Pundi X -katsaus: Myyntipisteen salauksen käyttöönotto

Pundi X oli yksi vuoden 2018 odotetuimmista ICO: ista. Tämä tarkoitti sitä, että se pystyi lyödä 35 miljoonan dollarin kovan korkinsa 90 minuutin kuluessa.

Projekti yrittää rakentaa suuren hajautetun salauksen myyntipisteverkon. He yrittävät saavuttaa tämän kauppiaiden laitteiden, korttien ja salauslompakoiden avulla. Jos ne onnistuvat, he toivovat tekevänsä kryptovaluutan ostamisen yhtä helpoksi kuin “pullotetun veden ostaminen”.

Ovatko nämä tavoitteet kuitenkin liian suuria??

Tässä Pundi X -katsauksessa yritän vastata siihen. Tarkastelen myös perusteellisesti NPXS-tunnuksen käyttötapauksia sekä sen pitkän aikavälin käyttöönottopotentiaalia.

Pundi X -tekniikka- ja käyttötapaukset

Liikkeenjohdon voima Pundi X on jyrkkä oppimiskäyrä niille, jotka ovat juuri siirtymässä kryptovaluuttaekosysteemiin. Hyvin harvoilla poikkeuksilla (Robinhood ja Coinbase tulevat mieleen) nykyiset kryptovaluutanvaihdot ovat hämmentäviä ja vaikeita oppia uusille käyttäjille.

Ja tämä ei edes koske vaikeuksia ja hämmennystä, jotka liittyvät useiden lompakoiden, yksityisten avainten, salasanojen ja todennustietojen jongleeraamiseen.

Rehellisesti, jopa kokeneet kryptovaluutan käyttäjät voivat turhautua. Pundi X tarjoaa mahdollisuuden muuttaa tätä kaikkea kolmen toisiinsa kytketyn tekniikan avulla: Pundi X -alusta, matkapuhelimet ja korttimaksut.

Yksi Pundi X -verkon mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen piirre on, että sen laitteet on integroitu kahteen lohkoketjuun – Ethereum ja NEM. Nem (XEM) valittiin, koska se on suosittu aasialaisten rahoituslaitosten keskuudessa ja koska sillä on tekniikka lähes välittömien maksujen mahdollistamiseksi.

Alusta

Pundi X POS -laite on aloittanut tuotannon helmikuussa 2018 ICO: n jälkeen ja on toimittanut kauppiaille heinäkuusta 2018 lähtien. Kauppiaiden luettelo on laajentunut jatkuvasti. Näet luettelon kaikista globaaleista kauppiaista tässä

Sen avulla asiakkaat voivat maksaa tavaroista matkapuhelimeen tallennetuilla kryptovaluutoilla, ja sitä voidaan käyttää myös krypto-valuuttojen (BTC, ETH, XEM, QTUM tai ACT) ostamiseen lompakon täydentämiseksi..

ICO: n aikana Pundi on sanonut toimittavansa 100 000-700 000 POS-laitetta vähintään 12 eri maahan seuraavien kolmen vuoden aikana. Perusmallin lisäksi Pundi suunnittelee myös pienemmän yksikön ja työpöydän version, joka kykenee hyväksymään tärkeimmät luottokortit, Apple Pay ja Samsung Pay.

Pundi X POS -järjestelmä selitetty

Pundi X POS -järjestelmä selitetty


Tiimillä pärjää paljon paremmin XPOS-laitteilla, jotka toimitetaan yli 25 maahan marraskuusta 2019 lähtien, ja odotukset yli 100000 XPOS-laitteen käyttöönotosta vuoteen 2021 mennessä.

POS-järjestelmä palvelee myös kauppiaita, koska se sisältää luettelon, jäsenyyden ja henkilöllisyyden hallintaominaisuudet. Pundi X sanoo, että POS-järjestelmä on paljon parempi kuin Bitcoin-pankkiautomaatit lisääntyneen palveluvalikoiman ja alhaisempien kustannusten ansiosta.

Lisäksi laitteet ovat paljon pienempiä, joten ne voidaan asentaa moniin paikkoihin, joissa Bitcoin-pankkiautomaatti ei olisi mahdollista. Pundi X -merkkiä (NPXS) käytetään kaasuna verkkoon, virtakaappauksiin ja mainoksiin sekä asiakkaiden tunnistamiseen alennetuista alennuksista..

Ensimmäiset 500 yksikköä toimitettiin valittuihin paikkoihin kesäkuun lopulla, ja 10. heinäkuuta 2018 joukkue ilmoitti ensimmäisen näistä, jotka sijaitsevat Hongkongissa neljässä osallistuvassa FAMA-ravintolassa osana RISE 2018 -kokousta. Tiimi jakoi myös XPASS-kortteja RISE 2018-osallistujille osoittamaan, kuinka helppoa on käyttää kryptovaluuttoja ostosten tekemiseen heidän tekniikallaan.

Pundi X -laitteet

Nykyiset ja suunnitellut Pundi X PoS -laitteet. Kuva Pundi X: n kautta

Tiimi on myös sanonut keskittyvänsä Indonesiaan, joka on suurin Kaakkois-Aasian maa, jonka väkiluku on noin 250 miljoonaa. On selvää, että myös Hongkongista on tullut varhaisen adoptoinnin kohde, ja Pundi X -tiimi on myös sanonut, että se on laajentunut Kiinaan.

On erittäin jännittävää nähdä tiimitoimitukset ja beetatestaus todelliseen laitteistoon, ja vaikka voi tuntua epärealistiselta pystyä ostamaan tavaroita kryptovaluutalla ja ostaa kryptovaluutta odottaessaan lounaan tai illallisen tarjoamista, tämä foorumi ei vain tehdä siitä totta, mutta tehdä siitä laajalti hyväksytty seuraavien kolmen vuoden aikana.

Pundi X Lompakko

Matkapuhelin (Pundi XWallet) yksinkertaistaa avainten hallintaa käyttäjille, tallentamalla julkiset ja yksityiset avaimet ja käyttämällä minkä tahansa online-järjestelmän kaltaista salasanajärjestelmää..

Pelkästään tämän ominaisuuden odotetaan lisäävän massiivisesti uusien käyttäjien kryptovaluuttojen käyttöönottoa, mutta on huolestuttavaa, että se voisi estää nykyisiä kryptovaluutan käyttäjiä, jotka ovat huolissaan tietoturva- ja yksityisyysasioista.

Lompakossa voi olla BTC, ETH, BNB ja NSPX sekä fiat-valuutat. Suunnitelmissa on lisätä tukea muille valuutoille ajan myötä. XWallet sisältää myös virtuaalisen XPASS-kortin, tai se voidaan synkronoida fyysisen XPASS-kortin kanssa.

XWallet Google Play

Kuvakaappaukset XWalletista Google Play -kaupassa

XWallet on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille, ja se on ladattavissa ilmaiseksi. Sovelluksista saadun palautteen osalta sillä on noin 4,3 tähden luokitus Google Play Kauppa. Vaikuttaa kuitenkin olevan viime aikoina valituksia sovelluksen toiminnasta.

Jotkut näistä liittyvät Pundi X: n KYC-vaatimukseen, jota he eivät voi todella hallita. Niille, jotka ovat luonteeltaan teknisiä, joukkue näyttää kuitenkin olevan melko reagoiva ja – mikä tärkeintä – vastaanottavainen.

Pundi X -korttimaksujärjestelmä

Yritys on julkaissut kortin, jonka he nimeävät XPASS-kortiksi, joka toimii yhdessä mobiilisovelluksen ja lompakon kanssa, mikä mahdollistaa maksamisen ja talletukset kortilla (useimmille tuttu väline), jotka vedetään matkapuhelimesta..

Lisäksi käyttäjät voivat nähdä kunkin kryptovaluutan nykyisen markkinahinnan ennen tavaroiden ja palvelujen maksamista, jolloin he voivat maksaa sillä hetkellä parhaan arvon tuovalla kryptovaluutalla. Tällä hetkellä XPASS-kortilla on tuki BTC: lle, BNB: lle, ETH: lle ja NPXS: lle.

Tämä kyky maksaa asioista helposti kryptovaluutoilla antaa vihdoin todellisen arvon laajassa merkityksessä. Pundi X -valkolehti toteaa sen

useimpia kryptovaluuttoja voidaan käyttää vain muiden kryptovaluuttojen ostamiseen, mikä vähentää niiden merkityksen lähes nollaan useimmille ihmisille

Pundi X -korttimaksut

Pundi X -korttimaksut

Yksi ei-krypto-uskovien ensisijaisista argumenteista on, että kryptovaluutoilla ei ole todellista arvoa. Maksujen helpottamisen toivotaan muuttavan tätä mielipidettä.

Näyttää siltä, ​​että Pundi X -tiimi on luonut teknologiajärjestelmän, jolla on potentiaalia tehdä kryptovaluutoista laajasti hyväksytty ja käytetty maailmanlaajuisesti. Vaikka käyttötapaukset ovat teoriassa vahvat, suuri osa käyttöönotosta riippuu siitä, kuinka nopeasti POS-laitteet voidaan ottaa käyttöön, kuinka hyvin ne todella toimivat ja kuinka menestyksekkäitä tekniikan markkinointi on seuraavina vuosina.

On myös huomionarvoista, että Pundi on tehnyt yhteistyötä iBankin kanssa XPASS-korttien julkaisemisessa ja jakelussa. Ne tarjoavat sekä tavallisen XPASS-kortin että erikoispainoksen Cao Jun -kortin.

Pundi on myös julkaissut Manga-aiheisen XPASS-kortin, joka tukee myös NEM: ää ja Qtumia. Lopulta näistä erikoispainokorteista tehdään digitaalisia resursseja IOST-lohkoketjussa.

Pundi-toiminto X – f (x)

Toiminto X tai f (x) on Pundin visio blockchain-internetistä ja sisältää paitsi hajautetun internet-mallin myös laitteistot, joita tarvitaan tämän uuden blockchain-pohjaisen käyttöjärjestelmän hyödyntämiseen.

Ensimmäinen käynnistettävä laite on Pundi X blockchain -puhelin, joka kutsutaan nimellä “BOB” nimellä “Blok on Blok”. Blockchain-pohjaisen puhelimen lisäksi Pundi X -tiimi suunnittelee myös XPOS-päätelaitteiden uudistamista f (x) -tekniikan hyödyntämiseksi. Lopuksi, kehityksessä on fyysinen toiminto X-solmu.

Toiminto X Pundi X

FXTP-protokolla ROP-älypuhelimella

Nämä ovat vain kolme esimerkkiä laitteistoista, jotka voidaan luoda f (x) -käyttöjärjestelmän hyödyntämiseksi. Kuten kaikki muutkin Pundi X -tiimit, Function X -käyttöjärjestelmän konsepti on kunnianhimoinen, vaikuttava ja kauaskantoinen.

Pundi X -tiimi

Pundi X -tiimi on lahjakas joukko teknikkoja ja yrittäjiä, mikä näyttää olevan juuri sitä, mitä tämä projekti tarvitsee menestykseen. Johtoryhmä koostuu yleensä tietokoneinsinööreistä, joista on tullut sarjayrittäjiä.

Räikeä poikkeus tähän on toimitusjohtaja ja perustaja Zac Cheah, joka oli aiemmin HTML-pelien kehittäjä, mutta ehkä siksi hän ympäröi itsensä niin vahvalla tiimillä.

Pundi X: n presidentillä Constantin Papadimitrouilla on pitkä historia menestyvien fintech-yhtiöiden perustamisesta ja niiden skaalaamisesta, mikä tekee hänestä ihanteellisen sopivan projektiin, joka vaatii nopeaa kasvua ja hyväksymistä.

Pundi X -tiimin jäsenet

Vasemmalta: Zac Cheah (toimitusjohtaja), Pitt Huang (CTO), Constantin Papadimitriou (johtaja), Danny Lim (talousjohtaja)

CTO / COO ja yksi perustajista Pitt Huang loi ja myi ensimmäisen yrityksensä 25-vuotiaana ja jatkoi luoda ja myydä useita uusia yrityksiä, joista yli 200 työntekijää.

Talousjohtaja ja projektin kolmas perustaja on Danny Lim. Danny on APAC-rahoitusasiantuntija, jolla on kokemusta tuotesuunnittelusta Baidun ja Lenovon kanssa. Danny on PhD-lakitutkija Tsinghuan yliopistosta ja hänellä on ACMA- ja CGMA-kirjanpitotutkinnot.

Johtoryhmä toimii Jakartan ulkopuolella, ja tutkimusryhmä toimii suurelta osin Shenzhenissä. Joukkueella on fyysiset toimistot Jakartassa, Lontoossa, São Paulossa, Soulissa, Tokiossa, Shenzhenissä ja Singaporessa. Elokuussa 2018 joukkue koostuu yli 150 työntekijästä, ja yli puolet vastaa tutkimus- ja kehitystehtävistä.

Kumppanuudet

Pundi X -tiimi on työskennellyt ahkerasti paitsi tuotteen ja alustan lisäksi myös kumppanuuksien parissa alustan levittämiseksi ja lyhytaikaisen kasvun ja pitkän aikavälin vakauden varmistamiseksi..

Pundi X: n merkittävin kumppanuus on ollut NEM: n kanssa. Tämän kumppanuuden avulla Pundi X voi vahvistaa tapahtumat välittömästi. Ilman tätä joukkue pystyy melkein varmasti saamaan pidon kuluttajien kanssa, jotka eivät ole halukkaita käyttämään tapahtumien vahvistamiseen vähintään useita minuutteja kestävää transaktiomaksujärjestelmää. NEM: n tarjoamat nopeat ja edulliset tapahtumat mahdollistavat Pundi X: n pääsyn valtavirtaan.

Pundi X -kumppanuudet

Pundi X -kumppanuudet

Pundi-tiimi on myös viettänyt aikaa sijoittamalla itsensä kryptovaluutan ekosysteemiin luomalla kumppanuuksia Indonesian Blockchain Associationin, Singaporen Fintech Associationin, XPOS Consortiumin, ACCESSin, Hongkongin Fintech Associationin ja Sveitsin Finance and Fintech Associationin kanssa..

Tämä johti viimeksi yhteistyöhön sveitsiläisen UTRUST-yrityksen kanssa, joka on sitoutunut ottamaan käyttöön 1000 Pundi X POS -laitetta.

Pundi X on ollut aktiivinen kumppanuuksien luomisessa keskeisenä liiketoiminnan kehittämistyökaluna. He ovat myös käyttäneet niitä maksimoidakseen arvolupansa, lisäämällä luottamusta, sitoutumista ja adoptiota sekä kuluttajien että kauppiaiden keskuudessa. Tämän pitäisi auttaa heitä valtavasti markkinoinnissaan, kun he ottavat käyttöön Pundi X -laitteet ja -järjestelmät kaikkialla Aasiassa ja muualla.

Yhteisön analyysi

Vaikka NXPS-kolikko on kuihtunut muiden kryptovaluuttamarkkinoiden ohella, projekti houkuttelee edelleen jäseniä erilaisiin verkkoyhteisöihinsä. Itse asiassa sillä on ylivoimaisesti suurin seuraaja Facebookissa, jonka olen koskaan nähnyt blockchain-projektille, jonka sivun yli 110 000 seuraajaa.

Se kääpiö muut sosiaalisen median tilinsä, vaikka sillä on vahva Sanoman kanava, ja siellä on yli 40 000 seuraajaa.

Projektin jatkoa Viserrys on melko vakaa, 66 600 seuraajaa. Tiimi on myös aktiivinen siellä, ei vain twiitannut omia juttujaan, vaan myös uudelleentwiittanut hyödyllistä tietoa muilta Twitter-käyttäjiltä ja blockchain-projekteilta.

Pundi X: n sub-Reddit on jonkin verran pettymys, sillä vain 5534 seuraajaa. Myös täällä olevat viestit ovat harvinaisia. Itse asiassa sinun on parempi seurata projektin YouTube-kanavaa, jossa on paljon videoita ja erittäin hyvää tietoa Pundi X- ja NXPS-tunnuksista.

Sillä on myös yli 4000 tilaajaa, mikä on melko hyvä Youtube blockchain-projektille.

NPXS-tunnus

Kuten aiemmin mainittiin, Pundi X piti ICO: ta tammikuussa, nostaen 35 miljoonan dollarin kovan korkinsa vain 90 minuutissa. Kuten me kaikki tiedämme, vuoden 2018 ensimmäinen vuosineljännes oli salauksen kannalta huono vuosi, ja NPXS-tunnus laski hitaasti 0,001 dollarista 0,0007-0 0008 dollariin huhtikuuhun mennessä.

Siellä asiat kiinnostuivat sen jälkeen, kun Bancor Network listasi NPXS-tunnuksen. Se vei hinnan noin 0,004 dollariin, mutta sitten toukokuussa hinta hyppäsi jälleen ja oli melkein 0,015 dollaria ennen pudotusta. Hinta nousi kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan 0,015621 dollaria 17. kesäkuuta 2018, kun ensimmäisten 500 XPOS-laitteen toimitus ilmoitettiin.

NPXS-hintataso

NPXS-hintataso. Kuva kautta CMC

Tietysti kyseinen pumppu ei kestänyt ja hinta laski melkein melkein heti kesäkuun lähetysilmoituksen jälkeen. Toukokuussa 2019 järjestettiin lyhyt ralli, mutta 23. lokakuuta 2019 mennessä hinta oli kaikkien aikojen matalimmillaan, 0,000159 dollaria. Useita viikkoja myöhemmin 8. marraskuuta 2019 hinta on noussut hieman 0,00018 dollariin, mikä tekee NPXS: stä 94. suurimman kolikon markkina-arvon mukaan.

Kaupankäynti & NPXS: n säilyttäminen

Jos luulet nyt olevan hyvä aika ostaa NPXS, tai jos haluat vain tukea projektia, löydät tunnuksen kymmenistä erilaisista pörsseistä.

Suurin kauppavolyymi löytyy Binancesta, mutta myös Upbitilla ja Hotbitilla on hyvät volyymit. Voit myös harkita Bithumbia, Exratesia, BKEX: ää tai Vebitcoinia. On olemassa kourallinen muita pörssejä, joilla on hyväksyttävä kauppavolyymi, vaikka voisit taistella suurempien tilausten kanssa.

Tarkasteltaessa Binancen kaltaisen pörssin likviditeettiä se näyttää keskimääräiseltä. Esimerkiksi BTC / USDT-tilauskannassa syvyys on kohtuullinen pienellä tarjouspyynnöllä, mutta päivittäinen liikevaihto on alemmalla puolella. Joten suuremmat lohkotilaukset voivat johtaa liukastumiseen.

Binanace NPXS

Rekisteröidy Binancessa ja osta NPXS-tunnuksia

Suosituslompakko on mobiili XWallet, jonka Pundi X -tiimi on luonut ja julkaissut. Sinä voit saada sen tässä ja se sopii myös panostamiseen. On olemassa muita vaihtoehtoja, kuten Atomic Wallet, ja tietysti voit tallentaa NPXS: n mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon.

NPXSXEM-tunnus

NXPS ERC-20 -merkin lisäksi on myös NEM-lohkoketjusta luotu NXPSXEM-tunnus. Se on apuohjelmatunnus, joka luotiin NEMXPOS-laitteiden käyttöä varten.

Pundi aikoo valmistaa ja ottaa käyttöön 20000 NEM XPOS -yksikköä ympäri maailmaa, jotka kaikki toimivat NEM-lohkoketjussa. Tietenkin sillä käydään myös avointa kauppaa markkinoilla, ja tämän kirjoituksen arvo on tästä päivästä lähtien 0,000171 dollaria.

NXPSXEM saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 0,004845 dollaria, 8. elokuuta 2018, vain päivä sen jälkeen, kun se oli listattu pörssiin. Kaikkien aikojen matalin hinta oli 0,000088 dollaria 16. lokakuuta 2019. NXPS: n tapaan se voidaan myös ottaa mukaan pitämällä sitä XWalletissa vuoden 2020 loppuun asti..

Johtopäätös

Pundi X on ottanut vaikuttavan ja kunnianhimoisen tehtävän käsittelemään sitä, mikä voisi tarkoittaa sitä, että massat hyväksyvät jokapäiväisen kryptovaluutan, jos heidän visionsa toteutuu. Teknologia näyttää sopivalta yrityksille, ja XPOS-laitteiden toimittaminen yli 25 maahan osoittaa jo tiimin sitoutumisen ja projektin onnistumisen tähän mennessä.

Koko tiimillä on huomattava kokemus sekä tekniikasta että rahoituksesta, mikä on auttanut aloittelijaa. Pundi X on kuin nukkuva jättiläinen, kun kumppanuudet ovat olemassa ja toivotaan suurempien kumppanuuksien syntymistä.

Jäljellä on vain nähdä, pystyvätkö he täyttämään lupauksensa 100 000 yksiköstä seuraavien kolmen vuoden aikana ja pystyvätkö he markkinoimaan näitä laitteita asianmukaisesti.

Kun nämä kaksi kappaletta ovat paikallaan, saatat nähdä Pundi X -laitteen lähikaupassa lähelläsi sijaitsevassa jälleenmyyjässä. Itse asiassa, jos asut Brasiliassa, Kaakkois-Aasiassa tai joillakin alueilla Euroopassa ja Afrikassa, olet ehkä jo törmännyt Pundi X -laitteisiin.

Ja nyt Function X: n kehityksen myötä Pundi haluaa paitsi ottaa haltuunsa kryptovaluutta-kauppiaita myös halua ottaa haltuunsa Internetin. Kuvittele, jos ne onnistuvat. Pundi X kahdenkymmenen vuoden kuluttua voi olla kuin Googlen, Applen ja Amazonin yhdistelmä, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja hallitseva markkina-asema.

Kuvat Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me