Rajoitetut tilaukset – Universal APIs for Crypto Exchange Trade Execution

>

Salausalue on kaaos. Puhdas väärentämätön sekasorto. Se on villi länsi modernista maailmasta, jossa konventit heitetään suoraan ulos ikkunasta. Varsinkin vaihdot ovat erottamaton sotku. Jos yritit suorittaa rajatoimeksiannon 16 eri keskuksen sovellusliittymien kautta, huomaat, että 2 ei ole samanlaisia. Jokainen vaihto tukee parittomia omituisuuksia, mikä tekee sovellusten kehittämisestä jatkuvaa taistelua. Tiedämme tämän kokemuksesta – Kehittäjäsovellusliittymämme yhdistävät 16 keskusta yhdeksi yhtenäiseksi sovellusliittymäksi.

Kaupankäynti kryptovaluutoilla API: n kautta

Shrimpy-tiimi ilmoittaa ylpeänä, että olemme ratkaisseet tämän ongelman. Ei enää asumista painajaisessa. Ota mielesi takaisin yhdellä päätepisteellä, joka voi suorittaa rajajärjestyksen jokaisessa suuressa vaihdossa. 16 erilaisen toteutuksen sijasta sinun tarvitsee hallita vain yhtä yksinkertaista sovellusliittymää, joka on johdonmukainen jokaisessa vaihdossa. Tämän ominaisuuden kehittäminen kohtasi tuskaista kipua, mutta tiedämme, että tila arvostaa yhtenäistä käyttöliittymää, joka yksinkertaistaa kehitysprosessia.

Rajoita tilauksia

Limit-toimeksiannot ovat kriittinen osa kryptovaluuttakaupan markkinoita. Rajatilaus on pörssiin tehty toimeksianto ostaa tai myydä omaisuuserä määritettyyn hintaan tai parempaan hintaan. Ostolimiitti toimeksianto toteutettaisiin siis toimeksiannon rajahinnalla tai sitä alhaisemmalla hinnalla, ja myyntilimiittijärjestys toteutettaisiin toimeksiannon rajahinnalla tai korkeammalla.

Kaupankäyntipalveluiden osalta rajoitukset ovat keskeisiä toimeksiantotyyppejä, jotka ovat tärkeitä minkä tahansa kaupankäyntitoiminnon rakentamiseksi. Tämän tietäen olemme panostaneet paljon saumattomaan kokemukseen limiittitilausten toteuttamisesta Shrimpyn kanssa. Kuka tahansa voi kerätä koko reaaliaikaisen tilauskannan tiedot jokaisesta suuresta vaihdosta, tehdä tilauksen ja tarkistaa tilausten tilan yhtenäisen sovellusliittymän avulla. API: n v1: een on integroitu kaksi ensisijaista rajoitustilaustyyppiä. Nämä ovat ”Välitön tai Peruuta (IOC) -tilaukset” ja “Hyvä” Tilattujen tilausten (GTC) tilaukset ”.

Esimerkki tilauskannasta: Tässä esimerkissä paras tarjoushinta on 5067,269 USD ja paras myyntihinta on 5071,5 USD Bitcoinille. Lähde: Bittrex

Välitön tai peruutettava (IOC) tilaus

KOK-tilaukset on tarkoitus tehdä hintaan, joka toteuttaa tilauksen välittömästi. Yleisimmin käytetty tapa ottaa tarkasti vastaan ​​tarjous, joka on tarjouspyynnön toisella puolella nykyisestä sijainnistasi. Tämän tyyppisen tilauksen tekeminen varmistaa, että olet “ottaja” kaupassa. Näin tilaukset voivat järjestelmällisesti hallita liukastumista, leviämistä ja strategian toteuttamista. Kun suoritat IOC-tilausta, tilauksen kaikki täyttämättömät osat peruutetaan välittömästi. Mitään tilauksen osaa ei jätetä myöhemmin vaihdettavaan pörssiin.

Esimerkki Binance-sovellusliittymän kaupankäynnistä

Tarkastellaan esimerkkiä siitä, miten teet IOC-tilauksen Binancelle yhtenäisen rajatilaussovellusliittymämme avulla.

Pyyntö: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {


"baseSymboli": "ETH",

"quoteSymboli": "BTC",

"määrä": "0.5",

"hinta": "0,0344",

"puolella": "OSTAA",

"timeInForce": "KOK"}

Esimerkki Bittrex API -kaupasta

Tarkastellaan esimerkkiä siitä, miten teet IOC-tilauksen Bittrexille yhtenäisen rajatilausliittymän avulla.

Pyyntö: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"baseSymboli": "ETH",

"quoteSymboli": "BTC",

"määrä": "0.5",

"hinta": "0,0344",

"puolella": "OSTAA",

"timeInForce": "KOK"}

Olet ehkä huomannut, että nämä kaksi esimerkkiä näyttävät identtisiltä. Tämä johtuu siitä, että he ovat samanlaisia! Käytä samaa puhelua täsmälleen samaan tarkoitukseen kaikissa keskuksissa.

Hyvä ’Til Canceled (GTC) -tilaus (alias Open Order)

GTC-tilaukset asetetaan usein hintapisteeseen, jonka avulla takaajasi tarjouksen-kysynnän toiselle puolelle voi suorittaa tilauksen. Siksi “valmistaja” käyttää usein tällaista tilausta. Kun GTC-tilaus on annettu pörssissä, se pysyy voimassa tilauskannoissa, kunnes kauppias on joko täyttänyt tai peruuttanut sen. Ei ole takeita siitä, että GTC-tilaus toteutetaan koskaan. Esimerkiksi GTC-tilauksen tekeminen pörssissä Bitcoinin ostamiseksi hintaan $ 1 USD ei todennäköisesti koskaan täytetä.

Esimerkki Binance-sovellusliittymän kaupankäynnistä

Tarkastellaan esimerkkiä siitä, miten teet GTC-tilauksen Binancelle yhtenäisen rajatilaussovellusliittymän avulla.

Pyyntö: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"baseSymboli": "ETH",

"quoteSymboli": "BTC",

"määrä": "0.5",

"hinta": "0,0344",

"puolella": "OSTAA",

"timeInForce": "GTC"}

Esimerkki Bittrex API -kaupasta

Katsotaanpa esimerkki siitä, miten teet GTC-tilauksen Bittrexille yhtenäisen rajatilaussovellusliittymän avulla.

Pyyntö: POST https://dev-api.shrimpy.io/v1/users//accounts//ordersRequest Body: {

"baseSymboli": "ETH",

"quoteSymboli": "BTC",

"määrä": "0.5",

"hinta": "0,0344",

"puolella": "OSTAA",

"timeInForce": "GTC"}

Jälleen kerran päätepisteet ovat identtinen. Ne ovat paitsi identtisiä GTC-tilausten välillä pörsseissä, mutta ne ovat identtisiä IOC-tilausten päätepisteiden kanssa. Ainoa ero on “timeInForce” -kentän muuttaminen määrittämään GTC-tilaukset.

Tilauskannan tiedot

Reaaliaikaiset rajoitustilaukset edellyttävät reaaliaikaisia ​​tilauskannan tietoja. Shrimpy-tiimi ymmärtää tämän tarpeen, joten tuemme myös vankinta reaaliaikaista infrastruktuuria täydellisen tilauskannan tietojen keräämiseksi kaikissa suurissa pörsseissä. Lisätietoja näistä päätepisteistä on yksi uusimmista artikkeleistamme täällä:

Tilauskanta – Universaalit sovellusliittymät reaaliaikaiselle salauksenvaihtotiedolle

Yhteenveto

Nämä kaksi yksinkertaista tilaustyyppiä ovat yleisimpiä tilauksia, joita esiintyy krypto-valuutanvaihdoissa. Tiimimme piti tätä uskomattomana mahdollisuutena yksinkertaistaa tapaa, jolla jokainen sovellus suorittaa kauppoja pörssien välillä.

Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Ei siinä kaikki. Shrimpy on rakennettu hallitsemaan käyttäjiä skaalautuville salauskauppapalveluille. Riippumatta siitä, onko sinulla 10 tehokäyttäjää vai 10000 aktiivista kauppiasta, se ei ole ongelma universaaleille sovellusliittymillemme. Skaalaa menettämättä mieltäsi. Palvelimemme kommunikoivat suoraan kaikkien käyttäjien kanssa tietojen keräämisen, kaupan toteuttamisen ja tilinvaihdon hallitsemiseksi.

Mitä vaihtoa tuetaan tällä hetkellä?

Luettelo tukemistamme pörsseistä on kasvanut nopeasti. Olemme lisänneet melkein 10 vaihtoa viime kuukausina, emmekä aio hidastaa. Shrimpyn tehtävänä on yhdistää kaikki keskukset yhteen yhtenäiseen rajapintaan. Tällä hetkellä Shrimpyn Crypto Trading -sovellusliittymät tukevat seuraavia pörssejä:

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Shrimpy on automatisoitu salauskauppa & salkunhallintatyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida strategiansa.

Shrimpy tarjoaa myös kaupankäyntisovellusliittymiä kehittäjille, jotka haluavat integroida skaalautuvat pörssinvaihtotoiminnot sovelluksiinsa.

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke, Erimielisyydet, & Reddit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map