Salkun uudelleensuuntaus kryptovaluuttaan (2020-päivitys)

>

Salkun tasapainottaminen on strategia, jota sijoittajat ovat käyttäneet vuosikymmenien ajan. Tasapainotuksen toteuttaminen salkun strategiana tarkoittaa, että sijoittajan on ensin määritettävä, kuinka suuren osan salkusta haluaa kohdistaa kullekin omaisuuserälle. Kryptovaluuttojen tapauksessa kukin omaisuuserä olisi kolikko tai tunnus. Nämä allokaatiot ovat yksinkertaisesti prosenttiosuus kustakin salausresurssista, joka tulisi edustaa yhdistetyn salkun kokonaisarvossa. Kun on aika tasapainottaa salkkua, kolikoilla käydään kauppaa siten, että kunkin omaisuuden arvo on jälleen sama kuin alun perin määritetyt prosenttiosuudet.

Katsotaanpa esimerkkiä. Oletetaan, että sinulla on salkku, jossa sinulla on 4 erilaista kryptovaluutta: BTC, ETH, LTC ja XMR. Olet päättänyt, että haluaisit, että jokaisella näistä neljästä kryptovaluutasta on yhtä suuri 25 prosentin omistusosuus salkustasi. Tämä tarkoittaa, että tasapainon lopussa salkusi koostuu 25 prosentista kussakin näistä 4 omaisuudesta. Koska kolikot eivät yleensä maksa samaa kolikkoa kohden, arvo tulisi laskea fiatissa tai perusvaluutassa, joten eri kolikot eivät ole yhtä suuria määrällisesti, mutta arvoltaan. Joten jos sinulla olisi 100 dollaria näiden neljän omaisuuden välillä, sinulla olisi 25 dollaria kussakin tasapainotilanteen tapahtuessa.

Tämä kuva näyttää visuaalisen esityksen siitä, mitä tapahtuu, kun tasapainoinen portfolio on tasapainossa.

Tasapainotuksen edut

Salaussijoittajien suuntauksen mukaan “sijoittavat” sijoitukset tasapainottaminen tarjoaa mahdollisuuden lisätä näitä hallussa olevia voittoja hyödyntämällä nopeita hintavaihteluita. Kun kolikko saa voimakkaita voittoja, tasapainotus jakaa nämä voitot muiden omaisuuserien kesken. Tämä tarkoittaa, että vaikka kolikon arvo palaa alkuperäiseen hintaan ennen nousua, tasapainotuksen ansiosta salkun nettovoitto on positiivinen tällä kaudella.

Osoittaaksemme potentiaalisen edun kolikoiden hallussapitoon, teimme yksityiskohtaisen analyysin ja todelliset markkinatiedot viimeisen 1 vuoden jaksolta. Havaintojemme perusteella tasapainottaminen voittaa HODL: n mediaanilla 64%. Verojen jälkeen tämä edustaa 92% kaikista mahdollisista kryptovaluuttaportfolioista. Ilman kolikoiden hallintaan, kauppojen suorittamiseen tai allokaatioiden muuttamiseen liittyvää työtä tasapainottaminen otti pidon kokonaan uudelle tasolle. Näet muun analyysin täältä:

Salausportfolioiden tasapainottamisstrategioiden vertailu

Voit nähdä, kuinka hyvin muut salkut olisivat toimineet viime vuoden aikana käyttämällä yksinkertaista backtest-työkaluamme.

Yhteiset tasapainottamisstrategiat

Tasapainottamisstrategioita on lukuisia, mutta keskustelemme vain kahdesta yleisimmistä strategioista.

Määräajoin

Yksinkertainen kuva, joka kuvaa kuinka säännöllinen tasapainottaminen tapahtuu tiettynä aikana. 24 tunnin kuluttua kohdennukset eivät ole yhtä suuret, joten tasapainotus tekee niistä jälleen yhdenvertaiset.


Yksinkertaisin näistä strategioista on säännöllinen tasapainottaminen, joka käyttää kiinteää aikaa kunkin tasapainotuksen välillä. Tämä aika on yleensä lyhyempi kryptovaluutoille kuin muille omaisuusluokille, johtuen nopeista hintavaihteluista. Esimerkiksi olisi järkevää valita salkun tasapainottamisaika 1 päivä. Tämä tarkoittaisi, että salkusi tasapainotetaan päivittäin samaan aikaan.

Sukella viimeaikaisiin tutkimuksiimme korkean taajuuden tasapainottamisesta …

Kynnys

Tämä osoittaa kynnyksen tasapainottamisen, kun salkku saavuttaa 20 prosentin poikkeaman kohdealueista. Huomaa, että vihreät ja siniset varat ovat 20%: n päässä 25%: n tavoitealueesta. Tämä tavoite- ja nykyisten allokaatioiden välinen ero laukaisee tasapainon.

Tasapainottaminen allokointitoleranssikaistojen perusteella tutkii allokaatioiden ajautumista suhteessa kohteisiinsa tai haluttuihin allokaatioihin. Arvioimalla tätä eroa kunkin omaisuuden kulkeutumista seurataan ajan myötä. Joten kun yksittäisten kolikoiden prosenttiosuus siirtyy kauemmaksi haluttuista prosenttiosuuksista, tasapaino tapahtuu, kun nykyisten ja kohdennettujen allokaatioiden ero ylittää kynnyksen. Esimerkiksi kynnysarvo, joka on + -20% omaisuuserälle, jolla on 25%: n tavoitealue, jos omaisuuserä edustaa 5% enemmän tai vähemmän koko salkusta kuin tämä tavoite, salkku tasapainotetaan uudelleen. Kuvittele aikaisemmin keskusteltu tilanne, jossa meillä oli neljä erilaista kolikkoa, joista kullakin oli 25% salkun arvosta. Tässä menetelmässä tasapaino tapahtuisi heti, kun jokin näistä varoista kuluttaa alle 20 prosenttia tai yli 30 prosenttia salkun arvosta. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että jos kaikkien salkun kolikoiden arvo kasvaa tai laskee yhdessä muuttamatta niiden prosentuaalista osuutta koko salkusta, tasapainoa ei tapahdu.

Tutustu kynnyksen tasapainottamiseen edelleen …

Tasapainottaminen katkarapuissa

Shrimpy-sovelluksessa käytämme sekä säännöllisiä että kynnysarvojen tasapainottamisstrategioita auttaaksemme uusia sijoittajia pääsemään kryptovaluuttainvestointeihin tarvitsematta huolehtia monimutkaisista kaupankäyntistrategioista. Salausmarkkinoiden päivittäisten liikkeiden ennustaminen on vaikeaa, joten tasapainottaminen tarjoaa keinon poistaa tällaisten ennusteiden tarve. Tämä tarkoittaa, että voit määrittää allokaatiot jokaiselle valuutalle, johon haluat sijoittaa, sekä taajuuden, johon tämä salkku tasapainotetaan. Jos tarvitset apua portfolion luomisen aloittamisessa, muista tutustua tuotteeseemme edellinen viesti joka kertoo vinkkimme vahvojen sijoitusten valitsemiseksi. Kokeile Shrimpy nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map