Salauskauppabottien sovellusliittymä

>

Salauskauppabotit ovat yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista, joita kauppiaat käyttävät. Nämä sovellukset voivat tarjota elinkeinonharjoittajille käteviä tapoja toteuttaa strategioita, jotka ovat tylsiä toteuttaa.

Valitettavasti kehittäjillä on vaikeuksia kauppasovellusten rakentamisessa. Kuhunkin vaihtoon yhdistyvän infrastruktuurin kehittäminen vie huomattavan paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Monet joukkueet uskovat väärin, että kaupankäynnin infrastruktuuria on yksinkertaisia ​​tapoja skaalata, mutta oppivat nopeasti, että se on paljon monimutkaisempi kuin aluksi näyttää.

Monet kauppapalvelut kamppailevat edes yhden pörssiintegraation ohi. Jokainen uusi pörssiintegraatio suurimpien pörssien ohella tuottaa alhaisempaa tuottoa, mikä tekee palvelun rakentamisesta muutamalle parhaimmalle pörssille epäkäytännöllisen..

Seuraavissa osioissa keskustellaan siitä, kuinka kehittäjät voivat integroida kaikki suuret vaihdot huolimatta vaihdon edellyttämän monimutkaisen infrastruktuurin ylläpidosta ja laajentamisesta.

Salauskauppabotit – täydellinen opas

Ongelmia pörssien integroinnissa

Kehittäjillä on vaikeuksia rakentaa kaupankäynnin sovelluksia, jotka muodostavat yhteyden kryptovaluutan vaihtoon.

Kun aloitat matkan rakentaa kryptovaluuttakauppatyökalu, kuten botti, on tärkeää ensin ymmärtää riskit, joita pörssiinfrastruktuurin rakentaminen alusta alkaen.

Huomaa: Nämä ovat vain jonkin verran niistä asioista, joiden pitäisi koskettaa sinua. On monia muita, joista emme keskustele.

Epäjohdonmukaisuus

Jokainen vaihto on erilainen. Kukaan pörssi ei tue samoja sovellusliittymiä, kaupankäyntiominaisuuksia, tietomuotoja tai käyttäytymistä. Salauksenvaihdon rakentamiselle ei ole standardeja.

Tuloksena on, että jokainen vaihto-integraatio on uusi seikkailu. Ei yksi niistä miellyttävistä seikkailuista, jotka saavat sinut tuntemaan olosi eläväksi sisällä. Se on kuin yksi niistä seikkailuista, joissa eksyt 2 kuukaudeksi autiomaassa etkä voi enää erottaa hallusinaatioita ja mirageja. Kirjaimellisesti kaikki näyttää keidalta, mutta loppujen lopuksi se on vain enemmän autiomaata.

Voi kestää kuukausia, jotta ymmärrämme kunkin vaihdon erilaiset sudenkuopat. Yhdenmukaisen kauppatavan kehittäminen jokaisessa pörssissä voi tuntua lähes mahdottomalta. Kehittämäsi infrastruktuurin on muututtava kerta toisensa jälkeen, kun löydät uusia tapoja vaihtaa sotkua aikaisempaan suunnitteluun.

Epäjohdonmukaisuus ei rajoitu vain API-päätepisteisiin. Pörssin omaisuudessa on erilaisia ​​tunnussymboleja, nimiä ja muita tunnistetietoja. Tukeakseen kaikkia pörssin varoja kehittäjien on kartoitettava omaisuus manuaalisesti pörssissä tutkimalla, mikä omaisuus pörssissä on.

Koska varoja on tuhansia, prosessi voi viedä viikkoja. Puhumattakaan siitä, että joka kerta, kun pörssi listaa uuden omaisuuden, kehittäjien on vahvistettava uusi omaisuus.

Varojen automaattinen kartoitus on melkein mahdotonta. Tarkkuuden varmistamiseksi sen on oltava manuaalinen prosessi.

Shrimpy Developer -sovellusliittymät ratkaisevat tämän ongelman tunnistamalla ja merkitsemällä omaisuudet automaattisesti pörsseissä. Kaupankäyntikäyttäytyminen ja dataan käytettävät muodot ovat yhdenmukaiset kaikissa pörsseissä. Shrimpy-tiimi hoitaa kaikki manuaaliset prosessit, joten voit keskittyä ominaisuuksien kehittämiseen.

Huolto

Kuten aiemmin mainitsimme, jotkut pörssit luetteloivat varoja usein. Listautumisprosessin hallinta, omaisuuden merkitseminen ja omaisuuden kartoitus pörsseissä on pitkälti manuaalista.

Se ei ole ainoa kaupan infrastruktuurin rakentamiseen vaadittu huolto. Vaihdot menevät usein ylläpitoon, päivittävät sovellusliittymiä tai muuttavat pyyntöjen käyttäytymistä yllättäen.

Jokainen pörssin tekemä muutos vaatii kehittäjiä julkaisemaan päivitykset, asentamaan palvelimia uudelleen ja havaitsemaan automaattisesti, kun nämä muutokset tehdään. Joissakin olosuhteissa pörssit eivät edes ilmoita kehittäjille muutoksen tulemisesta. Heräät eräänä aamuna ja sovellusliittymät ovat erilaiset.

Puhumattakaan jatkuvista ponnisteluista uusien ominaisuuksien integroimiseksi, joita vaihto tukee, vanhojen ominaisuuksien tai päätepisteiden vanhentamisesta ja päivityskoodista vaihdon ehdoina.

Shrimpy Developer -sovellusliittymät ratkaisevat tämän ongelman hallitsemalla päivityksiä, sijoittamalla infrastruktuuria uudelleen ja integroimalla uusia ominaisuuksia muuttamatta API-käyttöliittymää. Kehittäjät voivat levätä helposti yöllä tietäen, että he heräävät tuotteelle, joka kolisee.

Korkorajat

Jokaisella vaihdolla on erilaiset nopeusrajat ja säännöt siitä, miten voit olla vuorovaikutuksessa sovellusliittymien kanssa. Näiden sääntöjen noudattamiseksi kehittäjät joutuvat usein ylläpitämään palvelinfarmiota, jota tarvitaan sovellusten suorittamien kauppojen määrän käsittelemiseen.

Tämä palvelinryhmä vaatii koordinointia ja älykästä reititystä varmistaakseen, että palvelu noudattaa API-rajoituksia ja suorittaa samalla kauppoja kullekin käyttäjälle ajoissa.

Käyttäjämäärän kasvaessa ongelman monimutkaisuus lisääntyy. Satojen palvelimien hallinnoinnista, joista kukin on itsenäisesti yhteydessä keskuksiin, tulee painajainen.

Shrimpy Developer -sovellusliittymät ratkaisevat tämän ongelman hallitsemalla palvelintilaa puolestasi. Infrastruktuurimme skaalautuu kanssasi, joten riippumatta siitä, onko sinulla yksi käyttäjä tai 1 000 käyttäjää, ei tarvita muutoksia infrastruktuurin kasvattamiseen.

Kustannus

Kymmenien tuhansien tai satojen tuhansien käyttäjien hallintaan tarvittavat palvelinkustannukset ovat kalliita. Itse asiassa vankan infrastruktuurin rakentaminen maksaisi suurimmalle osalle joukkueita hintaan $ 3 – $ 6 / user / month. Vaikka tämä kuulostaa korkealta, kustannukset ovat niin suuren palvelinkeskuksen ylläpitäminen, joka on yhteydessä keskuksiin.

Valitettavasti tämä ei sisällä edes kehityskustannuksia. Voi olla kallista palkata maailmanluokan kehittäjiä, joilla on riittävästi kokemusta tarvittavan infrastruktuurin rakentamiseen. Kustannukset nousevat vain, kun tarvitset lisäintegraatioita.

Infrastruktuurin rakentaminen vaihtoa varten on kallista.

Shrimpy Developer -sovellusliittymät ovat halpoja. Kustannukset alkavat 1,40 dollaria / käyttäjä / kuukausi ja laskevat, kun olet enemmän käyttäjiä.

Käyttäjätilien hallinta

Nyt kun ymmärrämme vaihtoinfrastruktuurin hallinnan vaikeudet, etsimme esimerkkejä siitä, miten voimme hyödyntää Shrimpy Developer -sovellusliittymiä yksinkertaistamaan kehitysprosessiamme.

Aluksi meidän on tiedettävä, kuinka hallita käyttäjiä, muodostaa yhteys käyttäjien vaihtotileihin ja alkaa käyttää heidän tilitietojaan.

Shrimpy-sovellusliittymien avulla jokaista käyttäjää hallitaan erikseen, joten se kartoittaa tapaa, jolla kehität sovellustasi. Jos sovelluksessasi on 1000 käyttäjää, sinun on luotava 1000 käyttäjää Shrimpy-sovellusliittymien avulla.

Python-ympäristömme määrittäminen

Ennen kuin aloitamme, määritetään Python-ympäristömme asentamalla Shrimpy Python -kirjasto.

pip asenna shrimpy-python

Huomautus: Shrimpy Python -kirjasto on suunniteltu toimimaan Python3: n kanssa. Jos käytät Python2-versiota, päivitä Python-versiosi.

Katkarapu & Exchange API -avaimet

Aina kun näet seuraavat rivit komentosarjojen esimerkeissä, meidän on syötettävä Shrimpy-julkiset ja salaiset API-avaimet. Ne luodaan rekisteröitymällä Shrimpy-palveluun ja valitsemalla luoda uudet API-avaimet.

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

Shrimpy API -avainten lisäksi näemme koodissa paikkoja julkisten ja salaisten API-avainten vaihtamiseksi. Näitä avaimia tarvitaan yhteyden muodostamiseksi vaihtotileihin.

exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

Luo käyttäjä

Aina kun käyttäjä kirjautuu palveluihisi, sinun tarvitsee vain luoda uusi käyttäjä Shrimpy-palvelun avulla. Tämä prosessi voi näyttää seuraavalta.

# tuonti vaaditut kirjastot

tuoda katkarapuja

# määritä Shrimpy Master API -avaimesi myöhempää käyttöä varten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# luo Shrimpy-asiakasohjelma

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# luo käyttäjä, joka linkitetään vaihtoomme

create_user_response = client.create_user (‘Katkarapupäällikkö’)

user_id = luo_käyttäjä_vastaus [‘id’]

Tallenna käyttäjän_tunnus, jotta sitä voidaan käyttää myöhemmissä skripteissä. Tätä tunnusta käytetään kartoittamaan käyttäjä Shrimpy-sovelluksella luotuun käyttäjään. Tämä kartoitus voidaan tallentaa johonkin tietokantaan.

Yhdistä pörssit

Kun olet luonut käyttäjän, on todennäköistä, että hän haluaa muodostaa yhteyden erilaisiin keskusteluihinsa. Shrimpy antaa sinun liittää oletusarvoisesti enintään 20 vaihtotiliä käyttäjää kohden (tätä rajaa voidaan lisätä pyynnöstä). Uuden vaihtotilin linkittäminen käyttäjään on suora.

# tuonti vaaditut kirjastot

tuoda katkarapuja

# määritä Shrimpy Master API -avaimesi myöhempää käyttöä varten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# määritä vaihtonäppäimesi, joille haluat käyttää saldotietoja

vaihto_nimi = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

# määritä käyttäjän_tunnus, joka luotiin viimeisessä komentosarjaesimerkissä

user_id = ‘…’

# jos et muista käyttäjän_tunnustasi, noudata sitä Shrimpystä

# sen pitäisi olla ensimmäinen käyttäjä, jos olet luonut vain yhden

users = client.list_users ()

user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# luo Shrimpy-asiakasohjelma

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# linkitä ensimmäinen vaihto, jotta voimme käyttää saldotietoja

link_account_response = asiakas.link_account (

käyttäjätunnus,

vaihto_nimi,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Tallenna tilin tunnus, jotta voimme käyttää sitä myöhemmissä skripteissä. Jokaisella käyttäjän vaihtotilillä on yksilöllinen tunnus.

Hanki tilin saldot

Kun vaihtotili on linkitetty käyttäjään, voimme käyttää tämän vaihtotilin saldoja suorittamalla seuraavan komentosarjan.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: Koska olemme luoneet käyttäjän edellisessä esimerkkikomentosarjassa,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

käyttäjätunnus

)

account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

user_id, # user_id

account_id # account_id

)

Tämän komentosarjan tulos on luettelo kustakin käyttäjän omistamasta sisällöstä ja kunkin sisällön tarkka määrä.

Kaupankäynti & Tilaustenhallinta

Ilman kaupankäyntiä kaupankäynnin botin rakentaminen olisi mahdotonta. Shrimpy Developer -sovellusliittymät tarjoavat tehokkaimmat vaihtoehdot kaupankäynnille. Nämä vaihtoehdot virtaviivaistavat kehitysprosessia, yksinkertaistavat strategioita ja optimoivat kauppojen toteuttamistavan.

Shrimpy-kehittäjien sovellusliittymät tukevat muutamia erilaisia ​​tilaustyyppejä. Tärkeimmät tilaustyypit sisällytetään keskusteluun täällä.

Rajoita tilauksia

Shrimpy tukee kahta erilaista limiittijärjestystä. Nämä ovat IOC- ja GTC-tilauksia. Vaikka molemmilla on sama lähtökohta, heillä on hieman erilainen käyttäytyminen, mikä tekee niistä ihanteellisen erilaisiin tilanteisiin.

Välitön tai Peruuta (IOC) -tilaukset

KOK-tilaukset on suunniteltu toteutettaviksi välittömästi. Tilaus tulee tehdä hintaan, joka on tällä hetkellä avoimen tilauksen käytössä, jotta tilaus toteutetaan välittömästi määritettyyn hintaan tai parempaan hintaan. Jos markkinat muuttuvat eikä määritettyä hintaa ole enää saatavana, tilaus peruutetaan välittömästi ja tilaukseen lukitut varat palautetaan käyttäjälle.

KOK-tilauksen toteuttaminen näyttäisi tältä tältä Shrimpyn kanssa.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: Koska olemme luoneet käyttäjän edellisessä esimerkkikomentosarjassa,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

first_user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

first_user_id

)

first_account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id # account_id

)

# suorita IOC: n rajajärjestys

place_limit_order_response = client.place_limit_order (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id, # account_id

‘ETH’, # base_symbol

‘BTC’, # quote_symbol

‘0,01’, # määrä perussymbolia

‘0.026’, # hinta

‘MYY’, # puoli

‘IOC’, # time_in_force

)

limit_order_id = paikka_raja_tila_vastaus [‘id’]

Huomaa, kuinka tämä tarkka komentosarja voidaan suorittaa jokaisessa vaihdossa. Sinun ei tarvitse muuttaa mitään muuta kuin vaihtotiliä, johon viitat, suorittaaksesi kaupan toisessa pörssissä.

Tämä käyttäytyminen on ominaista katkarapuille. Infrastruktuurin toteuttaminen itse edellyttää, että kirjoitat mukautetun koodin jokaiseen vaihtoon.

Huomaa: Tässä mainittu kaupan hinta on vain esimerkkihinta. Hinta tulisi ottaa markkinoiden nykytilan perusteella. Älä suorita tätä komentosarjaa sellaisenaan.

Hyvä Til ’Cancel (GTC)

GTC-tilaukset tehdään tietyllä hinnalla ja määrällä. Tilaus pysyy auki pörssissä, kunnes toinen kauppias ostaa tilauksen tai kunnes peruutat tilauksen. Toisen elinkeinonharjoittajan tekemästä avoimesta tilauksesta peritään valmistajan kaupankäyntimaksut.

Makeripalkkiot ovat tyypillisesti alhaisemmat kuin ottopalkkiot monissa pörsseissä, koska avoimien tilausten jättäminen pörssiin lisää likviditeettiä markkinoilla. Tästä syystä monet pörssit haluavat palkita ylimääräisen likviditeetin.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: Koska olemme luoneet käyttäjän edellisessä esimerkkikomentosarjassa,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

first_user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

first_user_id

)

first_account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id # account_id

)

# Suorita GTC-rajajärjestys

place_limit_order_response = client.place_limit_order (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id, # account_id

‘ETH’, # base_symbol

‘BTC’, # quote_symbol

‘0,01’, # määrä perussymbolia

‘0.026’, # hinta

‘MYY’, # puoli

‘GTC’, # time_in_force

)

limit_order_id = paikka_raja_tila_vastaus [‘id’]

Huomaa: Tässä mainittu kaupan hinta on vain esimerkkihinta. Hinta tulisi ottaa markkinoiden nykytilan perusteella. Älä suorita tätä komentosarjaa sellaisenaan.

Lue lisää Limit-tilauksista

Älykäs tilausten reititys

Tietojen kerääminen sadoille kaupankäyntiparille ja tietojen analysointi kaupan optimoimiseksi on monimutkaista. Tästä syystä Shrimpy tarjoaa älykkään tilauksen reitityksen (SOR) heti laatikosta.

SOR automatisoi tilauksen toteutuksen, joten voit käyttää enemmän aikaa varojen menemiselle sen sijaan, miten ne menevät sinne. Shrimpy reitittää tilauksen älykkäästi kaupankäyntiparien yli varmistaakseen toimeksiantojen parhaan toteutuksen.

Esimerkki: Sano, että haluat vaihtaa ETH: n LTC: hen.

Missä tahansa pörssissä voi olla 10 erilaista polkua, joita voidaan kuljettaa ETH: n myymiseen ja LTC: n ostamiseen. Voisit mennä ETH->BTC->LTC, ETH->LTC, ETH->USDT->LTC, ETH->USDC->LTC ja niin edelleen. Jokaisella näistä on erilaiset hinnat, jotka muuttuvat jatkuvasti.

SOR arvioi automaattisesti kaikki nämä vaihtoehdot, hajottaa tilaukset ja toteuttaa optimaaliset kaupat.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: Koska olemme luoneet käyttäjän edellisessä esimerkkikomentosarjassa,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

first_user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

first_user_id

)

first_account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id # account_id

)

# toteuttaa markkinatilauksen

smart_order_response = client.create_trade (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id, # account_id

‘BTC’, # from_symbol

‘ETH’, # symboli

‘0,01’ # -merkki from_symbolista

True # Ota käyttöön smart_routing

)

Älykkäiden tilausten reitityksen sovellusliittymä

Live Market Data

Kauppojen toteuttamiseksi tarvitsemme reaaliaikaisia ​​markkinatietoja, jotta voimme tehdä nopeita päätöksiä siitä, miten ja milloin tilaukset toteutetaan.

Shrimpy tarjoaa sekä REST-sovellusliittymän että Websocket-sovellusliittymän varmistaaksesi, että voit rakentaa sinulle parhaiten soveltuvan live-datan sisältävän sovelluksen.

REST-sovellusliittymän päätepisteet

Nämä REST-sovellusliittymän päätepisteet tarjoavat helpoimman tavan kehittäjille pääsy markkinatietoihin pyynnöstä ilman verkkoyhteyksien muodostamista.

Tilaa kirjoja

Voit käyttää uusinta tilauskannan tilannekuvaa seuraavan päätepisteen avulla. Tämä palauttaa välittömästi live-kirjan tilannekuvan, jonka avulla voit tehdä päätöksiä kauppojen toteuttamisesta.

tuoda katkarapuja

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

orderbooks = client.get_orderbooks (

‘binance’, # vaihto

‘XLM’, # base_symbol

‘BTC’, # quote_symbol

10 # raja

)

Kynttilänjalat

Jos tarvitset kaavioita, jotka seuraavat markkinoiden live-päivityksiä, voit pyytää uusimmat kynttilänjalat pysymään ajan tasalla markkinoiden jokaisesta liikkeestä.

Tämä päätepiste palauttaa viimeiset 1000 kynttilänjalkaa. Jos tarvitset lisää kynttilänjalkoja, sinun on käytettävä “Historiallinen kynttilänjalka” -päätettä.

tuoda katkarapuja

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

kynttilät = client.get_candles (

‘binance’, # vaihto

‘XLM’, # base_trading_symbol

‘BTC’, # quote_trading_symbol

’15m’ # väli

)

Verkkopisteen päätepisteet

Reaaliaikaiset kauppasovellukset edellyttävät reaaliaikaista markkinatietoa jatkuvasti. Helpoin tapa toteuttaa nämä strategiat on hyödyntää tilauskantaa ja kaupankäyntitietoja. Nämä verkkopisteet pitävät tilaajat ajan tasalla jokaisesta toteutetusta kaupasta ja jokaisesta pörssiin tehdystä tilauksesta.

Tilauskirja Websocket

Tilauskannan verkkopistoke lähettää jatkuvasti viimeisimmät muutokset tilauskantaan. Shrimpy lähettää päivitykset aina heti, kun ne ovat saatavilla.

tuoda katkarapuja

public_key = ‘…’

private_key = ‘…’

# Tämä on esimerkkikäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan virhesanoman konsolille

def error_handler (virhe):

tulosta (virhe)

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def-käsittelijä (msg):

tulosta (msg)

api_client = shrimpy.ShrimpyApiClient (public_key, private_key)

raw_token = api_client.get_token ()

asiakas = shrimpy.ShrimpyWsClient (virheenkäsittelijä, raaka_token [‘merkki’])

tilaa_tiedot = {

"tyyppi": "tilaa",

"vaihto": "binance",

"pari": "ltc-btc",

"kanava": "tilaa kirja"}

# Aloita Shrimpy-verkkovirtavirran käsittely!

client.connect ()

client.subscribe (tilaa_tiedot, käsittelijä)

# Kun olet valmis, pysäytä asiakas

client.donnonnect ()

Vaihda verkkopistettä

Kaupan verkkopistoke lähettää kaikki kaupat, jotka toteutetaan pörssissä. Nämä kaupankäyntitiedot tarjoavat nopeimman tavan tarkastella kutakin kauppaa, jonka kaikki markkinaosapuolet tekevät.

tuoda katkarapuja

public_key = ‘…’

private_key = ‘…’

# Tämä on esimerkkikäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan virhesanoman konsolille

def error_handler (virhe):

tulosta (virhe)

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def-käsittelijä (msg):

tulosta (msg)

api_client = shrimpy.ShrimpyApiClient (public_key, private_key)

raw_token = api_client.get_token ()

asiakas = shrimpy.ShrimpyWsClient (virheenkäsittelijä, raaka_token [‘merkki’])

tilaa_tiedot = {

"tyyppi": "tilaa",

"vaihto": "binance",

"pari": "ltc-btc",

"kanava": "käydä kauppaa"}

# Aloita Shrimpy-verkkovirtavirran käsittely!

client.connect ()

client.subscribe (tilaa_tiedot, käsittelijä)

# Kun olet valmis, pysäytä asiakas

client.donnonnect ()

Historialliset markkinatiedot

Jokainen näistä historiallisten tietojen päätepisteistä tarjoaa erilaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää markkinoiden arviointiin eri aikoina, backtest-strategioihin ja suorituskyvyn analysointiin..

Historialliset kynttilänjalat (OHLCV)

Historiallisia kynttilänjalkoja voidaan käyttää kartoittamiseen, analysointiin ja uusien kaupankäyntistrategioiden kehittämiseen. Katkarapuissa on saatavilla historiallisia kynttilänjalkoja 1m, 5m, 15m, 1h, 6h, tai 1d välein. Nämä intervallit on standardoitu keskusten välillä epäjohdonmukaisuuksien estämiseksi.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

kynttilät = client.get_historical_candles (

‘Binance’,

‘LTC’,

‘BTC’,

‘2019-05-19T00: 00: 00.000Z’,

‘2019-05-20T00: 00: 00.000Z’,

100,

’15m’

)

Historialliset tilauskirjat

Historialliset tilauskannan tilannekuvat ovat saatavilla kaikilla pörssimarkkinoilla. Nämä tilannekuvat otetaan yhden minuutin välein, jotta saadaan yksi markkinoiden korkeimmista resoluutioista tilauskannan tilannekuvia. Tilauskannan syvyys rajoitetaan tilauskannan kummallakin puolella olevaan 20 alkuun.

Tilauskannan tilannekuvia voidaan käyttää backtest-ratkaisujen kehittämiseen, markkinoiden analysointiin pitkällä aikavälillä tai käytännön kaupankäyntitutkimusten tutkimiseen.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

historical_orderbooks = client.get_historical_orderbooks (

‘Binance’,

‘LTC’,

‘BTC’,

‘2019-05-19T00: 00: 00.000Z’,

‘2019-05-20T00: 00: 00.000Z’,

100

)

Historialliset Tick-by-Tick-kaupat

Elinkeinonharjoittajat käyttävät usein historiallisia rasti-punkki-kaupankäyntitietoja tekijänä uusien kaupankäyntistrategioiden rakentamisessa. Tämä historiallinen tieto on täydellinen historia jokaisesta kaupasta, joka toteutettiin pörssin kaupankäyntiparilla.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy-sovellusliittymän julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

kaupat = client.get_historical_trades (

‘Binance’,

‘LTC’,

‘BTC’,

‘2019-05-19T00: 00: 00.000Z’,

‘2019-05-20T00: 00: 00.000Z’,

100

)

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Katkarapu on sovellus mukautettujen kryptovaluuttaindeksirahastojen rakentamiseen, tasapainottamiseen ja monipuolisen digitaalisten omaisuuserien hallintaan. Automatisoi salkusi linkittämällä mihin tahansa tukemastamme 17 salausvaihdosta.

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät on suunniteltu kehittäjille. Integrointi yhtenäisiin sovellusliittymiin antaa sinulle välittömän pääsyn yhtenäisiin päätepisteisiin kaupankäyntiin, tiedonkeruun, käyttäjien hallintaan ja muuhun kaikkeen suurempaan kryptovaluutanvaihtoon.

Voit käyttää kaikkia Python- ja Node-kirjastoja seuraamalla näitä linkkejä:

Solmu

Python

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me