Sarah – sosiaalisen johtajan valokeila

>

Kuka on Sarah?

Sarah Brown on digitaalinen markkinoija, joka asuu Derbyssä, Englannissa. Hän aloitti kryptovaluutassa vuonna 2017 eeppisen härkäajon aikana.

Bitcoin-rallin katsominen 20 000 dollariin oli Sarahille muuttuvaa kokemusta. Ei pelkästään salausvaluutan pitämisen taloudellisten näkymien takia, vaan siksi, että jännitys herätti hänen kiinnostuksensa kryptovaluuttaan alustana maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän muuttamiseksi.

Vapaa-ajallaan Sarah löytyy usein lukemasta kirjoja. Tämä kiinnostus käy ilmi hänen hyvin luetuista oivalluksista salausmarkkinoihin ja rahoitukseen.

Yhteisö

Sarah on rakentanut yhteisön, jota hän pitää perheenä. Kun hän on rakentanut mainettaan, hänestä on tullut vaikutusvaltainen salausyhteisön jäsen.

Liity suoraan Sarahin yhteisöön, seuraa häntä Twitterissä @ crypto_sarah9.

Sarah käyttää Twitteriä muuhun kuin vain yhteisön rakentamiseen. Hän pitää välilehtiä eri salaustunnusryhmissä, tutkii projekteja ja saa arvokasta palautetta muilta vaikutusvaltaisilta salauskäyttäjiltä Twitterin kautta.

Keskustelu vaikuttajien kanssa erilaisissa rahayksiköissä on auttanut muokkaamaan hänen kokemustaan ​​kryptovaluutasta. Sen sijaan, että pelkästään lukisi projektia, hänen strategiansa oppia lisää uudesta tunnuksesta sisältää keskustelun tiimin kanssa ja sitouttamisen heihin Twitterissä.

Twitterin ulkopuolella Sarah on hyödyntänyt Shrimpyä auttaakseen yhteisöään saamaan tärkeää tietoa kaupankäyntistrategioista ja siitä, mitä hän ajattelee tietyistä rahakkeista. Hän saa paljon kysymyksiä yhteisöltä siitä, mitä rahakkeita ostaa tai miten päättää milloin tulee tehtäviin. Shrimpyn kanssa hänellä on nyt tapa toimittaa nämä tiedot automaattisesti. Hänen linkitetty Shrimpy-profiilinsa voi puhua hänen puolestaan. Näytetään heti omistamansa asemat ja seurataan hänen suoritustaan ​​kaupankäyntitilillä.

Seuraa Sarahia katkarapuilla.

Strategia

Sarah käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa kryptovaluuttojen tutkimiseen. Sen sijaan, että tarkastaisi vain tunnusta koskevia julkisia asiakirjoja, Sarah on pystynyt luomaan henkilökohtaiset yhteydet monien tunnisteiden joukkueisiin. Se, että hänet kytketään suoraan salausvaikuttajien markkinoihin, tarkoittaa, että hän voi olla yhteydessä suurten merkkitiimien kanssa.

Pystyäkseen keskustelemaan tiimien kanssa, hän saa syvällisemmän käsityksen siitä, miten tiimit työskentelevät, kuvitella tulevaisuutta ja mainostaa heidän tarjontaansa.

Kiertäessään lukemisen intohimoaan, hän ei ole koskaan kieltäytynyt kaivamasta valkoiseen paperiin ja harhailemasta yksityiskohtien läpi. Sarah uskoo, että tunnusten lukeminen on joskus paras tapa saada syvällinen käsitys tunnuksen mahdollisuudesta.

Silti päivän päätteeksi joskus se johtuu edelleen suolen kutsusta. Vaikka se ei ole älykäs strategia, joskus aineettomat tiedot käskevät sinua tekemään tietyn päätöksen.

Kun hän etsii lyhytaikaisia ​​voittoja, Sarah haluaa kohdistaa mieluummin pienyhtiöt. Näiden varojen volatiliteetti tekee niistä hyvän vaihtoehdon nopeaan tuottoon. Pitkäaikaisista pidätyksistä hän pysyy edelleen Bitcoinin vieressä.

Filosofia

Vuonna 2020 Sarah on nouseva kryptovaluutassa. Hän uskoo, että Bitcoinin puolittumisen myötä näemme merkittävän vaikutuksen kaikilla markkinoilla. On kuitenkin vaikea olla koskaan varma. Sarah pitää itseään optimistina, joten on harvoin aikoja, jolloin hän on laskeva.

Salausmarkkinoiden ulkopuolella hän näkee, että maailmantalouden näkymillä voi olla suuri vaikutus kryptovaluuttaan. Kun perinteiset markkinat kaatuvat ja taantuma ilmaantuu horisonttiin, se voi aiheuttaa salauksen katastrofin lyhyellä aikavälillä. Hinnat voivat pudota kaikilla puolilla ennen kuin ne palaavat normaaliksi.

Kaiken salauksen ympärillä olevan jännityksen takia hän elää edelleen vanhan sanan mukaan ostaakseen huhun ja myydä uutiset. Hänen suosikkimuistinsa oli Litecoin-ralli $ 20 – $ 130 +. Se ei ollut hänen suurin voitto, mutta se tuntui hänelle erityisen erikoiselta.

Lausunnot

Suosikkikryptovaluutat

Sarah aloitti matkansa kryptovaluuttamarkkinoille Bitcoinilla, joten sillä on aina erityinen paikka hänelle. Bitcoin oli alku ja epäilemättä hän uskoo Bitcoinin olevan loppu.

Bitcoinin ulkopuolella Litecoin on ollut hänelle erityinen voimavara. Siitä lähtien, kun ikimuistoinen ralli on ollut, se on voimavara, johon hän tuntee erityisen siteen.

Suosikki vaikuttajat

Erilaiset salausjohtajat ovat vaikuttaneet Sarahiin. Kaksi ihmistä, jotka ovat innoittaneet häntä tarinallaan, ovat Winklevossin veljet, Tyler ja Cameron. Heidän lisäksi Changpeng Zhao on visionääri, jota hän ihailee hänen johtajuudestaan ​​ja lopullisista toimistaan, jotka ovat muuttaneet täysin tapaa, jolla kaikki käyttävät kryptovaluutan vaihtoa.

Suosikkivaihto

Binance on pitkään ollut hänen suosikki kryptovaluutanvaihto. Hänelle se on helposti maailman paras pörssi.

Suosikkityökalut

Sarah on ollut innoissaan useista kryptovaluuttatyökaluista, mutta hänen suosikkinsa ovat edelleen:

Kaupankäynti: Välilehden kauppias

Analyysi: CoinMarketCap

Sosiaalinen: Viserrys

Sisältötutkimus: Reddit

Älä unohda tarkistaa myös Sarahia Shrimpyssä!

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on kryptovaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Alle muutamassa minuutissa voit olla yhteydessä maailman johtaviin kauppiaisiin. Useiden johtajien seuraaminen kerralla tarjoaa jokaiselle käyttäjälle tavan hallita monipuolista strategioiden ja kryptovaluuttojen salkua.

Shrimpy tukee 16 johtavaa salausvaihtoa, automatisoituja salkkustrategioita ja markkinoiden seurantatyökaluja. Lisätietoja kaikesta Shrimpy tarjoaa seuraamalla näitä linkkejä:

ominaisuudet

Opinnot

Oppaat

Tämän artikkelin sisältöä ei pidetä sijoitusneuvona. Sosiaalisten johtajien seuraaminen voi aiheuttaa potentiaalisen riskin pääomallesi.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me