Salausasetusten Vanguardissa Venäjä haluaa tuoda salauksen käyttöön omilla ehdoillaan

Vain vähän yli kaksi viikkoa sitten salaustila pidätti hengitystään, kun ympärillä oli huhuja siitä, seuraaako Venäjä Kiinan johtoasemaa salauksenvaihdon lisensoinnissa, ICO: n kieltämisessä ja niin edelleen.

Seuraavina päivinä on kuitenkin purkautunut salausta tukevia uutisia Venäjältä, mikä osoittaa, että vaikka kansainvälinen kelmi saattaa olla pakkauksen takana globaalissa politiikassa, se on nyt rivin edessä, kun se tulee kansakunnille, jotka katsovat vakavasti salausta fintechin mullistamiseksi.

Muu maailma olisi viisasta saada kiinni. Sillä välin tuetaan kuitenkin vauhtia kaikelle tärkeälle sääntelykehitykselle, joka on tulossa Äiti Venäjältä.

Sääntelykehys ilmoitetaan

Kryptoharrastajat antoivat kollektiivisen huokauksen lokakuun puolivälissä, kun ilmoitettiin ensimmäisen kerran, että Venäjän hallitus virallisesti alkaa säännellä kryptovaluuttoja.

Ennen tätä yhteisössä oli huomattava epäily siitä, että Venäjän ylimmän johdon tulisi siirtyä kohti salauksen sääntelyä, ei kieltämistä.

Todellakin, kun Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasi kotimaisten keskuspankkien virkamiesten kaapelin, päätettiin, että sääntelylle annetaan vihreä valo.

Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov kuvasi kokouksen tuloksia:

Olemme sopineet seuraavasta: valtion tulisi säännellä kryptovaluuttojen liikkeeseenlaskuprosessia, kaivosprosessia, liikkeeseenlaskua … Valtion tulisi johtaa tätä tilannetta ja säännellä sitä laillisesti.

Salausliuoksen luominen on valmis menemään eteenpäin

Cryptoruble Regulations RussiaKun Venäjän sääntelykehys oli ilmoitettu, uudet uutiset valuivat nopeasti. Yksi merkittävimmistä paljastuksista oli Venäjän fiat-valuutan, ruplan, digitalisoidun cryptocurrency-version, tuleva luominen..

Moskovassa pidetyssä suljetuissa yrityskonferensseissa Nikolay Nikiforov – Venäjän viestintä- ja tiedotusvälineiden ministeri – myönsi, että Putin oli alkanut järjestää salakirjoituksen luomisen:

Vakuutan niin luottavaisin mielin, että käynnistämme kryptovaluutan yhdestä yksinkertaisesta syystä: Jos emme, niin kahden kuukauden kuluttua naapurimme Euraasian talousyhteisössä tekevät sen

Nikiforov sanoi nimenomaan, että uusi kryptolääke on suunniteltu “virtaviivaistamaan henkilökohtaisen tuloveron maksamista”.

Sääntelyviranomaiset hioa salakirjoittajia

Venäläiset sääntelyviranomaiset eivät myöskään ole unohtaneet salauskaivostyöntekijöitä, koska he haluavat tuoda käytännön niin sanotusti sääntelyn päivänvaloon, jotta käytännöstä voidaan verottaa kokonaan.

Rahoitusmarkkinoiden komitean johtajan Anatoly Aksakovin suunnitelman mukaan verotetaan venäläisiä salauskaivostyöntekijöitä sähkönkulutuksen perusteella:

Jos puhumme kaivostoiminnasta, tämä on suuri sähkönkulutus, on selvää, että sitä ei ole vaikea seurata. En näe tässä mitään ongelmia.

Salausetsivätoimisto

Ylin Venäjän lainsäätäjä on ehdottanut salausdetektiiviviraston perustamista.

Valtion duuman finanssimarkkinakomitean mukaan viraston tehtävänä olisi tutkia ICO: ita ja muita avaruusyrityksiä keinona suojata venäläisiä sijoittajia haitallisilta, petollisilta toimilta.

Tämä kirkastettu tutkimusryhmä toteutuu epäilemättä seuraavien kuukausien aikana.

Venäjän suuryritykset vaativat vain kansallisia kryptovaluuttoja

Suuri venäläinen liiketoimintaryhmä – yrittäjien liitto yrityspatriotismin kehittämiseksi – lobbaa nyt Venäjän liittohallitusta sallimaan vain kotimaiset kryptovaluutat Venäjällä.

Tämä ryhmä näkee ulkomaiset kryptovaluutat epävakauttavina voimina Venäjällä. He ehdottavat, että vain Venäjällä valmistetut salausyritykset saisivat sallia vapaan toiminnan kansakunnan sisällä.

Valtion duuman virkamiehet panivat merkille skeptisyytensä siitä, olisiko ulkomaiden erottaminen kotimaisista kryptovaluutoista edes teknisesti mahdollista.

Lisää uutisia tulossa

Hämmästyttävää, että kaikki nämä otsikot ovat tapahtuneet vain kahden viikon kuluessa.

Salaisuuden tulevaisuus on jännittävä Venäjällä, mutta on selvää, että Venäjän hallitus aikoo toimia blockchain-tekniikan ja sen ympärillä olevan alueen kanssa omin ehdoin.

Etsi muita maita pelaamaan kiinniottoa, kun Venäjä on edelleen sääntelyn suuntaaja salausteknologian alalla.

Kuvat kautta Fotolia ja NBC-uutiset

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me