Salauspörssin kauppapalkkiot verrattu

>

Kryptovaluutanvaihto työskentelee ahkerasti houkutellakseen uusia asiakkaita. Koska markkinoilla on niin paljon erilaisia ​​kaupankäyntivaihtoehtoja, jokaisen pörssin on löydettävä ainutlaatuiset keinot erottua. Yksi tapa, jolla jotkut pörssit eroavat toisistaan ​​tällä kilpailukykyisellä markkinoilla, on tarjoamalla pakottavia kaupankäyntimaksuja.

Tämän artikkelin loppuosassa katamme kaupankäyntimaksut, joita monet parhaista pörsseistä perivät tällä hetkellä.

Kun olemme arvioineet jokaisen pörssin, keskustelemme siitä, mitkä kaupankäyntimaksut ovat parhaita aloitteleville kauppiaille ja mitkä sopivat ammattimaisille kauppiaille.

Binance-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0,015 – 0,1%

Binance oli yksi edelläkävijöistä innovatiivisten maksurakenteiden suhteen. Kun pörssi alkoi ja tarjosi alennuksia BNB: n omistamisesta, monet kauppiaat näkivät heti mahdollisuuden käydä kauppaa Binancella. Nykyään Binance on kasvanut maailman suurimmaksi pörssiksi. Ainakin osa syystä johtuu pörssin kehittämästä poikkeuksellisesta maksuaikataulusta.

Lisätietoja

Binance Yhdysvaltain maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,1%

Ottaen oppia alkuperäisen Binance-pörssin käynnistämisestä, Binance US jatkaa huippuosaamisen perinnettä tarjoamalla alhaisimpia palkkioita, joita Yhdysvallat tarjoaa missään pörssissä. Vaikka vaihto on edelleen pieni, alhaiset palkkiot ovat pakottava syy monille siirtyä Yhdysvaltain Binanceen.

Lisätietoja

Bittrexin yleinen maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,25%

Bittrex (maailmanlaajuinen) tarjoaa kilpailukykyisiä kaupankäyntimaksuja verrattuna muihin pörsseihin Yhdysvalloissa. Kaupankäyntimaksut ovat kuitenkin lyhyet, kun ne otetaan vastaan ​​muiden maailmanlaajuisten pörssien kanssa. Peruskauppamaksu, 0,2%, on lähes kaksinkertainen moniin muihin maailmanlaajuisiin kilpailijoihin.

Tämä ei kuitenkaan sulje pois vaihtoa kilpailijana. Yhdysvaltojen pörssien suhteen Bittrex on oikeassa. Pörssin tarjoamat kohtuulliset palkkiot houkuttelevat monia yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita.

Lisätietoja

KuCoin-maksuaikataulu

Palkkioalue: -0,005 – 0,1%

KuCoin ei välttämättä ole yhtä suuri kuin Binance, mutta ne ovat onnistuneet pysymään kilpailukykyisinä kaupankäyntimaksuissa. KuCoin tarjoaa jopa negatiivisia palkkioita, kun elinkeinonharjoittaja saavuttaa LV 8 -kauppatason tason. Negatiivinen maksu tarkoittaa, että elinkeinonharjoittaja saa maksun kauppojen suorittamisesta.

Lisätietoja

Coinbase Pro -maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,5%

Coinbase Pro saattaa olla yksi suurimmista Yhdysvaltain pörsseistä, mutta et tiedä sitä pörssin perimistä korkeista maksuista. Coinbase on helposti kallein pörssi Yhdysvalloissa alkaen 0,5 prosentin peruspalkkiosta sekä valmistaja- että takaajamaksuista. Ainoa pörssi, joka vastaa kohtuuttomia maksuja, on Bitstamp.

Lisätietoja

Krakenin maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,26%

Kraken, institutionaalisen kaupan kuningas, tarjoaa kilpailukykyisen palkkiotaulukon, joka soveltuu sekä vähittäis- että institutionaaliseen kaupankäyntiin. Peruskurssilla Kraken tarjoaa takaajamaksun 0,26% ja valmistajapalkkion 0,16%. Tämä on houkutteleva hinta asiakkaille, jotka harkitsevat siirtymistä Coinbase Prosta.

Lisätietoja

Poloniex-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,125%

Poloniex hänellä on ollut hurja ja arvaamaton historia salaustilassa. Vuosien mittaan pörssi on tukenut monenlaisia ​​kaupankäyntimaksuja. Nykyään Poloniex tarjoaa kaksi erilaista maksuaikataulua. Normaalin palkkiotaulukon lisäksi, joka alkaa 0,125%: n valmistaja- ja takaajamaksusta, voimme myös nähdä, että ne tarjoavat erillisen palkkiotaulukon TRX-kauppapareille. Tämän päätöksen on voinut johtaa läheinen suhde Poloniexilla Justin Sunin kanssa.

Lisätietoja

Bibox-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0,075 – 0,15%

Kaikista tässä artikkelissa käsiteltävistä kaupankäyntimaksuista Biboxilla voi olla yksinkertaisin palkkiotaulukko. Bibox tarjoaa yksinkertaisen kiinteän palkkion, joka on 0,075% valmistajakaupoista ja 0,15% ottajien kaupoista sen sijaan, että ottaisi porrastetun lähestymistavan pienempien kauppiaiden palkkioiden alentamiseen.

Lisätietoja

Gemini-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,35%

Täysin toisin kuin Bibox, jolla on yksinkertaisin maksurakenne, Kaksoset ottaa kakun helposti monimutkaisimmaksi maksujärjestelmäksi. Pörssissä ei ole vain porrastettua palkkiorakennetta, vaan palkkiot riippuvat kaupan toteuttamistavasta. Kaupan suorittaminen API: n kautta ei aiheuta samoja maksuja kuin kaupan saattaminen verkkosivustolle. Vielä hämmentävämpää on, että kaupankäynti mobiilisovelluksen kautta johtaa erilaisiin maksuihin kuin kaupankäynti verkkosivustolla tai sovellusliittymien kautta.

Suoraan sanottuna Gemini-maksurakenne on suuri pelote pelialustan käytössä. Maksurakenteen yksinkertaistaminen olisi suuri parannus useimmille kauppiaille.

Lisätietoja

Huobin yleinen maksuaikataulu

Palkkioalue: 0,097 – 0,2%

Verrattuna muihin kansainvälisiin vaihtoihin, Huobi Global veloittaa korkeammat palkkiot kuin tavallinen korko, joka vaihtelee tyypillisesti välillä 0,1 – 0,15%. Hieman markkinakorkoa korkeampien palkkioiden lisäksi näemme myös, kuinka he ovat päättäneet luopua valmistajien tilausten palkkioiden alentamisesta. Tämä voi johtaa pörssin likviditeetin heikkenemiseen ja ohuempiin tilauskantoihin.

Lisätietoja

HitBTC-maksuaikataulu

Palkkioalue: -0,1 – 0,09%

HitBTC oli yksi ensimmäisistä innovaattoreista, joka otti käyttöön negatiiviset valmistajapalkkiot. Näiden negatiivisten palkkioiden tarkoituksena oli kannustaa markkinatakaajia liittymään foorumiin ja tarjoamaan pörssille likviditeettiä.

Tyypillisesti pörssit työllistävät markkinatakaajia lisäämään pörssiin tasaista likviditeettiä. Tarjoamalla negatiiviset palkkiot, kuka tahansa, jolla on tarpeeksi pääomaa, voi tulla markkinatakaajaksi ja ansaita rahaa tarjoamalla likviditeettiä HitBTC: lle.

Peruskurssilla HitBTC tarjoaa myös yhden alhaisimmista 0,09 prosentin koroista sekä valmistaja- että ottajapalkkioille.

Lisätietoja

BitMart-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0,0563 – 0,25%

BitMart on yksi ainoista pörsseistä, joka ei tarjoa alennuksia valmistajan kaupoista missään kaupankäyntimäärässä. Kansainvälisissä pörsseissä BitMart panee täytäntöön maksut, jotka ovat lähes kaksinkertaiset odotettuun markkinakorkoon.

Toiseksi korkeimmalla VIP 7 -tasolla BitMart-asiakkailta veloitetaan silti korkeammat maksut kuin perustaso joillekin muille tämän luettelon pörsseille.

Lisätietoja

Bitstamp-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,5%

Bittileima on edelleen yksi kalleimmista pörsseistä kaupankäyntimaksujen suhteen. Ainoa vertailukelpoinen pörssi on Coinbase Pro. Kun peruspalkkio on 0,5%, kauppa Bitstampilla yksityissijoittajille on kovaa myyntiä. Huomattavan määrän kauppaa käyvät laitokset saattavat kuitenkin hyötyä pörssin alennetusta maksusta suuremmille volyymeille.

Lisätietoja

OKEx-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0,03 – 0,15%

OKEx tarjoaa kilpailukykyisen palkkiorakenteen, joka kilpailee muiden johtavien maailmanlaajuisten pörssien kanssa. Vaihtoprosentti on 0,15%: n peruspalkkio ja 0,1%: n peruspalkkio, joten se on loistava vaihtoehto sekä vähittäiskaupan että institutionaalisille kauppiaille.

Lisätietoja

Bitfinex-maksuaikataulu

Palkkioalue: 0 – 0,2%

Bitfinex tarjoaa kaupankäyntimaksuaikataulun, joka on kilpailukykyinen valmistajakaupoille, mutta hieman kalliimpi kauppiaille verrattuna muihin globaaleihin pörsseihin. LEO: n pitämiselle myönnetyn alennuslisän lisäksi pörssissä otettavat palkkiot ovat kuitenkin verrattavissa muihin suuriin pörsseihin, kuten OKEx.

Lisätietoja

Päätelmät

Salausvaluuttamarkkinat tarjoavat laajan valikoiman maksuaikatauluja, joiden avulla pörssit voivat kilpailla eri rintamilla. Vaikka useimmat maailmanlaajuiset pörssit tarjoavat palkkioita, jotka vaihtelevat välillä 0,1% – 0,15%, Yhdysvaltain ja Euroopan pörssit tarjoavat usein palkkioita. Nämä palkkiot voivat nousta jopa 0,5 prosenttiin.

Huomaa, että kaupankäyntimaksut eivät ole kokonaiskuva. Kaupan toteuttaminen pörssissä alhaisemmilla kaupankäyntimaksuilla ei välttämättä tarkoita, että kauppa olisi ollut parempaa kuin vastaavanlainen kauppa korkeamman maksun pörssissä. Meidän on myös otettava huomioon tilauskannan syvyys ja markkinoiden likviditeetti.

Kaupankäynti pörssissä, jolla on korkeammat kauppamaksut, voi olla sen arvoista pörssin likviditeetin ja muiden niiden tarjoamien ominaisuuksien mukaan. Ennen kuin päätät, mitä pörssiä käytetään kaupankäyntiin, suosittelemme tutkimaan kaiken, mitä kukin pörssi tarjoaa.

Yksityissijoittajat

Yksityissijoittajien kaupankäynnissä ei ole parempaa paikkaa kuin Binance. Binance tarjoaa yhden alhaisimmista peruskauppamaksuista. Tätä vahvistetaan vain, kun otetaan huomioon kenen tahansa kyky pitää BNB: tä ja alentaa edelleen kaupankäyntimaksujaan.

Lisää Binancen käytön muut edut, kuten korkea likviditeetti ja monipuolinen omaisuuserien valikoima, eikä ole ihme, kuinka Binance pystyi nousemaan huipulle. Yksityissijoittajat parveilevat Binancea hyvistä syistä.

Toisaalta yksityissijoittajien tulisi olla varovaisia ​​kaupankäynnissä pörsseissä, kuten Coinbase Pro ja Bitstamp. Suuret palkkiot syövät nopeasti voittoja kauppiaille, jotka käyvät kauppaa pienillä määrillä.

Institutionaalisten sijoittajien

Institutionaaliset sijoittajat ovat löytäneet kodin Binancesta monista samoista syistä, joita pörssi käyttää yksityissijoittajat. Korkea likviditeetti ja alhaiset kaupankäyntimaksut luovat täydellisen ympäristön suurten volyymien kaupalle.

Binancen lisäksi monet instituutiot ovat painaneet Krakenia kohti. Vaikka peruspalkkiot ovat korkeammat kuin Binance, suurempien määrien palkkiot laskevat rajusti ja saavuttavat tason, jota Binance ei edes tue. Tämä tekee Krakenistä pakottavan vaihtoehdon laitoksille, jotka vaativat Krakenin tarjoamaa tiukkaa sääntelyä, mutta haluavat silti kilpailukykyisiä kauppamaksuja.

Muita hyviä lukuja

Helppo välimiesmenettelyn salauskauppastrategiat

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Kynnyksen uudelleensuuntaus salaussalkun hallintaa varten

Kuinka lukea krypto-kynttilänjalan hintataulukoita

Salakirjasalkkujen dollarin kustannusten keskiarvo

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on Binancen sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu auttamaan sekä ammattilaisia ​​että aloittelevia kauppiaita automatisoimaan salkunsa, seuraamaan markkinoita ja toteuttamaan yksinkertaisia ​​pitkän aikavälin strategioita. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida myös maailman parhaiden salaustoimijoiden strategioita.

Kokeile!

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me