin menemään offline-tilassa heidän kanssaan. Vaikka on mahdollista, että Shrimpyn taustajärjestelmä voi mennä alas, se on paljon vähemmän todennäköistä kuin kaupankäynnin asetukset suoritetaan henkilökohtaisella tietokoneella tai mobiililaitteella.

Keskitettyjen järjestelmien edut

Ohjelmisto on loistava. Tiimimme on yli puolet ohjelmistosuunnittelijoista, joten rakastamme ohjelmistoja. Se ei kuitenkaan ole ainoa tärkeä osa menestyvän ohjelmistoliiketoiminnan harjoittamista. Annan esimerkin. Kuvittele, että olet Googlen ohjelmistosuunnittelija ja latait heidän koko sisällön arkisto, jossa on yli 2 miljardia koodiriviä. Oletko valmis? Voit nyt käyttää omaa Google-palvelua!

Ei edes lähelle. Nämä kaksi miljardia koodiriviä eivät toimi itse. Ne vaatii yli miljoona palvelinta. Maailmassa ei ole yhtä henkilöä, joka todennäköisesti ymmärtäisi, kuinka koko infrastruktuuria voidaan käyttää ja hallinnoida Googlessa. Se vaatii koordinointia tiimien välillä, tuhannet ihmiset työskentelevät yhdessä ymmärtääkseen koko järjestelmän.

Miksi sitten odotamme ihmisten rakentavan vankkoja sovelluksia ja palveluja tarjoamalla heille avoimen lähdekoodin, kuten CCXT? Tämä ajatus on kohtuuton. Infrastruktuurin määrä, jota se vielä tarvitsee näiden yritysten hoitamiseksi, on valtava. Sadan tai tuhannen palvelimen vaaditaan jopa yksinkertaisen sovelluksen käyttämiseen, joka on vuorovaikutuksessa keskusten kanssa. Se ei ole helppo ongelma, joten älkäämme teeskennellä, että ratkaisu on helppo.

Shrimpy on suunniteltu ratkaisemaan koko vaihtoon integroimisen ja ylläpitämisen infrastruktuuriongelma. Tuhansien palvelinten sijasta voit hallita kaikkea vain muutamassa pienessä palvelimessa. Sen sijaan, että vietät kuukausia vaihtoiden integroimiseen, satunnaisten muutosten ja outojen oivallusten hallintaan, integroitu yhdeksi API: ksi, joka on johdonmukainen kaikissa vaihdoissa.

Tutkitaan tapaamme kaupankäynnin infrastruktuurin keskittämiseksi.

Nopeus & Alhainen viiveaika

Rahoitusalalla, jossa nopeus ja aika ovat ehdottoman tärkeitä, paikallisen keskitetyn palvelimen hyödyntäminen on ainoa tehokas tapa hankkia palvelin luotettavasti kunkin keskuksen läheisyydessä. Tämä lyhentää edestakaista aikaa tilausten toteuttamiseen. Strategian tehostaminen kaupankäyntimahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Sama teoria koskee kryptovaluutta-kauppaa, jossa kauppiaat etsivät pienintäkään etua, joka voi viedä heidät muun kilpailun edelle.

Kaupankäynti & Infrastruktuuri

Samoin kuin perinteisillä rahoitusmarkkinoilla, salausvaluuttamarkkinoilla hallitsevat korkean taajuuden ja algoritmiset kaupankäyntistrategiat, jotka edellyttävät keskitettyjä palvelimia kauppojen nopeaan käsittelyyn ja toteuttamiseen.

Jos tällaiset korkean taajuuden kaupankäynnin algoritmit suoritettaisiin hajautettujen palvelimien kautta, ne menettäisivät keskitetyt ratkaisut. Alhaisen viiveen tilausten toteutus on tärkein prioriteetti voittavan strategian rakentamisessa.

Mutta kysymys on edelleen – kuinka joukkueet voivat luoda massiivisen kaupan infrastruktuurin yhä kilpailukykyisemmässä tilassa? Tämän infrastruktuurin kehittäminen alusta alkaen on melkein mahdotonta pienille ryhmille, minkä vuoksi Shrimpy tarjoaa käytännöllisen ratkaisun joukkueille, jotka kehittävät salaustuotteita.

Reaaliaikainen tiedonkeruu & Käsittely

Mitä tulee tietojen keräämiseen ja yhdistämiseen, miten keskitetyt ja hajautetut järjestelmät vertailevat toisiaan?

Kauppojen nopea toteuttaminen vaatii muutakin kuin vain tilauksen tekemisen pörssillä. Tiedot on ensin kerättävä vaihdosta. Jos tietoja ei käsitellä ajoissa, mahdollisuudet menetetään. Tämä edellyttää myös palvelimia, joita käytetään keskuksen välittömässä läheisyydessä.

Yksi hienoimmista kaupankäynti- ja tilauskannan tietojen keräämisestä on rajoitusten puuttuminen ja sen saatavuus avoimelle pääsylle. Vaihdon tiedot kerätään julkisten päätepisteiden kautta. Hajautetun tai hajautetun järjestelmän kehittäminen vaihtotietojen keräämiseksi vaatii huomattavasti enemmän työtä ilman lisäetuja. Koska hajautetulle tai avoimen lähdekoodin tiedonkeruun ratkaisulle ei ole konkreettisia etuja, tämä herättää kysymyksen siitä, onko hajauttamiselle tosiasiallista tarvetta vai perustetta, josta ei tällä hetkellä ole juurikaan näyttöä. Tällä hetkellä keskitetyt palvelut ovat paljon edullisempia niiden mukavuuden, helppokäyttöisyyden, nopeuden ja luotettavuuden vuoksi.

Skaalautuvuus

Tällä hetkellä salaustilassa ei ole tuotteita, jotka helpottavat kolmansien osapuolten salauskauppasovellusten kehittämistä keskitettyyn pörssiin. Shrimpyn Crypto-sovellusliittymä luotiin tuotteen skaalausta silmällä pitäen.

Yritysten skaalautuvuus

Vaikka hajautetut järjestelmät ovat suosittu käsite salaustilassa, niillä on silti tapoja edetä taloudellisen ja liiketoiminnallisen elinkelpoisuuden kannalta. Avoimen lähdekoodin ja hajautetut palvelut edellyttävät osallistuvilta yhteisöiltä päivitetyn ja samanaikaisen koodin. Salaussovellusten kehitystiimillä on taipumus toimia vähärasvaisina, eikä niillä usein ole resursseja näiden vastuiden hoitamiseen.

Muita huomioitavia näkökohtia ovat erilaiset vuorovaikutukset, kun muodostetaan yhteys salauksenvaihtoon. Jokaisella vaihdolla on erilaiset kokoonpanot, kullakin on omat ainutlaatuiset päätepisteensä, tulokset, kiertotavat ja päivitystoiminnot, mikä johtaa jatkuvaan koodin rikkomiseen päivityksissä, kun yritetään pysyä mukana jokaisessa vaihdossa.

Keskitetty palvelu voi ratkaista tämän ongelman ottamalla käyttöön yhteisen käyttöliittymän kaikissa näissä keskuksissa, käsittelemällä infrastruktuurin ylläpitoa ja asentamalla koodin automaattisesti seisokkien vähentämiseksi.

Shrimpy Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät ovat vankka ratkaisu skaalautuvien kauppasovellusten kehittämiseen yrityskäyttöön. Shrimpyn sovellusliittymä on edullinen vaihtoehto ottamalla vastuu sekä kaupan infrastruktuurista että käyttäjien hallintaportaalista, ja se on edullinen vaihtoehto vähäryhmille, jotka haluavat kehittää ja käynnistää nopeasti omia sovelluksiaan salauksen kaupankäyntiin ja hallintaan.

Käyttäjän skaalautuvuus

Miljoonat kryptovaluutan käyttäjät ovat luovuttaneet API-avaimensa tuhansille kolmannen osapuolen sovelluksille. Jokainen näistä sovelluksista toteuttaa oman tapansa hallita käyttäjiä. Toisinaan nämä tekniikat eivät ole turvallisia. Olemme nähneet tämän tapahtuvan lukemattomia kertoja muille palveluille.

Shrimpy estää tämän antamalla kehittäjien hyödyntää olemassa olevaa turvallisuusinfrastruktuuria. Sen sijaan, että yrittäisivät rakentaa tietoturvaa alusta alkaen, kehittäjät voivat käyttää olemassa olevaa luotettavaa tietoturvapalvelua käyttäjien hallintaan, vähentämällä monimutkaisuutta ja tehostamalla tuotejulkaisutoimia.

Lisäksi jokainen käyttäjä voi olla suoraan yhteydessä Shrimpyyn kauppojen suorittamiseen, tietojen keräämiseen ja vaihtotilien hallintaan. Tämä vähentää kehittäjäresurssien rasitusta käyttäjän pyyntöjen käsittelystä.

Johtopäätös

Avoimen lähdekoodin ohjelmistoratkaisujen hyödyntämiseen on paikka ja aika. Kryptovaluutan ekosysteemin tällä hetkellä ainoa tapa tarjota luotettava, maailmanlaajuisesti skaalautuva kaupankäyntiinfrastruktuuri on käyttää keskitettyä palveluntarjoajaa, joka pystyy vähentämään kehityskitkaa, lisäämään käyttöaikaa ja antamaan kehittäjille mahdollisuuden keskittää tekninen resurssit ydintuotekehitykseen.

Tämä ei tarkoita, että näin on aina. Tiimimme jatkaessaan salauksen tulevaisuuden visiomme laajentamista, tutkimme mahdollisuuksia integroida hajautetut pörssit ja likviditeettialustat. Perimmäisenä tavoitteenamme on tarjota todellista arvoa mahdollisimman monelle salauksen käyttäjälle, mikä saattaa vaatia hajautettuja ratkaisuja myöhemmin salausmarkkinoiden kypsyessä.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Shrimpy on automatisoitu salauskauppa & salkunhoitotyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida salausasiakassalkkujen strategiansa kuten perinteinen indeksirahasto.

Katkarapu kuluttajille

Käyttäjät voivat määrittää mukautetun kryptovaluuttaportfolion ja toteuttaa passiivisen hallintastrategian, mikä poistaa vaivaa salauksen aktiivisesta kaupasta.

Shrimpyn ydinversio sisältää täydelliset automatisoidut kaupankäynti-, indeksointi- ja tasapainotusominaisuudet KAIKILLE käyttäjille. Shrimpy tarjoaa myös kuukausittaisen premium-tilauksen hintaan 8,99 dollaria / kk. Premium-tilaus sisältää:

Katkarapu sosiaalinen: Seuraa, kommunikoi ja jaa strategioita muiden Shrimpy-kauppiaiden kanssa.

Katkarapu oivalluksia: Opi kuinka muut Shrimpy-käyttäjät rakentavat ja hallinnoivat salausportfoliotaan.

Edistynyt taustatesti: Vankka jälkitestaustyökalu mukautetun kryptovaluuttaportfolion arvioimiseksi & strategiat.

Katkarapujen verkkosovellus: Katkarapu – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpyn Crypto Trading -sovellusliittymä kehittäjille

Kuluttajasovelluksen lisäksi Shrimpy tarjoaa myös kaupankäyntisovellusliittymän kehittäjille, jotka haluavat integroida skaalautuvat pörssiominaisuudet sovellukseensa.

Shrimpyn Universal Exchange -sovellusliittymä luotiin pilvipohjaisena ratkaisuna useiden salauskehittäjien esteiden poistamiseen, mukaan lukien Pörssikauppa, Tuotteen skaalautuvuus, ja Käyttäjien hallinta. Shrimpyn sovellusliittymän ollessa kädessä kehittäjät eivät ole rajoitettuja laajuudessaan luomaan uuden aikakauden uraauurtavia tuotteita, jotka muokkaavat salauksen tulevaisuutta.

Shrimpyn sovellusliittymä on kryptovaluuttakaupan sovellusliittymä, joka on helposti yhteensopiva kaikkien seuraavien pörssien ja niiden API-päätepisteiden kanssa: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API ja HitBTC API. Sen sijaan, että heidän tarvitsisi hallita kaikkia yhteyksiä jokaiseen pörssiin, käyttäjät voivat yksinkertaisesti hyödyntää Shrimpyn olemassa olevaa salauksenvaihto-infrastruktuuria ja keskittyä varsinaiseen tuotekehitykseen.

Shrimpy Crypto Trading -sovellusliittymä: Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Lisälinkit:

Sähke

Viserrys

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me