Salausyhteisö reagoi SegWit2X HardForkin kuolemaan

Viime vuosina Bitcoin on ollut mukana monissa erimielisyyksissä skaalautuvuuteen ja transaktiokustannuksiin liittyvissä kysymyksissä, ja sidosryhmät ovat pyrkineet pääsemään yleiseen yhteisymmärrykseen kannattavimmista ratkaisuista.

Tämä johti New Yorkin sopimukseen, jossa vaikutusvaltainen ryhmä, joka koostui kaivostyöläisistä, pörsseistä ja lompakon tarjoajista, kokoontuivat työntämään läpi kovan haarukan, joka tuottaisi version Bitcoinista, joka integroi erillisen todistajan (SegWit) ja hyödynsi 2 Mt: n lohkokoko.

Varhaiset reaktiot

Hardforkin odotettiin tapahtuvan marraskuun puolivälissä; se kuitenkin yhtäkkiä lopetettiin, ja uutinen sen peruuttamisesta levisi Internetissä keskiviikkona. Haarukka oli ollut erittäin kiistanalainen asia ja onnistunut luomaan sekä merkittävän määrän kannattajia että vastustajia. Hyvä joukko yhteisöä otti Twitteriin jakamaan ajatuksiaan ja mielipiteitään peruutuksesta.

Charlie Shrem, joka oli yksi haarukan kannattajista, twiitti seuraavan

Muut kannattajat, kuten Erik Voorhees, suhtautuivat optimistisemmin pikemminkin Bitcoinin tulevaisuuteen

Toisaalta NO2X-luokkaan kuuluvat eivät olleet ujo paljastamaan kuka voitti tämän skaalauskeskustelun kierroksen

NO2X: ien kanssa tämä Francis Pouliotin twiitti onnistui tiivistämään, kuinka moni yhteisö koki SegWit 2x -liikkeestä.

Vaikutus markkinoihin

Bitgon toimitusjohtaja Mike Belshe, lähetti online-kirje mikä vahvisti SegWit2x-haarukan pysähtymisen. Kirjeen allekirjoittivat myös teollisuuden raskaan painon ja SegWit2x-kannattajat, kuten Jeff Garzik, Jihan Wu, Peter Smith, Erik Voorhees ja Wences Casares.

Uutiset tarttuivat koko yhteisöön turhaan, ja ehdotettu haarukka oli saanut sijoittajat kaatamaan varoja BTC: hen. Ennen ilmoitusta suuri joukko sijoittajia oli halunnut saada ylimääräisen voiton SegWit2x-kolikon muodossa. Sokkiuutisia edeltäneen ajanjakson aikana BTC oli käynyt kauppaa noin 7300: n ja 7500: n välillä, ja sen odotettiin nousevan marraskuun puolivälin lähestyessä. Viikon alussa Bitcoin alkoi kuitenkin laskea ja laski niin alhaiseksi kuin noin 7000 dollaria sekä maanantaina että tiistaina.


Keskiviikkona Bitcoin näki odottamattoman kysynnän nousun hinnan noustessa nopeasti, BTC siirtyi kaupasta noin 7100 dollarin hintaan yli 7700 dollariin samana päivänä. Kuitenkin, kun uutiset peruuttamisesta alkoivat levitä, BTC laski noin 7200 dollarin hintaan ja vaihtelee edelleen noin hinnalla. Sekä keskiviikkona että torstaina tapahtui vilkasta toimintaa, ja BTC houkutteli 24 tunnin kauppavolyymeja yli 4 miljardiin dollariin.

Bitcionin hinnanvaihtelut

Kuva Lähde

Sokkiuutisilla oli edelleen vaikutuksia, kun kauppiaat, jotka olivat päättäneet spekuloida B2X-futuureja, jätettiin taskuun, kun sen hinta kaatui. Pörssit, kuten Binance, Bitfinex ja HitBTC, olivat avanneet futuurimarkkinat, jotka mahdollistivat kaupankäynnin futuurimerkkeillä, jotka liittyivät Bitcoinin SegWit2x-version luomiseen..

B2X tuli kaupankäynnin kohteeksi lokakuun lopussa ja vaihteli yleensä noin 1000 dollarin hintaan. Viime viikon lopun aktiviteetin nousu näki merkin olevan jopa 2000 dollaria, ennen kuin se nousi takaisin noin 1500 dollariin. Uutisten ilmestyessä B2X kävi kauppaa vielä reilusti yli 1000 dollaria, mutta lopulta laski noin 200 dollariin, mikä edusti valtava menetys useille keinottelijoille.

Yllättäen siitä lähtien, kun torstaina pudotettiin 151 dollariin, B2X-futuurien hinta on noussut, kun keinottelijat jatkavat rahakkeiden ostamista. Huhut siitä, että haarukka saattaa vielä edetä, olivat johtaneet B2X: n myyntiin noin 500 dollarilla. Yli 30 yritystä ja 75% kaivostyöläisistä tukevat edelleen Bitcoinin haaroittamista ja Civicin etumies Vinny Lingham näytti vahvistavan huhun tällä tweetillä.

Mistä täältä?

Shokki-ilmoitus on jättänyt yhteisölle aivan yhtä monta kysymystä kuin vastauksia. Bitcoinilla on edelleen skaalautuvuusongelmia, ja suurempi yhteisö on edelleen jakautunut parhaasta tavasta käsitellä asioita.

Samaan aikaan sijoittajat, jotka ostivat BTC: n saadakseen SegWit2x-kolikon, eivät myöskään tiedä, mitä tehdä seuraavaksi, vaikka jotkut ovat jo päättäneet vaihtaa osan BTC: stään useille altcoineille. Seuraavina päivinä monet yhteisössä näkevät kulutuspinnan, kun he yrittävät palauttaa ajatuksensa ja muotoilla uusia strategioita.

BTC: n hinta voi laskea hieman ja nousta tasaisesti joulun ja uudenvuoden aikana, koska institutionaalisten sijoittajien polku on nyt selkeä siirtyä ja ottaa merkittäviä positioita BTC: ssä. Bitcoin Cash on noussut hieman yllättäväksi voittajaksi, koska epävarmuus Bitcoin-verkostosta sai osan sijoittajista ostamaan BCH: ta.

Huolimatta keskimäärin alle 600 dollarin kaupankäynnistä, BCH on sittemmin noussut yli 850 dollariin, mikä on noin 35%: n nousu. Mielenkiintoista on, että Bitcoin Cash näyttää parantaneen mainettaan tämän draaman aikana, ja jotkut katsovat nyt BCH: ta toimivaksi vaihtoehdoksi alhaisen maksun tapahtumien lähettämiselle.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me