Ren-projektin tarkistus: Interchain Blockchain Liquidity Protocol

Jos olet CoinBureau-veteraani, muistat todennäköisesti REN: n perusteellisen katsauksen vuodesta 2018 lähtien. Ren on siitä lähtien nähnyt huomattavaa kehitystä.

Sellaisena on aika tarkastella tätä tarkasti tätä jännittävää DeFi-projektia. Aikaisemmin tunnettu tasavallan pöytäkirjana, Ren on kehittynyt ekosysteemiksi, joka pyrkii tuomaan vertaansa vailla olevan yksityisyyden ja yhteentoimivan likviditeetin lohkoketjujen välillä.

Jos juuri lukemasi tuntuu paljon mumbo-jumbolta, älä pelkää. Olemme täällä hajottamassa sitä puolestasi. Lauseessa Ren sallii sinun siirtää kryptovaluuttoja ja muita tuettuja resursseja (kuten rahakkeita) lohkoketjujen välillä hajautetulla, luotettavalla ja nopealla tavalla.

Tämän artikkelin loppuun mennessä ymmärrät kuinka tärkeä Ren on ja miksi se on muuttunut paljon enemmän kuin nimensä viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Renin lyhyt historia

Renin historia alkaa sen kahdesta perustajasta: Taiyang Zhang ja Loong Wang (lausutaan ”Lewng”). He olivat luokkatovereita Australian kansallisessa yliopistossa ja työskentelivät yhdessä samassa aloituksessa valmistuttuaan.

Ren-perustajat

Perustajat Zhang & Wang

Pian sen jälkeen he perustivat oman ohjelmistoyrityksen. Noin tuolloin ystävä pyysi Zhangia ohjelmoimaan kaupankäynnin algoritmin kryptovaluutan hedge-rahastolleen. Tämä hedge-rahasto tunnettiin nimellä Virgil Capital, Zhangin kanssa perustajana.

Työskennellessään Virgil Capitalissa Zhang huomasi, että OTC-salausvaluuttakaupalle ei ollut tukea. Vielä tärkeämpää on, että sijoittajilla ei ollut mitään keinoa ostaa suuri määrä kryptovaluutta häiritsemättä markkinoita.

Tämä johtuu siitä, että kaikki tapahtumat ovat julkisesti saatavilla lohkoketjussa, mukaan lukien OTC-ostot. Automatisoidut sovellukset, kuten Valasvaroitus kiinnittää huomiota näihin suuriin liiketoimiin, mikä johtaa spekulatiivisten kauppiaiden hintojen epävakauteen.

Whale Alert Bot

Valasvaroitus botti, joka työntää ilmoituksia. Kuvalähde


Aina kun joku siirtää suuren määrän kryptovaluutta lompakosta vaihtoon, tämä tulkitaan usein aikomuksena myydä kyseinen omaisuus. Päinvastoin, suuri vaihto lompakkoon tai lompakosta lompakkoon voi merkitä, että tämä sijoittaja uskoo, että kryptovaluutta on arvokas ja kannattaa pitää kiinni (tai ostaa).

OTC-kauppa on melkein yksinomaan varakkaille sijoittajille, jotka haluavat ostaa omaisuuserän tekemättä kohtausta. Bitcoinin kaltaisten kryptovaluutta-lohkoketjujen avoimuus tekee tämän mahdottomaksi ilman keskitettyjen kolmansien osapuolten käyttöä.

Tasavallan pöytäkirja

Kun Zhang kuuli Ethereumista, hän päätti, että se olisi paras foorumi rakentaa sitä, josta lopulta tulee ratkaisu OTC-ongelmaan: tasavallan protokolla.

Koska Wangilla oli laaja kokemus hajautettujen tietokantatekniikoiden koodaamisesta, jopa oman koodauskielen luominen blockchainin kaltaisille tekniikoille Zhang kutsui hänet työskentelemään projektin parissa. Wang huomasi heti, että kryptovaluuttatilassa oli toinen ongelma: lohkoketjujen yhteentoimivuuden puute.

Tasavallan pöytäkirja

Tasavallan pöytäkirjan vanha tuotemerkki

Vuonna 2017, tasavallan pöytäkirja perustivat virallisesti Zhang ja Wang. Se pyrki tekemään OTC-kryptovaluuttakaupasta hajautettua ja luotettavaa ja luomaan protokollan erillisille kryptovaluutta-lohkoketjuille vuorovaikutuksessa.

Tasavallan pöytäkirja tunnusti, että kryptovaluuttakauppa ei ollut vähemmän yksityistä pörssissä sellaisten asioiden takia, että tilauskannat johtuivat, tasavallan pöytäkirja teki myös tehtävänsä tehdä salauskauppa mahdolliseksi ilman näitä paljastavia indikaattoreita. He tarvitsivat nyt vain vähän rahaa.

REN ICO

Vuonna 2018 tasavallan pöytäkirja käynnisti kaksi kierrosta alkuperäisiä kolikkotarjouksia tasavallan tunnukselle (REN). Ensimmäinen oli yksityinen ICO, joka tapahtui tammikuun lopussa 2018 ja keräsi komean 28 miljoonan dollarin. Toinen ICO, tällä kertaa julkinen, pidettiin muutama päivä myöhemmin helmikuun alussa ja keräsi vaatimattoman 4,8 miljoonaa dollaria.

REN ICO

REN Yksityinen ja Crowdsale ICO. Kuva ICOdropsin kautta

Sijoittajat, jotka osallistuivat näihin ICO: iin, pystyivät ostamaan REN: n hintaan, joka oli hieman yli 5 senttiä USD per merkki. Hieman yli 56% REN: n 1 miljardin kokonaismyynnistä myytiin. Kuten olet ehkä arvannut, REN on rakennettu Ethereumin lohkoketjussa ja on ERC-20-merkki.

Ren selitti

Jos mietit, kuinka Ren toimii, olet villissä ratsastuksessa. Renin takana oleva tekniikka on melko hienostunut ja voi olla vaikea kietoa pääsi ympärille.

Tämä osio antaa sinulle maallikoiden selityksen siitä, mitä Ren tarkalleen tekee ja miten sen keskusjärjestelmä, RenVM, toimii. Jos haluat enemmän teknistä selitystä, voit saada sen suoraan Loong Wangilta itse YouTube-video.

Kuinka Ren toimii?

Ennen kuin sukellamme Reniin, meidän on selitettävä lyhyesti, mikä on “darkpool”. Darkpools ovat OTC-markkinoita, joista sijoittajat voivat ostaa nimettömästi suuria määriä omaisuuserää.

Niitä on sekä vanhoilla markkinoilla että jopa kryptovaluuttamarkkinoilla. Molemmissa tapauksissa sinun on kuitenkin luotettava siihen, että tätä palvelua tarjoava keskitetty osapuoli pitää liiketoimet nimettöminä ja turvallisina.

Yleiskatsaus REN Tech

Ren-tekniikan yleiskatsaus. Kuva Mediumin kautta

Ren sallii hajautetun ja luotettavan krypto-valuuttavarojen vaihdon lohkoketjujen välillä käyttämällä sen keskusalustaa Ren Virtuaalikone (RenVM). RenVM tekee tämän “Darknodes”Jotka tarjoavat tarvittavan laskentatehon ketjujen välisten kryptovaluuttatilausten tunnistamiseksi ja käsittelemiseksi.

Tämä tehdään monimutkaisella algoritmilla, jota kutsutaanShamirin salainen jakamisjärjestelmä”Joka pirstoo tilaukset niin, että Darknodes ei tiedä liikennöidyn salauksen määrää tai kohdetta.

Kuinka RenVM toimii

Kuinka RenVM toimii. Kuva blogin kautta

Koska RenVM on rakennettu Ethereumille, ketjun rajat ylittävät liiketoimet suoritetaan Ethereum-lohkoketjussa käyttäen ERC-20-merkkivastaavia transaktiosta. Yksinkertaisesti sanottuna, et todellakaan siirrä Bitcoiniasi tai Zcashiasi Ethereumin lohkoketjuun.

Sen sijaan näiden muiden kryptovaluuttojen ERC-20-rahakkeet lyödään ja poltetaan sen mukaan, kuinka paljon niistä RenVM-hajautettu foorumi pitää hallussaan tai vapauttaa..

Mihin REN: ää käytetään?

REN on merkki, jota käytetään Renin ekosysteemissä ja on kaksi toimintoa. Ensimmäinen maksu on maksaa kaupankäyntimaksut kaikista RenVMM: llä tehdyistä tilauksista. Toinen tehtävä on maksaa joukkovelkakirjoja rekisteröijälle, älykkäälle sopimukselle, joka hallinnoi Darknodeja Ren-ekosysteemissä..

Ren Darknoden käyttöönotto

Ren Darknodes

Tämä älykäs sopimus varmistaa RenVM-protokollan hajauttamisen ja vakauden. Jos haluat käyttää Darknodea, sinun on maksettava rekisteröijälle 100 000 REN: n joukkovelkakirjalaina.

Ren-etenemissuunnitelma

Toisin kuin monet muut kryptovaluuttaprojektit, Renilla on selkeästi hahmoteltu tiekartta ja on ollut hyvin johdonmukainen tarjotessaan kehityspäivityksiä Keskitaso ja Github.

Ren-etenemissuunnitelma

Ren-etenemissuunnitelma

Itse asiassa he ovat julkaisseet yksityiskohtaisia ​​yhteenvetoja siitä, mitä he ovat tehneet tämän vuoden jokaisen kuukauden lopussa. Ennen kuin sukellamme heidän uudempiin päivityksiinsä, käydään nopeasti läpi Renin saavutukset vuonna 2019.

Ren-etenemissuunnitelma 2019

2019 merkitsi Renigille paradigman muutosta. Vuoden alussa he muuttivat virallisen nimensä tasavallan pöytäkirjasta Reniksi. Tämä oli samanaikaisesti merkittävän kääntöpisteen kanssa hajautetuista pimeistä altaista hajautettuun yhteentoimivuuteen lohkoketjuille. Kuten Wang ilmaisi vuonna keskitasoinen viesti:

”Visiomme Renista on yksityinen ja yhteentoimiva likviditeettikerros hajautetulle maailmalle. Tehostaa arvon vapaata liikkumista lohkoketjujen välillä nollatiedossa. “

Loppuvuosi 2019 keskittynyt kehitykseen RenVM-pääverkon ensimmäisestä versiosta, nimeltään SubZero. Tämä tehtiin kahdessa tiukassa testausvaiheessa alkaen RenVM Testnetistä elokuussa ja sen jälkeen RenVM Chaosnet marraskuussa.

Ren Namechange

Kuva Via Ren

Molemmissa vaiheissa kehitystiimi keskittyi alustan puhdistamiseen keräämällä yhteisön palautetta ja jopa tarjoamalla palkkioita käyttäjille, jotka löysivät vikoja RenVM-protokollista (ohjelmavirheet tai hyväksikäytöt).

Ren-etenemissuunnitelma 2020

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä Ren kiinnitettiin kahteen asiaan: RenVM: n kehittämisen ja testaamisen jatkamiseen sekä Ren Alliance, kuvattu “DeFi-yritysten ja / tai -projektien yhteenliittymäksi”.

Kirjoitushetkellä on yli 50 jäsentä, joten joukosta löytyy monia tunnistettavia nimiä, kuten Kyber Network, Matic, Polychain Capital, ja IDEX.

Ren Alliance

Ren-allianssin jäsenet. Kuva Renin kautta

Ren-allianssin tarkoitus on kolminkertainen: lisätä RenVM: n hyödyllisyyttä, turvallisuutta ja kehitystä. Toisin sanoen Ren-allianssi tuo terveen tarjonnan uusia käyttäjiä, sijoittajia ja kehittäjiä Ren-projektiin.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita liittymään Ren Allianceen, voit täyttää hakemuslomakkeen tässä. Ren on todennut, että liittymiselle on vain yksi ehto: halu tuoda DeFi: lle ketjunvälinen omaisuus.

Ren virallisesti julkaistu RenVM SubZero 27. toukokuuta (tämän artikkelin kirjoittamisen aikana). Pääverkon virallisella julkaisulla käyttäjät voivat käyttää Bitcoinia, Bitcoin Cashia tai Zcashia missä tahansa DeFi-sovelluksessa.

RenVM Subzero

RenVM Subzero -julkaisu. Kuva Renin kautta

Tämä oli mahdollista aikaisemmin, mutta vain käyttämällä ulkopuolisia huoltajia, jotka loivatkääritty”ERC-20-merkit muista Ethereumin lohkoketjun krypto-valuutoista, kuten WBTC.

Sen sijaan RenVM SubZero antaa sinun tehdä tämä hajautetusti ja luotettavasti – sinun ei tarvitse antaa salaustasi minkään kolmannen osapuolen käsiin. RenVM: n kautta tokenoidut salausvaluutat merkitään renBTC: ksi, renBCH: ksi, renZEC: ksi jne. Nämä tunnukset voidaan myös siirtää RenVM: ään vastineeksi todellisesta kryptovaluutasta (BTC, BCH, ZEC jne.).

Vaikka RenVM on suunniteltu Ethereum dApps -sovellukseen ja sitä varten, Ren on kehittänyt 2 työkalua, RenJS ja GatewayJS, mikä antaa koodereille mahdollisuuden integroida RenVM muihin lohkoketjuihin, kuten Tezos. He myös loivat yksinkertainen työkalu auttaa Ethereum dApp -kehittäjiä sisällyttämään RenVM sovelluksiinsa.

REN-tunnus

REN: llä on melko ennustettava hintahistoria. Kun se tuli kaupankäynnin kohteeksi helmikuussa 2018, hinta laski 8 sentistä 3 senttiin 3 kuukaudessa, ennen kuin se oli korkeimmillaan yli 13 senttiä toukokuussa 2018. Hinta laski kokonaan 1,5 senttiin USD seuraavana vuonna. Tämä oli noin 1/4 alkuperäisestä ICO-hinnasta ~ 5,3 senttiä USD.

REN-hintataso

REN-tunnuksen hintakehitys. Kuva CMC: n kautta

REN: n hinta nousi Bitcoinin äkillisen härkätajon mukaisesti kesä-elokuussa 2019, ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, lähes 15 senttiin USD. Viime vuoden hintatoimien aikana REN on asettanut matalammat alhaisimmat ja korkeammat korkeudet – hyvä merkki monille kryptovaluutta-sijoittajille.

REN: llä on ollut viime viikkoina vaikuttava ralli 3 sentistä lähes 11 senttiin USD, ja se näyttää edelleen olevan nousutrendissä pienestä 9 sentin USD: n korjauksesta huolimatta..

Ren Exchange -tuki

Vaikka REN: llä on rajoitettu vaihtotuki, voit löytää sen merkittävistä pörsseistä, kuten Binance ja Huobi, joilla on hyvä likviditeetti.

Binance REN

Rekisteröidy Binancessa ja osta REN-tunnuksia

Tämä on parannus verrattuna siihen, kun kirjoitimme viimeksi Renista, jolloin 88% omaisuuden kaupankäyntimääristä oli Binancessa. Silti pörssituen suhteellinen puute ja sen suhteellisen alhainen kaupankäyntimäärä voivat jättää Renin alttiimmaksi hintavaihteluille.

REN-salausvaluutat

Koska REN on ERC-20-merkki, se voidaan tallentaa käytännössä mihin tahansa lompakkoon, joka tukee Ethereumia. Sellaisena ei ole pulaa ohjelmistolompakoista ja laitteistolompakoista, joihin voit tallentaa REN-tunnuksiasi.

REN: ää tukevat digitaaliset kryptovaluutta-lompakot sisältävät Oma Ether-lompakko (MEW – työpöytä), Atomic Wallet (mobiili), Luota lompakkoon (mobiili) ja Exodus-lompakko (mobiili ja työpöytä). REN: ää tukevia laitteistosalauksen lompakoita ovat Ledger, Trezor ja KeepKey.

Lausuntomme REN: stä

Kryptovaluutan Achilles-kantapää on ensimmäinen vaikutelma, jonka sen erilaiset alustat ja tekniikat antavat keskivertohenkilölle. Useimmille tavallisille kryptovaluuttakaupan välivaiheet ovat riittävän ylivoimaisia.

Jopa valuutan siirtäminen lompakkoon ja sieltä voi myös olla taakka aloittelijoille. Renin tekniikan arvon näkeminen edellyttää ymmärrystä salaustoiminnasta, joka on hyvin pienellä osalla ihmisistä, jopa salausvaluutassa.

Uskomme, että Ren teki oikean liikkeen siirtämällä huomionsa pois darkpoolista blockchain-yhteentoimivuuteen. Tämä johtuu yhdestä yksinkertaisesta syystä: käyttötapaus. Kuten johdannossa todettiin, OTC-kaupankäynti on lähtökohtaisesti varakkaiden ja varakkaiden sijoittajien käytössä.

Lausuntomme Ren

Kuva REN: n kautta

Vaikka Renin pimeät uima-altaat ovat periaatteessa houkuttelevia hajauttamisensa ja yksityisyyden suojansa vuoksi, käytännössä on kyseenalaista, suosivatko kryptovaluuttakauppiaat Renia kauppakeskuksiin kuten Gemini tai Coinbase.

Tästä huolimatta se, että Ren on luonut protokollan, joka tekee ketjujen välisistä liiketoimista nopeita, luotettavia ja hajautettuja, tekee siitä vakavasti arvokkaan projektin.

Kehitystiimi on ollut väsymätön varmistamaan, että protokolla toimii täsmälleen niin kuin pitäisi tavalla, joka minimoi järjestelmän käyttäjien käyttäjien sekä teknisen että kognitiivisen taakan.

Lyhyesti sanottuna he siirtyvät vähitellen lähemmäksi RenVM Mainnet Onen lopullista tavoitetta uskomattomalla tuella suurilta toimijoilta sekä kryptovaluuttatilan sisällä että sen ulkopuolella Ren Alliancelle nähden..

Johtopäätös

Vaikka REN: n hintahistoria ei ehkä ole liian merkittävä muihin kryptoihin verrattuna, se ei myöskään riitä ennustamaan sen tulevaa hintatoimintaa. Salaustilan sisällä olevan omaisuuden hinta määräytyy viime kädessä sen mukaan, mitä kyseinen kryptovaluutta todella tekee.

Koska Renin tehtävänä on tulla siitä yhteentoimivaksi transaktiokerrokseksi käytännössä jokaiseen salauksen suurimpaan ketjuun, emme todennäköisesti näe mitään merkittävää hintatoimintaa RENiltä, ​​ennen kuin kryptovaluutta kokonaisuutena kokee vakavia valtavirran käyttöönottoja ja investointeja.

Sen arvoiseksi näyttää siltä, ​​että tuo aikakausi on aivan kulman takana, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin Renin arvo tunnistetaan sen nykyisen kapean kriittisen valuutan harrastajien ulkopuolella olevan piirin ulkopuolella. Tulemme varmasti katsomaan, ja myös sinun pitäisi tarkistaa YouTube-kanava!

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me