QuadrigaCX-arvostelu: Täydellinen aloittelijoiden opas

Päivitys 30. maaliskuuta 2019: QuadrigaCX on nyt lakkautettu johtuen pörssin vakavasta huonosta hallinnasta. Käytä Coinsquare, suurinta kanadalaista kryptopörssiä.

QuadrigaCX on Kanadassa toimiva kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa kanadalaisille pääsyn useisiin digitaalisiin varoihin, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin.

Sivuston kävijät voivat myös käydä kauppaa fiatissa käyttämällä joko Yhdysvaltain dollareita tai Kanadan dollareita, ja foorumi jatkaa kysynnän kasvua kotimaassaan. Kasvavasta suosiosta huolimatta tuomaristo on edelleen epävarma siitä, kuinka luotettava pörssi on QuadrigaCX.

Seuraava arvostelu antaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää vaihdosta.

Yleiskatsaus

QuadrigaCX on kanadalainen yritys, joka on rekisteröity ja sijaitsee Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Sivusto väittää olevansa suurin kanadalainen kryptovaluutanvaihto, ja vaikka se ei tuota kaupankäyntimääriä verrattavissa alan johtaviin pörsseihin, se on merkittävä toimija Kanadan markkinoilla.

QuadrigaCX: ää ei kuitenkaan säännellä, ja vaikka Kanadan arvopaperimarkkinavirasto (CSA) on todennut, että ICO: t, kryptovaluutat ja kaikki niihin liittyvät kaupankäynti- ja markkinatoimet voivat olla paikallisten arvopaperilakien alaisia, täytäntöönpanotoimenpiteitä ei ole vielä toteutettu. Vaihto toimii laillisesti, vaikka verkkosivusto ei sisällä tietoja perustajista, tiimistä tai alustan käynnistymisajankohdasta.

Tämän seurauksena on vaikea tietää tarkalleen, kuinka kauan vaihto on ollut toiminnassa tai kuka QuadrigaCX: n takana olevat henkilöt ovat. Vaihto ei ole avointa, ja yrityksen tarkka tausta on edelleen mysteeri.

Tästä huolimatta pörssi tuottaa tällä hetkellä vajaan 9 miljoonan dollarin arvosta päivittäistä kaupankäyntiä, ja BTC / CAD-pariliitos kerää noin 3 miljoonan dollarin arvosta päivittäistä kaupankäyntiä. Sivustolla käydään myös terveellistä määrää Ethereum-kauppaa, koska BTC / ETH- ja ETH / CAD-parit tuottavat yli 4 miljoonan dollarin arvosta päivittäisiä kauppoja.

Onko QuadrigaCX turvallinen?

Alustan takana oleva tiimi väittää asettavansa tietoturvan etusijalle, ja QuadrigaCX käyttää useita kehittyneitä turvatoimia, joita monet johtavat kryptovaluuttapörssit käyttävät tällä hetkellä. Näitä ovat kylmävarastoinnin käyttäminen suurimmalle osalle järjestelmässä olevista Bitcoinista ja kaupankäyntialustan suojaaminen Cloudflare-yhteistyön avulla, mikä varmistaa, että verkkosivustoa ja sovellusliittymää suojataan haitallisilta hyökkäyksiltä..

QuadrigaCX-kaupankäynnin ehdot

Yrityspalvelimet käyttävät mukautettuja käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja, kun taas käyttäjätilit on suojattu salauksella ja kaksitekijäinen todennus (2FA) on käytettävissä kaikilla tileillä. Tämä toimii ylimääräisenä tietoturvakerroksena ja voidaan aktivoida valitsemalla joko Google-kaksitekijän todennus tai sähköposti 2FA tiliprofiiliasetuksista.

Molemmat vaihtoehdot voidaan valita turvallisuuden lisäämiseksi. Käyttäjien on myös ilmoitettava nimensä, syntymäaikansa, asuinmaansa ja sähköpostiosoitteensa rekisteröityessään ja fiat-tapahtumissa vaaditaan käyttäjiä tarkistamaan tilinsä toimittamalla tarvittava henkilöllisyystodistus.

Kanadalaisille käyttäjille QuadrigaCX tarjoaa kaksi vahvistustapaa:


  • Henkilötunnus & Osoitteen vahvistus, johon lataat turvallisesti kopiot henkilötodistuksestasi ja osoitetodistuksestasi.
  • Välitön vahvistus yhteistyössä Equifaxin kanssa, jossa täytät monivalintakysymykset luottotiedostosi tietojen perusteella.

QuadrigaCX-rekisteröinti

Välitön tarkastusvaihtoehto oli meille aluksi hieman huolissamme, koska he käyttivät Equifax-järjestelmiä. Jos et tiedä, Equifax kärsi viime vuonna massiivisesta hakkeroinnista, jossa lukuisat ihmiset, mukaan lukien jotkut Kanadasta, varastivat yksityiskohdat.

Kun käytät vahvistusta Quadrigassa, et kuitenkaan anna mitään tietoja Equifaxille. He vain käyttävät Equifax-laajennusta vahvistaakseen tiedot, jotka Equifax jo.

Omaisuuden kattavuus

QuadrigaCX tukee Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia, Bitcoin Cashia ja Bitcoin Goldia. Tämän lisäksi pörssi sallii myös kaupankäynnin sekä Kanadan että Yhdysvaltain dollareilla, ja seuraavia kaupankäyntipareja on saatavana sivustolta: BTC / CAD, BTC / ETH, ETH / CAD, LTC / CAD, BTC / USD, BCH / CAD ja BTG / CAD.

Kaikki QuadrigaCX-järjestelmän varat ovat erittäin likvidejä ja ne voidaan nostaa milloin tahansa, koska pörssi aloittaa kaikki nostot 24 tunnin sisällä.

QuadrigaCX-palkkiot

On mahdollista siirtää varoja tilimaksuun ja tililtäsi ilmaiseksi valitsemalla kryptovaluuttasiirrot ja tilisi rahoittamiseksi suoritetut pankkisiirrot ovat 1%: n maksuja..

QuadrigaCX perii myös 0,5% maksu kaikista suoritetuista kaupoista seuraavissa tilauskirjoissa: BTC / CAD, BTC / USD, ETH / CAD, LTC / CAD, BCH / CAD & BTG / CAD. ETH / BTC: n, LTC / BTC: n, BCH / BTC: n ja BTG / BTC: n tilauskannan maksu on 0,2%.

Huomaa, että maksu ei koske avoimia tilauksia ja veloitetaan vasta kaupan toteuttamisen jälkeen. Yleensä fiat-to-crypto -kaupoista peritään maksuja välillä 0,00% – 1,00%, kun taas salauksesta salaukseen käydään palkkiota välillä 0,20% – 0,50%.

Kun nostat varojasi, et maksa mitään maksuja, jos nostoa käsitellään salauksella (lukuun ottamatta verkkomaksuja). Jos kyseessä on kuitenkin Fiat-nosto, sovelletaan seuraavia maksuja:

Quadriga Fiat -nostomaksut

Quadriga Fiat -nostomaksut

Nopean pankkisiirron käyttö on selvästi melko kallista, 3%. Jos kuitenkin olet valmis odottamaan talletuksen saapumista jopa 14 työpäivää, voit käyttää EFT- tai pankkisiirtovaihtoehtoja.

Asiakaspalvelu

Alusta toimii lippujärjestelmä jonka avulla käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin kyselyjen lähettämisen jälkeen. Siellä on myös tukiosio joka sisältää useita usein kysyttyjä kysymyksiä, joiden avulla pyritään vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin.

Sivustolla ei kuitenkaan ole suoria asiakastukikanavia, ja käyttäjien tulisi odottaa pidentyneitä läpimenoaikoja ja ratkaisuaikoja. Tämä järjestelmä voidaan helposti päivittää tarjoamalla puhelinnumero, johon voi soittaa, tai suora chat-ruutu, joka tarjoaa suoran pääsyn tukitiimin jäsenelle.

Halusimme testata asiakaspalvelua itsellemme saadaksesi käsityksen ajasta, joka yleensä kului vastauksen saamiseen. Meillä oli aluksi pieni ongelma ETH-talletuksesta ja lähetimme tukilipun kojelautaan.

Saimme tiimiltä vastauksen tunnin kuluessa. Tämä oli suhteellisen vaikuttava, koska se on keskimääräisen vasteajan yläpuolella. Tutkimalla joitain verkkolähteitä totesimme, että tämä oli yleinen tunne muiden käyttäjien keskuudessa.

Rahoitus ja nostaminen

QuadrigaCX tarjoaa lukuisia rahoitus- ja nostovaihtoehtoja, ja tietyt rahoitusvaihtoehdot saattavat edellyttää tilien tarkistamista. Saatavilla olevat rahoitus- / nostovaihtoehdot sisältävät:

  • Kanadan dollarit – pankkisiirto, Flexepin-kuponki, INTERAC, QCX-kuponki ja salauspääoma. Pankkijohtojen tulee olla vähintään 50 000 CAD: n ja enintään 500 000 USD: n raja rajoissa. Nostojen pankkisiirrolla on oltava vähintään 100 USD ja 500 000 USD.
  • Yhdysvaltain dollarit – pankkisiirto, QCX-kuponki ja salauspääoma. Pankkijohtojen tulee olla vähintään 25 000 USD: n ja enintään 500 000 USD: n rajoissa. Nostojen pankkisiirrolla on oltava vähintään 500 dollarin ja enintään 500 000 dollarin rajoissa..
  • Salausvaluutat – Käyttäjät voivat siirtää Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ja Bitcoin Gold tileilleen. Sekä tuettujen kryptovaluuttojen kautta suoritettavat siirrot että nostot ovat maksuttomia.

Testasimme useita rahoitus- / nostovaihtoehtoja Quadrigassa. Salausvaluutat näkyvät yleensä hallintapaneelissasi sen jälkeen, kun ne ovat vahvistaneet verkossa. Bitcoinin tapauksessa 3 vahvistuksen jälkeen (30 minuuttia).

Jos lähetät varoja Kanadan dollareina Quadrigalle Interacin kautta, maksu näkyy heti, kun he ovat hyväksyneet sähköpostisi. Kun nostat CAD: ääsi, Express-pankkisiirto on ehkä nopein vaihtoehto.

Kokeilimme tätä nostovaihtoehtoa pankkiin Kanadassa, ja sen saapuminen kesti noin 3 arkipäivää.

Viimeaikainen CIBC-pankki riita

Vuoden 2018 puolivälissä käyttäjät ovat saattaneet huomata, että nostot QuadrigaCX: stä kesti paljon tavallista kauemmin. Esimerkiksi joidenkin suurempien nostojen osalta kauppiaat odottivat jopa kolmea viikkoa, kunnes varat lopulta osuivat tililleen.

Kaikki johtui kiistasta, jonka QuadrigaCX kävi CIBC-pankin kanssa. Pankki päätti jäädyttää 28 miljoonaa dollaria varoja, jotka oli sidottu pörssin maksuprosessoriin. Tämä tarkoitti sitä, että heidän oli löydettävä muita tapoja maksaa elinkeinonharjoittajilleen, mikä aiheutti viivästyksiä.

Maapallo ja posti käsiteltiin riitaa tarkemmin, jos se kiinnostaa. Lopulta QuadrigaCX vei CIBC: n oikeuteen ja lopulta voitti. Vaikka tämä saattaa olla turhauttavaa niille kauppiaille, jotka olivat kiinni viivästyksissä, oli monia, jotka seisoi Quadrigan vieressä kun he taistelivat omansa puolesta.

Quadriga-kaupankäyntialusta

Välitön vaikutelmamme QuadrigaCX-kaupankäyntialustasta on äärimmäisen yksinkertaisuus, joka rajoittuu melko yksinkertaiseen. Kohde olisi todennäköisesti sijoittajat, jotka etsivät kanadalaista “fiat-yhdyskäytävää”.

Sen sijaan, että kaikki tiedot, kuten tilauskirjat ja kaaviot, olisivat yhdellä sivulla, ne on jaettu muutamaan. Jos haluat suorittaa yksinkertaisen osto- tai myyntitilauksen, siirryt otsikon alla olevaan “kauppa” -välilehteen.

Quadriga-tilauskirjat

Quadriga yksinkertaiset tilauskirjat

Kuten näette, tämä on yksinkertainen tilauskanta pörssissä. Näet luettelon kymmenestä parhaasta myynti / ostotilauksesta sekä käynnissä olevan kokoelman 10 edellistä kauppaa. Voit tehdä vain yksinkertaisen tilauksen ilman vaihtoehtoja rajoituksille / lopetuksille.

Jos haluat nykyisen tilannekuvan markkinoiden näkökulmasta, voit siirtyä “markkinoiden yleiskatsaus” -välilehdelle. Täällä sinulla on yksinkertainen kaavio, joka näyttää hintakehityksen viimeisten 60 päivän ajalta sekä samat tilaustiedot “kauppa” -sivulta.

Tällä välilehdellä ei todellakaan ollut paljoakaan tarkoitusta silmissämme, koska nämä tiedot voidaan helposti koota muihin välilehtiin. Et myöskään voi muuttaa kaavion aikataulua, joten se ei ole kovin merkityksellinen.

Quadrigassa on vielä yksi välilehti ja se on “live trades” -välilehti. Tällä välilehdellä on kynttilänjalka kaavakkeesta omaisuuden hinnasta sekä kaikkien tilauskantojen läpi käyneistä kaupoista pitkällä aikavälillä..

Quadriga-kartoituspaketti

Quadrigan peruskarttapaketti

Niille kauppiaille, jotka ovat tottuneet edistyneeseen kartoitukseen lukuisilla ominaisuuksilla tai analyyseillä jne., Tulet olemaan melko pettynyt. QuadrigaCX-karttapaketti on vaatimattomia siinä määrin, että se on hyödytön.

Ainoa toiminnallisuus, jonka sillä on, on mahdollisuus säätää aikataulua viimeisten 24 tunnin aikana. Et myöskään voi sijoittaa kauppoja tälle välilehdelle, mikä tarkoittaa, että sinun on vaihdettava takaisin “Live Trades” -välilehdelle. Siksi tämä välilehti näyttää todella siltä, ​​että sillä ei ole tarkoitusta.

Joten todellisuudessa ainoa välilehti, jota käytät käymällä kauppaa Quadrigalla, on yksinkertainen “Live Trades” -välilehti.

Mobiilikauppa

Niille kauppiaille, jotka haluavat käydä kauppaa tien päällä, ei valitettavasti ole mobiilisovellusta. Jos olet todella huolissasi asemastasi, voit aina kirjautua selaimesi QuadrigaCX-verkkosivustolle, koska se näyttää olevan optimoitu mobiililaitteille.

API

Niille kauppiaille, jotka haluavat koodata omat kaupankäyntirobotinsa, Quadrigalla on API-toiminto. Jos haluat käyttää API-avainta, sinun on ensin vahvistettava, että hallitsit tiliä. He lähettävät sinulle koodin sähköpostitse.

Quadriga API -toiminto

API-toiminnallisuus Quadrigalla

Kun olet vahvistanut sen, saat API-avaimesi ja joukon vaihtoehtoja. Voit valita sovellusliittymän käyttöoikeudet hallintapaneelista. Jos kokeilet ensin bottikoodaustasi, on ehkä järkevämpää poistaa joitakin toimintoja käytöstä.

QuadrigaCX – Coinsquare

Kanadalaisille kryptovaluuttakauppiaille, jotka etsivät CAD fiat -yhdyskäytävää, kaksi parasta vetoa ovat joko Quadriga tai Coinsquare. Coinsquare on suurempi kryptovaluutanvaihto, joka sijaitsee Torontossa, Ontariossa.

Ne ovat huomattavasti suurempia kuin Quadriga, ja ne ovat alkaneet sisältää useita muita Altcoineja. On myös huomattu, että Coinsquare hakee listaa Toronton pörssiin ja haluaa laajentaa toimintaansa maailmanlaajuisesti.

Joten mikä on parempi Quadrigan ja Coinsquare: n välillä? Katsotaanpa.

  Quadriga CX Coinsquare
Sijainti Vancouver, BC Toronto, ON
Turvallisuus Kylmävarastointi, 2FA, kuormituksen tasapainotus, yhteistyö Cloudflaren kanssa Kylmävarastointi, 2FA, DDoS-suojaus, Edistynyt pääkirjahallinta
CAD-talletusmenetelmät Pankkisiirto, Interac, Flexepin, QCX-kuponki, salauspääoma Interac Online, Interacin sähköinen siirto, luottokortti, Flexepin, pankkiluonnos, maksumääräys, pankkisiirto
CAD-nostomenetelmät Nopea pankkisiirto, luottokortti, EFT, pankkisiirto, salauspääoma, QCX-kuponki, lahjakortti Suora pankkitalletus, tilisiirto, varallisuuslanka, kiireinen lanka
Saatavilla olevat salausparit BTC, ETH, LTC, BCH, BTG BTC, BCH, LTC, DOGE, DASH, ETH
Fiat-valuutat hyväksytään CAD, USD CAD
Kieli (kielet Englanti Englanti, ranska
Asiakaspalvelu Lippujärjestelmä Live Chat ja lipputuki
Kaupankäyntimaksu 0,5% (Fiat – salaus), 0,2% (salaus – salaus) 0,1% / 0,2% (valmistaja / ottaja) 0,2% / 0,4% (yksittäinen / kaksinkertainen)
CAD-rahoitusmaksut 0% – 2,5% 0,5% – 10%
CAD-nostomaksut 0% -3% 1% -2%
Mobiilisovellus NA iOS ja Android

Joten kuten näette, Coinsquare on enemmän vaihtoehtoja kryptovaluuttojen suhteen, joita voit ostaa. He harkitsevat myös Ripple XRP: n lisäämistä lähikuukausina. Se on hyödyllistä myös niille ranskalaisille kanadalaisille, jotka haluavat vaihtoa, joka myös palvelee heitä.

Coinsquare on myös ainoa kanadalainen pörssi, joka tarjoaa käyttäjilleen mobiilisovelluksen edun. Valitettavasti QuadrigaCX: llä ei ole tätä, vaikka heidän verkkosivustonsa on optimoitu mobiililaitteille.

Quadgrigalla on kuitenkin alhaisemmat rahoitus- ja nostomaksut kanadalaisille asiakkailleen (vaikka Coinsquare-kaupankäyntimaksut ovat hieman alhaisemmat). Quadrigalla on myös vaihtoehtoja USD-talletuksiin.

Coinsquare-lippu

Joten, jos aiot valita Coinsquare ja Quadriga, sen on tullut omien mieltymystesi mukaan. Voit lukea lisää niistä Coinsquare-vaihtoarvostelustamme.

Johtopäätös

QuadrigaCX on melko sekava kokonaisuus. Organisaatiolla on useita ilmeisiä puutteita, eikä se toimi avoimuuden tasolla, joka on alkamassa vakiintua kryptovaluutanvaihdoissa.

Sivustolla ei ole fyysistä osoitetta, ja vaihdon takana oleva tiimi on myös mysteeri. Tämän lisäksi alustalla on matala pisteet Luota lentäjään ja on herättänyt huomattavan määrän negatiivisia arvosteluja arvostelusivustolta.

Kaikesta tästä huolimatta on ihmisiä, jotka väittävät pystyvänsä käyttämään vaihtoa ongelmitta, ja heidät löytyy Internetistä. Lisäksi QuadrigaCX tuottaa edelleen melko hyviä kauppavolyymeja, kun huomattava määrä kauppiaita jatkaa alustan käyttöä.

Kanadassa asuville ihmisille QuadrigaCX voi osoittautua toteuttamiskelpoiseksi vaihtoehdoksi, mutta jokaisen, joka aikoo ilmoittautua tähän vaihtoon, tulisi tehdä etukäteen suuri määrä tutkimuksia ja pitää kiinni pienistä määristä, koska on edelleen epäselvää, mitä tämän tulevaisuus tuo mukanaan vaihto.

Kuvat osoitteessa quadrigacx.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me