Python-komentosarjat salauskauppaboteille [API Trading Tutorial]

>

Jos olet ollut salausvaluuttamarkkinoilla yli muutaman päivän, luultavasti tiedät markkinoiden pudotuksen tunteen ja tunnet toivottomasi kotiuttamalla salkkuasi stablecoiniksi tai Bitcoiniksi.

Panikoinnin sijaan hallitse salkkuasi oppimalla kirjoittamaan tehokkaita komentosarjoja, jotka voivat välittömästi suorittaa kaupat, joita tarvitset siirtyessäsi sisään ja ulos asemista.

Tämän opetusohjelman loppuun mennessä sinulla on työkalut, joiden avulla voit automatisoida ja hallita salkkuasi täysin kirjautumatta koskaan vaihtotileihisi.

Ennen kuin aloitamme, käytä muutama minuutti selata joitain edellisiä opetusohjelmiamme. Jokaisessa artikkelissa käsitellään bottien kaupankäynnin ainutlaatuista puolta, joka on tärkeä vankan strategian rakentamisessa.

  • Python-komentosarja kryptovaluuttahintakaavioille

  • Script for Bitcoin Price Live Ticker (Websocketsin avulla)

  • Python-komentosarja salausportfolion arvon tarkistamiseksi

Kaupankäynti pörssisovellusliittymien kautta Kestää vain muutaman minuutin, ennen kuin määrität komentosarjan, joka voi vahvistaa salkkuasi, joten aloitetaan!

Asenna Trading Library

Jokaisella pörssillä on ainutlaatuiset kaupankäynnin sovellusliittymät. Useiden vaihto-sovellusliittymien integrointi ja hallinta on painajainen kokemus, joten käytämme Katkarapujen kaupankirjasto hallita kaikkia näitä vaihtoa meille. Tämä lyhentää kehitysaikamme muutamalla vuodella, joten voimme käyttää enemmän aikaa kaupankäyntirobottimme rakentamiseen.

pip asenna shrimpy-python

Kirjaston asentaminen kestää hetken, mutta kun se on tehty, voimme mennä eteenpäin ja avata Python-ympäristömme, jotta voimme aloittaa komentosarjojen kirjoittamisen!

Tuo kaupankäyntikirjasto

Aloita tuomalla Shrimpy-kirjasto ennen käsikirjoituksen lihan kirjoittamista.

tuoda katkarapuja

Tämä on ainoa kirjasto, jota tarvitsemme nyt.

API-avaimet

Yhteyden muodostaminen pörsseihin edellyttää kertaluonteista sovellusliittymien määritystä. Meidän on luotava kaksi erilaista API-avainjoukkoa: Vaihda API-avaimet ja Katkarapujen pääavaimet.

Exchange API -avaimet

Exchange-API-avaimet ovat käytettävissä kirjautumalla haluamaasi kryptovaluutan vaihto-tiliin. Kun olet kirjautunut sisään, siirry verkkosivuston osioon, jonka avulla voit luoda sovellusliittymäavaimia.

Jokaisen vaihdon avulla voit hallita eri avainta varten antamiasi käyttöoikeuksia. Tämän opetusohjelman suorittamiseksi sinun on annettava API-avain sekä kyky lukea omaisuuserät sekä kaupankäynti. Sinä Älä on annettava avaimen käyttöoikeus nostoihin.

Kun avaimet on luotu, tallenna ne turvallisesti sen lisäksi, että käytät niitä seuraavissa vaiheissa kauppaa varten näillä avaimilla. Meidän on myös luotava muuttujia käyttämämme keskuksen nimelle sekä julkiset ja salaiset avaimet.

vaihto_nimi = ‘bittrex’

exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustke-näppäimistömashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

Täältä löydät oppaita API-avainten luomisesta ja tarvittavista asetuksista. Ohita Shrimpy-linkityksen vaiheet, kirjoita vain julkinen ja yksityinen avain tähän.

Huomaa: Shrimpy tukee seuraavia 16 erilaista vaihtoa, jotka voit määrittää korvaamalla heidän nimensä ”exchange_name”: binance, bittrex, bittrexinternational, kucoin, poloniex, bibox, huobi, hitbtc, bitstamp, bitfinex, coinbasepro, kraken, gemini, huobiglobal , bitmart ja okex.

Katkarapujen pääavaimet

Vaihto-API-avainten lisäksi meidän on luotava pääavaimet Shrimpylle. Näihin näppäimiin pääsee rekisteröityminen Shrimpy-kehittäjien sovellusliittymiin.

Rekisteröitymisen yhteydessä näet sivun, jolla voit luoda uusia pääavaimia valitsemalla “Luo Api-pääavaimen” -painike.

Ennen kuin poistut Shrimpy-kehittäjäsovelluksesta avainten luomisen jälkeen, varmista, että olet ottanut käyttöönKäyttäjä“,”Tili“Ja”Kaupankäynti”Käyttöoikeudet pääavaimesi. Ilman kaikkia näitä kolmea käyttöoikeutta et voi suorittaa tätä opetusohjelmaa.

Kun olet päivittänyt nämä oikeudet, tallenna avaimesi turvalliseen paikkaan. Skriptissämme osoitamme ne julkiseen ja salaisen avaimen muuttujaan, jota käytetään myöhemmin tässä opetusohjelmassa.

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustke-näppäimistömashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

Luo asiakas

Meillä ei ole enää avaimia generoida, joten jatka komentosarjaa luomalla Shrimpy-asiakasohjelma. Tämä antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä Shrimpy-palvelimiin API: n kautta.

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

Luo käyttäjä

Ennen kuin voimme linkittää pörssitilit ja aloittaa kaupankäynnin, meidän on luotava käyttäjä. Shrimpyn käyttäjien tarkoituksena on tarjota suora kartoitus vaihtotileiltä käyttäjille. Koska valuuttatilit ovat aina oikean henkilön omistuksessa, voimme sen avulla luoda yksinkertaisen rakenteen, jossa Shrimpy linkittää käyttäjät automaattisesti heidän vaihtotileihinsä.

create_user_response = client.create_user (‘Satoshi Nakamoto’)

user_id = luo_käyttäjä_vastaus [‘id’]

Linkitä Exchange-tili

Nyt kun meillä on käyttäjä, voimme linkittää vaihtotilin kyseiseen käyttäjään.

link_account_response = asiakas.link_account (

käyttäjätunnus,

vaihto_nimi,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Huomaa: Shrimpy-kehittäjien sovellusliittymissä on mahdollista luoda rajoittamaton määrä käyttäjiä ja linkittää enintään 20 vaihtotiliä kullekin käyttäjälle. Tässä opetusohjelmassa luomme vain yhden käyttäjän ja linkitämme yhden vaihtotilin. Koodia olisi kuitenkin helppo säätää useiden vaihtotilien tai käyttäjien sallimiseksi.

Hanki tilin saldot

Yksi kaupan ensimmäisistä huolenaiheista on tietää kuinka paljon jokaisesta omaisuudesta sinulla on pörssissä kauppaa. Katkarapu tekee näiden tietojen keräämisestä helppoa. Pyydä yksinkertaisesti saldotietoja seuraavan puhelun kautta.

saldo = client.get_balance (käyttäjän_tunnus, tilin_tunnus)

omistusosuus = saldo [‘saldot’]

Valitse konsolidointivaramme

Tätä opetusohjelmaa varten valitsemme yhden sisällön, johon menemme kaikki sisään. Se tarkoittaa, että skriptimme myy kaikki muut portfoliossamme olevat omaisuuserät ja ostaa vain tämän yhden sisällön.

Määritä ostettava kohde muuttujalle. Tätä käytetään seuraavissa vaiheissa kaupankäynnin yhteydessä.

konsolidoinnin_symboli = ‘BTC’

Tee kauppoja

Myy kaikki salkussamme olevat tuotteet, jotta voit ostaa “konsolidointisymboli” -omaisuuden.

Varoitus: Tämän komentosarjan suorittaminen loppuun suorittaa kauppoja vaihto-tililläsi. Se ei ole vitsi, myyt kirjaimellisesti kaiken salkusi ostaaksesi Bitcoinin. Emme ole vastuussa tämän käsikirjoituksen väärinkäytöstä, sinulta veloitettavista kaupankäyntimaksuista tai varoista, jotka saatat menettää tämän skriptin käytön seurauksena. Ole varovainen rakentaessasi kaupankäyntistrategiaa.

Tämän komentosarjan tarkoituksena on tarjota hauska esimerkki siitä, kuinka käydä kauppaa pörssissä API: iden avulla.

omaisuuden omaisuus:

omaisuuden_symboli = omaisuus [‘symboli’]

omaisuuden_määrä = omaisuus [‘nativeValue’]

jos symboli! = yhdistämisen_symboli:

tulosta (‘Myynti’ + str (omaisuuden_määrä) + ‘/’ + omaisuuden_symboli)

create_trade_response = client.create_trade (

käyttäjätunnus,

Tilin tunnus,

omaisuuden_symboli,

yhdistämisen_symboli,

omaisuuden_summa

)

Tehty!

Se ei ollut niin paha nyt, se oli.

Ilman liikaa vaivaa pystyimme rakentamaan komentosarjan, joka liittyi kryptovaluutan vaihtoon, keräsi tietoja vaihtotaseesi saldoista ja käytiin kaikkea kauppaa Bitcoiniin.

Huomaa: Sinun ei tarvitse linkittää API-avaimiasi uudelleen ja luoda uuden käyttäjän joka kerta, kun haluat käydä kauppaa. Kun ne on luotu, ne tallennetaan turvallisesti Shrimpy-palvelimille, jotta voit käyttää niitä kätevästi milloin tahansa.

Yhdistämällä kaikki yhdessä

Seuraavat komentosarjat kuvaavat kaiken, mitä yllä käsiteltiin. Mukavuuden vuoksi on toimitettu kaksi komentosarjaa. Ensimmäinen komentosarja on täydellinen komentosarja, joka tulisi suorittaa ensimmäisen kerran. Joka kerta alkuperäisen ajon jälkeen voit käyttää toista komentosarjaa.

Varoitus: Jälleen nämä komentosarjat kirjaimellisesti käyvät kauppaa todellisella kryptovaluutan vaihto-tililläsi. Näiden komentosarjojen suorittaminen tarkoittaa, että ymmärrät täysin, että kaupat suoritetaan. Emme palauta arvoa, joka menetetään kaupankäynnin vuoksi.

# tuonti vaaditut kirjastot

tuoda katkarapuja

tuontiaika

# määritä Shrimpy Master API -avaimesi myöhempää käyttöä varten

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustke-näppäimistömashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# määritä vaihtonäppäimesi, joille haluat käyttää saldotietoja

vaihto_nimi = "bittrex"exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustke-näppäimistömashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

# luo Shrimpy-asiakasohjelma

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# luo käyttäjä, joka linkitetään vaihtoomme

create_user_response = client.create_user (‘Katkarapupäällikkö’)

user_id = luo_käyttäjä_vastaus [‘id’]

# linkitä ensimmäinen vaihto, jotta voimme käyttää saldotietoja

link_account_response = asiakas.link_account (

käyttäjätunnus,

vaihto_nimi,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

# odota, kun Shrimpy kerää tietoja vaihtotilille

# vaaditaan vain ensimmäisen kerran linkittäminen

aika. uni (5)

# kerää omaisuuserät pörssissä

saldo = client.get_balance (käyttäjän_tunnus, tilin_tunnus)

omistusosuus = saldo [‘saldot’]

# valitse sisältö, johon haluat yhdistää

konsolidoinnin_symboli = ‘BTC’

# myydä kaikki omaisuuserät konsolidointivarojen lisäksi

omaisuuden omaisuus:

omaisuuden_symboli = omaisuus [‘symboli’]

omaisuuden_määrä = omaisuus [‘nativeValue’]

jos omaisuuden_symboli! = yhdistämisen_symboli:

tulosta (‘Myynti’ + str (omaisuuden_määrä) + ‘/’ + omaisuuden_symboli)

create_trade_response = client.create_trade (

käyttäjätunnus,

Tilin tunnus,

omaisuuden_symboli,

yhdistämisen_symboli,

omaisuuden_summa

)

Nyt kun olet suorittanut ensimmäisen komentosarjan, sinun ei tarvitse liittää API-avaimiasi tai luoda uutta käyttäjää kauppaa varten samalla vaihtotilillä. Tietysti, jos haluat linkittää useita vaihtotilejä tai luoda enemmän käyttäjiä ihmisille, jotka käyttävät myös palvelustasi, voit helposti muokata koodia luodaksesi lisää käyttäjiä tai linkittää lisää vaihtotilejä tarpeidesi mukaan.

Lisäkäynnit

Ensimmäisen ajon jälkeen voit nyt suorittaa seuraavan koodin varojen yhdistämiseksi samalla vaihto-tilillä.

# tuonti vaaditut kirjastot

tuoda katkarapuja

# syötä käyttäjä- ja tilitunnuksesi

user_id = ‘dc12349b-1234-12k4-123n12n12nnf’

tili_id = 12345

# määritä Shrimpy Master API -avaimesi myöhempää käyttöä varten

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustke-näppäimistömashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# luo Shrimpy-asiakasohjelma

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# kerää omaisuuserät pörssissä

saldo = client.get_balance (käyttäjän_tunnus, tilin_tunnus)

omistusosuus = saldo [‘saldot’]

# valitse sisältö, johon haluat yhdistää

Consolidation_symbol = ‘BTC’

# myydä kaikki omaisuuserät konsolidointivarojen lisäksi

omaisuuden omaisuus:

omaisuuden_symboli = omaisuus [‘symboli’]

omaisuuden_määrä = omaisuus [‘nativeValue’]

jos omaisuuden_symboli! = yhdistämisen_symboli:

tulosta (‘Myynti’ + str (omaisuuden_määrä) + ‘/’ + omaisuuden_symboli)

create_trade_response = client.create_trade (

käyttäjätunnus,

Tilin tunnus,

omaisuuden_symboli,

yhdistämisen_symboli,

omaisuuden_summa

)

Aivan kuten sinulla on nyt yksinkertainen komentosarja, joka voi yhdistää salkun yhdeksi omaisuudeksi. Riippumatta siitä, nousevatko markkinat ylös tai alas, tämä voi olla hyödyllinen työkalu, jotta voit nopeasti siirtyä positioiden välillä.

Huomaa: Jos haluat ymmärtää kauppojen suorituksen, tutustu Shrimpy Developer API -asiakirjoihin ennen komentosarjojen suorittamista.

Salauskauppabotit

Nämä komentosarjat voivat tarjota henkisen kehyksen kehittyneempien kaupankäyntirobottien kehittämiseen. Haluatpa sitten rakentaa monimutkaisen kaupankäyntityökalun, joka tarjoaa lukemattomia strategioita, tai haluat vain henkilökohtaisen tavan siirtää rahastosi nopeasti salkkuusi, nämä skriptit voivat olla vahva perusta matkallesi.

Katkarapu on suunniteltu auttamaan mittakaavassa. Kehittäjien sovellusliittymien avulla suoritettavien käyttäjien tai kauppojen lukumäärälle ei ole rajoituksia.

Älä unohda pysyä mukana blogissamme ja YouTube-sarjoissamme, jotka opettavat sinua rakentamaan täydellisiä kaupankäyntirobotteja liity kehittäjäsähkeeseemme.

Voit käyttää kaikkia Python- ja Node-kirjastoja seuraamalla näitä linkkejä:

Solmu

Python

Jos rakennat jotain Shrimpy-sovellusliittymien avulla, ilmoita siitä meille! Haluaisimme kuulla, kuinka voimme jatkaa tukemista sinua kehityksesi kaikissa vaiheissa.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Katkarapu johtaa markkinoita tärkeimpänä salkunhoitosovelluksena. Käyttäjät voivat määrittää mukautetun salausportfolion ja toteuttaa passiivisen tasapainotusstrategian, mikä poistaa vaivaa salauksen aktiivisesta kaupasta.

Katkarapujen verkkosovellus: Shrimpy – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpy’s Developer Trading -sovellusliittymä on yhtenäinen tapa integroida kaupankäyntitoiminnot kaikkiin suuriin pörsseihin. Kerää historiallisia markkinatietoja, käytä reaaliaikaisia ​​verkkopistorasioita, toteuta edistyneitä kaupankäyntistrategioita ja hallitse rajoittamatonta määrää käyttäjiä.

Shrimpy Crypto Trading -sovellusliittymä: Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttävälle, aktiiviselle yhteisöllemme Sähke.

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me