QASH-kolikkokatsaus: Powering Global Exchange Liquidity

QASH on toinen korkean profiilin esimerkki kryptovaluutasta, joka toimii globaalissa pörssissä.

Tämä tunniste, joka julkaistiin yleisölle ICO: ssa viime vuonna, alkaa saada pitoa. Tämä johtuu siitä, että QASH-tunnus yrittää ratkaista ongelman, jota useimmat salaussijoittajat ovat kohdanneet: likviditeetin puute.

Tässä QASH-katsauksessa syvennämme taustalla olevaa tekniikkaa, käyttötapausta, tiekarttaa ja tulevaisuuden näkymiä. Tarkastelemme myös tärkeimpiä esteitä, jotka on ylitettävä, jos merkin on tarkoitus saavuttaa uusia korkeuksia.

Sukelletaan salauksen likviditeettiin.

Mikä on QASH?

Et ehkä ole kuullut QASH jos et käy kauppaa jollakin Quoine omistamansa pörssit, mutta se on kryptovaluutta, jonka Quoine loi auttaakseen tarjoamaan likviditeettiä pörssinsä ja maksamaan vaihtopalveluista.

Quoinen tavoitteena on yhdistää kaikki kryptovaluuttapörssit ja luoda yksi ainoa maailmanjärjestyskirja. Pohjimmiltaan QASH toimii Quoinen kanssa samalla tavalla kuin XRP toimii Ripplen kanssa, mutta sillä on paljon enemmän hyötyä ja se on suunniteltu toimimaan paremmin kuin XRP. Quoinen tärkein fiat / krypto-pörssi on Quoinex, ja sillä on tuki vaikuttavalle määrälle kauppapareja.

QASH Tokenin edut

QASH-tunnuksen edut

Quoinex tukee myös marginaalikauppaa, futuureja, lainanantoa ja kaupankäynnin algoritmeja. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät siitä yhden kehittyneimmistä kryptovaluuttakauppapaikoista. Se oli myös yksi ensimmäisistä pörsseistä, joita Japan Financial Services Agency sääti. Quoinexin lisäksi on vain salausvaihto, jota kutsutaan Qryptot joka tukee lähes 100 erilaista kryptovaluutta ja on äskettäin lisännyt myös ICO-markkinat.

Lopuksi on Nestemäinen alusta, jota ei ole vielä julkaistu, mutta se on seuraavan sukupolven foorumi ja Quoinen luoman maailman tilauskannan alku.

Mikä ongelma on QASH-ratkaisu?


QASH ei ole vielä ratkaissut ongelmaa suoraan, mutta pörssit käyttävät sitä lopulta ratkaisemaan likviditeettiongelman, josta on tulossa yhä suurempi taakka salausmarkkinoilla. Jokaisella pörssillä on oma tilauskantansa, mikä ei vain aiheuta hinnaneroja, se tarkoittaa myös sitä, että saattaa olla joku, joka haluaa ostaa kolikon kysyttävällä hinnalla, mutta jos tilaus on eri pörssissä, et onnistu.

Se antaa myös likviditeettiä pienille tai uusille kolikoille, joilla on vähän kauppaa. Ja niille, jotka käyvät kauppaa yksinomaan kryptovaluutoilla, Qryptos-pörssi antaa sijoittajille edistyneitä turvaominaisuuksia sekä likviditeettiä ICO: ille.

Kuinka QASH ratkaisee likviditeettiongelmat

Paljon tapaa, jolla jotkut hajautetut pörssit yrittävät ratkaista likviditeettiä, Quoine aikoo ratkaista likviditeettiongelmat luomalla alustan, joka yhdistää kaikki maailman kryptovaluutanvaihdot, ja he kutsuvat tätä maailmankirjaksi. Maailman kirja poistaa kyvyttömyyden sovittaa tilauksia yksinkertaisesti siksi, että niitä ei ole listattu haluamassasi pörssissä. Se yhdistää myös tilaukset eri puolilta maailmaa, mikä lisää kaikkien kolikoiden likviditeettiä.

World Book tulee olemaan osa suunniteltua Liquid Platformia, samoin kuin Prime Brokerage, joka tarjoaa käyttäjille etukäteen valikoiman kaupankäyntityökaluja. World Book toimii tekniikalla nimeltä Matching Engine, joka on rakennettu tyhjästä nimenomaan nestemäiselle alustalle.

Nesteytetyn alustan yleiskatsaus

Yleiskatsaus nestemäiseen alustaan

Matching Engine perustuu vuosikymmenien kokemukseen rahoituspalveluista ja se on suunniteltu käsittelemään miljoonia tapahtumia sekunnissa. Tämä antaa Liquid Platformille valtavan skaalautuvuuden ja tekee siitä planeetan kehittyneimmän kryptovaluuttaympäristön.

Yksi ensisijaisista likviditeetin rajoituksista on fiat-valuutan hallinta, ja Quoineilla on myös vastaus tähän. He ovat luoneet suhteita pankkeihin ympäri maailmaa ja käyttävät näitä suhteita verkoston luomiseen, joka ratkaisee fiat-hallinnan usein aiheuttamat rajoitukset kryptovaluutta-alustoilla. Tähän verkostoon kuuluu pankkeja koko Aasiasta, koko Euroopasta ja Yhdysvalloista.

Matching Engine sisältää älykkään tilausten reititysjärjestelmän, joka tarjoaa hintasyötteet kaikista tärkeimmistä maailmanlaajuisista pörsseistä. Järjestelmän tavoitteena on löytää paras vastine järjestelmään tuleville tilauksille. Älykäs tilausreititysjärjestelmä pystyy jopa tekemään otteluita pareittain. Tämä tarkoittaa, että saatat nähdä BTCSGD-tilauksen, joka on täytetty ETHJPY-tilausta vastaan ​​yhdistämällä se taustalla olevaan ETHBTC- ja SGDJPY-tapahtumaan.

Viimeisenä on Prime Brokerage, joka tarjoaa asiakkailleen luottolimiittejä, antaen heille mahdollisuuden käydä kauppaa marginaalilla tai osallistua pörssin lainaohjelmaan. Asiakkailla on mahdollisuus käyttää vakuudeksi joko kryptovaluuttaa tai fiatia.

Kuinka nestemäinen alusta on parempi

On muita alustoja, jotka yrittävät luoda maailmanlaajuisen tilauskannan tai lisätä likviditeettiä muilla tavoin, mutta yksikään ei näytä yhtä menestyvältä tai edistyneeltä kuin Liquid. Useimmat eivät ole pystyneet luomaan yhdistettyä tilauskantaa, ja heiltä puuttuu myös reaaliaikaiset valuuttamuunnokset ja markkinatuotanto.

Nestemäinen alusta verrattuna

Räikein puute monilta alustoilta on fiat-hallinta, lähinnä siksi, että suurin osa alustoista, jotka yrittävät ratkaista tätä likviditeettiongelmaa, luodaan hajautettuina alustoina, ja niiden on siten vaikea luoda suhteita pankkeihin. Nestemäinen on myös ainoa foorumi, jossa on toimiva sovitusmoottori ja tilausten reititysjärjestelmä.

Mitä QASH tekee?

QASH luotiin apuohjelmatunnukseksi kaikille Quoinen sateenvarjon alla oleville pörsseille. Se tarjoaa käyttäjille alennetun maksutavan kaikista pörssin verkon palveluista. Vaikka alennukseksi on tällä hetkellä asetettu vain 5%, odotetaan, että pelkkä tapahtumien määrä kasvattaa QASH: n arvoa. Pörssien käyttöönoton kasvaessa myös QASH: n arvo kasvaa.

Quoine näkee QASH: n tulevana ensisijaisena maksutapana monenlaisille rahoituspalveluille. Fintech-yritysten, rahoituslaitosten ja muiden yhteistyökumppaneiden lisääntyvä Quoinen verkkopalvelujen käyttöönotto antaa QASH: lle enemmän hyötyä.

Se on kaupankäynnin kohteena kaikilla tärkeimmillä pörsseillä, ja sen lisäksi, että sitä käytetään maksutavana Quoine-alustoilla, sitä on tarkoitus käyttää myös maksukoodina useissa rahoituslaitoksissa..

QASH-keskitys

Quoine-alustoja ei ole tarkoitettu hajautetuksi, joten ei pitäisi olla yllätys siitä, että QASH-tunnus on tällä hetkellä melko keskitetty. Yhdellä osoitteella on lähes 65% kaikista tunnuksista, ja neljään ylimpään osoitteeseen kuuluu yli 80% käytettävissä olevista tunnuksista.

QASH-tunnuksen jakaminen Crowd Sale -sivustolta

QASH Suunniteltu rahakkeiden jakaminen joukkoalennuksesta

Sen on tarkoitus muuttua, ja itse asiassa se muuttuu, koska kuusi kuukautta sitten yhdellä osoitteella oli lähes 80% kolikoista. Quoine on jonkin verran varovainen, kun he julkaisevat rahakkeita, mikä on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon, että kolikon odotetaan olevan laajasti käytössä rahoituspalvelualalla.

Quoinen kumppanuudet

Qryptos on ainutlaatuinen kryptovaluutta-maailmassa ainoana pörssinä, joka käyttää Deloittea ulkoisena tilintarkastajana. Quoinen teknologiajohtaja Andrew Pemmelarin kanssa tehtiin haastattelu muutama kuukausi sitten, ja vaikka hän ei maininnut tiettyjä nimiä, hän sanoi, että kumppanuuksia oli solmittu Etelä-Korean suurimman pörssin (Bithumb) ja neljän viidestä parhaasta Yhdysvaltain pörssistä..

Voimme arvata, että tämä tarkoittaisi Bittrexiä, Geminiä, Krakenia, Bitstampia ja ehkä jopa Coinbase Prota. Viime aikoina on ilmoitettu kumppanuuksista Bitfinexin, Binancen, CEX.ion ja monien muiden kanssa.

Quoine-tiimi

On aina rohkaisevaa, kun näet projektin, jonka tiimillä on merkittävä kokemus fintech-alueesta. Tämä pätee varmasti Quoineen. Toimitusjohtaja ja perustaja Mike Kayamori oli aiemmin Softbankin varatoimitusjohtaja, kun taas toinen perustaja ja teknologiajohtaja Mario Gomez-Lozada oli aiemmin Japanin tietohallintojohtaja ja Credit Suisse -yhtiön korkosijoitusten johtaja..

QASH-tiimin jäsenet

Mike Kayamori (vasen) ja Mario Gomez-Lozada oikealla

Ei vain perustajilla ole niin syvää fintech-kokemusta. Quoinen tiimillä on yhteensä 250 vuoden fintech-kokemus. Hallituksen johtajat ja sijoittajat ovat yhtä vaikuttavia. Ylpeät johtajat kuka kukin yrityksistä, mukaan lukien JAFCO (200B: n markkina-arvo), PWC, Softbank, Yahoo, Singapore Telecom Group (60 B), Credit Suisse, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Paypal ja luettelo jatkuu. Ei ole syytä epäillä QASHia tiimin takia.

QASH-hinta-analyysi

QASH on laskenut suuren osan vuodesta 2018 ja on tällä hetkellä melko halpa noin 0,25 dollaria (27. heinäkuuta 2018). Se oli melko pudotus kaikkien aikojen korkeimmasta 2,33 dollarin osumastaan ​​tammikuun puolivälissä 2018. Takaisin tammikuussa QASH sijoittui markkina-arvoltaan 60. sijalle, mutta heinäkuun lopusta lähtien se on pudonnut # 103: een..

Se on huomattavasti alle vertailukelpoisen kolikon Ripple, joka sijoittuu kolmanneksi markkinaosuudelle. QASH: lla on samanlaiset ominaisuudet kuin XRP: llä, mutta se on luonut paljon enemmän kumppanuuksia. Todellinen testi on, kun Liquid Platform käynnistyy.

Jos Quoinen joukkue todella toimittaa nestemäisellä alustalla, QASH: sta voisi tulla laajasti hyväksytty nopeasti. Ei ole varmaa, tapahtuuko näin, koska Liquid Platformin oli tarkoitus alun perin julkaista vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä, mutta täällä odotamme vielä kolmannella neljänneksellä.

Johtopäätös

Quoine-alusta kuulostaa varmasti voittajalta, mutta ennen kuin on olemassa toimiva Liquid Platform, joka tekee sen, mitä Quoine väittää tekevänsä, ei ole mitään keinoa tietää. Jos alusta toimii mainostetun QASH: n arvo voi räjähtää. Lukuisat kumppanuudet osoittavat, että myös kolikolla on suuri tuki teollisuudelta.

Henkilökohtaisesti haluaisin mieluummin nähdä yhden hajautetuista ratkaisuista likviditeettiongelman voittajana tässä kilpailussa, mutta todellisuus on, että ainoa tapa saada finanssipalveluala mukaan on keskitetty vaihto. Se on heille tuttu ja luotettava asia.

Suuret pääomamäärät, jotka nykyiset rahoituspalveluyritykset tuovat pöytään, voivat helposti nähdä QASH: n ohittavan XRP: n.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map